4,853 cititori

Asta contează cel mai mult

Am dat o fugă alatăieri să văd noul sediu ING Bank. M-au plimbat oamenii ăia de m-au amețit prin ditamai clădirea de nu mai știam pe unde sunt și le-am zis că, dacă mă lasă acolo, o să trebuiască să aplic la un job, că de ieșit afară habar nu am pe unde se mai iese.

A fost foarte amuzant când am intrat într-o încăpere care aducea a sală de mese. Zic “aducea” pentru că era exact ca o sală de mese doar că de câteva ori mai mare decât cea mai mare pe care o văzusem eu vreodată. Am intrat și una dintre fetele care îmi făceau turul clădirii a arătat așa larg cu mâna în timp ce mi-a zis foarte serioasă:

– Aici e chicineta noastră.

Iar eu am întrebat-o la fel de serios:

– În ce colț al sălii o țineți?.

Probabil ca să mă scoată mai repede din sala de mese, m-au dus să stau de vorbă cu șeful de la departamentul de roboți. Omu’ mi-a povestit ce mi-a povestit despre ce face el pe-acolo, după care mi-a făcut și-un compliment, mi-a zis că sunt un exemplar foarte reușit de robot, poți sa juri că sunt om. Am încercat să-l lămuresc că suntem aceeași specie, dar nu părea foarte convins nici când m-a văzut fumând. Avea o privire care spunea “frate, ce-au avansat ăștia cu tehnolgia, acum i-au făcut și fumători, ia să vorbesc la head quarter sa ne trimită și nouă unul din ăsta”.

Nfine, ce voiam de fapt sa spun este că ING România și-au tras un sediu nou și foarte cool, eu am fost să-l văd alaltăieri și-ar fi trebuit să vă povestesc aici chestii despre cât de mare e, câți colegi de-ai lor lucrează acolo, că au spații de lucru flexibile, că fiecare etaj are tematică proprie și alte amânunte de genul ăsta, dar m-am hotârât să vă zic altceva.

Mi se pare mult mai mișto sa vă spun c-am vizitat două etaje, că i-am văzut pe oamenii ăia (vorbesc despre angajați) și la birou și în pauza de masă și că toată lumea părea veselă și fericită, iar treaba asta mi se pare mult mai tare decât toți metrii pătrați din lume și tematica fiecărui etaj. Că, până la urmă, la începutul fiecărei zile asta contează: să nu te duci la job cu senzația că te duci la tăiere și cât de bine ești seara când ajungi acasă.

73 de păreri la “Asta contează cel mai mult

 1. Și, ți-ai plătit rata?

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

 2. Nu vă supăraț … da’ un articol cu tematică politică n-aveț ? Asta contează cel mai…

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 3

 3. Am deja card ING, dacă asta era ideea.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • Dacă asta e ideea care se desprinde din textul meu, înseamnă că tare prost am mai scris.

  • 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 4. Fix asta tb sa inteleaga cei din conducerea companiilor, ca sanatatea unei companii tine de politica de personal si mediul in care lucrezi, cate tb sa fie prietenos.
  Din pacate putini fac asta.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • N-am mai scris în text, dar am stat de vorbă inclusiv cu tipa care se ocupă de happiness-ul angajaților. Ceea ce mi s-a părut foarte tare.

  • Respectiva avea diplomă de la ceva facultate de happiness sau doar ocupa un post creat special pt. vreo amantă de manager general?
   Întreb pt. un prieten, fost bufon la circ care vrea să se repozitioneze pe piața muncii. Cum te happineste el…..n-ai vazut aşa ceva!!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 14 Thumb down 16

  • @Pamfil, am vrut să nu-ți las comentariul, dar ți-l las pentru că doar așa învățăm, uitându-ne la cei cărora le place să arunce cu venin. Boss, fata aia făcea chestia cu happiness-ul EXTRA-JOB. înțelegi? Pe lângă ce are ea de muncă acolo, își mai rupe din timpul ei ca să se ocupe și de asta în mod VOLUNTAR. Mai voiam să-ți spun că nu există oameni mai dispuși să arunce cu kkt, în lucrurile bune, ca românii.

 5. Aha … ING au parcă ceva “mascotă” cu un leu…
  La ce chicinetă au acolo, ar trebui să fie hapinessu’ nu doar pentru oameni. Sigur n-ai fost p’acolo să le găsești loc de iernat celor două feline vasilesciene ? Parcă văd că pleci la ski …😜

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Numa’ peste cadavrul meu pleacă Suzana și Vasile din cooperativa de digital. 😀

  • Dacă iese VeVe preșădintă se rezolvă și asta cu Dr. G medic legist😜.
   Macabru – știu. Scuză-mă, am o zi proastă 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 6. Salut!
  Ieri, brusc, fără niciun avertisment, mi-a fost dezactivat contul de Facebook. Cică nu mai sunt eligibil. Am zis că e o greșeală si le-am scris, cerandu-le să o indrepte. Răspunsul a fost: “Am stabilit că nu ești eligibil să folosești Facebook. Pentru a afla mai multe despre politicile Facebook, te rugăm să consulți Declarația Facebook privind drepturile și responsabilitățile. Din păcate, din motive legate de siguranță și securitate, nu putem oferi informații suplimentare privind motivele dezactivării contului tău. Apreciem înțelegerea de care sperăm să dai dovadă, căci această decizie este una finală.”
  Vreau să vă intreb: ați pățit și voi ceva de genul ăsta? Adică să vă dezactiveze contul fară niciun avertisment și fără nicio explicatie?
  P.S. Nu am postat materiale pornografice, suicid sau maltratare de minori. Dar am distribuit materiale care, să zicem, nu sunt pe placul celor care urăsc plăcutele de inmatriculare suedeze.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

  • Eu nu înţeleg sancţiunile astea, de exemplu am primit interdicţie de a mai face aprecieri, pentru că “am dat like-uri cu prea mare viteză”, aşa mi-au răspuns. Ştiţi cumva care e viteza legală pentru like-uri, că deja am păţit de vreo trei ori.

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 3

  • Al naibii Trump ăsta! Pardon, Zuckeberg!
   Ăștia de la Facebook au un stil ciudat de a înţelege democraţia!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Gabil, urmează să se dea laicurile pe cartelă, ca pe vremuri.

   Oricum, pe lângă FB, mi-au bulit toate aplicațiile la care mă conectam cu FB.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 4

  • Chiar mă întrebam ce s-a întâmplat.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • Asta cu viteza de reacţie (like sau postări prea rapide una după alta) am păţit-o şi eu. Când foloseam roboţi pe jocuri şi anume pluginul pentru share pe wall al linkurilor pentru joc. Sau la unele automatizări pentru a da click pe linkuri, multe, unul după altul.

   Orice site web are reguli privind contracararea roboţilor web. Cum platforma facebook e sensibilă la atacuri şi manipulări politice sau de altă natură, dirijate prin malicious bots, probabil că regulile din fişierul care analizează acţiunile pe platformă sunt pe o linie prea fină pentru a decide dacă e robot sau om cel care interacţionează cu asemenea viteză. Prea multă dexteritate strică. 😀

   Dar faza cu ‘nu eşti eligibil să foloseşti facebook’ nu am mai auzit-o până acum. Iar ‘decizia este una finală’ e dubioasă rău.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • @Solandi, pe mine m-ai năucit.

   P.S. Are cineva o bucată de hârtie ș-un marker d-ăla bunu’ să-mi dezeneze ce-a zis?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @Relou Ahahah, mor! Stii de la ce e, da? De la video ala cu Vlady de ieri. You just don’t mess with the Tzar!
   Hai, fa altul fuguta, meet me online, bro! :*

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Solandi, eu nu neg că au chestii din astea, dar eu dau să zicem cam 15-20 laicuri pe zi, că nu stau tot cu nasul pe fb, şi nici alea uneori nu le dau unul după altul, ci la un anumit interval, dacă şi asta se consideră viteză de robot…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @Elena, la desen cu markerul nu mă prea pricep, să ştii.
   Dar mă pricep la rezumate.
   A fost un răspuns dublu – pentru GabiI şi pentru Relou.
   GabiI: redu viteza cu care dai like, altfel te confundă facebook cu un robot. Bad robot.
   Pentru Relou: e ciudat să te declare facebook neeligibil. Ce mare grozăvie putea face Relou al nostru pe fb?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @GabiI, cam multe 15-20 de like-uri pe zi. În lumea asta cenuşie nu e posibil să găseşti zilnic atâtea chestii să-ţi placă.
   You’re not real, you’re a robot. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • Solandi, eu am prieteni speciali, care postează chestii faine. Sunt o norocoasă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Vera, m-am gândit și eu ca ar putea fi de la filmulețul cu Vladimir cel Atotputernic. Dar, la urma urmei, nu era nicio jugnire, futu-i! plus ca era pe mess…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 7. Contează foarte mult să lucrezi într-un mediu plăcut, fără stres (la nivel intens) și în care să te simţi. De la fostul loc de muncă am plecat pe pastile de tensiune și cu nervii la pământ. Apoi, încet-încet mi-am revenit, am început să lucrez de acasă mai mult și lucrurile au intrat în normalitate. Cu greu m-aș mai vedea lucrând la vechiul loc de muncă. Dacă oamenilor de acolo le pasă de fericirea angajaţilor (chiar pe bune), atunci “jos pălăria”.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 8. Sa inteleg ca la “compania de digital unde dai cu sapa” nu au nici macar vestiar?
  Recomand ca sa iti iei colega de la resurse umane la o plimbare prin sediul ING. Poate ii vin idei.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 9. cum era?

  daca te duci vesel la munca,
  esti miliardar,
  unul din cei sapte pitici ,
  sau ai ceva prafuri la bord.

  astia sunt o noua categorie?

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 10. De curios, ca nu prea sunt in tema, (miliardele mele de euro sunt administrate de o firma de contabili ), ING ul asta in afara de asigurari si finante se mai ocupa cu ceva ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • Vezi că finanțele și asigurările nu mai sunt “la comun”.

  • @Marius M cum se numeste firma de contabilitate care iti administreaza miliardele. ca sa depun si eu un CV. Sau nu ai nevoie de un asistent manager? Ma ofer 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • Geamana, cauta pe net S.C, Falimentgarantat. S.R.L. si aplica pt ce job vrei.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 11. Boss, la tine pe blog am citit textul ăla cu CEO-ul care vine în România și tot sediul s-a pregătit cu curătenie, costume la 4 ace, covor roșu, cu rezervare de masă la cel mai tare restaurant etc? Și la un moment dat intră CEO în departamentul de IT unde era o găscă de tineri, cu muzica dată la maxim în căștile puse pe urechi, cu picioarele pe birouri, îmbrăcați cu tricouri lălane și cu capete de mort înscripționate pe piept. Și care se jucau cu niște mașinute în TIMPUL programului de muncă. Și se pune boss-ul cu fundul pe un birou și începe să stea de vorbă cu “nebunii” ăștia, iar la final anulează rezervarea la resturant spunând că stă cu it-iști astăzi și mănânca o pizza cu ei.

  Și inainte să plece, CEO îl ia pe directorul din România și îi spune: știi ce pot să fac eu pentru țara voastră? Să mai angajez 1000 de libertini ca cei de la IT și să-i plătesc al dracului de bine ca să nu plece din țară.

  Asta e esența: să ai noroc să găsești un șef care să se uite către oameni. Pentru că până la urmă cel mai bun promotor al companiei este chiar angajatul tău. Și dacă vrei clienți fericiți, TREBUIE să ai angajați fericiți.

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 4

  • Da, @Eleno, mi-a comentat cineva pe Facebook la articolul ăsta “la salarii de 2000 de euro cred și eu că erau fericiți”. Și mă gândeam cam cât de naiv trebuie să fii ca să poți crede asta, ca să poți crede că doar banii te pot face fericit la un loc de muncă.

  • @Mihai, sau cât de amărât/sărac, vai steaua lui!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • Si daca vrei clienti fericiti, TREBUIE sa ai angajati fericiti.
   Bă, și asta o spune una care nu lasa pe nea Gogu portaru’ sa stea pe un cos de reciclabile pe care a pus cu sudoarea fruntii lui un placaj , sa se uite la meci. Ea se lafaie pe scaun moale dar omu’ ala saracu’ daca sta pe o bucata de lemn sa se uite si el linistit la fotbal il ia la suturi.Băi, culmea ipocriziei, coana Leana, asupritoarea portarului, povesteste de angajati fericiti. Huoooooo!
   Care stiti, o sa fie iarna grea la munte?

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

  • Marius, da, de trei luni indienii taie lemne.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 12. @Vasilescule, poți detalia, te rog, partea aia cu șeful departamentului de roboți? Te strângea corsetul prea tare sau care era baiul? 😛

  Și ca să nu fiu iar pe lângă subiect: fericirea angajaților e importantă, crește productivitatea binișor, unele studii indicau chiar un procent de 30%. Contează și salariile, însă alți sunt parametri sunt în top.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @didino, ca să-ți răspund la întrebare, cred că voiau să ma bage în revizie sau ceva.

  • Te-au mirosit bine, ești oleacă dereglat. 😂

   Că tot veni vorba de revizii, te rog șterge-mi și mie “sunt” ăla de dinainte de “parametri”, mi-e să nu iau amendă de la poliția internetului. Mulțam!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 13. în fo’ 2 ore și ceva mă duc la interviu fix acoloșa. țineți-mi pumnii. 🙂

  dacă mai pun la socoteală că e la max 15 minute de mers pe jos de casă, it’s the dream place to work for me. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • Ady, sau așa 🤞 ”Commonly used as a gesture indicating luck, or to show desire of a favorable outcome.”
   Succes! 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 14. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 11 Thumb down 18

  • Boss, în cazul din text (adică ăsta: “mi se pare mult mai tare decât toți metrii pătrați din lume”), “metrii” este articulat. Înainte să faci pe deșteapta, ia încearcă să-l inlocuiești cu alt substantiv la plural, să zicem “oameni”. După tine ar fi trebuit sa scriu “mi se pare mult mai tare decât toți OAMENI pătrați din lume”. Gizăs fucking craist, toți proștii sunt acum grammar nazi. Ah, scuze, ca să înțelegi și tu, toți PROȘTI sunt acum grammar nazi.

  • @Irma

   E o servită.

   Am scris un comentariu și s-a șters automat…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 4

  • @Rilache, te automăgulești, nu s-a șters automat, l-am băgat eu în spam. Are și răbdarea mea o limită, mai ales când e vorba despre prostie și răutate gratuită.

  • Cine a decis că ce s-a scris acolo e „prostie” și pe ce contra-argumentare? Sunt detalii arhicunoscute, e bine să știe cât mai multă lume, să pună întrebările care trebuie.

   Cât despre răutate, voiam să știm cât ți-au plătit oamenii benzina cu ultima întrebare.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 6

  • @Rilache, boss, aia a fost cea mai decentă întrebare, nu pentru ea ți-am trimis comentariul în spam. Oricum, mi se pare foarte tare că oricine își permite să mă întrebe cât câștig sau dacă am câștigat ceva. Pentru că, desigur, eu te întreb pe tine ce salariu ai sau dacă-ți intră vreun bonus de crăciun.

 15. Da, fericirea la locul de muncă, cred în ea și-mi place când văd organizații care abordează și ”human”-ul din Human Resources.
  Foarte mult mi-a plăcut și când l-am auzit pe ultimul șef declarând că ”I want you to be happy”, nu doar eu, ci referindu-se la toți angajații. No bun așe, păi uite, noi suntem pretty happy în general, că suntem sănătoși, copiii/bărbații/nevestele de-acasă la fel, ne facem treaba cu responsabilitate și rezultate, că nu degeaba lunar ne îndeplinim targetele și poți veni liniștit doar 2-3 zile pe lună pe aici pe la noi, să ne dai binețe, ne și înțelegem bine între noi și e o atmosferă bună în firmă, singurul lucru care ne cam nefericește sunt banii, că-s tare puțini. Și nu e ca și cum n-aș avea acces la situația financiară a firmei și nu ar fi loc de creștere, sau măcar de niște bonusuri generoase la final de an. Poftim, bazat pe rezultate. Ok, ”big bonuses” să fie, dacă avem profit, că de 8 ani tot pe pierdere am fost, vedem noi exat cât după ce închidem anul. Și facem profit, fraților, și vine momentul de fericire, de aflare a big bonusului. ”One monthly salary”. Am bușit în râs, de veselie și fericire. Not, desigur. Noroc că mi-am revenit rapid, am ieșit să iau aer, l-am luat și pe el și i-am explicat ce aș înțelege eu printr-un ”big bonus”. Fiind foarte diferit de mine, n-a râs, ci i-a picat fața. În final ne-am înțeles undeva pe la jumătate, dar cu happiness-ul bine julit de ambele părți.

  PS poți să ne mai spui din ce-ai vorbit cu tipa care se ocupă de happiness-ul angajaților?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 5

  • @Anduța, sigur că pot să mai spun. Le-am văzut și calendarul de evenimente pe anul care tocmai se termină, mi-a spus tipa că are o întreagă echipă care o ajută, toți VOLUNTARI, și multe altele. Dar când văd comentarii pline de venin p-aici, mă ia sila și prefer să nu mai povestesc.

  • Venin, unde, la Irma și Rilache? Mie mi se par doar niște comentarii ale unor oameni (parcă) picați în butoiul cu negativism și care îi trag și pe alții acolo. Mă bucur pentru ei că măcar au companie de calitate, așa că nu o să fiu egoistă și n-o să insist pentru acest subiect, care mi-a atras atenția mai mult decât dezbaterea în curs.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 6

 16. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 20

  • Am râs cu lacrimi, jur. Deci “metru” nu mai este substantiv în limba română. Auzi, vezi explică-le și ăstora de la dexonline că sunt niște proști. Idioții au avut tupeul să spună că “metru” e substantiv masculin: https://dexonline.ro/definitie/metru

  • @Mihai, cum sa nu te creada omul ala robot cand tu nu ai observat cat de metri sunt patratii aia?🤣🤣🤣
   Sunt alex si sunt dependent de patrati, dar cu conditia sa fie metri!!!

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • @Cainele Alex, da, da, da. 😀

  • @Irma, “atributul” este parte de propoziție, “substantivul” este parte de vorbire. Ce are sula cu prefectura? Asta una la mână. Doi la mână, e corect cum a scris @Mihai, și aș vrea măcar o dată să văd un grammar nazi d-ăsta că își cere scuze fiindcă a greșit. Deși nu l-a pus nimeni să comenteze greșelile de scriere.
   Băi, eu mă bucur de fiecare dată când văd oameni care inventează propria limbă și gramatică română. Nu trebuie să rămânem închistați în vechile reguli gramaticale și de pronunție și scriere. E foarte bine. Dar nu înțeleg de ce această limbă și reguli inventate trebuie impuse și celorlalți!!
   Ăsta a fost un mod elegant de a-ți spune să te duci în pwla mea cu gramatica ta învățată la ff. Și cam asta fac cu toți grammar nazi de pe net, în special cu ăia proști care se dau deosebit de deștepți.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • @Ionuț, Didino, Gabilo, Alex, vă văd “încinși” p-aici.
   Luați-vă, vă rog eu, și de @Marius (aka MM) că s-a luat de mine. Băi, încerc să fiu și eu serioasă de ceva vreme, să comentez pe subiect, să fiu ok ca să zic așa, și apare el și se ia de mine. I-aș răspunde eu, dar asta înseamnă să nu-mi mai realizez visul schimbării.

   Vă pup anticipat!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

  • Schimbarea aia implica si renuntarea la spagatul de dimineata ? Doamna didina intreaba, nu eu.
   Multumesc.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Eleno, mi schiuzi, pliz, da’ mie-mi place de tine mai neserioasă un pic. 😜 Nu m-am încins deloc, ba chiar m-am amuzat copios.
   Ți țuc și io!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Mariuse, bâști d-aci cu prostiile, n-am nevoie de purtător de vorbe. Dacă am ceva de întrebat, mă descurc singură.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Elena, …eşti în pericol să nu-ţi mai realizezi visul schimbării? Adică încă te transformi? Credeam că ai dat deja cu capul de pragul de sus şi acum eşti pe cucuiul schimbării.
   Cu nod in gât o spun: poate că Marius M are totusi intentii bune…? 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • Elena, nu suntem încinși, suntem hot. Și ne place de tine și serioasă și nebunatică și cum vrei tu să fii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @ Elena, eu nu pot sa ii raspund lui @ Marius M pentru ca nesuferit la nesuferit nu ii scoate ochii.
   Si tu acum ti-ai gasit sa faci schimbare cand toata tara este anti schimbare??? Stiam eu ca esti o deosebita😉

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Mno, bun. De nu ne-o tunde @Elena pe toți… 🤣🤣🤣

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • Nu știu despre ce e vorba, da’ și io vreau tuns la eLenuța 😜… perduuutt

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • Băi eu zic să fugiți care încotro dacă o vedeți pe @Elena cu o foarfecă în mână…
   😁😁😁

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 17. Plus că în propoziţia aia cu “metrii pătraţi” nu este nicio sală. Cu multă plăcere.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • ‘Aide, măi, @Gabi… a făcut un terci de părți de vorbire și părți de propoziție, iar tu vii cu finețuri d-astea. Ce naiba? Există și sala aia. Într-un univers paralel. 😜

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

 18. Poţi să te caci în el sediu bengos şi jmecheros dacă nu ai colegi şi şefi de treabă sau cum se zice acuma, cool.
  Am avut oportunitatea să plec la alt departament unde se făcea cam ce-mi plăcea mie, întreţinere reţea de calculatoare, echipamente de comunicaţii … loc de muncă cu covoare care erau aspirate periodic, sculele mai uşoare, salariul era cam acelaşi dar am renunţat din cauza oamenilor de acolo. Nu era zi fără scandal, se săpau unii pe alţii, fiecare avea impresia că munceşte mai mult ca ceilalţi. Am rămas cu colegii mei 25 de ani cu care am împărţit un supliment “pe ziar” şi când era de muncă trăgeam toţi ca robii, dacă era chef şi barosăneală, eram toţi boşi.
  Nu pot să explic în cuvinte puţine atmosfera în care am lucrat dar pot să jur cu mâna pe inimă că am avut încă o familie la locul de muncă.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 19. Chestiile astea despre cat de fericiti sunt unii oameni la servici ar trebui facute publice si dezbatute mai des. La mine treaba e nasoala si imi vine sa imi plang de mila in fiecare minut. Si culmea, suntem multi in situatia asta. In ultimele 3 luni suntem sub regim de teroare, inchisoare de maxima siguranta. Cititi ultimele stiri despre Spitalul de Urgenta pentru Copii „Sf. Maria” Iași.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 20. Ahahahaha…ma amuza finalul. Pare fain asa din exterior, ca tu nu ai pe nimeni care iti vine seara acasa de la fix acel Ing, cu o falca in cer si una in pământ si ultra obosit.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.