Nu, că trebuie să vă povestesc asta. Uneori, în loc să stau liniștit pe fundul meu și să-mi văd de treabă, mă apucă pe mine avântul ideologic și mă trezesc vorbind. Adică fix cum s-a întâmplat aseară, când m-am trezit întrebând-o pe Mara dacă nu cumva are chef să jucăm „Testul relației”.

Și ce să vezi, nu numai că a avut chef, dar nici nu mă dezmeticisem bine și deja trebuia să răspundem la primele întrebări de pe blestematele alea de cartonașe. Ce, nu știți care e treaba cu „Testul relației”? Lasă că vă zic eu. E un pachet cu cartonașe care conțin întrebări care, teoretic, ar trebui să demonstreze cât de mult știu cei doi parteneri unul despre celălalt. Imediat o să înțelegeți exact ce zic.

Începutul n-a fost chiar așa rău, ba chiar se părea că totul merge minunat, fashionista deja răspunsese corect la întrebări de genul „Ce nu se pricepe deloc să facă?” (adică ce nu mă pricep io deloc să fac). Chestie la care a răspuns „nimic”. Dar s-a punctat pe pozitiv răspunsul, în sensul că n-a fost foarte clar dacă nu mă pricep să fac nimic sau dacă nu există nimic la care să nu mă pricep. Mă rog, chestie de nuanță.

A trecut cu brio și de următorul cartonaș pe care scria „Echipa lui de fotbal favorită”. A dat din nou răspunsul corect, răspuns pe care, din păcate, nu-l pot reproduce aici pentru că mi-aș lua zucc din cauza unor urări prea puțin convenționale la adresa lui nea Jiji.

După care, când credeam că totul e ok, hai, mă, că e simplu, a venit lovitura sub centură. Sub forma unui cartonaș pe care scria: „tricoul lui preferat”. La care stăpâna inimii mele răspunde nonșalant: „ăla sub care ți se vede cel mai puțin burta”. Știți, una dintre condițiile jocului este să fii cât mai sincer cu putință. Chestie pe care eu pot s-o înțeleg, dar până la urmă nici chiar ATÂT de sincer. Bănene, tricoul meu preferat este ăla cu pisica care are un cuțit în gură, CE ERA ATÂT de greu să răspundă asta? Că m-am și enervat.

Când i-a picat să răspundă la întrebarea „de care parte a corpului este cel mai mândru?”, a cerut pauză și s-a dus până la baie, dar eu o suspectez c-a stat acolo cinspe minute doar ca să nu fie nevoită să răspundă. Pentru că orice răspuns ar fi dat, în afară de „creierul tău, iubitule”, ar fi fost considerat răspuns greșit și începea scandalul. Până la urmă n-a mai răspuns deloc, că cică trebuia să pună copiii pe aerosoli. De pus i-a pus, dar ce vrăjeală.

Dacă vreți să simțiți și voi cum vă pulsează adrenalina prin vene, sunteți invitații mei să băgați un test al relației. Să vedeți cum e să așteptați răspunsul la întrebarea „ce o enervează cel mai tare la tine?” sau altele la fel de incitante. Testul relației se poate cumpăra de aici.

Nu e panică, vi-l livrează rapid, aș putea zice că PREA rapid, dacă e să ținem cont de ce va urma după.

Nfine, ce voiam să mai spun, urmați-mă pentru sfaturi despre relații, se pare că mă pricep tare de tot.

A, ba nu, stați că mai am ceva. Tot acolo, pe site, găsiți mult mai multe jocuri. Pe lângă cele pentru cupluri, sunt și jocuri de jucat cu prietenii (pentru că de ce să nu vă distrugeți o relație mișto de prietenie?), sau de jucat cu copiii (ca să învețe de mici ce înseamnă greutățile vieții), ori să se joace copiii între ei (adică faceți rost de măcar o oră de libertate).

Ca să nu mai spun că dacă aveți vreun cuplu căruia îi purtați sâmbetele și vreți să-i vedeți despărțiți, le puteți face un foarte frumos cadou de Crăciun. Pe sistemul „dragilor, ne-am gândit la voi și v-am cumpărat Testul Relației, ca să aveți ce face în serile lungi și reci care urmează. Știți ce distractiv e? Noi l-am jucat, de atunci dormim separat, eu la mama, ea la maică-sa, dar nu vreți să știți ce-am mai râs”.

Serios, ar fi chiar păcat să nu băgați niște oameni în probleme, mai ales că puteți avea această satisfacție la un preț redus. Până pe 27 noiembrie, la orice achiziție de minim 100 lei de pe site, aveți discount de 15% dacă folosiți codul MV15. Mă rog, discountul e pentru toate produsele, nu doar pentru cele care oferă satisfacții din astea sporite. 😉

P.S. Pentru conformitate, tricoul meu preferat.