Îl mai știți pe Sebi Ghiță? Băiatul ăla care a stat o vreme la închisoare în Serbia? Mai nou candidează la europarlamentare, cap de listă la PRU (Partidul România Unită).

Nu vă scriu aici tot discursul aberant prin care și-a anunțat candidatura, vă las doar câteva enunțuri edificatoare:

  • Ce teme vreau sa abordăm în această campanie și la care să ne răspundă și slugile lui Soros de la Uniunea Scufundăm România: poziția față de imigranți.
  • România este creștină, nu umplem țara de moschei!
  • Grupul infracțional organizat condus de Laura Codruța Kovesi a distrus elitele!
  • România va fi o țară în care pământurile și pădurile vor trebui să revină statului român!
  • România va fi o țară unde se vor naște copii români! Acum copiii români se nasc în străinătate!
  • România va fi o țară unde românii vor beneficia de resursele solului și subsolului. Trebuie exploatate în interiorul României, nu în beneficiul jefuitorulor străini!
  • Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare, Unită, Suverană! (sursa)

Jos pălăria pentru cine se ocupă de comunicare la PRU, omul a calculat corect. Să-l pună să meargă pe cartea patriotardă a naționalismului deșănțat era singura variantă pe care o avea la dispoziție.

Serios, gândiți-vă un pic, ce-ar fi putut să promită un infractor, condamnat pentru corupție, care s-a îmbogătit din afaceri cu statul? C-o să fie cinstit începând de mâine? C-o să fure bani de la bogați și-o să-i dea la săraci? C-o să sape un tunel, de la Bruxelles la București, care o să facă pipi pe ăla al dacilor de sub Bucegi? C-o să-și curețe chakrele? Ce să promită cetățeanul fugar Sebastian Ghiță ca să nu sune mai penibil decât deja este și să nu-l ia lumea la înjurături? Pe ce altceva să marșeze, dacă nu pe patriotism și naționalism, asezonate cu un vârf de cuțit de religie, trei subiecte sensibile dintotdeauna în spațiul carpato-danubiano-pontic.

Astfel, pe sistemul deja omolgat și brevetat în România ”a furat, dar a făcut și treabă”, o fi el Sebi Ghiță corupt, s-o fi îmbogățit el pe banii noștri, o fi fugit el în Serbia când a fost să răspundă pentru toate astea, dar măcar e patriot, boss. La o adică moare cu pieptul gol pentru România Mare, Unită și Suverană.

‘Te-n dinți, veață!

sursa foto