8,765 cititori

Cum știi că o femeie nu vrea să facă sex cu tine

Dacă te interesează cum să “cucerești” o femeie, găsești mii de articole pe subiect, dar poți să tragi cu tunul și nu dai peste vreun text despre cum să te prinzi că n-ai nicio șansă la o tipă cu care ai vrea să te joci de-a animalul cu două spinări. Prin urmare, m-am decis să scriu acest mini-ghid când am constatat că cei mai mulți dintre semenii mei, masculi, nu reușesc să citească în mod corect semnalele transmise de reprezentantele sexului frumos. Evident, toate cele de mai jos mi-au fost comunicate de un prieten priceput în ale eternului feminin.

– Deși tu insiști și-i tot dai de înțeles că la o adică ai vrea să-i arăți de aproape mielul cu o singură nară, ea nu te caută. Deloc, niciodată, pe niciuna dintre căile uzuale: chat, mess, email, whatsapp, telefon, porumbei călători, sticle cu răvaș sau semnale cu fum pe dealuri. Nada.

Cum să-ți explic? Dacă ții tu morțis, noteaz-o “fwtută” în lista ta de cuceriri, dar practic nu se va întâmpla niciodată. O plictisești. Iar o femeie pe care o plictisești mai degrabă se dă la băiatul care livrează pizza decât la tine. Numa’ zic.

– Te pupă grațios și plină de solicitudine pe obraz când i-ai dus un pahar cu apă la birou sau când ai condus-o acasă după muncă.

Boss, crede-mă, mai bine o lași în plata ăluia de sus. Niciodată, în toată istoria umanității, o femeie nu s-a culcat cu un bărbat după ce l-a pupat pe obraz deși nu era ziua lui. Este sub demnitatea ei. E ca și cum și-ar cumpăra sandale argintii identice cu ale “schiloadei” de la financiar. Mai bine moare, dar nu face asta.

– Nu râde la glumele tale.

În această nefericită situație, ai tot atâtea șanse s-o fwți câte ai avea să supraviețuiești dacă te-ai arunca dintr-un avion care zboară la 10.000 de metri altitudine și, exact când ai făcut saltul, îți amintești că ai uitat parașuta sub scaun. Și când zic “parașută”, mă refer la chestia aia pe care ți-o pui în spate când sari.

– Postezi o poză în care apari zâmbind cu prietena/iubita/nevasta și te trezești că tipa pe care vrei s-o înveți cum se duce pionierul la ecluză îți dă like.

Cum să-ți explic eu ție ca să înțelegi? Like-ul ăla are o singură traducere în toate limbile pământului: “o să vezi tu pixdă de la mine când o zbura porcul.”.

– Deși tu ești cel care ai invitat-o în oraș la suc/cafea/prânz/cină/uatevăr insistă cu încăpățânare să-și plătească partea din notă, iar dacă-i refuzi banii, îi lasă pe masă, le dă foc, îi taie cu forfecuța de unghii, pe scurt, face orice, dar înapoi nu-i mai ia nici picată cu ceară.

Hmm, ce semnal mai clar de atât vrei? Gestul cu banii lăsați pe masă se poate interpreta într-un singur mod: “nu mă fwt cu tine nici dacă naufragiem singuri pe o insulă pustie sau rămânem ultimii doi oameni de pe Pământ în urma unui dezastru nuclear”.

– Te sună într-o duminică după-amiază să te roage s-o ajuți cu o chestie. Vine mă-sa cu trenul de la Huși, are bagaje multe și ar vrea s-o ia de la gară. Poți să vii tu cu mașina?

Desigur, ar fi extrem de simplu să se urce într-un taxi/uber/taxify, dar de ce s-o facă dacă poate apela la fraier? Ai prins-o?

– Ai invitat-o undeva într-o sâmbătă seara și-ți spune că ar veni cu mare plăcere, dar este primul ei weekend liber după multă vreme și vrea să se odihnească. Iar la întrebarea “de obicei lucrezi la sfârșit de săptămână?”, îți răspunde cu: “nu, dar am tot ieșit la distracție”.

Bosulică, ești mâncat. Adică diva ta a putut să se distreze în toate celelate weekend-uri și exact în ăla în care trebuia să iasă cu tine a cedat fizic? Sper că nu ești atât de naiv să crezi povestea asta. Nu există ceva care să poată împiedica o femeie să facă sex dacă-și dorește cu adevărat. Ieșită din schimbul trei de la uzină și tot ieșea cu tine, dacă întra-adevăr își dorea. Că doar știa foarte bine că n-o duci la tăiat de lemne sau la prașilă.

– A acceptat să vă vedeți pentru prima oară față în față și vine direct de la muncă, nearanjată.

Uite, am să fiu corect și-o să-ți spun că în cazul ăsta e cu fifty-fifty. N-o interesezi foarte mult, dar nici n-ar zice “nu” dacă s-ar ivi ocazia. Prin urmare, mingea e la tine, dar mergi pe gheață foarte subțire. La prima greșeală (și le va vâna, poți să fii foarte sigur) ai și intrat în friend-zone. Iar de acolo s-a terminat, nu mai ai nicio șansă. Că doar n-o să strice o prietenie atât de frumoasă pentru niște sex?

Mno, cam astea zice prietenul meu că ar fi semnele care-ți spun că n-ai nicio șansă s-o duci pe duduie să-i arăți colecția ta de discuri. Dar dacă mai știți voi altele, băgați cu curaj.

 

149 de păreri la “Cum știi că o femeie nu vrea să facă sex cu tine

 1. Neata!
  Adica tu pui poza cu prietena/ iubita/ nevasta uitandu-te galeș la ea si vrei păsă de la mine?! Mai gandeste-te! Tine de orgolii! Numai daca-i moarta mai esti in cărți! Te las sa plangi la peptul meu, apoi te impac . 😉

  Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 6

 2. Ii zici ca ti-ar place sa va tavaliti putin si te paraste la iubita / nevasta.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • Doar dacă ești idiot te apuci să-i spui așa ceva. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • Daca ai iubita/nevasta ce posterul de mai sus cauti? Esti nesatul? Mai lasa si la altii!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 3. Azi e educativ.Mi-am facut cafea si astept parerea amazoanelor, acolo e bataia pestelui.Numa zic.

  Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 2

  • Babaiete, iar ma duc dupa Popcorn… Educativ? Noua ca sa intelegem ca s-ar fwte, ne trebuiesc indicatoare ca atunci cand aterizeaza pe aeroport avionul: “HERE!”

   Comentariu beton! Thumb up 52 Thumb down 3

  • Io zic că amazoanele or să tacă mâlc azi.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 4

  • Boss, or sa taca doar amazoanele care n-au pretentii si ard tot ce misca.:))))

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 3

  • Marius M miști ? Deja îmi ești simpatic 😜

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

 4. Hmmm, cu unul care nu mi-ar plăcea nici nu aş ieşi la restaurant, aşa că faza cu plătitul nici nu mai apare. Dar se poate întâmpla să strice tot în timpul mesei, ai şi tu dreptate.

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 5

  • Io am ÎNTOTDEAUNA dreptate. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 4

  • Modestule.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • Consumatia mi-o platesc intotdeauna, indiferent cu cine ies si daca imi place sau nu.
   Dar sunt si multe cazuri cu fete care ies cu tipi doar ca sa manance gratis.

   Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 7

 5. Dacă este vorba strict doar de sex, eu cred că voi simțiți instant dacă aveți sau nu șanse. Doar că nu vă lasă orgoliul să acceptați evidența și o dați cotită cum că mintea femeilor este întotocheată.
  O femeie se poate pierde în mii de amănunte, dar nu este cazul aici.

  Comentariu beton! Thumb up 53 Thumb down 5

  • Well, ai să râzi, dar unii dintre noi nu “simt” nici măcar când li se spune clar “nu”.

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 2

  • Eh, ăștia sunt buni pentru fantezii 🙂

   “Am adesea fantezii despre cum ar fi cu doi bărbați deodată: unul să gătească și altul să spele vasele”

   Comentariu beton! Thumb up 62 Thumb down 5

 6. * Dacă mă vânezi la team-building, ești cu vorbele la tine, dar la testări ceva te așezi strategic lângă mine și mai și zici ‘ Să mă lași și pe mine să scriu după tine’ … NOT. Cel putin in cazul meu. 1 pt că atâta te duce capu’ și nu poți să iei punctaj de trecere de unul singur și 2. Ia stai așa..dacă mă folosești la testări …la partea ailaltă sigur e la fel…
  * Dacă ieșim undeva și tu mă anunți în ultima clipă că ‘ mai vin niște prieteni’ sau le faci loc la masă deși eu știam că vom fi doar noi + distracția after party…sorry. Ori mă doare capul după jumătate de oră și îmi chem singură taxi ‘ să nu vă stric seara’ + friend zone forever ori dacă grupul e de gașcă= friend zone forever ( dar poate e din grup vreunul mai de doamne ajută)
  * Dacă flirtam până acum și tu mă chemi să te iau că ai făcut pană sau orice dovadă că ești atehnic total și sub nivelul meu (și eu sunt aproape 0) clar n-ai nici o șansă. Nu la mine cel puțin. Sau dacă mă rogi să îți fac rapoartele. Not.
  * Dacă suntem in oraș/ undeva/ la o ieșire/ …totul decurge minunat și tu începi să îmi vorbești despre mă-ta cât de minunată este ea și cât de gospodină/ deșteaptă/ etc instant treci în planul 22. Dar eu nu am decât maxim 3 planuri. Prezent, B și varianta neagră a lui B.
  * La fel dacă vreodată imi vorbești de fosta/ foste așa ca fapt divers. Sau mai rău să faci planuri de genul ‘ Mi-ar plăcea să fii … nu ca X care făcea și dregea’ . Nu mă compara cu voce tare niciodată. Nu cu o fostă și nu în fața mea.

  Comentariu beton! Thumb up 93 Thumb down 11

  • La faza cu mămica n-ai cum sa concurezi! Mama e numai una! ( Sau Mama, e numai una?! 😁)

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 5

  • @IoanaR,
   Nu cred că vrea vreuna să concureze cu mă-sa. Fiecare are locul ei, iar asta n-ar trebui să-i ocupe lui tot timpul.
   Vorbind și comparând cu ”mama”, își cam dă cu tesla-n oo 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 3

  • @Ioana
   Nu țin niciodată să concurez cu mă-sa.
   Pentru că nu il iau de crescut, îl iau de altele.
   Și nu imi place să vorbească de mă-sa că 1 dă dovadă de imaturitate și cordon ombilical netăiat încă, 2. Când i-oi vorbi eu de tata cât de mișto este ca bărbat la vârsta lui, cât de înțelept, cu simțul umorului și gospodar este …atunci sa imi zica el de mă-sa. Desi dacă fac asta, orice om sănătos la cap ar pleca in 5 minute.
   Numa’ zic.

   Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 5

  • @all
   Chiar așa, dacă m-aș apuca să povestesc unui mascul despre tata, ar pleca ăla și m-ar șterge de pe listă?
   Doar intreb. E bine de știut ca metodă neagresivă de dat flit .
   🙂

   Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 4

  • Miki, pune si tu o poza si-ti spun care sunt sansele sa ramana.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 2

  • Aia cu tatuca e flit instant la fel ca mamuca pentru dame …

   @ MArius M – si aia cu poza merge pana spre 30 sau max 35 daca esti genul “desperado” zic …. (din experienta) 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 7

  • Eu m-am cam lămurit că aia cu nu te poți kăka pe gusturile omului e adevărată.Întotdeauna.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @hateri – ăstia cu minusu’

   Voi ați făcut măcar una dintre cele zise de mine, așa-i?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 7

  • Punctul 2 – cine e asa idiot sa faca asa ceva?!
   Punctul 3 – de ce?! Nu toti suntem mecanici auto.
   Punctul 4 – Norman Bates – run!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • @miki, depinde de tine si de tac-to. daca esti buna nu te sterge nimeni stai leji.
   dar daca taica-tu ii de gashca te tine sigur ca sa aiba omu’ cu cine bea o bere.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 7. Hai ca incet incet se sparge gheata.Băgati 50ml de ce-o fi prin zona si dezlantuiti-va.
  Sper doar ca nu apare vreuna puternica si independenta pentru care proba decisiva sa fie flotarile sau tractiunile la bara.

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 3

  • @Marius M,
   50 ml de … pătrunjel? E bine?

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 4

  • Daca e cel putin dublu distilat, e ok.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 8. @Mihăiță, iar te joci cu focul :))
  Friday, fun day. Haha

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

 9. În liceu, proful de mate ne zicea: ”când scot la tablă un elev are de la mine nota 10, iar pe măsură ce se desfășoară nota scade”

  În situația zisă de tine, din start acord tipului nota 1 (ca șanse! Dat din oficiu pentru că e de s.e.x opus). Pe măsură ce se desfășoară, mai adaug sau nu. Dacă n-ajunge la un minim 7, nu promovează în așternut 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 58 Thumb down 7

  • Sigur, sigur nu începi de la 7? 😋

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • Pentru noi, incepem de la un cinci, asa, ca ne cunosti?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 5

  • @E.O. acest comentariu … dar vaaaiii … sunt impresionat. Te-ai calificat pentru pat … patul puștii 😜😈 O rățușcă stă pe lac … eeeooooo pac pac

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @E.O.,
   De la 5 zici? Ok, dar să știi că de la 5 la 7 e cale lungă. Și spinoasă 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @laurag, dar cine a zis ceva de asternut?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @Radu,
   Eu am zis. Adică ne așternem să facem o treabă serioasă 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @laurag, sesizezi diferenta dintre noi, ashea-i?:)
   nu tot timpul ne dorim sa ne asternem serios pe treaba. de cele mai multe ori mere si-ashea 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • @Radu,
   ”Diferența dintre noi”? Adică diferențele dintre voi, bărbații?
   De mult timp nu-mi mai bat capul cu ce-și doresc bărbații 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 10. Socră-mea e de la Huși. Niciodată n-o să te rog s-o iei de la gară.
  Colegii de muncă nu mi-i pup pe obraz, deși merită câteodată că noi suntem ca o familie. Ei nu simt că sunt șefa lor. Bine, bine, excepție fac zilele alea speciale din fiecare lună.
  Dacă scot bani ca să pun și eu ceva la cheltuială, e doar pentru că nu vreau să crezi că dacă ai plătit tu tot, după aia poți să stai și doar să primești.

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 6

  • Poti sa-i arati unuia ca-l consideri doar un papagal util in nspe mii de alte feluri, dar nah, are Mihai ceva cu husieni. La chestia cu pupatul, cum sa-ti explic,are perfecta dreptate, noi am vrea mai degraba sa va frecati ca pisicile de ziduri cand va ganditi la noi, nu chestii dinastea care denota camaraderie, ca si cum ti-ai pupa cainele sau pisicu’. Iar la chestia cu nota de plata e respigerea curtoaziei pe fata, ceea ce mie, unuia, mi se pare chiar foarte crestinesc din partea voastra daca tot nu-l placeti pe amarat. Nu-i chestie de bani, ca nu sta nimeni intr-o cina, dar e cu mult mai onest sa-i dati de inteles ca nu e sa fie, decat sa-l tineti pe individ legat aiurea de voi. Eu asa faceam cu alea carora nu le impartaseam sentimentele, altfel parandu-mi-se ca-mi bat joc de ele.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 5

  • Faiantaru, esti barbat, femeie obisnuita, hipster sau femeie din categoria carierista ?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Faianțare,
   Adică cum făceai? Ele voiau să-ți plătească masa la restaurant iar tu refuzai ca să le dai de înțeles că nu vrei să vă jucați de-a mama și de-a tata? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @Faianțaru’ eu o să insist să-mi plătesc nota, deși la o adică mi-ar plăcea să ajungem și în așternut.
   și nu c-aș fi vreo bogătașă, nu m-a învățat tata acasă,vreau să emasculez pe careva sau mai știu eu ce, dar m-am săturat să aud masculii comentând că ”vor egalitate, dar vor să plătim la restaurant” ”și ea are salariu” ”am plătit nota la restaurant și ea tot n-a vrut să se fută” și altele din același registru.
   eu stau cam prost cu umorul, și-n plus am unele butoane foarte sensibile (cum zicea Pink Diva ieri).

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @ Ady

   Da,, la voi, femeile, e vorba de identifica corect intre un conflict intersexe si unul social. Aveti din pacate obiceiul sa incadrati chestii ce tin de conflictul dintotdeauna cu Puterea in categoria primului. Ganditi-va cam cat de penibil ar fi un barbat daca s-ar lamenta de starea lui economico-sociala deficitara pretinzand ca femeile din structurile de putere il persecuta,ca-i asuprit de Olguta, Viorica, Merkel sau Theresa May., cand, evident, nu exista nici o baza sexista pentru o asemenea afirmatie. Atunci cand reprosati inegalitatea salariilor puneti-va si problema ca-n Romania 40% din patronat e feminin (procent in crestere) si ca atare si-n tot cazul vorbim de o culpa comuna, n-o mai poti da ca acum 100 de ani numai pe barbati. Oricum uitatu’ asta permanent peste gard in curtea vecinului mi se pare o practica involutiva, barbatul si-a spus „Vreau sa pasesc pe luna !” si-a pasit, daca s-ar fi limitat la unica ambitia de a-i demonstra femeii ca-i mai grozav ca ea n-am fi parasit niciodata grota. Cam cat de ridicol ar fi un barbat daca si-ar propune si el sa vanda rujuri de aproape 1 miliard de $, comparandu-se in castig cu Kylie Jenner, in loc sa-si vada de treaba lui, intelegand definitiv sa nu mai compare mere cu pere ?

   La subiect: daca eu am lansat invitatia clar nu te-as lasa sa-ti platesti consumatia, exceptie cazul in care asta iti creeaza tie un disconfort teribil. Nu mi s-a intamplat pana acum niciodata asa ceva. Si daca mai vrei sa-ti mai scoti fata prin lume nu faci chestia asta nici cu barbatii. O data mai dau ei, urmatoarea data dai tu s.a.m.d., dar sa ai in vedere ca situatia sa ramana in mare echilibrata. Conchizand, nu obisnuiesc sa fac din plata consumatiei o treaba neplacuta sau de principiu. Ce-am vrut sa spun in primul comentariu e ca refuzandu-i cavalerismul old school ii refuzi totodata si curtoazia.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • @ Razvan

   Imi amintesti de yahoo mess, asl ?
   Male, hipster prin anii tineretii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • Laura,

   evident ca nu-i de laut mot a mot. Dar am refuzat sa ies in oras, sa vin la bairame si vacante comune, ma rog, v-am evitat cu succes capcanele, stiti voi de care.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @Ady, bai, serios, chiar conteaza pt tine ca gibonul face remarci din astea? adica, bun, o face pe prima, dar tu mai stai sa iti incanti firavele urechiuse si cu a doua , a 3-a s.a.? pai sorry, da’ ori ii arzi una cu sacosa de rafie, aia de la turci, in cap, de-i iasa ochii ca la broasca aia care s-o uitat la balena care l-o fwtut pe calcan, si-apoi pleci, ori pleci simplu. da’ io chiar nu cred ca va impotmoliti in chestii de genul asta, oameni(animale) de genu’ nici nu trebuie tinuti pe langa casa, adica de aia zic ca nu-ar trebui sa conteze, te uiti la el si vezi prin el, nu-l vezi, nu exista, auzi ceva da’ nu stii de unde vine zgomotul; si atunci iti zambesti ca ti s-a parut si-ti vezi linistita de ale tale. noh, stii ca cum zic?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 11. io am ramas blocata la faza cu “pionierul la ecluza”. scuzati nuanta parului…am fost pionier…dar…nu vizualizez scena. detalii?

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 6

 12. si mai ziceti ca femeile au mintea incurcata poi voi rezolvati algoritmi,tata, doar ca sa futeti ceva,,,,,daca asa faceati si cand erati vanatori inteleg de ce ati ajuns acum cu gleznele goale si sprancenele pensate

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 6

 13. Dacă la o petrecere îți spun că vreau să stau puțin să beau ceva în loc să dansez, nu ai absolut nici o șansă să-mi arăți cum te miști în pat.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 8

  • … și rujul rămâne în geantă?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @anouk, dc, nu rezisti deloc la bautura?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 14. La modul onest, nu mi se prea pare simplu să fii bărbat în anul de grație 2019. Și sensibil, empatic, dispus să-ți expui vulnerabilitățiile, dar și puternic, curajos etc.
  Când vine vorba de sex, cred că dacă-i vorba de doi adulți – a se înțelege maturi emoționali și nu doar biologic – lucrurile se tranșează mai clar, fără chestii de genul “parcă da, dar parcă nu”.
  Iar dacă o femeie va vrea să facă sex, va transmite clar și fără echivoc semnalele corecte.
  P.S. De la muncă poți pleca la o întâlnire doar aparent nearanjată 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 3

  • … mie îmi e cam frică de hărțuirea asta siecsuală la care sunt supus. Ce să f@ck ?
   Las că scriu eu o scrisoare pe adresa redacției… să cer sfaturi nesolicitaNte 😏

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

  • Pai si daca nefericitul nu pricepe semnalul?! Tu n-ai auzit ca ” nu” la o femeie=” poate” ?!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 6

  • @Ioana, da, sunt si situatii de genul celora de care spui tu. Daca un barbat nu intelege ca “nu” e “nu” posibil intrăm în altă zonă.
   Dar, la modul general, un bărbat calibrat îl va înțelege pe “nu”. La fel și o femeie echilibrată. Și niciunul nu va face vreun capăt de lume din asta, doar zic, cred că suntem la o vârstă la care înțelegem că oamenii au preferințe și preferințe 🙂

   HM – aștept răspunsul redacției 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @miha s Tu știi câți ani i-au trebuit luminii să ajungă ? Mno, cam tot atâția îmi vor lua și mie să scriu redacției, că-s ardelean și la noi melcii se mișcă trăsnet.
   Sper ca “redacția”, în mărinimia ei, să răspundă în avans😜

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 15. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 5 Thumb down 48

  • Da, bă, dar io măcar nu semnez cu nume de femeie, deși am adresă de email cu nume de bărbat. Dacă înțelegi ce vreau să zic…

   Comentariu beton! Thumb up 52 Thumb down 2

  • treaba treaba

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • Poate în cuplu el e Maria. Dacă înțelegi ce vreau să zic…

   Comentariu beton! Thumb up 48 Thumb down 2

  • saracul

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • asta a sunat ca un “Doamne-ajuta!” din gura unui ateu. uite asa cred ca a ajuns cunoscuta si replica lu’ Hamlet, de l-a facut celebru pe Shakespeare in actu’ trei, scena 1 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 9

  • De ce, Razvan, saracul, daca-i place!
   Apropo, cred ca e nervos ca si-a dat seama ca, in realitate, nu are sanse la femeile din viata lui, pentru ca cam toate i-au facut ce zice in articol.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 16. Faci la anu saijdeani si scrii ghidul succesului in sex,Cosmo style,ca un jurnalist puber de la Viva.
  Ba,daca aveti maxim 25 de ani si nu stiti inca care este faza cu femeile,cu placutu,cu fu.tutu,cu limite,cu alea, nu va faceti sperante ca articole de genu o sa scoata Thoru’din voi si o sa rupeti cupidonu’ pe genunchi.
  Daca cumva a picat vreuna in viata voastra si nu este schioapa,oarba,urmarita de interpol, si tot nu stiti alea de mai sus,nu ii dati ba drumu’ ca altceva mai bun nu o sa aveti.
  Daca aveti banu’ gros orice discutie de genu’ devine inutila.

  Comentariu beton! Thumb up 61 Thumb down 5

 17. Laura , tu din oficiu fiind de minim 7 !!!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @oviwan,
   Pe naiba, nu! 🙂 Schema se poate aplica și invers. Până la urmă, s.e.xul tre’ să fie plăcere, nu durere.

   P.S. durerea e să te încurci cu unul/una care nu te place 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • Corect zici Laura, dar poate ca nici nu tu treci de aia 7 . Depinde mult cine judeca si in ce context.

   Toate articolele pe care le-am vazut pun femeile in situatia de a judeca si decide. Femeile sunt obisnuite sa tot judece si sa dea verdicte, dar functioneaza si in sens invers.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 9

  • Eu cred ca șansele să te încurci cu cineva care nu te place tind spre 0 ( zero !)

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @Razvan
   Categoric pentru unii nu-s de 7+ ci mai puțin. Aia zic, n-aș vrea să-mi pierd timpul cu cineva care nu mă place/vrea – e ok 🙂

   Cât despre situația că ele, femeile judecă, ăsta e contextul: dacă bărbatul întreabă/solicită și femeia tre’ să decidă răspunsul, ea cântărește, judecă și răspunde – da sau nu. Când el vrea s-ajungă cu ea în pat, deja a judecat și a ales-o, nu?

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 4

  • @razvan

   Laura doar spune ca stie ceea ce vrea si aplica in consecinta.
   Si ami spune ca functioneaza si invers si ca nu vede nicio problema in asta. Acum e clar ce spune Laura si ce spun muuuulte alte femei, de altfel?!
   Ai porniri de “incel”.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 7

  • Imi place ca consideri ca barbatul judeca. Imi intareste increderea in perpetuarea barbatilor.

   Trebuie sa iti spun totusi ca pe masura ce inaintezi in varsta judecata e tot mai laxa si notele se acorda infinit mai usor. Spune-mi , si la femei tot asa e?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @Razvan,

   Mi-e greu să spun cum e la femei, odată cu înaintarea în vârstă. Pentru că 1. nu pot vorbi în numele tuturor femeilor și
   2. nu sunt în situația de a face astfel de judecăți, punctual, că-s măritată de-o veșnicie și așa vreau să rămân.
   Am răspuns la subiect ”ipotetic” (exercițiu de imaginație + vechi experiențe), nu si practic, factual 🙂

   Dar din experiența celor din jur, bărbați sau femei, cică odată cu vârsta devii mai pretențios, ai alte scheme de valori și alte criterii, diferite de alea de la 25 de ani.

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 3

  • Acuma la o adeca si eu am multi ani de casnicie dar desigur si eu am am auzit de la cunoscutii din jurul meu cum sta treaba, la o adica. Stiu si eu , dimpotriva in timp realizezi ca multe criterii pe care le consideri litera de lege la 20 de ani sunt de de fapt complet superficiale. Sigur pe cand constati asta si circumstantele se schimba si te gandesti : daca as avea acuma 20 de ani. Dar daca as avea 20 de ani as fi complet tampit si inutil si nu as asculta sfaturi,asa ca s-ar ajunge tot la situatia initiala si cu diverse semne interpretabile, ma vrea, nu ma vrea, de ce nu ma vrea, etc . Nu , nu cred ca varsta te face mai pretentios, doar mai realist. Mai apt de a da sfaturi pe care de fapt nu le vrea nimeni. 🙂 Am auzit si eu pe la prieteni ca asa e. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

 18. Nu am știut că ești prieten cu Fernando de la Caransebeș. Unde v-ați cunoscut ? Pe avion ? Pe zborul București-Barcelona? Decăt cu femeile ți-a explicat șpilu? Mai zi-ne, că pe zi ce trece, ești tot mai simpatic. Cum ne explici tu chestii, așa ca un om mare.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 3

 19. Mă mir că nu a zis nimeni că, de obicei, femeile zic NU din oficiu. Și apoi văd ele dacă zic DA.

  Când un tip invită o tipă în oraș, pentru prima dată, e clar că ăla nu vrea să îi pună murături la borcan sau să îi care frigiderul pe scări până la 6. EL vrea sex de la ea, fără dubiu. Pentru că ei pleacă de la DA și…posibil, cunoscându-ole mai bine la cină, să își piardă cheful. Dar ei sunt mereu în poziția de ON, iar ele știu asta.
  Nu îți place de el, nu îi mai da motive să creadă că înfige sabia în dovlecel.

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 3

 20. Să moară cichicean dacă am ținut cont de vreuna din chestiile enumerate în articol pe vremea când eram “în circulație”, ca să zic așa. 🤣🤣
  Dimpotrivă:
  – dacă mă pupa pe obraz, clar existau ceva speranțe. Și, să vezi minune, de vreo două ori chiar s-au materializat. 😜
  – chiar speram și mă bucuram când mai era câte una care insista să-și plătească partea, fiindcă finanțele n-au fost niciodată atuul meu. Culmea a fost că una a insistat să plătească tot la un moment dat. Și apoi am făcut și sport. Mi se rupe dacă m-a confundat cu un gigolo. Deci, și asta pică.. 😜
  – treaba cu glumele pică din start. Mereu am fost anti social, serios, și fără talent la spus bancuri. Nu mi-a plăcut niciodată să mă maimuțăresc pe lângă fete ca să le intru în grații. Sobru și inaccesibil mi s-a potrivit mai bine. 😜
  – dacă am invitat vreodată pe vreuna undeva într-un weekend și nu a putut din motive d-astea gen “sunt obosită”, am considerat case closed. M-am despărțit de una pe acest motiv. Păi, după ce că abia aveam timp să ne vedem în timpul săptămânii, mai făcea și figuri în weekend? Deci, aici se aplică.
  – am lăsat la sfârșit partea cu pozele și like-urile, fiindcă în cretacicul timpuriu, când eram “tânăr ficior”, nenea Zuck și restul nu prea își începuseră activitatea. Dar pot supune dezbaterii un caz similar. Se dau două tipe, X și Y, și subsemnatul. Eu eram combinat cu Y, dar aveam ceva sentimente amestecate (adică mixed feelings😜) și pentru X. Și, într-o zi, n-am de lucru, și mă pune dracu’ să o invit pe X la un concert. Eu o invitasem ca prietenă, ea o fi înțeles altceva. Acceptă bucuroasă și ne întâlnim undeva pe drum. Eu, la braț cu Y. X a rămas mască când ne-a văzut. Da, am realizat mai târziu că a fost un gest de om cu ceva țigle lipsă la mansardă, dar atunci, să mor dacă mi s-a părut ceva aiurea. 🤣🤣Am mers toți trei la concert, am avut noroc că am mai dat acolo peste niște prieteni comuni și s-a format un fel de gașcă, dar ideea e că X tot a treia roată la căruță era. Acum, întrebare: conform celor scrise în articol, cam ce șanse credeți că am mai avut eu vreodată cu X? Și cam care a fost atitudinea lui X față de mine în continuare, după o astfel de…hai să zicem…țeapă? (sunt sigur că am mai povestit asta p-aici, așa că îi rog p-ăia cu memorie de elefant să se abțină. Restul, dați-vă cu presupusul liniștiți.) Revin mai pe seară să vă povestesc deznodământul. 😉

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 2

  • Conform celor din articol, ai intrat în dizgrație.
   Conform “Tânăr şi nelinistit”, X i-a făcut părul bucle lui Y, a descoperit în tine idolul femeilor şi ați trăit împreună până la adânci bătrâneți.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 6

  • Nu știu de ce tind să cred că nu are un deznodământ clasic povestea asta.
   V-ați măsurat rezistența, așa-i?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • X ti-a intors invitatia imediat dupa ce si-a spus in barba “challenge accepted!” 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 5

  • Gata, m-am prins!
   Era sor-ta, mă!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

  • @Mihaela M, gândești un pic….interesant (ca să fiu delicat 😜). Asta pentru treaba cu sora.

   După concert atitudinea lui X față de mine nu s-a schimbat deloc, dimpotrivă, putem spune că ceva s-a intensificat p-acolo fiindcă a mai durat câteva luni până am devenit cuplu și…well….de vreo 12 ani e soția mea. 😜
   Și-mi amintește periodic de nenorocitul ăla de concert și de Y pe care, sincer, am cam uitat cum o chema. Dar ține ea minte și pentru mine. 😜🤣

   Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 2

  • In sfarsit, o opinie venita din partea unui barbat adevarat si nu de la femei ginocentrice si servilii lor.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 5

  • Bună seara, Ionuț!
   Te rog să mă ierti, nu am avut nici o intenție să te jignesc, pur şi simplu mi-a venit în minte una dintre reclamele noastre care exact aşa suna. Nici măcar nu mai ştiu la ce, aş fi pus aici un link pentru a fi mai bine înțeleasă. Am glumit. Iartă-mă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Mihaela M blogul e un pamflet si fiecare trebuie sa ia lucrurile ca atare.
   Nu ai de ce sa-ti ceri scuze nimanui.
   Mai grav e sa ei textele in serios si sa te blochezi in ele.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 21. … nu-mi amintesc exact contextul in care i-am adus pe cei doi impreuna. cert e ca, ea, colega mea, s-a amorezat teribil de el, prietenu’ meu din copilarie. adevaru’ e ca si eu m-am prins greu. atat de subtila a fost – el DJ cu un radio pirat si it-st in timpu’ liber, era curtat adesea pentru cate “un colaj cu melodiile preferate” sau o reinstalare de windows pentru care nu se platea licenta (gen explicatiile tale de mai sus).
  in timp… ea-l invita in oras, el ne aduna si pe noi.
  el ne aduna la el, eu o chemam si pe ea pentru ca parea ca-i place sa stie sau sa iasa cu noi. exista o jumate de ora in care dispar toti pe te miri unde – magazine, adus ceva de acasa. februarie. afara ger. ea se intinde pe pat si spune “mvai, ce cald e!”. mie mi se parea frig asa ca o ignor. o ignora si el. ea repeta. eu ii spun sa se dezbrace (lucru executat rapid, ramane intr-o bluzita fina de dantela, decoltata generos pe piept), el deschide geamu’! cumva, n-ar fi fost rau. ea era de-acum imbujorata, piele de gaina, si lipsa sutienului se evidentia puternic.
  atunci mi-a picat si mie fisa. asa ca am iesit. a dat sa iasa si el, da’ l-am impins inapoi si i-am zis ca daca nu-i interesat, macar sa-i explice direct, ca doar nu inghetam toti din cauza lui.
  nu stiu ce i-a spus, da’ sigur n-a lamurit-o. a stat si-a insistat, asa, finut si decent, v’o patru luni.
  mno, se intampla si invers.

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 10

  • Una e sa fii gay si alta e sa fii fraier.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 7

  • @ E.O. – nu inteleg. deci el, barbatul, care nu s-a simtit atras de ea, este fie gay, fie prost ca nu a profitat de ocazie?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 22. Băi, sunt femeie, crede-mă ca treaba aia “îți dă like la poza cu iubita/ nevasta” e fake 😁 e un joc de orgolii. Noi suntem campioane! Nu am recunoaște pt nimic în lume ca am vrea sa ne cunoaștem mai bine, la orizontala, cu unu care își pune poze pe Facebook cu gagica! Dimpotrivă, vom mima indiferența printr-un like chiar dacă, între timp, ne exersam semnătura cu numele de familie a lu’ ala… You know nothing, Jon Snow 😔

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 7

  • @Pink Diva, așa sunt io, naiv.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 23. Off-topic: Bai Mishule, de cate ori scrii aici ceva de mielul cu o nara (ca si expresie), imi revin in gand 2 tigani care ies de Paste in Curtea de arges cu un miel in brate si striga in gura mare “PUNE MANA PE CHELIE SA AI NOROC LA LOTERIE!”

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

 24. Se iau datele problemei:
  -El, director zonal de vânzări la o firmă colaboratoare, mereu pe drumuri, extrem de arătos și carismatic, cu verigheta la vedere, aparent familist fericit.
  -Eu, prin prisma job-ului, țin legătura cu furnizorii și socializez mereu cu ei în chestiuni strict legate de serviciu.
  El după o perioadă, mă sună după program, să mă invite la o cafea, motivând că e în trecere prin oraș și nu a avut timp să treacă pe la biroul meu.
  Repet:verighetă la vedere, familist fericit.
  Naivă îl întreb dacă are legătură cu jobul și dacă nu putem discuta la telefon.
  Îndrugă ceva și închide rapid.
  Epilog1:
  Mă evită de atunci și discută direct cu șeful meu când vine la firmă.
  Epilog 2:
  Verigheta la vedere e BIG NO.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

  • @Dyamisi,
   Adică s-a supărat așa tare că l-ai refuzat, încât a băgat divorț? 😂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Laura G.
   Divorț în relația noastră comercială.
   Tipul e din categoria celor care se cred cei mai cuceritori masculi și era convins că nu există femeie care să-l refuze.
   Ei, mai sunt și excepții!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 5

  • Şi dacă o ţine în buzunar? De verighetă zic, că Marius M abia aşteaptă să dea o replică “mortală”.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • Cafeaua asta…bagă oamenii în sperieți…Trebuia și el să facă o invitație la bungee jumping !

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

 25. da’ voi cand ziceti/scrieti chestiile astea despre femei, la ce “range” de varsta va referiti mai exact?
  Ca va zic eu ca dupa 35 nu mai are nimeni chef de jocuri si-ti zice pe fata daca-i da sau n-are rost. Cine are vreme de pierdut in ziua de azi? Ma refer la faze de genul ca iese cu tine, apoi tu te apuci sa vb despre ma-ta si ei ii trece cheful. Pai nu-i asa, ca daca iese cu tine inseamna ca pata i s-a pus deja si poti vb si despre ma-ta mare ca tot te fwte, daca asta era obiectivul. Apoi iti zice “pa” evident, ca vorbim de one night stand.
  Cu plata la fel, n-are sula cu prefectura nimic. De ex eu ma simt mai bine sa platesc eu.
  La faza cu poza cu prietena/nevsta pe fb, abia acolo esti “stop joc”, ca n-are nimeni chef de complicatii.

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 3

  • ,,Pai nu-i asa, ca daca iese cu tine inseamna ca pata i s-a pus deja si poti vb si despre ma-ta mare ca tot te fwte, daca asta era obiectivul. ”
   Singlemum, ai un mare like:))))

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • @singlemum,
   Sau îi poți zice direct ”omule, mai las-o pe mamițica, nu cu ea vreau să mă fwt” 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • @Laura, asta daca are timp sa mai si vorbeasca. Ca de cele mai multe ori se merge pe fast forward si de la invitatia la suc/cafea/cina se ajunge rapid la “la tine sau la mine?”, tot pt ca suntem in criza de timp si-i mai bine scurt si la obiect. N-am nevoie sa stiu cat de mult ii plac, ce tare e el, cat de multe lucruri avem in comun, povestea vietii lui si tot restul discutiilor usuale la o prima intalnire “de cucerire”. Mi-as incarca creierul degeaba si mi se pare o pierdere inutila de timp. Adica in alea 2 ore cat am ascultat si vb rahaturi care oricum nu prezinta interes nici pt el nici pt mine, puteam exersa pozitia 71 din kamasutra si eram mai castigati. :))

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 3

  • Mâna sus care gugălește de zor după poziția mai sus menționată! 🤣🤣🤣

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 5

  • @Ionuț,
   Naiba știe, de la poz. 69 cartea e pe dos 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 26. Se zice că sunt două cărţi esenţiale pentru umanitate. Biblia şi Kamasutra. Biblia te învaţă să îţi iubeşti aproapele, iar Kamasutra te învaţă cum.

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 3

  • Aulioo … păi și dacă nu știe Tarzan să citească, ce face ? E vreuna cu poze ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 27. Recit din amintiri, că nu mai sunt “pe piață” de mulți ani și nici nu mă interesează subiectul.
  Pen’ că-s o fire mai empatică, am pornit mereu de la premisa (știu că nu-i valabil pentru toți, da’ nu-mi place să pierd vremea) că masculii nu-s în stare să identifice corect semnalele nici cu hartă, busolă și GPS în brațe. Când vine vorba de femei, desigur, că-n rest sunt brici, nu se rătăcesc niciodată, d-aia nici nu cer indicații. 😉 Așa că, dacă nu prezentau interes, îi scuteam de-un chin și le serveam, direct, un “Tărzănele, cântă la altă scorbură, aici e pe friend zone sau deloc”. O mai folosesc ș-acum, dacă e cazul, pentru indivizii cu deficiențe de vedere. Se pare că nu toți remarcă verigheta.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 3

  • @didina,
   Și dacă o remarcă, crezi că le pasă? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • Exact. Direct în plex! Nu orice “cafea” presupune neapărat gimnastică complecsă 😏

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Laura, sunt convinsă că nu. Dar nici mie de ei. 😂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @HM,
   Așa e, dar Mihai se referă în articol la cafeaua ”aia”. Și când apare la orizont, se simte aroma ei 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • Laura G cum le mai știi… duamne. Zici că îi cafea cu parfum de femeie, ci nu năut cu aromă de fwtut?
   Orizonturi tantrice și trupșoare darnice, minți luminate și experiențe neuitate, la toată lumeaaaa, se știeeee…
   Depinde de la caz la necaz, zic eu.
   Ps. Îl aștept pă BaGheRa să ne lămurească🤪

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 28. Din puținul pe care reuşesc să-l înțeleg în jurul meu, am bâgat de seamă că bărbații bat în general pe extreme atunci când e vorba de lustruit bastonul. Ori pe Coca, sufletul petrecerii, campioana la preluat ciocane, ori pe Miri, măicuța stareță, cea cu privirea sfioasă şi ştrampeli groşi.De aici, tind să cred, procentul mic de reuşită la învărtit lingurița în ceaşca cu pilozități. Cum oferta e largă, Coca le cam alege, iar Mirişor îşi domoleşte hormonii cu inelarul, pe sub pătura cu Frozen. De aia zic, mai răsfirați băieți, mai răsfirați.Frumosul stă în ochii privitorului, iar doamna pwlă nu îşi face procese de conştiință.

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 3

  • Paco :)))))) te’n colo de nebun,, mi-a puscat cafeaua pe nas :)))))))))))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Să mai zic, încă o dată, că @Paco e diliu rău? Nu mai zic, că știe. :)))))

   @Mariuse, nu mai bea cafea la ore d-astea. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Paco,
   Cu inelarul?! săru’mâna boierule, bine că n-ai zis cu degetul mic 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • Ai avut dreptate Paco, profesionistele o sa-si dea seama ca e gresit:)))))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Laura G, mai puțin important care, scopul e să potolească niște măncărimi și să pregătescă terenul pentru cea mai de succes realizare din viața oricărei femei, verigheta. Degetul mic se pretează bine pentru activități cu specific minier. De aici și unghiuța tip lopățică.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • @Marius M, nu vrei să știi cum am așteptat acest comentariu :))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 29. Mah ?

  Unde e egalitatea aia de ieri ? Din postul de ieri ?

  Daca pe voi baieti v-ar invita uscata galbena de la financiar, brusc asa la o cafea si/sau un cico ?

  Are sanii concavi si fundul ascuns dupa oase.

  Dar nu asta e problema ei cea mai mare.

  Odata ajunsi la degustarea “cafelei de inainte”, iti explica detaliat mecanismul financiar al firmei.

  vajaie intrebari in capul meu sec ” oare ce caut eu aici” ?

  dreaq sa il i-a de whisky, stiti vb. nu exista femei urate/imposibile ci doar barbati care nu au baut destul.

  So o trimit la magazinul din colt dupa un Jake D. mare.

  Fuge nu inainte de a-mi arunca banii pe jos.

  Plateste ea.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 30. Bună seara, Ionuț!
  Te rog să mă ierți, nu am avut nici o intenție să te jignesc, mi-am adus aminte de una dintre reclamele acelea cu “batman, batman”, ăla negru de respira greu” şi acest “era sor’-sa, mă!”
  Incă o data, iartă-mă!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Mihaela M, nu ai de ce să-ți ceri scuze. Stai liniștită că nu am luat-o ca pe o jignire. Sunt convins că ți-ai fi dat seama dacă aș fi fost jignit de ceva. 😜
   Sper că nici răspunsul meu nu ți s-a părut agresiv sau prea serios. Doar făceam mișto. 🤣🤣 Și, într-adevăr, încercam să-mi dau seama care este legătura sau aluzia cu “sora”. Acum m-am prins. 😉
   Nu știu dacă ești nouă pe aici sau nu, dar bănuiesc că ai observat că oamenii nu prea se iau în serios pe aici. Iar când se iau se cam lasă cu “sânge”. 🤣

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 31. Înainte de a intra Alin să-i clarifice lui Habar treaba cu cafeaua și să încheie ziua, vreau să zic și eu că cel mai mult am apreciat mereu intențiile sexuale declarate deschis.
  Precum azi la sală.
  Eu, o tipă și un tip, antrenorul ne chinuie la mare artă, cu zâmbetul pe buze.
  Eu lucrez și tac, ea lucrează și ciripește, el lucrează și se plânge. La un moment dat, el se oprește extenuat și aud un impetuos ”Să te fwt!” adresat asupritorului. Ea se aliază rapid ”Și eu!”.
  Vin acasă, mă întreabă bărbatul cum a fost antrenamentul. ”Ne-a fwtut C big time”.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 4

 32. Bre, e posibil să fie adevărat, dar mi se pare rocket science și lucrurile nu stau tocmai așa.

  Cum te prinzi tu că îți place o tipă imediat, așa se prinde și tipa, tot imediat. E o chestiune de feromoni compatibili, nu e mai complicat de atât.

  Acu avem următoarele tipuri de situații, care toate depind de ce vreți unul de la altul și ce vi se învârte prin căpșoarele minunate.

  > DA-urile care devin NU.

  Nu are relevanța, de ce un „DA”, a devenit un „NU”, pentru că rezultatul e același și presupunând că nu vrei să violezi sau agresezi pe nimeni nu prea mai ai ce să mai zici și ce să faci aici decât să te retragi, dacă se răzgândește o să te caute el/ea. Slabe șanse însă și eu n-aș „sari” pe așa ceva fiindcă e limpede că ceva nu s-a pupat de prima oară și adevărul e că viața ta nu s-a blocat acolo.

  Dar, ca să avem nițel grijă și de eul nostru cel rănit, un DA care a devenit nu, nu e musai vina ta.

  Sigur, dacă ești un dubios sau o dubioasă e clar vina ta. Fa și tu un calcul simplu, dacă ala/aia pare un nebun nu îți asumi riscul că n-are rost și te prinzi din prima. Îl/o auzi ce zice, cât de intrusiv/a e cu spațiul tău și așa mai departe.

  Aici, nu mă refer la oamenii care îți spun într-un mod deschis și decent că te plac și că le-ar plăcea să se mai vadă cu tine. Dacă crezi că aștia sunt distruși, tu ai o problemă la cap. Dacă sentimentul e reciproc lucrurile merg de la sine, dacă nu e decent să clarifici situația, nu să dispari ca măgarul în ceața sau să te ascunzi. Nu îți trebuie chiar atât de mult curaj să zici ce gândești și ce simți. Dacă ala/aia după ce i s-a explicat, te tot caută, ai o problemă într-adevar. Or te repeți, or dai block.

  Dar de obicei, după a doua oară când ai fost refuzat politicos, n-are rost să continui. Dar ca să ajungi să faci check dacă s-a schimbat situația, atunci chiar trebuie să îți fi plăcut mult persoana, însa n-ai ce face uneori așa viața. Unii ne plac, alții nu, pe unii îi placem noi, dar ei nu și uneori, ne placem reciproc. Viața-i prea scurtă și suntem 7 miliarde, deci sunt mulți în categoria asta de „reciproc”. Așadar, nu e asa penurie încât să ne ploconim să transformăm
  NU in DA, orice am simți pe moment.

  Ziceam că nu toate DA-urile care au devenit NU-uri sunt vina ta.

  Poate era cineva de care erau mai interesați pe fir. Poate are prostii în cap cu privire la relevanță unor lucruri care ție ți se par irelevante. Poate erau triști si aveau nevoie de confirmare. Poate au alte probleme, care te pun în plan secundar.

  Aici e simplă ecuația, nici una nu este problema ta. Nu trebuie sa te bagi ca musca in lapte si cu bocancii in viata nimanui. Acolo unde exista disponibilitate va fi afisată EXPLICIT. Altfel, nu sunteți voi ăia care trebuie să schimbați ceva. Poate au nevoie de ajutor, dar până nu ți-l cere, nu fi dubios și intruziv.

  Nu exista NU-uri care devin DA. PUNCT! Daca vă pun la încercare în mod voit, mai bine o lăsați baltă și mai încercați cu ei peste 10 ani. Dinamicile sunt suficient de complexe și făra copilărisme.

  NEUTRELE care ajung DA. (1) Mercy fuck (2) inaltă stare de ebrietate și (3) nevoie de confirmare. Mulțumește stelelor norocoase și treci mai departe! Nu e nimic pentru tine aici.

  Vă salut!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 33. @Ionut, contacteaz-o pliiiiiiiiz, pe Mihaela M…. noh, se pare ca ai regasit-o pe Y :))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Radule, nu e ea, că Y avea alt nume. Și Y n-a știut niciodată care a fost treaba cu X, așa că n-ar putea să facă legătura dacă ar citi. 😜😜

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 34. Urmaresc subiectul de dimineata … si ma asteptam la ceva mai intens.
  @Habar daca este vorba de cafea … din pacate nu prea mai nimerit deoarece eu nu beau cafea.
  Day 17 finished!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 35. Bre, e posibil să fie adevărat, dar mi se pare rocket science și lucrurile nu stau tocmai așa.

  Cum te prinzi tu că îți place o tipă imediat, așa se prinde și tipa, tot imediat. E o chestiune de feromoni compatibili, nu e mai complicat de atât.

  Acu avem următoarele tipuri de situații, care toate depind de ce vreți unul de la altul și ce vi se învârte prin căpșoarele minunate.

  > DA-urile care devin NU.

  Nu are relevanța, de ce un “DA”, a devenit un “NU”, pentru că rezultatul e același și presupunând că nu vrei să violezi sau agresezi pe nimeni nu prea mai ai ce să mai zici și ce să faci aici decât să te retragi, dacă se răzgândește o să te caute el/ea. Slabe șanse însă și eu n-aș “sari” pe așa ceva fiindcă e limpede că ceva nu s-a pupat de prima oară și adevărul e că viața ta nu s-a blocat acolo.

  Dar, ca să avem nițel grijă și de eul nostru cel rănit, un DA care a devenit nu, nu e musai vina ta.

  Sigur, dacă ești un dubios sau o dubioasă e clar vina ta. Fa și tu un calcul simplu, dacă ala/aia pare un nebun nu îți asumi riscul că n-are rost și te prinzi din prima. Îl/o auzi ce zice, cât de intrusiv/a e cu spațiul tău și așa mai departe.

  Aici, nu mă refer la oamenii care îți spun într-un mod deschis și decent că te plac și că le-ar plăcea să se mai vadă cu tine. Dacă crezi că aștia sunt distruși, tu ai o problemă la cap. Dacă sentimentul e reciproc lucrurile merg de la sine, dacă nu e decent să clarifici situația, nu să dispari ca măgarul în ceața sau să te ascunzi. Nu îți trebuie chiar atât de mult curaj să zici ce gândești și ce simți. Dacă ala/aia după ce i s-a explicat, te tot caută, ai o problemă într-adevar. Or te repeți, or dai block.

  Dar de obicei, după a doua oară când ai fost refuzat politicos, n-are rost să continui. Dar ca să ajungi să faci check dacă s-a schimbat situația, atunci chiar trebuie să îți fi plăcut mult persoana, însa n-ai ce face uneori așa viața. Unii ne plac, alții nu, pe unii îi placem noi, dar ei nu și uneori, ne placem reciproc. Viața-i prea scurtă și suntem 7 miliarde, deci sunt mulți în categoria asta de “reciproc”. Așadar, nu e asa penurie încât să ne ploconim să transformăm
  NU in DA, orice am simți pe moment.

  Ziceam că nu toate DA-urile care au devenit NU-uri sunt vina ta.

  Poate era cineva de care erau mai interesați pe fir. Poate are prostii în cap cu privire la relevanță unor lucruri care ție ți se par irelevante. Poate erau triști si aveau nevoie de confirmare. Poate au alte probleme, care te pun în plan secundar.

  Aici e simplă ecuația, nici una nu este problema ta. Nu trebuie sa te bagi ca musca in lapte si cu bocancii in viata nimanui. Acolo unde exista disponibilitate va fi afisată EXPLICIT. Altfel, nu sunteți voi ăia care trebuie să schimbați ceva. Poate au nevoie de ajutor, dar până nu ți-l cere, nu fi dubios și intruziv.

  Nu exista NU-uri care devin DA. PUNCT! Daca vă pun la încercare în mod voit, mai bine o lăsați baltă și mai încercați cu ei peste 10 ani. Dinamicile sunt suficient de complexe și făra copilărisme.

  NEUTRELE care ajung DA. (1) Mercy fuck (2) inaltă stare de ebrietate și (3) nevoie de confirmare. Mulțumește stelelor norocoase și treci mai departe! Nu e nimic pentru tine aici.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 36. Sincer eu nu vad acest articol ca pe o tragedie. Plm o singura data am umblat dupa o gagica, la modul in care nu mai aveam ochi pentru alta, dar ea la momentul respectiv avea alte avioane in cap. Eram lachele flausat care atunci cand ea zicea sari, probabil eu intrebam cat de sus. Apoi dupa ce mi-am dat eu seama ca lumea nu se invarte dupa “soare” si am inceput sa ies cu altele, probabil si-a dat seama ca poate ar vrea, dar n-ar prea vrea, ca poate e momentul, dar nu e favorabil ( urcase la o cafea si era pe kiklu ). Dupa faza asta am zis Swge-o Ramona, am stopat definitiv relatia cu ea si am zis ca are balta peste, doar nu o fi singura femeie frumoasa de pe pamant!
  Sunt de parere ca daca mi se inchide o poarta in nas, cu siguranta alte doua porti mai bune mi se vor deschide ulterior, nefacand o tragedie din asta. Daca tu ca femeie cauti doar, sa te atraga fizic, e …. dreptul tau si cu siguranta vei gasi, dar afla ca frumusetea este trecatoare!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Peștele din baltă aia miroase FRUMOS? 😜

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • PS. E valabil si pentru barbati… Aveti grija ca frumusetea este trecatoare, dar FOAMEA nu! 😄🤣🤣😂😂
   @Habar … ahap!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Când zbiară foame-n noi ? Înainte sau după gimnastică ? Cum e mai bine s-o faci ? Mâncat sau nemâncat ?
   Io’s cu d’astea mai “tradiționale” gen coniac+ciocolată= love. Mere ?
   Ps. Dacă ne mai dăm mânuțe verzi unul altuia începe să sune a homotecă. Suntem dubioși 😜 Say No 2 sex, Yes 2 love😏4zăPpL #flacăraViolet

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • Mere o Miorita sau un Brancoveanu, un Martel sau un Remi Martin bomboane Rafaello sau ceva ciocolata de provenienta belgiana… mere de nu se poate!
   Ps. Eu nu dau niciodata manuta rosie. Verde daca imi place. Daca am ceva de contra-argumentat o fac daca nu trec mai departe.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Deci io zic să lăsăm Miorița în pace ca să nu o facem Dolly😜. Brâncoveanu o fo’ mare ctitor/ influențăr pă arhitectură & stuff. În rest mi-o zis mama să nu umblu cu străini or să pun gura pă ei dacă vreau să îmi fie ok🤪
   Ps. Dacă cumva vorbelești de alcoale află că nu-s consumator. Daaaar uite unde mă aflu de la 5
   http://imgur.com/a/LXeUGKb . Și mă plictisex groaznic😒

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Daca asta e primul cazan … atunci vreo 3 ore cel putin, trebuie doar sa intretii focul!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Te’n pix… adică te pricepi și la femei și la alcoale plus flotări, footbal, mașini? Damn. Sigur nu te pricepi la trotinete 🤪 țâc!
   NU mai pune mânuța pă comentariile mele că-s temător. 😜
   4ur info: eu doar supraveghez cu grijă și atenție și fără apetitul unui marinar.
   Ps. Știi cum se fut 2 arici ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @HM , cu grija? 😉

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 37. – Te sună într-o duminică după-amiază să te roage s-o ajuți cu o chestie. Vine mă-sa cu trenul de la Huși, are bagaje multe și ar vrea s-o ia de la gară.
  -Poți să vii tu cu mașina?
  -Nu!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.