LATER EDIT

Gata! Am tras la sorți, avem câștigătorul. Este cel care s-a semnat cu numele Marian C. Felicitări!

Daaar, tocmai pentru că am insistat să vă lăsați adrese de email reale, ca să-l pot anunța pe câștigător, dacă nu-mi răspunde la email pâna marți, 9 noiembrie, dimineață, o să-mi rezerv dreptul de a trimite premiul către ocupantul locului doi la tragerea la sorți. Ocupant care este reprezentantă a sexului frumos, dar căreia n-o să-i las încă numele aici, ca să nu-i dau speranțe degeaba. Nu de alta, dar ar fi păcat să se piardă premiul ăsta pe care și l-a dorit atâta lume. So, Marian C, încă o dată, felicitări, și te aștept cu un reply la email.

An de an, în perioada asta, pățesc același lucru, de zici că trăiesc într-o veritabilă zi a cârtiței. Cum începe să se apropie Black Friday, cum intru în fibrilație și încep să-mi fac planuri peste planuri despre ce să-mi cumpăr. Și brusc încep să visez că anul ăsta îmi iau toate chestiile pe care nu mi le-am luat în anii trecuți.

Am să vă rog să nu mă luați cu povești de genul „oricum Black Friday e țeapă” că nu mă interesează. Nu mă interesează absolut deloc argumente de genul „boss, am urmărit eu opt luni un produs și-am văzut cum i-au mărit prețul exact înainte de BF, ca să aibă de unde să i-l dea jos”.

Nu mă interesează din două motive. Primul, dacă îmi doream atât de mult un lucru, în niciun caz nu stăteam atâtea luni să-i urmăresc prețul. Dacă mi-l permiteam, mi-l cumpăram și cu asta basta. Iar dacă nu mi-l permit, să stau să-i urmăresc prețul cu lunile, în speranța că poate la un moment dat o să mi-l cumpăr, mi se pare masochism curat. Știți, răbdarea nu e punctul meu forte. Așa că degeaba vii să-mi servești povestea cu țeapa și prețurile umflate în ajun, că n-o să mă faci decât să mă mir câtă răbdare poți să investești în ceva ce pentru mine n-are nicio miză.

De altfel ăsta este și motivul principal pentru care nu mă interesează argumentele de genul ăsta: informația n-are niciun fel de efect asupra creierului meu. Când se apropie reducerile de BF intru în fibrilație și-mi vine să-mi cumpăr și telefon, si laptop, si televizor, si playstation, și absolut orice crede creierul meu că mi-ar produce atâta serotonină c-aș adormi seara gângurind ca un bebeluș fericit.

Poți să-mi explici tu cu toate argumentele din lume că nu e adevărat, că e țeapă, că uite televizorul ăsta are exact același preț ca înainte, informația se va lovi de scoarța mea cerebrală ca de un zid: televizor, ce televizor? Aaa, ce mișto e, vreau și iooo!!!

Evident, nu-mi cumpăr niciodată toate lucrurile care l-ar face fericit pe drăcușorul mic care locuiește la mine în cap, că încă n-am câștigat la loto și nici nu mi-au intrat banii de la prințul ăla nigerian, dar întotdeauna sufăr ca un câine pe motiv că de ce nu mi le-am cumpărat, de ce, de ce?

Am găsit totuși o soluție de compromis, că n-oi fi eu prea sănătos la căpuț, dar mintea încă-mi merge. Așa c-am găsit și o metodă care mă ajută să lupt cu sevrajul de fericire la care sunt expus după ce se termină Black Friday și creierul meu începe să scâncească: iar nu ți-ai luat telefon, iar nu ți-ai luat jante, iar nu ți-ai luat NIMIC. Iar metoda este asta: îmi propun să-mi iau un singur obiect și mă țin de promisiune. Iar anul ăsta promisiunea mea este că-mi voi lua un televizor.

Încă nu știu nici brand, nici model, nici diagonală, nici ce buget am, nici nimic, dar tocmai asta e șmecheria. Când voi începe să fac research după televizoare, mintea mea va fi atât de ocupată cu acest subiect, încât voi uita cât de multe mi-aș dori de fapt să-mi cumpăr.

Și-acum vine întrebarea: dacă ar fi să vă pun în aceeași situație și să trebuiască să vă cumpărați UN SINGUR lucru de Black Friday, care ar fi ăla? Băi, dar unul singur, da? Indiferent câte lucruri vă doriți, vă hotărâți la cel mai important dintre ele și mi-l ziceți aici.

Dacă-mi răspundeți la întrebarea asta, fratele vostru că face cadou un voucher de 1000 de lei pe care îl puteți folosi în orice magazin Flanco, sau pe flanco.ro, să vă cumpărați produsul ĂLA la care tânjiți de multă vreme și pe care ăștia 1000 de lei vi l-ar aduce mult mai aproape.

Repet, tot ce aveți de făcut este să intrați pe flanco.ro, să copiați link-ul către ACEL produs care vă înflăcărează visele, după care să mi-l lăsați într-un comentariu.

Până pe 6 noiembrie strâng răspunsurile voastre, iar pe 7 dimineață fac tragerea la sorți. De-aia aș prefera să folosiți adrese de email active pentru comentarii, ca să-l pot anunța personal pe cel care a câștigat. Nu de alta, dar parcă văd că uitați să verificați pe blog cine a luat voucherul.

Încă ceva ce e musai să știți. Dacă vă alegeți un produs mai ieftin de 1000 de lei, mai puteți alege încă ceva până se face suma. Iar dacă e mai scump, evident, plătiți doar diferența.

Mno, nu știu cum sună ăștia 1000 de lei pentru voi, dar sfatul meu e să vă băgați, că e mai bine să-i iei decât să-i dai. Timp să-i cheltuiți aveți berechet, campania de BF a început deja și se încheie abia de 30 noiembrie.

Ca să vă fie și mai ușor, vă las mură-n gură și categoriile pe care e bătaia mare în perioada asta.

👉 Telecom (telefoane, tablete și altele)

👉 IT (laptopuri, imprimante, accesorii și toate celelalte)

👉 Televizoare și alte electronice

Pentru orice alte produse, vă descurcați și singuri pe site.

Ah, să nu uit, încă o chestie extrem de importantă. Dincolo de voucher și de orice premii, daca vă doriți musai ceva, inclusiv pe toată perioada Black Friday-ului puteți cumpăra produsele în 40 de rate fără dobândă cu cardul de credit. Sau puteți plăti în 3-4 rate, direct cu cardul de salariu. Zic că e bine de știut, nu de alta, dar ratele alea fără dobândă pe mine m-au ajutat de foarte multe ori în viața asta.

Gata! N-aveți idee cât de curios sunt ce-o să alegeți.

P.S. Dacă vă abonați la newsletterul Flanco sau dacă lăsați pe flanco.ro o recenzie la un produs cumpărat de la ei (știți voi, gen, „mi-am luat telefon și merge excepțional, nu vreau nimic, doar mă laud”) puteți participa la tragerea la sorți pentru un iPhone 13. Am zis că e bine să știți și asta.

sursa foto: freepik.com