Vedeți voi, marea mea greșeală este că uit tot timpul că oamenii ăștia există, că sunt printre noi și că nu se deosebesc în niciun fel de neproști.

Mă uitam la fata din videoul de mai jos și mă întreabam cam cum ar fi să vii seara de la muncă si s-o găsești p-asta acasă. Zi de zi, seară de seară, când te întorci obosit acasă, s-o găsești pe domnișoara mimând inteligența asimptomatică.

Ei, cam ce-ai putea tu, un individ perfect normal, nici prea-prea, nici foarte-foarte, dar cu un IQ care să-ți permită totuși să poți supraviețui zilnic fără să fii nevoit să-ți scrii în palmă „inspiră – expiră”, ce-ai putea tu, zic, să vorbești cu o cetățeancă care face manevre printr-o benzinărie, în speranța că odată și-odată se vor alinia planetele și, când va opri din nou, rezervorul se va afla pe partea cu pompa?

Și nu, nu mă luați cu misoginismul and shit, că mi se rupe că e femeie. Aș fi scris exact același lucru și despre un bărbat la fel de stupid. Pentru mine în imagini e doar un șofer care nu numai că nu e în stare să-și dea seama pe ce lume trăiește, dar asta n-o împiedică cu nimic să pună în mișcare un monstru de câteva tone pe drumuri populate de alți oameni.

Oricum, ca să fiu foarte cinstit, ori videoul e mai vechi, ori doar trăiesc eu cu impresia că l-am mai văzut. Dar dacă tot a reapărut pe Facebook, am ținut să-l las aici pentru că este un exemplu relevant pentru mine. Oamenii ăștia, despre care eu nu-mi explic sub nicio formă cum reușesc să supraviețuiască, sunt masa de manevă ideală pentru tot ceea ce vedem zilele astea în jurul nostru.