L.E. E gata, cele 7 flacoane de albumină vor ajunge unde exact unde trebuiau să ajungă. Vă mulțumesc!

Am primit acest email, semnat Anda. Vi-l las aici exact cum a venit la mine în inbox:

Bună seară, Mihai,

Mama s-a stins săptămâna trecută. Suferea de mai mulți ani de ciroză hepatică, iar în august fusese diagnosticată cu hepatocarcinom. Long short story, am 7 flacoane de albumină 20% de 100 ml. E o soluție perfuzabilă de care pacienții cu ciroză (și nu numai) au nevoie în mod regulat, care e al naibii de scumpă și care nu e decontată de CNAS. Aș vrea să le donez unei persoane care are nevoie. De aici rugămintea mea: dacă știi pe cineva, dacă poți afla de cineva care chiar are nevoie, te rog să-mi spui. Cu drag le dau, să fie de folos.

Îți mulțumesc.

Seară bună!

În primul și în primul rând vreau să spun că mi se pare o dovadă de mare altruism să poți și să vrei să faci bine unor necunoscuți, când tu nici nu ți-ai măcinat bine durerea după dispariția mamei. Lucru pentru care mă înclin.

În al doilea rând o să mai zic că la un prim research, foarte superficial, am găsit că un singur flacon din ăsta de albumină 20% de 100 ml costă în jur de 250-300 de lei. Dacă nici nu se decontează de către CNAS, la banii ăștia e cam groasă treaba. Mno, ca să concluzionăm, practic cineva care chiar are nevoie va primi un cadou în valoare de aproximativ 2000 de lei. Ceea ce zic eu că nu e chiar de colea.

Din fericire, nu cunosc pe nimeni care să sufere de ciroză hepatică sau de vreo altă boală care să necesite albumină, lucru pe care vi-l doresc și vouă. Dar hai să dăm textul ăsta din mână în mână, cu share, poate reușim să plasăm cele 7 flacoane undeva unde chiar vor fi de folos. Iar dacă găsim mai multe persoane care au nevoie de albumină, va fi pe sistemul primul venit, primul servit.

Ce voiam să mai spun, să știți c-o să-mi permit să fac o minimă verificare înainte de a-i pune în legătură pe Anda cu cel care va primi albumina. Nu de alta, dar pe olx pot sa le vând și eu, la jumătate de preț, fără să fie nevoie să mai scriu pe blog.

So, ne băgăm să găsim pe cineva care probabil va face o economie semnificativă în buget primind flacoanele?