Eu sunt orice vreți voi sa fiu, dar nu fan al duamnei Găbița Firea. N-am păr în cap cât am postat făcând mișto de duamna și când era primar, și înainte, și după. Cât despre simpatiile mele pesediste, mă pufnește râsul doar când mă gândesc la asta.

Cu toate astea, azi am dat 6 block-uri și încă pe atâtea unfriends pe o postare despre țânțari în care spuneam și că n-o să-i mai votez pe Clotilde și Nicușor. Deși, ca să fiu foarte sincer, la Clotilde încă mai am niște dubii, e posibil s-o mai votez, doar cu domn primar general m-am hotărât de multă vreme. De ce block și unfriend? Păi toți cei pe care i-am blocat mă acuzau că sunt fan Firea, de-aia am ce am cu destoinicul primar general. Iar celor care le-au dat like, le-am dat doar unfriend.

Dar toată tărășenia asta mi-a demonstrat, pentru a mia oară, că pentru martorii lui Nicușor nu există altă variantă: ești cu noi sau ești fan Firea. Pentru ei nu există altă variantă.

Iar pentru mine e amuzant, c-am dat block sau unfriend, și viața merge mai departe. Dar cel mai trist este că oamenii ăștia nu înțeleg că din cauza lor și a fanatismului lor dus la absurd, tuturor celorlalți li se apleacă.

Martorii lui Nicușor nu reușesc să înțeleagă că ei vor fi una dintre cauzele majore pentru care lumea nu-l va mai vota pe mesia al lor. Că oamenii normali s-au săturat de modul în care apar, ca niște lăcuste care devorează tot, peste tot unde cineva se plânge de domnul lor Nicușor și-i cataloghează pe toți ca fiind fani Firea sau pesediști.

Eu, personal, abia aștept eșecul mărețului primar la alegerile din 2024, doar ca să pot râde în voie de martorii lui Nicușor. Și voi râde, nu vă imaginați cum voi râde. Iar ca mine sunt mulți, extrem de mulți, oameni care nu-l vor mai vota doar pentru că s-au săturat de fanatismul ăsta bolnav.

Mark my words: alegeri locale 2024.

sursa foto