LATER EDIT

Tocmai am executat tragerea la sorți pentru vouchere. Prin urmare, o să-i rog pe cei trei cetățeni norocoși, de mai jos, să-mi scrie pe adresa de email a blogului, ca să-i pun în posesie. Așadar, avem așa:

Alex V

biaggio

Rox

Hai, vă aștept cu email-urile.

Ce-o să vedeți azi aici sunt unele dintre cele mai mișto lucruri pe care le-am recomandat eu vreodată, de când am blogul. N-am nici cea mai mică îndoială în legătură cu asta, dar vă lămuriți și voi mintenaș.

Mi-au scris oamenii care vând minunățiile despre care vă zic azi și m-au rugat să-i ajut cu promovarea. După ce-am văzut cum arată produsele, mi-am zis că nici măcar nu am ce să scriu. Tot ce am de făcut este să vi le arăt. Sunt absolut convins că veți reacționa exact cum am reacționat eu când am dat play videoului de mai jos: băejnebun, cât de tareee!!!

Cum la fel de convins sunt c-o să faceți și celălat lucru pe care l-am făcut și eu: o să dați play de mai multe ori, pentru că nu ai cum altfel. 😁 O să înțelegeți voi foarte bine ce zic, după ce vă uitați.

Gata? Ați tras cu ochiul? V-ați lămurit că nu vorbesc prostii? 😛

Da, fraților, exact ce-ați văzut, puzzle-uri 3D, făcute din lemn natural, care se asamblează fără lipici. Deși cu toții știm că nu există dovezi clare, cred că sunt șanse extrem de mari ca raiul să arate exact așa. Sau măcar o parte din el. Altfel, ziceți voi dacă mai are vreun rost să vă povestesc despre produse? Ce naiba aș mai putea zice în plus?

Iar acum, iată SUPRIZA! Pentru că vine Crăciunul, dar și pentru că sunteți cea mai tare comunitate din online, am o supriză foarte-foarte mișto pentru voi. Supriză care a fost ideea mea, dar pe care cei de la ugearsmodels.ro au acceptat-o imediat. Pentru voi, pentru oamenii care sunt zi de zi aici, am trei vouchere, trei coduri de discount, fiecare în valoare de câte 200 de lei. Evident, valabile la cumpărături de pe ugearsmodels.ro.

Ca să le luați trebuie să faceți un singur lucru: să vă uitați pe site și să-mi spuneți care este modelul ĂLA care vă place cel mai mult, modelul ĂLA pe care l-ați comanda în secunda doi. Puteți să lăsați link-ul către el sau să doar să scrieți cum se numește, nu contează, totul e să se înțeleagă care e modelul ĂLA. Duminică facem tragerea la sorți și-i aflăm pe cei trei norocoși.

Dar pentru că trebuie sa fie Crăciun pentru toată lumea, nu doar pentru cei trei care vor câștiga voucherele, mai am o supriză. Toți cei care vor comanda ceva, orice, de pe ugearsmodels.ro vor primi un discount de 10% dacă folosesc codul mihai10. Ho! Ho! Ho! Să fie primit!

O să vă zic ce mi-am ales eu, deși știu că există riscul să nu vă intereseze: aș comanda, fără să stau o clipă pe gânduri, ori mașina aia care apare în videoul de la finalul articolului (adică asta), ori mașina pe care am descoperit-o pe site (adică asta sau asta). De altfel, cam acesta este și motivul pentru care încă nu am făcut comandă: nu m-am putut hotărî care dintre ele să fie. Parcă văd că până la urmă vor fi amândouă.

Gata pentru azi. Acum mor de curiozitate să văd ce vă alegeți, ca să pot să vă explic doct că tot alea pe care le vreau io sunt mai șmechere. 😋

P.S. Ăsta este videoul care mi-a plăcut mie cel mai mult, iar AICI aveți întreaga colecție de videouri, pentru ce tot vând oamenii ăștia. Vă uitați pe propria răspundere, dar măcar aveți grijă să nu fie vreun copil de față.