Pe lângă că nu pot să postez, nu pot să comentez, nu pot să dau like, nu pot să nimic, ce mă deranjează cel mai tare la perioada asta, în care sunt suspendat pe Facebook, este că nu pot să dau nici măcar unfriend.

Văd postările imbecile ale idioților cum îmi defilează prin feed și nu pot să fac absolut nimic.

La trecuta suspendare s-a întâmplat fix la fel. După care, când au trecut cele 30 de zile, nu mai știam care sunt ăia cărora îmi propusesem să le dau unfriend și de ce. Știți, am și eu o vârstă, memoria îmi mai joacă feste. Prin urmare, cu greu mi-am amintit două-trei nume. N-aveți idee ce frustrat eram.

Dar lasă că de data asta m-am organizat: fac printscreen-uri ale postărilor imbecile. Peste 15 zile, când o veni momentul, doar intru în folderul unde am strâns idioțenii și mă pun pe treabă. I-am numărat mai înainte, până acum am 11 clienți. În majoritatea lor covârșitoare rusofili sau mâncători de căcat pro-rus și pro-Putin. Trebuie să recunosc că nu toți, am văzut vreo doi care sunt imbecili de la natură, așa i-au făcut mămicile lor.

Pun pariu pe orice că în două săptămâni o să mai strâng măcar încă pe atâția.

Desigur, or să apară specialiștii în sociologie care or să-mi explice că nu e ok să fii înconjurat doar de oameni care gândesc ca tine.

Iar eu o să le răspund că, după doi ani de pandemie si trei săptămâni de război, am văzut atâta josnicie și mizerie umană încât tot ce-mi mai doresc este să fiu înconjurat de oameni care gândesc exact la fel ca mine. Și în viața reală și pe internet.

P.S. Azi avem și variantă video. V-o recomand, sună un pic mai bine decât ce-ați citit mai sus.