10,805 cititori

Diavolul s-a folosit de Papa

Aveți aici un articol pe care l-am descoperit ieri și l-am citit pe nerăsuflate. Mai ales că sunt fanul declarat al celor care au curajul să-și și asume ceea ce scriu semnând cu tot felul de pseudonime stupide. În fine, detalii, coaiele nu sunt pentru oricine. Nici măcar alea la figurat.

Dacă vă e lene/silă să-l citiți, vă spun io ca e vorba despre alegeri, despre arestarea lui Dragnea și despre vizita Papei. Cele trei fiind, desigur, strâns legate. Acum, hai să spicuim din mărețul articol.

Pentru direcția (1) s-au folosit (ca după Ordonanța 13) rețelele de socializare în care divizii specializate în IT ale serviciilor secrete, cu arsenalul greu din dotare (uriașe servere cu baze de date organizate pe criterii caracterologice, de afinități, de influență subliminală etc.) au reușit să incite și să scoată suplimentar la urne cam 2 milioane de români sensibili la acest gen de stimul.

Da, da, recunosc, și pe mine m-au influențat decisiv serviciile. Doar că nu cele la care se referă, delirând, autorul, ci cele inexistente în țara asta. Mai precis, toate serviciile publice pe care ar trebui să le asigure minunatul stat român, servicii care sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire. Ei, toate serviciile astea m-au dovedit subliminal, în cele din urmă, și m-au făcut să ies la vot. Și pe mine, și pe ăilalți 2 milioane de români sensibili.

Pentru direcția (2) s-au folosit cozile de topor din PSD care, sub pretextul că trebuie să scape partidul de Dragnea, i-au convins pe mulți pesediști din propriile circumscripții că nu merită să se deranjeze până la urne. Că, oricum, PSD va câștiga. Astfel, după unele evaluări prezentate în mass media, ar fi vorba de cca. 1,5 milioane de simpatizanți PSD care nu s-au prezentat la vot, tranchilizați cu astfel de explicații adormitoare.

Autorului nici macar nu-i trece prin cap că și printre simpatizanții psd ar putea să existe oameni care s-au săturat să vadă o țară întreagă făcută harcea-parcea pentru că unui singur om îi era teamă sa facă pușcărie, oameni care, ca să nu voteze cu opoziția, au preferat să stea acasă.

În cazul alegerilor din 26 mai 2019, osul care dezvăluie scheletul fraudei este eliminarea absolut scandaloasă a ALDE din lista partidelor românești cu reprezentanți în Parlamentul European. Pe lângă că este neverosimil, este și profund imoral și nociv. Halal evoluție spre mai bine ca în locul Renatei Weber să ne reprezinte la Bruxelles Traian Băsescu!

Despre această ultimă parte, pot să spun doar atât: am râs bine de tot. Pentru mine, personal, e un fel de miracolo că ALDE a luat și procentele pe care le-a luat. Nu văd ce individ sănătos la cap ar fi votat partidul lui Tăriceanu. Da, ok, Băsescu parlamentar european e ceva ce nu și-ar fi dorit aproape nimeni, dar ce kkt să faci când ești pus să alegi între el și omul cu cinci soacre?

Iar acum trecem la lovitura de grație: vizita Papei în România.

Nu vreau să spun că Papa a fost manipulat să vină în România exact acum, în acest context tulbure. Papa Francisc este o persoană curată, onestă, deasupra unor astfel de bănuieli oribile. Ce vreau să spun însă este că Diavolul s-a repezit să profite de această vizită. Diavolul se folosește de Papa!

Pe sistemul „n-am nimic cu homosexualii, dar nu-i suport”, nu că vreau să zic ceva rău de Papa Francisc, dar e unealta diavolului. Și trebuie să recunosc că la chestia asta sunt de acord cu autorul, numai diavolul putea face ca timp de trei zile românii să se poarte unii cu ceilalți de parcă-i lovise strechea. Numai lapte și miere curgeau peste tot, până și babele din autobuze mai aveau puțin și-ți zâmbeau când nu le cedai locul pe scaun. Păi dacă nici asta nu e lucrătura diavolului care naiba mai e?

sursa foto

71 de păreri la “Diavolul s-a folosit de Papa

 1. Bine că ai explicat tu că să mor eu dacă înțelegeam o iotă din rahatul ăla de articol.

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 3

  • Diavolul, boss, diavolul.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

 2. MUlE, MUlE pesede 😋
  Ameno😎

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 6

 3. Eu stăteam cu ochii în soare, curgându-mi o bală, când, deodată, am auzit o voce angelică, șoptindu-mi în scărița urechii stângi: „Merji boule la vot !”

  Am fost manipulat, sunt victimă între cele 2 meleoane, vreau pensie specială ! Și voucher pentru șaorma cu aproape de toate !

  Comentariu beton! Thumb up 55 Thumb down 4

  • Voucherul pe ce perioadă să fie?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • Până la următorul mandat, zic…sunt modest, în felul meu…

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • Si? Si? Si? Ce-ai facut?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @Picatura, am fost un pic în deltă, 2-3-14 poze la păsăret, apoi, jaaap, cu ștampila ! Ma-ni-pu-lat am ieșit de acolo !

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 4. Ieri am dat unfollow unui amic de la mine din orasul natal, care a postat pe FB (nu stiu daca a fost share sau nu, cert e ca era copiat si fara vreo sursa). Nu era faptul ca eram eu ala care sa tina cu papa sau sa fie contra lui. E treaba dracului daca il cauta, e treaba papei daca vorbeste cu el (obiectiv, dpdv subiectiv, cred ca papa e destul de curat spiritual, altfel nu ar fi papa…). Ce m-a scos din principii era felul de a acuza pe toata lumea care era pro papa si pe papa insusi… instiga la ura. Ca atare, unfollow. E la prieteni ca am un mic respect pt el ca nu e gramada de prost.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • Ei, nu. Mai așteaptă un pic.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

 5. 1.Conteledesaingerman?? 🙄
  2.”Orice om” are dreptul sa-si expuna opinia, cu conditia sa nu pice testul de inteligenta.
  3.Pater noster qui est in caelis …Jesus Christ is a superstar!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

 6. Ție încă îți vine să râzi de tâmpeniile astea dar eu am câțiva nebuni din ăștia la job cărora trebuie să le suport inepțiile zilnic 🙁

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • Te invidiez. :))))))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 7. A mai sărit unul gardul ospiciului și s-a apucat de scris…și nu asta ar fi problema, ci faptul că sunt alții mai trepanați ca el care mai și pun botul la ce ii debitează ăstuia capul (mintea nu aș putea spune, pentru că nu cred că există).

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Io am ajuns la concluzia că orice ai scrie, o sa găsești niște purtători ilegali de creier care vor pune botul.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 5

 8. Cred ca si eu sunt unelta diavolului. Mi-am pus toata familia sa voteze (cu USR +) si ne-am si pozat ca sa manipulam si pe altii.
  Csf, ncsf …………….

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • Vezi? Dacă mai aveam îndoieli, acum s-au spulberat.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 9. Incep sa-l regret pe Lorin…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 10. Articolul e SF. Dar și comentariile care-l precedă sunt pe măsura! Unii chiar cred asa ceva!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Comentariile sunt priceless.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 11. Apai eu nu stiu cine e acest Conte dar am citit articolul… Pfff… No comment ca ai spus tu tot. Ai citit ce a scris intr-un articol anterior? (acesta ar fi: “Felicitari invingatorilor”). Pai omul e… mno… Oare lui tot Diavolul i-o fi soptit in ureche ce sa scrie sau cum? Ce e drept, e drept! Si eu, tot manipulata am mers la vot… Manipulata de dorinta proprie si speranta ca deh… s-o schimba ceva in bine…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

  • Ești naivă. Nu se schimbă nimic, doar bugetul serviciilor.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 12. Băă….eu chiar fac parte din statul paralel! …Că sunt paralelă cu texte de-astea. Mulțumesc, Mihai, că m-ai luminat!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 13. Adică acum îmi spui că a fost o manipulare ordinară?! Şi eu eram atât de m’ndră că mersesem la vot. Altădată să ne avertizezi, nu să ne spui DUPĂ.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Cer iertare, m-am trezit și eu abia când am descoperit articolul ăsta.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 14. #Iosuisvotantusr..
  Plm,să ne facem medalii, zic, că am votat USR.Si un mars bi-anual ar merge.De cocarde nici nu mai vorbim.Parcă am fi votat sub tirul inamic de baraj,nici aia de la Mărășești,aia de pe Omaha nu au făcut eforturi ca astea făcute de noi,votantii.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 7

  • Tu n-auzi că n-am făcut niciun efort? A fost manipularea serviciilor, noi doar am executat.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • Am condus de la parc,eram transpirat,obosit,aveam un carcel la gamba,am votat,am plâns de fericire în masina.După un asemenea efort am dormit vreo șaispeore.Până acu două zile,zilnic spuneam oricărui om de pe strada,am votat,am votat,tu ai votat,tu ai votat. M-am.potolit când una a zis că strigă după miliție,dacă nu o las în pace.Si să mă duc în aia lu’ mama cu votu meu cu tot.Da’ ce mama este cabină de vot?

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 4

  • Boss, tu puteai să faci revoluție în România. Cu lanurile tale de rapiță practic ai fi avut instrumentul suprem să obligi orice hipster să voteze. Ce voiam să mai spun, pentru 2020 plantează și niște lavandă sau maci, că e greu, avem de ales un președinte.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

 15. Vin zilele trecute de la serviciu și pe ușa de la intrare era un mare afiș: sâmbătă, ora 19.30, ședință generală. Prezența obligatorie!!! (Da, fix trei semne de exclamare). Cum eu sunt adepta lucrurilor obligatorii, m-am prezentat la ora și data stabilită. S-a discutat despre înlocuirea interfonului, despre montarea unor camere de supraveghere și despre alegerea unui nou președinte. Cel vechi a murit. La interfon se pare că toți am fost de acord. E bun, nu mai intră care cum vrea în scară. Isteria s-a iscat la camere. Că nu tre să vadă toată lumea ce “car eu în pungă” a zis bătrâna de la 6. Da’ ce cari, bre, atât de secret? a întrebat-o tânărul ei vecin. Chiriaș dealtfel. Roșii, mă, aia car. Și pâine și ouă și ce-oi mai vrea io. La aia cu ouăle aveam o replică pe buze, de-i făceam pe toți de comoție, dar mi-am lins buzele și am tăcut. S-a votat c-o să-i vedem ouăle babii.
  Băi, la alegerea președintelui au înnebunit babele. Îl voiau neapărat p-ăla de la 1. Pe dom’ profesor de UTML, ăla de umblă cu cămășile descheiate până la brâu (v-am mai zis de el). Aici m-am împotrivit din toți rărunchii pe care-i aveam la mine. Că ăsta, președintele, vine lunar la toți locatarii să verifice apometrele. Și eu pe libidinos nu-l vreau aplecat sub chiuvetă. Așa ca l-am propus pe tânărul vecin al babii cu ouăle. M-au susținut vecina de la 4 și de la 8. Stă cu chirie, deci teoretic e lipsit de orice interes ascuns. Și simt eu așa că vrea să facă lucruri pentru scară. Cum babele sunt majoritare, eu cu cele două vecine am fost înfrânte. Cumva speram ca vizita Papei să aducă pacea și îngăduința în ele, dar nu. Mă și vedeam intrând în casă și urlând: familia mea, dragostea mea, am învins!
  Ne-au înfrânt, bă!
  Dar pentru noi, cele trei, EL va fi președinte!

  Comentariu beton! Thumb up 50 Thumb down 2

  • Eu zic să-l consolați prin rotație. Să ducă mai ușor înfrângerea.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 4

  • Deci babelor voastre de la bloc le plac libidinoşii? Pfff, aşa ceva…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • Boss, nu merge așa, cu ce zici tu. Că-s mulți care zic ei cum să facem, că așa e mai bine.
   Noi hotărâm! Te țin la curent, dacă e, cu rezultatul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Gabilo, păi când ai unu’ pe scară care-ți deschide ușa la bloc cu “sărutmânușitele”, pe cine ai vrea să placă?!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Asa ceva…..am ras de ma doare burta…Daca te consoleaza cu ceva ptr soacra mea tot Iliescu este presedinte.Ce sa i faci….n ai ce sa i faci ,babele ies mereu victorioase din confruntari de genul…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Eu fiind un pervers si un babofil am una din camere montata la usa si monitorul pe hol.Mai beleau unii ochii cand treceau si am intrebat venerabilele doamne cu care am onoarea sa convietuiesc la acelasi etaj daca sunt deranjate dar au spus ca e ok, poate daca intra vreun hot se sperie de camera.Legal nu e dar e destul de eficient, nu mi mai lasa bilete pe usa nimeni ca am uitat lumina aprinsa in beci:)))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Claudia, și eu, ca și soacra ta, am propriul președinte. D-aia e democrație. Ei dracia dracului!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Mariuse, păi vezi că lumina aia se plătește la comun.
   Doamne, că nu stăteai la mine pe scară…

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Eleno, stai nițel. Adică voi doreați să puneți șef peste proprietari pe unul care nu are casa lui? Te pomenești c-o fi și burlac și vine cu femei acasă.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @didino, uite d-aia nu merge nimik în țara asta, că vă pripiți cu concluziile.
   Are casa lui. În Oradea. Aici a fost detașat și firma îi plătește chiria. Doamne, ce de explicații trebuie să dau ca să fie ăsta președinte, ceva de speriat.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • Apăi e clar, @Eleno, dacă-i plătește firma e soroșist d-ăla. Și dacă are-n Oradea, ce? Poa’ să aibă și pe Marte, important e că nu e d-al lor, ca dom’ profesor. Mai văd și ele un maieuț pătat de ciorbă, o piele căzută, un neg cu păr, mai simt o aromă de prăjeală. Păi doamnele alea mai au un pic și se-nvelesc cu capacul, iar tu vii cu pretenții d-astea? Pfff…

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @didino, ai dreptate cu capacul. Fii atentă! Cobor din casă să mai iau una alta. La ușa blocului, una d-asta fără capac se chinuia să deschidă ușa. Are un nenorocit d-ăla de arc și e cam rigid. Ușa, nu baba. Alerg de la lift să o ajut. Ce crezi? Cu o mână se chinuia să deschidă ușa, că cu cealaltă își ținea apăsat un tampon de vată la încheietura mâinii cu care se chinuia să deschidă ușa. Îi zic: doamnă, păi nu puteți deschide ușa asta cu o mână. Vă trebuie forță nu glumă. Răspuns: Forță am, dar mi-am luat niște sânge și doctorul mi-a zis să țin apăsat până acasă. Bre, PÂNĂ acasă, nu PÂNĂ ÎN casă. Că rămâneai p-afară dacă nu coboram eu…

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 16. Mai exista in momentul de fata un singur pesedist, zic, UNUL SINGUR, care sa nu delireze grav, in spasme, cu clabuci si tavaleala pe jos, despre orice subiect s-ar aborda – social, politic, economic etc etc…?? A tunat si i-a adunat pe toti sub acelasi partid, cel putin stim cu cine avem de-a face.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 17. @MihaiV
  A venit și el să spele păcatele PSD-iștilor după alegeri!
  Plus Satana lucrează numai pe la spate!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Îmi place cum gândești.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

 18. Pe unde sfantului gasesti articole de genul asta ….ba,mai mult, le mai si citesti…nota 10 ptr rabdare.Fara gluma acum …in judetul meu,pe nume Mehedinti PSD ul a iesit pe primul loc,pe locul al doilea ALDE,pe trei PRO ROMANIA,pe patru, nu mai stiu exact,UDMR sau USR,oricum USR UL a avut cel mai mic procentaj din tara.Ca au votat PSD ,nu e mare mirarea dar sa votezi ALDE …jur ca nu inteleg.Incurcate sunt caile diavolului…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • Am io un instrument care caută pentru mine perle din astea.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 19. Io cred că diavolul s-a folosit de Dragnea. L-a băgat în pușcărie ca să nu aibă concurență la venirea Papei. Și ce frumos a fost totul!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 20. Eh, cand asculti live povesti cu Directia 0 , parasirea corpului fizic si mers in dimensiunea astrala sa se bata cu diavolii ,vampirii energetici , varcolaci, plus alte fapte eroice nu mai esti impresionat de un biet gargaragiu care scrie despre Alde.
  Maximus o mai trai?:)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 21. Am simtit manipularea in toata saptamana din inaintea “duminicii orbului”. Aproape tot decursese normal, avionul a zburat fara intarziere, nu au fost aplauze la sfarsit, figuri acre la control pasapoarte, jumatate de ora sa ies cu masina din parcarea aeroportului, deci totul era chiar prea normal. De atunci am inceput sa-mi pun semne de intrebare. Clar cineva isi baga coada. In sambata alegerilor, iar cineva se juca cu mine, de data asta a trecut la atac frontal, degustari de vinuri, mai schimb o vorba cu amicii intalniti, si ei manipulati, hotarati sa voteze cica cu ceva progresisti, zic e clar mana domnului. Duminica imi incep ziua desigur cu o degustare de vinuri si iar toti bucurosi ca scapam de diavol, dar azi aflu ca de fapt am fost manipulati grosolan. Tot acel vin si caprioarele de pe acolo au fost clar uneltele diavolului. Semneaza Contele de Ploiesti, aka Lordul de Londra

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 22. Pfff… slăbuț contele ăsta, slăbuț tare de tot. Aruncai un ochi pe blogul lui și, vorba lui @Redoo, mi s-a făcut dor de d-ăia adevărați, complet și corect definiți ezoteric. Fără o flacără violet sau un pixel albastru e degeaba. Păi astea-s conspirații? Tre’ să vii cu ceva senzațional la masă, nu merge așa, cu vorbe seci.
  Ia, că-i vând un pont, să-l ajut. Ați observat câtă lume a-nceput să poarte încălțări sport în ultima vreme? Înainte mai vedeai un pantofior elegant, o săndăluță ceva dar, de când cu oculta mondială, s-a dat lumea pe d-alea comode. Cică modă, ha! Ei, io cred că ăsta-i șpilul, “adidașii” ăștia-s telecomandați de la centru, să te ducă în direcția predefinită. Aveți mare grijă la șireturi, acolo e antena. Ca să blocați semnalul și să nu mai fiți manipulați, trebuie să faceți două fundițe la stângul și trei la dreptul. 😜

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Deci o să murim de dorul lui Lorin mult și bine. Numai epigoni jalnici peste tot.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • Ăla era consecvent, @Vasilescule, păcăliciul ăsta se contrazice singur. Papa n-a fost manipuIat, numa’ s-a folosit diavolul nițel dă el. Să-si cumpere un DEX. Și niște neuroni, că are nevoie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 23. Pare un blog cu obisnuitele obsesiile paranoice cu rozacruceeni si alte aiureli asemenea. Nu am avut rabdare sa citesc prea mult. Pendulul lui Foucault m-a vindecat pe veci de orice astfel de plictiseli.
  Legat de Basescu e una din ocaziile in care ma bucur sa fac opinie separata atat fata de PSD-isti cat si fata de hipsteri, l-am votat cu mare placere si sper sa faca cat mai multa zarva pe acolo. Nu se punea problema sa o aleg pe una ca Renate Weber nici cand era in PNL, as vota-o oricand pe Eba in locul ei. Cat despre papa eu il am ca reper in continuare pe Ioan Paul II, care era cam tot ce nu e actualul papa si refuza cam tot ce accepta cu etuziasm acesta. Prin comparatie cu el, actualul chiar induce un iz persistent de pucioasa cu iz marxist. Imi pare rau de iesuiti, ca am o mare stima pentru ei, dar capacitatea lor de adaptare le-a jucat mereu feste. E pana la urma tine de optiunea ideologica, daca iti place Obama si Ocasio-Cortez iti place si actualul papa. Daca iti place Reagan si Margaret Thatcher ai reticente.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 12

  • Cu gorilieni ai găsit ceva? Sau e amator?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

  • Habar n-am. Nu m-am obosit. Nici de rozacruceeni nu am cautat. Mi-a sarit in ochi numele blogului, contele de Saint Germain, des invocat in povestile si miturile curentului respectiv. Poate ca omul nu are nici o legatura, dar daca e PSD-ist oricum nu mai conteaza. Nimic mai plictisitor decat un PSD-ist. Nici macar nu ma cert cu ei. Cu un hipster de stanga e macar amuzant.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 24. “….divizii specializate în IT…”🤣🤣🤣
  Omu’ s-a uitat de prea multe ori la “Brexit”, i-a plăcut ce vrăjeală a băgat Cucumberbaci p-acolo pe la supușii lu’ regina, și a scris ceva asemănător. În plus, are pe cineva prin alde, care-i ține de cald în anumite probleme, și n-a prins loc în față când a venit Papa. Da, Papa, unealta Diavolului, mulțumesc frumos, asta știam, zi-mi ceva nou.
  Manipulare? Să vă arăt eu manipulare. Am scris p-aici că ai mei au hotărât să nu mai voteze și să nu îi mai interesezes politica când au auzit că plecăm. Nimic nou, până și CTP-ul primise de la o femeie cu copiii plecați o declarație asemănătoare, parcă… Aia de se “viralizase” (îmi place de mor cuvântul ăsta! 🤣). Îi sun în ziua cu votul: “Ce faceți?” “Suntem prin Lisabona.”(plecaseră în ceva excursie). “Votați?” “Nu.” De aici discuția s-a dus în direcția aia cu “bine, bă, uite d-aia plecăm că v-a durut la bașcheți de viitorul nostru și ați votat aiurea treij’ de ani, și acum nu vă mai interesează” etc. etc., nu oun aici toate argumentele și contra-argumentele folosite. Să zicem că nu am terminat convorbirea în relații tocmai cordiale.
  A doua zi văd pe fb poză cu prietenii cu care erau p-acolo, în față la ambasadă, la coadă la vot. 🤣🤣 Au stat 3 ore, dar au votat. Și erau chiar entuziasmați de asta și de rezultate. Niște psdiști convinși să fi votat oare cu usrplus? Nu i-am întrebat. Mi-a fost de ajuns că au votat.
  De ce am zis că manipulare? Fiindcă noi tot plecăm, chiar dacă la anu’ dispare orice urmă de psdist, pnlist, udmrist sau pmpist din conducerea țării. 🤣🤣 Dar, până atunci, măcar încercăm să îi trezim pe alții.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • Și io tot la aia cu “diviziile specializate în IT” m-am activat. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 25. Pe scurt:
  1. Cred ca, in duminica cu pricina, serverele serviciilor au furnizat date eronate, in cazul meu. Probabil ca omul care citea datele de pe server si-a zis, scarpinandu-se in cap, nedumerit: „Unde pana mea s-a trimit pe-asta, ca trebuie sa o manipulez!! La cabina de vot sau la Comic Con?… an-tan-te… iesi-papucule-de-sub-pat… Ia mai duca-se naibii la amandoua!.. ”
  2. La faza cu psd-istii care au stat in casa, nu’s ce sa zic… eu am cateva vecine din categoria amintita, pe care nu le-am vazut in ziua aia… da am crezut ca au fost la vot, s-a dat ceva gratis si au ramas pe-acolo pana a doua zi!…
  3. Abia acum am ras cu pofta! Adica sa aleg intre tanti Weber & Basescu?!… Well… daca nu apare si Norica in ecuatie, e total irelevant!… 😀
  4. In final: „Diavolul se folosește de Papa!” 😀 😀 Am mai citit deunazi pe un site ca Papa vine la noi insotit de o fanfara demonica si chiar am vrut sa-i intreb: cine vine frate, Satyricon sau Dimmu Borgir?! ca ma interesa la maximum!… 😀
  In concluzie, avand in vedere si poza pe care ai pus-o mai sus: Horns up, people! 🤘 … Mihai are dreptate: chiar ca viata-i mult prea serioasa ca sa nu o luam in ras! 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 26. în afară de aia cu “serviciile” adică securiștii împuțiți care dictează tot în țara asta, restu sunt aberații

  bine și la faza cu “serviciile” a omis să spună că securiștii l’au dat jos pe ceaușescu și l’au pus pe iliescu, și’au făcut mendrele de la revoluție până în 2005 când au schimbat direcția spre nato și în primii ani ai lui iohanis

  articolu ăsta pare că e plătit de psd alde

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 27. …..”Consider că la acest moment şi pentru o atare tentativă, identitatea mea reală chiar nu contează. Pentru a da totuşi o minimă consistenţă virtualităţii dialogului nostru, spun doar atât despre mine:
  sunt doctor în ştiinţe matematice, cu cărţi publicate în domeniile tehnic şi beletristic.

  Citiţi-mă, provocaţi-mă şi mă veţi cunoaşte mai bine. Sau ignoraţi-mă şi veţi dormi mai liniştiţi!”
  Ignore, dar nu din cauză de nevoie de somn liniștit (deși îl apreciez nespus), ci pentru că pur și simplu nu-mi place mai deloc nici ce, nici cum scrie.

  Dar legat de ”În mare, s-a mers pe trei direcții: (1) mobilizarea la vot a unui număr cât mai mare de opozanți pasivi ai puterii (dintre cei care s-au obișnuit să nu voteze niciodată)”. Băi, da, s-a mers pe mobilizare, că sunt peste 5 milioane de români care nu votează la europarlamentare și nu prea e deloc ok. Personal am aderat la ideea ”conversațiilor persuasive” a unui ONG pe care îl susțin și unde voluntariez. Și mi-am luat la puricat agenda telefonică și am vorbit cu oamenii de-acolo fără FB (sau cu FB, dar lipsă de activitate în acest domeniu) despre alegeri și despre motivele de vot sau nevot. Iar pe câțiva care nu aveau de gând să voteze, am reușit să-i conving s-o facă, sau cel puțin așa au mi-au zis. Și chiar m-a bucurat o amică din București, care m-a sunat pe 25 la ora 11 noaptea să-mi spună că telefonul meu la ea n-a fost degeaba și să mă întrebe dacă poate vota la orice secție, sau doar la cea unde e arondată. I-am zis ce și cum și, în treacăt, i-am menționat să aibă grijă să primească toate cele 3 buletine, că deja umblau niște vorbe prin online. De referendum nu știa, așa că dă-i și-acolo vorbăraie.
  Acum eu recunosc că nu eram și nu sunt nici acum foarte eficientă în astfel de conversații, una durând undeva între 20 și 30 de minute. Dar am timp până la parlamentare să tot exersez și poate-mi fac propria divizie, specializată în șuete civico-politice, sau ceva de genul, na.

  Iar la aia cu diavolul, doar am zâmbit, că rămăsesem la stadiul în care purta Prada. Dar adevărul e că Papa e cu totul alt nivel, mega aspirațional, l-aș vedea pe diavol în stare să-ncerce să-l poarte.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 28. Fereasca sfantu’! Da’ stiu ca exista deraiati temeinici prin jurul nostru. Nici nu ma mira faptul ca PSD inca mai are parte de votanti…

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 29. La cat e asta de ilegal de prost, precis a fost dintre PSD-istii care s-au deranjat pana la urne…..

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 30. Şi grindina asta, de mi-o tuflit porodicile şi castravăţii, tot de la vizita papei se trage, l-au ferit p-ăla de ploae şi-o venit potopu’ peste noi.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 31. Bre, nuj ce-i cu mine azi, da’ am avut o răbdare angelică și am citit atât articolul nătărăului cât și TOATE comentariile. Halucinant. Absolut halucinant. Am văzut câteva comentarii mai lungi și mai aberante decât însuși articolul.
  Cu o concluzie am rămas la final: ce pseudonim mișto și-a tras Gâdea!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.