Am și io o mare rugăminte. Știu că abia aștepți să redescoperi sau să eliberezi copilul din tine. Astăzi, neapărat astăzi, că dacă-l eliberezi pe 13 august sau îl redescoperi pe 2 octombrie, ori în orice altă zi a anului, se îmbolnăvește plodul din interior de dischinezie biliară sau ceva.

Așa, ce ziceam? Deci astăzi când o să-ți eliberezi tu copilul ăla din tine și-o să-l pui să zâmbească la soare, să se joace desculț în iarbă, să se redescopere, sau orice alte rahaturi d-astea infantile care îți vor trece ție prin cap, vrei să fii atât de amabil să nu postezi asta pe Facebook? C-am trecut cu toții printr-o perioadă destul de nasoală și ducem destul de greu kkt-urile astea.

Da? Se poate? Mulțumesc.

Altfel, dacă aveți copii din ăilalți, din ăia reali care nu trebuie nici redescoperiți, nici eliberați de nicăieri, că se eliberează ei singuri dacă e: să vă trăiască și să vă bucurați de ei.

Ah, apropo, dacă sunteți pe aici (deși mă îndoiesc teribil că stați azi pe net), lăsați și voi în comentarii care aveți copii și ce vârste au? Mi s-ar părea mișto să știm.