Vă spun foarte sincer, am fost convins că ăștia de la guvernare au atins pragul de jos al incompetenței și că, practic, mai rău nu se poate. Well, mea culpa, iată-l pe Ludovic Orban fiind deosebit de imbecil încă o dată:

„Și așa noi organizăm vaccinare gratuită, statul român suportă toate costurile vaccinării. E o situație excepțională, mai facem asta o perioadă de timp, până ajungem la un nivel de imunizare de grup. Dar, până la urmă, se va merge pe mecanismul, de exemplu, de la vaccinarea pe gripă, unde numai persoanele vulnerabile sunt vaccinate gratuit, celelalte categorii vor trebui să se vaccineze că e răspunderea lor. E vorba de sănătatea fiecăruia”. (sursa)

Nici măcar nu mă interesează că imediat i-a dat Cîțu peste bot, răul deja a fost făcut. Liderul partidului aflat la guvernare a declarat că vaccinul nu va mai fi gratis. Același lider fiind probabil convins că un astfel de anunț îi va face pe români să se așeze la coadă la centrele de vaccinare. Gizăs fucking craist!

Toate țările care vor să încurajeze vaccinarea găsesc tot felul de beneficii și avantaje pentru vaccinați, doar Orban face biluțe de muci prognozând imbecil că vaccinul va fi pe bani. Băi, pur și simplu nu ai cum să fii mai prost de atât. N-ai cum, e pragul de jos al prostiei. Cred. Sper.