LATER EDIT

Tocmai i-am tras la sorți pe cei doi câștigători. În ordinea numerelor de pe tricouri, avem așa:

  • Daniela-Elena Dedu – Play Station
  • Marius Coros – PC

Îi aștept pe cei doi să-mi scrie la adresa de email de la „Contact” ca să-i pun în posesia codurilor. 

Nu știu dac-am mai povestit pe-aici, dar nu cu foarte mult timp în urmă (cam vreo cinci anișori așa), eram dependent de Fifa. Mă refer la joc, nu la forul care conduce fotbalul mondial. Și nu glumesc deloc, abia așteptam să ajung seara de la muncă, să dau drumul la consolă și să bag fifa până la 3-4 dimineața. Iar weekendurile mele începeau vineri seara, cu fifa, și se terminau duminică noaptea în același stil.

Reușisem să ajung în primii o mie de jucători din lume, dar mâncam cu controlerul în mână și ochii în ecranul tv-ului, de mestecat, mestecam doar în pauzele dintre două jocuri. În plus, pentru că weekendurile deveniseră prea scurte pentru mine, de multe ori mă dădeam blonav lunea, doar că să pot rămâne acasă să mă joc. Dacă aveți impresia că glumesc, am vreo câțiva prieteni care vă pot confirma că e purul adevăr.

Well, din păcate (sau din fericire) în zilele noastre nu mai am timp pentru fifa, deși uneori mi-e dor tare de tot să simt controlerul de la Play Station între degete. Moment în care îmi vine să las tot ce fac și să bag două-trei meciuri. Dar mă potolesc la fel de repede, pentru că altfel risc să pățesc ca la pizza. Știți, eu sunt genul ăla care ori mănâncă toată pizza, ori deloc. Chestia aia cu „gust și io o felie” nu e pentru mine. Tot așa și cu Fifa. Ori mă joc până crapă consola-n două, ori deloc.

Dar, pentru că voi sunteți cei mai mișto cititori din lume, m-am gândit că poate sunteți și mai inteligenți decât mine și-ați putea să vă jucați fără să riscați nopți pierdute sau vreo concediere.

Bref, v-am făcut rost de două jocuri Fifa 19, calde, abia lansate. Unul pentru Play Station și celălalt pentru PC. Dacă suflețelul vostru și-l dorește pe unul dintre ele, tot ce trebe să faceți e să lăsați un comentariu în care să ziceți pe care-l vreți. De restul mă ocup eu, duminică, când voi trage la sorți. Și ca să înțelgeți că am făcut rost de ele special pentru voi, o să exclud din start concursomanii. Mai precis, intră la tragerea la sorți doar cititorii acestui blog care au mai comentat aici măcar o singură dată.

Chestia și mai mișto e că puteți să vă bagați chiar dacă nu sunteți în țară. Pentru că jocurile or să ajungă la voi sub forma unor coduri pe care vi le pot trimite în orice colț al lumii v-ați afla. Avantajele tehnologiei și ale internetului de mare viteză, de.

So, dacă cineva dintre domniile voastre își dorește să aibă și să joace cel mai mișto joc din lume, acesta e momentul.

P.S. Să nu uit. Mi se pare extrem de tare că ediția asta de Fifa e dezvoltată și în România. Mai precis, Fifa 19 este dezvoltat de doar două studiouri din lume, EA România și EA Vancouver. Ceea ce mi se pare fabulos, având în vedere cât de mari sunt băieții de la EA Sports, adică cetățenii care-l produc.