Cred că Salvador Dali a spus nepierietoarele cuvinte: ”cine nu-și poate imagina un armăsar galopând pe o tomată e un idiot”

Personal, pot să-mi imaginez herghelii întregi galopând pe una și aceeași tomată, în schimb mi-e infinit mai greu cu aplicatul, cu practica. În sensul în care dacă am pus mâna pe creion, pix, mouse sau orice device de genul, cu scopul bine definit de a reprezenta grafic ceva, orice, s-a dus naibii toată imaginația mea. Pur și simplu, dacă nu e vorba despre cuvinte (la care se pare că mă pricep într-o măsură oarecare), imaginația mea sfârșește răpusă de mâinile care nu vor să asculte indicațiile creierului.

Am făcut această deosebită introducere pentru aceia dintre voi care nu simt aceleași limitări ca mine. Pentru cei care nu numai că au talent de designeri, dar nu au nicio problemă din a-l pune în practică.

Bref, zilele astea tocmai se defășoară un concurs cu premii Omen by HP pentru pasionații de PC modding și design inedit de carcase. Adică fix pentru cei care simt că pot să se joace cu noțiuni de design și au și oleacă de imaginație. Iar dacă nu ești tu ăla talentatul, gândeste-te dacă ai printre prieteni sau printre cunoștinte pe cineva care corespunde descrierii și trimite-i linkul către concurs. O să-ți mulțumească, pentru că premiile sunt foarte-foarte mișto. Iată:

Proiectul câștigător va fi prezentat în cadrul unui eveniment organizat de HP Inc. România la NOD Makerspace, iar premiile concursului sunt următoarele:

  • Premiul I – transformarea proiectului în realitate + 1 x Laptop de Gaming OMEN by HP 17- an107nq, , Intel Core i7-8750H pana la 4.1GHz, 17.3" Full HD, 12GB, HDD 1TB + SSD 128GB, NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB, Windows 10 Home
  • Premiul II – 1 x Monitor de gaming OMEN by HP 27 Z4D33AA QHD (2560 x 1440), HDMI, DisplayPort, USB 3.0, 165 Hz, 1 ms
  • Premiul III – 1 x kit periferice de gaming OMEN by HP format din: tastatura mecanica gaming OMEN Sequencer; căști OMEN Mindframe; mouse gaming OMEN Reactor

So, dacă vă simțiți inspirați, nu mai stați pe gânduri. Dacă nu, e imposibil să nu știti pe cineva care se simte.