Dacă simți că nu mai poți, dacă simți că până acum, în ciuda eforturilor tale, te-a lăsat cu fundul în baltă ori de câte ori îți era lumea mai dragă, dacă simți că exact atunci când aveai mai multă nevoie, n-ai primit înapoi decât o mică parte din ce-ai fi vrut să primești, dacă simți că ți-a înșelat așteptările și cu toate astea ești nevoit să mergeți mai departe împreună, dacă simți că răbdarea ta s-a terminat, ei bine, dacă simți toate astea, nu există moment mai potrivit să-i spui „adio și n-am cuvinte” decât luna martie.

Serios, cetățenii de la Telekom spun că nu există nimic mai simplu și că dacă te simți profund nemulțumit de operatorul tău, poți să te desparți de el cât ai spune „dragobete”. Tot ce ai de făcut e să intri la ei pe site sau să mergi în magazinele lor, până pe 31 martie, și să rostești cuvintele magice: „vreau să mă portez”. Iar asta indiferent dacă ai abonament sau cartelă.

Șmecheria e că primele trei luni sunt gratuite, după care plătești 5 euro pe lună, fără să ți se impună vreo perioadă minimă contractuală și, mai ales, cu acces la 4G Nelimitat. Adicătelea de banii ăștia, o să ai net să dai și la alții.

Mno, cam atât, mi-am zis că e bine să știți c-aveți și opțiunea asta acum în prag de mărțișor.

Ce, aveați impresia că vorbim despre altceva? Sunteți naivi, boss, acolo unde vă gândeați voi e mai complicat, nu merge așea cu o simplă portare.