Mă uit la știri și tocmai am văzut-o pe cea mai tare de anul ăsta. Dar ce zic eu cea mai tare, am văzut știrea supremă, am văzut știrea despre care dacă se face film, îți zici că nu e în regulă să exagereze chiar în halul ăsta cu scenariul.

Fiți atenți aici.

La Sibiu, poliția l-a oprit pe unul care conducea o mașină neînmatriculată. Prilej cu care au constatat că omul e și băut rangă. Evident, l-au dus la sediu.

Doar că, odată ajunși acolo, l-au lăsat pe om de capul lui, iar ăla s-a gândit c-ar fi mega-fun să fure o mașină de poliție și să plece cu ea. Ceea ce a și executat, a plecat liniștit, fără să-l întrebe nimeni nimic. Ca să fie distracția și mai mare, a furat și-un chipiu de polițist, că, na, nu se făcea să conduci mașina poliției așa ca un civil de pe stradă, ce naiba.

Pentru că simțea cum chipiul ăla de polițist îi dă puteri și înțelepciune, tânărul nostru s-a dus întins într-un sens giratoriu și-a început să oprească alte mașini din trafic. Știți, poliție pe străzi oricum n-avem, practic le dădea o mână de ajutor proaspeților lui colegi.

Dar stați că asta nu e tot. Polițiștii care îl reținuseră nu și-au dat seama că omul a plecat de acolo cu mașina lor. A trebuit să sune la 112 unul dintre șoferii pe care ăla îi oprise în trafic, ca să se prindă și ei că omul le furase mașina și plecase liniștit în treaba lui.

Când l-au găsit, omul nostru era într-o sală de păcănele, că se plictisise în intersecție. Și pe bună dreptate, cât să și stai pe străzi să împarți amenzi? Plus că era în Sibiu, ăia merg ca melcul p-acolo. 😛

Prieteni, această țară este inepuizabilă, vă spun.