7,740 cititori

Ultimul patriot în viață!

Îl mai știți pe Sebi Ghiță? Băiatul ăla care a stat o vreme la închisoare în Serbia? Mai nou candidează la europarlamentare, cap de listă la PRU (Partidul România Unită).

Nu vă scriu aici tot discursul aberant prin care și-a anunțat candidatura, vă las doar câteva enunțuri edificatoare:

 • Ce teme vreau sa abordăm în această campanie și la care să ne răspundă și slugile lui Soros de la Uniunea Scufundăm România: poziția față de imigranți.
 • România este creștină, nu umplem țara de moschei!
 • Grupul infracțional organizat condus de Laura Codruța Kovesi a distrus elitele!
 • România va fi o țară în care pământurile și pădurile vor trebui să revină statului român!
 • România va fi o țară unde se vor naște copii români! Acum copiii români se nasc în străinătate!
 • România va fi o țară unde românii vor beneficia de resursele solului și subsolului. Trebuie exploatate în interiorul României, nu în beneficiul jefuitorulor străini!
 • Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare, Unită, Suverană! (sursa)

Jos pălăria pentru cine se ocupă de comunicare la PRU, omul a calculat corect. Să-l pună să meargă pe cartea patriotardă a naționalismului deșănțat era singura variantă pe care o avea la dispoziție.

Serios, gândiți-vă un pic, ce-ar fi putut să promită un infractor, condamnat pentru corupție, care s-a îmbogătit din afaceri cu statul? C-o să fie cinstit începând de mâine? C-o să fure bani de la bogați și-o să-i dea la săraci? C-o să sape un tunel, de la Bruxelles la București, care o să facă pipi pe ăla al dacilor de sub Bucegi? C-o să-și curețe chakrele? Ce să promită cetățeanul fugar Sebastian Ghiță ca să nu sune mai penibil decât deja este și să nu-l ia lumea la înjurături? Pe ce altceva să marșeze, dacă nu pe patriotism și naționalism, asezonate cu un vârf de cuțit de religie, trei subiecte sensibile dintotdeauna în spațiul carpato-danubiano-pontic.

Astfel, pe sistemul deja omolgat și brevetat în România ”a furat, dar a făcut și treabă”, o fi el Sebi Ghiță corupt, s-o fi îmbogățit el pe banii noștri, o fi fugit el în Serbia când a fost să răspundă pentru toate astea, dar măcar e patriot, boss. La o adică moare cu pieptul gol pentru România Mare, Unită și Suverană.

‘Te-n dinți, veață!

sursa foto

84 de păreri la “Ultimul patriot în viață!

 1. Mi se pare cea mai mare jignire posibilă adresată inteligentei noaste

  Dar totuși vorbim de tara unde se dă votul pe o găleată spartă

  Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 3

  • Sau țara care plânge după firme ce plătesc salarii de 16 sau 32 de ori mai puțin decât în vest & IT-iștii cu corporatiștii ce-și închipuie că sunt biznismeni dacă și-au cumpărat imobile cu împrumut inflat de la bancă (treijdeani, maicăăă) prin programul Prima Casă & le dau pe chirie pe motiv că „așa scoatem datoria pe ea”.

   Totu-i o bășcălie.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 10

  • Un cetățean nu a fost de acord cu ce-ai zis.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Rilache,
   Cum crezi tu că ar putea oamenii normali (indiferent de profesie, ăia care nu fură!) să-și cumpere un adăpost și să-l mobileze? Cu banii jos?

   Nu cumva și în țările alea vestite care dau salarii mari, salariații fac credite? Chiar pe 25-30 de ani.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Mihai

   Sunt om rău. 😉

   @Laura

   E posibil și cu banii jos. Aici, însă, e o bășcălie în care locatorii-chiriași, dezvoltatorii de imobile, deținătorii de pământ și băncile profită de niște aspecte în care prețurile sunt umflate artificial, fără nicio justificare.

   Anul ăsta se vor împlini 10 ani de când a lovit criza în România. Eu n-am să uit articolele și știrile din care ziceau că spaniolii, francezii & nemții, datorită regulațiilor (în special de calitate, de metri pătrați, de alte aspecte), intrau în faliment fiindcă nu-și mai puteau plăti datoriile de la bănci de 11-15 ani.
   11-15 ani, n-am să uit niciodată, când mă pregăteam să fiu & să fim loviți de criză, să citesc cum cei din vest aveau probleme să-și achite datorii de 11-15 ani pentru imobile (și imobile ca lumea, nu garsoniere, să fiu bine înțeles). Nu trebuiau să se împrumute de la bancă pe un credit de 30 ani, numai noi o facem că numai la noi bășcălia se aprobă cu vârf și îndesat.

   Altfel, să nu se înțeleagă că neg nevoia oamenilor de cumpărarea unui loc de-al lor (cu niște excepții), fiindcă nu mai puteau să trăiască în chirie sau cu părinții sau cu prieteni sau cu rude.

   Dar mai e o problemă ce indică de ce bășcălia persistă, apropo de banii jos & hoție: cei care se împrumută de banii ăia, să cumpere imobilul cu prețul inflat artificial, nu *vizualizează* banii pe care îi dau pe imobil. Nu au percepția banilor, nu i-au frecat în vârful degetelor să simtă și să-și imprime pe creier uzura pe care o s-o îndure până achită acea datorie + dobândă.

   Adică, ce vreau să spun: eu știu cum arată un teanc în valoare de 8,000-15,000 RON. Pot să-i văd cu ochii minții fără probleme, fiindcă știu cum ar arăta în fața mea. Știu ce înseamnă munca, răbdarea, asudarea, simțul pe așa ceva, știu să „înfulec” valoarea banilor de 8,000-15,000 RON dacă mă întreabă cineva dacă știu cât înseamnă mai mult de salariul mediu pe economie, cu toate implicațiile aferente.

   Pe de altă parte, eu nu pot să-mi vizualizez un teanc de 20,000 sau 30,000 sau 50,000 RON sau mai mulți decât atât. Nu pot, oricât de mult aș încerca, fiindcă nu… nu am nivelul ăsta, nu am ajuns la el. Nu pot să-i „simt” și să înțeleg răbdarea, durerea, strânsul din dinți și curelei, pe o asemenea sumă & alte implicații aferente. Nu pot să fac asta.

   Cei care se împrumută de la bancă nici măcar nu percep cu ochii, să-i vadă, ca un morman sau teanc de bancnote, banii pe care se împrumută să cumpere imobile la prețurile inflate artificial. Pur și simplu, să aibă o epifanie, un moment de meditație, o catatonie de câteva secunde, să vizualizeze sub nasul lor banii pe care nu și-i pot permite, să înțeleagă cât înseamnă sumele ălea pentru care oamenii se îndatorează.
   Poate o să ți se pară ilară chestiunea asta dar dacă un sfert din oamenii care se împrumută ar concepe (să-i vadă, simtă) banii pentru care se împrumută de la bancă, ar începe să-și pună întrebi de genul „Dar de ce costă atât de mult apartamentul ăsta/casa asta și nu mai puțin?”

   Hoții, evident, nu pot nici ei să perceapă banii pe care-i fură, din aceleași motive ca cei care se împrumută de la bancă. De-asta, în România, bășcălia și formele nemiluite de spălare a banilor (printre care „meciurile” de vânzare-cumpărare de terenuri & proprietăți, imobile; printre alte lucruri ca operete de arte false ascunse în pereți) umflă prețurile din jur. Iar cei ce stau să cîștige asta, de la locatori-chiriași, vânzători de imobile și bănci (că tot m-am legat de subiectul ăsta) au cel mai mult să câștige dacă bășcălia continuă.

   Și toată discuția a pornit de la prețurile inflate artificial pe imobile și chirii nesimțite. În engleză, parcă i se spune „Cascade effect” sau așa ceva…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 6

  • @Laura,
   Și în vest se practică leasingul și creditul. Vecinii tocmai și-au renovat casa cu credit pe termen scurt. Și nu pentru că nu și-ar fi permis altfel, dar nu vreau să intru în detalii.

   Ce-mi pare amuzant apropo de cei care aduc mereu în discuție salariile din vest, este că nu se uită și la cheltuieli. Când, în afară de sumele ce se rețin din salariu, asigurarea de sănătate minimă obligatorie este de 100 eur / lună / persoană mai sună la fel? Iar ăsta e numai un exemplu, nu mai zic de taxele locale sau de cele pe proprietate. Cam cum sună CATV + Internet 200 MB, 60 euro / lună? Sau 25 euro / oră dacă ai nevoie de un meseriaș? 😂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Rilache,
   Atingi mai multe aspecte și pe alocuri, mi se par ușor exagerate aprecierile tale.
   1. împrumuturile pentru imobile se fac frecvent pe 20-25-30 de ani, în toate țările din America&Europa. Și asta în ultimii 70 de ani. Înainte de ’90 românii își puteau cumpăra apartament cu împrumut pe 25 de ani (știu din familie).

   2. în orice piață liberă vânzătorii cer bani, cumpărătorii dau bani. Sunt la noi prețurile la imobiliare umflate? Eu cred că în orice oraș (chiar și sat) sunt prețurile umflate la case vechi dar aflate în centru (supraevaluate pentru că poziție) și prețuri mai rezonabile la periferie.
   Ok, și dacă e așa cum zici? Ce poate face românul? Să stea în cutie de carton? Degeaba este piața imobiliară foarte avantajoasă pe alte meleaguri (dacă e), iar el trăiește și muncește aici.

   La faza cu vizualizarea banilor, m-ai pierdut 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 2. Să fim, zic, puțin corecți. Ghiță a fost achitat în toate dosarele, așa că nu mai e condamnat, d’aia poa să catindeze.
  În rest, numai aberații….

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 17 Thumb down 18

  • Ăăă… și Udrea e curată ca lacrima.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

  • Boss, ți se pare că-i țin partea lu’ Ghiță? Onoratele instanțe au decis, așa că…..

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 5

  • Udrea se consideră subiect de miracol divin înfăptuit de Crăciun, ce mai contează că e sau nu curată în față legilor lumești? Iar rule of God e peste rule of law, orice penal știe asta, bine că nu candidează și ea. Sau Mazăre. Sfânta treime reinventată, nu alta.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

 3. Porunca a 7 a din decalog parcă zice să nu prea… nu să nu … deloc😋

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

 4. Sebi, suge-o, bă!

  Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 1

 5. Țara asta e condusă de infractori cu dragoste de țară și patrioți în vorbe până în fundurile și străfundurile mădularelor lor corupte, e rețeta succesului dovedit de atâția ani. Doar n-o veni Ghiță acum din surghiun să reinventeze roata.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

  • N-ai idee ce curios sunt cine sunt cei doi care ți-au dat thumbs down.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Eu speram să fie unul singur, care să-mi fi dat thumb down de două ori. Pătimaș așa, din tot pieptul lui/ei de thumb down-er. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 6. E foarte funny cum tot felul de patri(h)oți, naționaliști, anti UE si altele, candidează (candid) pentru un loc în Parlamentul European. Mare poate fi ipocrizia….

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • Și dorința de imunitate de la fel de mare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Pai prin vest parca imunitatea se aplica doar pentru declaratiile din parlament, nu si pentru faptele/furaciunile “de zi cu zi”…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. La atitudini de genu’ trebuie sa fii la fel de infocat ca o frigida care asteapta infrigurata,la ceas de seara, o babardeala epica cu minim doua puli.Orice cuvant,orice urma de interes despre unu’ ca asta aduce un soi de validare a aberatiilor vomitate de el.Doar tacere si lipsa de interes sunt de ajuns.
  Sunt alte chestii care trebuiesc facute zi de zi de fiecare.Reclamatii,tras de maneca,chestii prin care sa le demonstram ca ne intereseaza sa traim.Sau lumea este mare.

  Cu voia domniei tale o sa pun melodia preferata a mea si a sotiei,pe care de altfel am executat dansul mirilor la nunta noastra si a ramas melodia noastra.

  https://www.youtube.com/watch?v=Jd9zYKLepCw

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 5

  • Ah, nu pot s-o ascult în metrou. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • 👌am ascultat-o la maxim. După ce am văzut că nu e cu metale grele și urlete. 🙊
   Și, dansul nu-l pui? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 4

 8. Pfff incepusem asa bine saptamana, acum m-am enervat.
  Pe de alta parte, daca stau sa ma gandesc, Ghita candidat chiar este un brand de tara…zau.
  Doar nu o sa puna sa candideze unul fara cazier, dupa ce s au straduit atat sa exporte infractori🙄
  *isn’t that ironic??

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • Iată un punct de vedere la care nu mă gândisem.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 9. Ai dreptate sa fii ironic. E clar ca aia de se ocupa de campania lui sunt ori ignoranti, ori neinteresati. Fac treaba de mântuială.
  Nici macar nu au pronuntat cuvantul magic, implantat in subconstientul romanilor, care ii transforma pe acestia in aplaudaci.
  Bine ca nu s-a ocupat Jamilla de campania lui. Azi am fi strigat cu toții, inclusiv aici pe blog, „Ghiță Presedinte”.
  Ne-a facut saptamana trecuta o demonstratie despre cum se face din rahat bici, despre marea arta a manipularii, aceea în fața căreia suntem cu totul neputinciosi. Astept următoarea campanie. Oare ne va face sa-l adoram pe fiul lui Dragnea sau il va cobora printre noi chiar pe fiul lui „El insusi”, Andrei Năstase parca il cheama. Nu contează, oricum va fi „mântuitorul” pentru noi.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 9

  • Wtf, dude, aplaudaci, manipulare? Vezi c-ai uitat de conspirație. Să pui coif de aluminiu, să nu te lovească și pe tine.

   Oare ne mai facem bine? Nici nu-i nevoie de d-alde Ghiță sau de pesedeu, ne dăm la gioale între noi, cu talent, și ne rupem în războaie personale.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @didina
   Care e diferenta intre Ghiță si beizadeaua unei cunoscute familii PSD din Suceava? Nu au amandoi ochii la fel de albăstrui?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 8

  • @ventidius, eu sper că, totuși, ai înțeles la ce mă refer și că alegi să răspunzi pe lângă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @didina
   Am auzit reproșuri privind lipsa unității si a consensului de mi s-a acrit, în anii 90 asta era marota lui Iliescu. Nu-mi trebuie asa ceva. E de-a dreptul periculos. Am văzut zilele trecute un ritual de beatificare a unui personaj la fel de dubios precum Ghiță. La care au participat cu fervoare religioasă împinsă la fanatism o grămadă de persoane pe care le credeam înzestrate cu acut simt critic si bun simt. Inițial mi-a venit sa rad, dar pe urma am fost siderat. Acum nu mai cred in oamenii cu bun simt si spirit critic. Sunt doar unii care simulează foarte bine aceste calități. Datul la gioale e un lucru sănătos, cam singurul antidot.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 8

  • @ventidius, nu sunt adepta unității și a consensului cu orice preț, dar am grijă să țin cont de subiect și de circumstanțe. Iar cu critica sunt prietenă bună, însă mă feresc de fixații și încerc să judec situațiile obiectiv și în context.
   Am observat că te-a marcat foarte tare campania #șîeu, de n-ai scăpat (nici azi) ocazia să dai în firma de PR. La asta mă refeream, iată. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Nu pot decat sa te felicit in cazul asta. Dar care e contextul aici? Avem un personaj care pare sosia tanarului Ghita de acum 10 ani, acelasi tip de copil minune al afacerilor, multimilionar abia iesit din adolescenta, in plus provenit dintr-o familie bine conectata la realitatile Romaniei postdecembriste, personaj care ne da lectii pozand in heruvin, slujidu-se de o campanie de PR bine pusa la punct.
   Fata de firma de PR nu am decat cuvinte de lauda. Treaba ei este sa impacheteze frumos rahatul clientului si sa-l faca sa miroasa frumos, nu sa deschida ochii publicului asupra lui. Nu am ce sa ii reprosez, nici macar manipularea, e in fisa postului. Si-a facut treaba magistral. Cu un buget probabil minuscul i-a facut imagine clientului de zeci de milioane. Inca o campanie ca asta si Romania devine prea mica pentru ea. Nu vad in ce mod am atacat-o, laudand-o?
   Ce razboi personal as putea avea cu o astfel de firma, ca nu am nici o conexiune cu domeniul, iar de firma am auzit cu o zi sau doua in urma. Oricum, nu prea vad de ce as folosi sintama „noi” in legatura cu firmele de PR. Am creat vreo alianta sfanta cu aceste firme, vreun pact de neagresiune, le datorez loialitate? Singura neplacere reala a mea e legata de lipsa totala de rezistenta pe care a intampinat-o manipularea. Atat.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 1 Thumb down 6

  • @ventidius, pas, îmi pare rău, e un dialog inutil.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @ventidius, sunt curios, boss, tu vezi ceva bun în jurul tău? Ceva, orice, când te uiți tu așa în jur reușești să vezi și chestii în care nu sunt implicate cine știe ce acțiuni ascunse?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @didina
   In cazul asta e momentul sa-i punem punct.

   @MV
   Despre ce actiuni ascunse vorbesti? Nu-mi aduc aminte sa fi invocat eu vreo conspiratie, reptilieni sau altceva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 10. În fiecare zi cred că am ajuns pe fundul prăpastiei, dar imediat aflu că nu este adevărat…. și nu mă refer doar la situația din românia

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Tare mi-e ca e doar începutul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 11. Genul asta de individ,e atât de plin de ipocrizie, jeg ,îngâmfare ,nesimțire încât,după ce.ti fura 10 lei din portmoneu vin si.ti cer si.o țigara!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 12. Ce-i drept, ăsta mai lipsea!
  Bleah.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 13. PLM…

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 14. Trebuia sa spuna si el ceva acolo, sa citeasca ce au scris unii mai destepti ca si el. Discursul acesta prinde la prosti, la fel si al celorlalti. Problema mare este ca nu avem variante. Si “ziua” cea mare se apropie. Nu as vrea sa aud sau sa vad pe la posturile tv ca ne-am prezentat doar o mica parte la vot. Nu ii inteleg pe cei ce protesteaza prin lipsa de la vot. De ce nu pun 2, 3 , 6 stampile pe acelasi buletin. Doar sa fim acolo, sa vada alde(Tariceanu), Dragnea, Iohanis, Ciolos, etc si a celor ce stau in spatele lor ca suntem mai multi cei carora nu ne place ce fac ei cu tara. Sa nu-i lasam pe cei ce accepta cate o galeata, umbrela, pelerina sau fac o favoare celui ce i-a angajat la “stat” sa hotarasca in numele nostru. orice alta forma de protest pare sa nu conteze in tara aceasta.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • Prinde la prosti, numai ca prosti sunt multi si tocmai ei ies la vot!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Ăsta este genul de discurs pentru oamenii simpli. Adică mai bine de jumătate de Românie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 15. Asta inseamna sa ai tupeu! Bravo bă Ghiță, proștii E mulți, din fugar ai mari șanse să ajungi europarlamentar.O să și axeze campania pe uneltirile sorosiste si o sa bata moneda pe faptul ca statul paralel a vrut sa l execute dar justitia (aia corecta, ca doar l a achitat) a decis ca a fost prigonit degeaba.Eu ma intreb totusi cum se numeste fapta savarsita atunci cand te sustragi de la executare si cum se pedepseste ea…

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Ăăă… mai are imporanță? Omul e curat ca lacrima.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 16. Ce pixuri și găleți are la oferta pentru vot?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • Alea nu se dau la europarlamentare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 17. Şi Kovesi o să-i cânte “Ghiţă, te-aştept deseară la portiţăăă…”

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

 18. Citind discursul ăsta, îmi pare că Vadim Tudor s-a reîncarnat în S. Ghiță.

  Grețos!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • Vadim măcar credea în ce spunea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 19. Nu mai știu dacă v-am povestit cum a încercat un cunoscut să mă convingă să mă înscriu în pru înainte de alegerile din 2016. Parcă am zis ceva p-aici atunci.
  Omul era ceva vice la organizația pru sector 6. Discursul lui (și al partidului) era identic cu ce zice (ne)urmăritul penal Ghiță. Bineînțeles că respectivul n-avea de unde să știe cam cât mă impresionează pe mine chestiile astea cu naționalismul, tricolor, străinii care ne fură țara și alte imbecilități de genul.
  O singură chestie mi s-a parut interesantă din discursul lui cu care încerca să mă racoleze: “Băi,” îmi zicea el, “acum e momentul pentru ceva nou, e momentul pentru partide ca al nostru, cu oameni noi. Nu cred că poporul ăsta e atât de prost încât să voteze iar cu aceiași indivizi care îl jefuiesc de 25 de ani.” Sigur, în teorie suna bine, doar că s-a înșelat grav cu două chestii: prima, că alde Ghiță, Diaconu și alții de prin partidul ăla erau din aceeași clică pe care o înjura el, și nu” oameni noi”, iar a doua, că a subestimat prostia concetățenilor lui. Mai departe știm ce s-a întâmplat: pru nu a intrat în parlament, psd și alde (cu concursul pnl și udmr) ne conduc.
  Deci cam asta e cu discursurile patriotice ale lui Ghiță și pru. Deși nu s-ar zice, românii nu pun botul la astea cu naționalismul, ci la pomană și promisiuni fanteziste. Cel puțin asta e părerea mea.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Nu pun românii botul la astea? Tu știi ce s-ar întâmpla pe aici dacă-aș scrie un text cu titlul “Ungurii și-au cerut înapoi Ardealul”?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • Declarativ, @Mihai, doar declarativ. Ca să mă leg de exemplul tău, să nu uităm că udmr a fost la putere neîntrerupt din 1996. Dacă am fi fost atât de anti-unguri pe cât ne dăm, toate partidele astea care au făcut alianță cu ei de-a lungul anilor ar fi trebuit să primească un mare șut în cur de la minim două treimi din țară. Dar cine ne mai dădea găleți și pungi atunci? Sunt sate întregi unde, dacă ceri un foc, nu ți se oferă altceva decât brichetă cu 3 trandafiri. 🤣🤣🤣
   Observ cu amărăciune cum, în diverse convorbiri cu diverși cunoscuți, sau în diverse texte și comentarii pe net, inclusiv de la persoane de la care nu m-aș aștepta, apare invariabil tema: “Dar ăștia de la usr plus ce ne promit? Ce ne dau, ce vor să facă? Păi, cum vor ei să câștige voturi dacă nu promit nimic?”
   Aia e! Românism, naționalism, anti-corupție…. tot un drac pentru român! Întrebarea e: Ce ne DĂ ăștia ca să îi votăm? 😜

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

 20. Herr Vasileschart, ești obsolete!
  Ultimul strigăt de libertate vine de la… Severin. Adrian Severin, nu Drobeta! El candidează la europarlamentare.
  Asta veste, nu aia cu ghița șpagă de căință!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • A, nu, Adrian Severin e mic copil pe lângă Sebi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 21. Nu se poate asa ceva, nu se poate. Ăștia n-au limită. O haită de hiene, aia îs toti nenorociti astia.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Problema e că se poate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Acum am văzut că am scris nenorociții cu un singur i😣. De la nervi, ca tare m-am enervat cand am citit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 22. Nea Ghita, ăsta, e achitat în toate dosarele! In rest, facem România ca soarele sfînt de pe cer!(pentru cunoscscători)

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Gheo … practicant sau nostalgic ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 6

  • Cred că doar sarcastic…. 😜

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Știu ca e achitat. Dar toți știm și adevărul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 23. Se răsucesc patrioții în mormânt când văd cine a ajuns să-și asume continuarea muncii lor.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 24. Radem noi, dar va garantez ca el va rade din parlamentul european. Genul asta de discurs prinde perfect in momentul asta. Cum ne-am minunat de Elena Basescu, ne vom minuna si de Ghita. Eu tot nu inteleg cum scapa astia basma curata tot timpul? Voi va dati seama ce e in sufletul procurorilor care instrumenteaza cazul ani de zile, cu dovezi solide, iar asta scapa pe mana unor judecatori corupti?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Ana R cam asta voiam și eu să spun! O să obțină voturile și o să ne râdă în față de acolo, de pe scaunul lui de parlamentar!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Nu stiu de el, dar mulți indivizi au fost achitați în ultimii 2 ani din cauza lipsei probelor și a inexistentei faptei sau a interceptarilor pe bucăți. Domnii procurori să facă dosarele cum se fac dosarele și să nu mai dăm vina pe judecători și presupusa lor corupție când nu ne convin hotărârile lor.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Omu’ vrea imunitate și atât.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Misule și poți să îl condamni? Plm și eu aș vrea asta în situația lui! Nu cred că ar fi unu care să fie în situația lui să nu dorească imunitate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 25. E o vorba ,nu e prost ala care cere ,prost este cel care da.Asa si cu ghita asta ….el sa candideze ,sa vedem daca sunt prosti care sa l voteze.Am o nedumerire ….in discurs lipseste sintagma….afara ,afara ….ungurii din tara?A si conspiratia soroista ,of course….Recunosc,frumoasa imaginea finala cum striga el din pieptul de roman…..mereu mi am imaginat aici niste moldovence frumoase si pieptoase.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 26. Teoretic Kovesi in calitate de procuror șef UE poate sa ceara cu mult mai multă fermitate extrădarea lui Ghiță, mai ales ca sârbii sunt in curs de aderare si nu se vor complica din cauza lui. Cred ca temerea lui e ca Serbia devine o locație nesigura pentru el si își caută o noua forma de imunitate.
  Tot astfel si Dragnea încearcă sa smulgă dosarul teldrum DNAului pana n-apuca s-o facă ea de la Bruxelles. Au motive sa le fie teama ? Eu zic ca da. N-au nici o șansa sa o înfunde pana se pronunțe UE in privința ei, pro sau contra. 50% rămâne risc.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 27. Unde draq sunt asasinii aia, ai lui draknea, cand ai nevoie de ei? Veniti bah si mai ratati o data ca sa-l faceti si pe ghita popular!

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • Sincer îți spun că am citit comentariul tau de trei ori și de două ori am citit cu totul altceva decât popular… 😛

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • S-au blocat în lift la Hilton.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 28. Astfel de personaje sinistre trebuie trecute sub tacere, nici macar sa nu se pomeneasca numele lor, nici inainte, nici dupa ingropare, altfel devin populare! Au voie doar procurorii, judecatorii, politistii si gunoierii, aia cu vidanja! Nici pentru personalul medical nu ar trebui sa existe!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 29. Nu mă îndoiam că are tupeu. Cam mult totuși chiar și pentru el.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Ăsta e tupeu la puterea infinit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 30. Credeam că l-am văzut pe toate….

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Și eu. Mereu îmi iau țeapa asta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.