Aveți aici un articol pe care l-am descoperit ieri și l-am citit pe nerăsuflate. Mai ales că sunt fanul declarat al celor care au curajul să-și și asume ceea ce scriu semnând cu tot felul de pseudonime stupide. În fine, detalii, coaiele nu sunt pentru oricine. Nici măcar alea la figurat.

Dacă vă e lene/silă să-l citiți, vă spun io ca e vorba despre alegeri, despre arestarea lui Dragnea și despre vizita Papei. Cele trei fiind, desigur, strâns legate. Acum, hai să spicuim din mărețul articol.

Pentru direcția (1) s-au folosit (ca după Ordonanța 13) rețelele de socializare în care divizii specializate în IT ale serviciilor secrete, cu arsenalul greu din dotare (uriașe servere cu baze de date organizate pe criterii caracterologice, de afinități, de influență subliminală etc.) au reușit să incite și să scoată suplimentar la urne cam 2 milioane de români sensibili la acest gen de stimul.

Da, da, recunosc, și pe mine m-au influențat decisiv serviciile. Doar că nu cele la care se referă, delirând, autorul, ci cele inexistente în țara asta. Mai precis, toate serviciile publice pe care ar trebui să le asigure minunatul stat român, servicii care sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire. Ei, toate serviciile astea m-au dovedit subliminal, în cele din urmă, și m-au făcut să ies la vot. Și pe mine, și pe ăilalți 2 milioane de români sensibili.

Pentru direcția (2) s-au folosit cozile de topor din PSD care, sub pretextul că trebuie să scape partidul de Dragnea, i-au convins pe mulți pesediști din propriile circumscripții că nu merită să se deranjeze până la urne. Că, oricum, PSD va câștiga. Astfel, după unele evaluări prezentate în mass media, ar fi vorba de cca. 1,5 milioane de simpatizanți PSD care nu s-au prezentat la vot, tranchilizați cu astfel de explicații adormitoare.

Autorului nici macar nu-i trece prin cap că și printre simpatizanții psd ar putea să existe oameni care s-au săturat să vadă o țară întreagă făcută harcea-parcea pentru că unui singur om îi era teamă sa facă pușcărie, oameni care, ca să nu voteze cu opoziția, au preferat să stea acasă.

În cazul alegerilor din 26 mai 2019, osul care dezvăluie scheletul fraudei este eliminarea absolut scandaloasă a ALDE din lista partidelor românești cu reprezentanți în Parlamentul European. Pe lângă că este neverosimil, este și profund imoral și nociv. Halal evoluție spre mai bine ca în locul Renatei Weber să ne reprezinte la Bruxelles Traian Băsescu!

Despre această ultimă parte, pot să spun doar atât: am râs bine de tot. Pentru mine, personal, e un fel de miracolo că ALDE a luat și procentele pe care le-a luat. Nu văd ce individ sănătos la cap ar fi votat partidul lui Tăriceanu. Da, ok, Băsescu parlamentar european e ceva ce nu și-ar fi dorit aproape nimeni, dar ce kkt să faci când ești pus să alegi între el și omul cu cinci soacre?

Iar acum trecem la lovitura de grație: vizita Papei în România.

Nu vreau să spun că Papa a fost manipulat să vină în România exact acum, în acest context tulbure. Papa Francisc este o persoană curată, onestă, deasupra unor astfel de bănuieli oribile. Ce vreau să spun însă este că Diavolul s-a repezit să profite de această vizită. Diavolul se folosește de Papa!

Pe sistemul „n-am nimic cu homosexualii, dar nu-i suport”, nu că vreau să zic ceva rău de Papa Francisc, dar e unealta diavolului. Și trebuie să recunosc că la chestia asta sunt de acord cu autorul, numai diavolul putea face ca timp de trei zile românii să se poarte unii cu ceilalți de parcă-i lovise strechea. Numai lapte și miere curgeau peste tot, până și babele din autobuze mai aveau puțin și-ți zâmbeau când nu le cedai locul pe scaun. Păi dacă nici asta nu e lucrătura diavolului care naiba mai e?

sursa foto