Și zic “aproape” doar așa ca să nu pară c-o frec degeaba pe-aici, deși ar fi purul adevăr.

Mdeci, azi e aproape pauză, pentru că ieri am sărbătorit cu regina fashion-ului, după care am ajuns acasă și-am continuat să sărbătorim, prin urmare laptop-ul a rămas acolo unde-i stă lui cel mai bine: în rucsac.

Ah, să nu uit, am primit aproape cel mai mișto cadou din viața mea Și zic “aproape” ca să nu-și ia nasul la purtare cea mai mișto femeie din lume, pentru că chiar e cel mai mișto: un S10+, boss, bijuterie, nu alta. Prin urmare, cine naiba a mai avut timp de căutat subiecte pentru blog?

Să vă mai spun c-am luat și dulapul ăla de la ikea? L-am și asamblat cât ai zice “dedeman” și, ce să vezi, n-a trebuit să dau nicio nenorocită de gaură, că le avea el pe toate acolo unde trebuiau să fie. De-a dreptul plictisitor, vă spun, să nu pui tu mâna pe-o șurubelniță, să nu faci bătături, groaznic.

Nfine, după cum ziceam, astăzi e aproape pauză. Deși știu prea bine că asta nu v-a împiedicat niciodată să trolați cu spor. Apropo, poate nu știați, dar articolul cu cele mai multe comentarii, de pe acest blog, e unul de acum vreo doi ani în care vă spuneam că am și io vacanță câteva zile și n-o să prea am treabă cu blogul. Ți-ai găsit, v-ați făcut de lucru cale de aproape 700 de comentarii.

Gata. Că se duce naibii pauza. 🙂