Zilele astea sunt pe procrastinare cât încape, dar am o vagă bănuială că exact la fel se întâmplă și la voi. Mă rog, la cei care n-ați fost nevoiți să efectuați diverse activități care ar putea fi catalogate drept activitatea aia denumită atât de anost drept „muncă”.

Singura chestie care a necesitat un minim de efort, a fost pe 1 ianuarie, când, indus în eroare de soarele și cele 12 grade din București, am urcat regina fashion-ului în mașină și-am dat o fugă la mare. Că ce naiba să mai și faci când afară pare c-a venit primăvara și juma’ de țară își revine după „cumpăna dintre ani”? Well, țeapă. La Constanța nu erau nici 12 grade, nici soare, în schimb bătea vântul atât de tare încât cele 3 grade amărâte se simțeau ca minus 5.

Da’ nu-i nimic, că tot a fost mișto. Ne-am plimbat romantic pe malul mării aproape două minute întregi, după care, după care am constatat subit că are și romantismul limitele lui (mai ales când îți îngheață fiecare părticică din organism), așa că ne-am întors frumușel înapoi acasă.

Așa, revenind. Ziceam că mă las dominat de procrastinare în forma ei cea mai avansată. În sensul în care doar zac și nu fac absolut nimic, în afară de a mă uita la seriale. Nici macar de scrolat pe Facebook n-am chef, după cum nu-mi arde nici de dezbătut subiecte serioase pe-aici, câtă vreme nu s-au așezat nici măcar sarmalele alea cum trebuie.

În schimb, pot fac ceva mai util pentru societate: pot să vă mai fac o recomandare de serial, că tot vine weekendul. Băi, oameni buni, TREBUIE să vedeți Fauda. Și-am scris „trebuie” cu caps pentru că chiar TREBUIE.

Mi-a zis unul dintre prietenii mei despre el, dar nu eram prea convins să-l încerc. I-am dat totuși o șansă imediat după ce-am terminat The Crown, mai mult așa într-o doară, și pur și simplu n-am mai putut să-l las până n-am terminat ambele sezoane. Și când zic că n-am mai putut să-l las, a se înțelege că două zile n-am mai făcut nimic altceva. Mă mai opream din când în când ca să dorm, dar atât, că nu-mi permiteam să pierd timp prețios. Iar acum sunt în semi-depresie, pe motiv că probabil va mai dura măcar trei luni până o să fie sezonul 3 pe Netflix.

Așa că, dacă vă așteaptă și pe voi un weekend dedicat Zeului Procrastinării, acum aveți o opțiune foarte serioasă.

Dacă vă uitați la el, aștept impresii, să știți.