7,421 cititori

Cele patru calități ale unui bărbat adevărat

Articolele de acest gen sunt printre motivele pentru care în jurul nostru este plin de femei care jinduiesc la prinți pe armăsari albi sau alte feluri de cai verzi pe pereți și de hipsteri care visează la iubirea perfectă, în timp ce-și șterg delicat, cu șevețelul, sperma rămasă în palmă.

Pentru că, da, șmecheria este că pare scris pentru bărbați, dar asta doar ca să tenteze femeile să-l citească în timp ce se smiorcăie și suspină: “Deci se poate, deci există așa ceva, iar eu sunt nevoită să stau cu nesimțitul ăsta care nu mi-a mai adus o floare de la ziua mea. O, Doamne, eu de ce nu am avut norocul să întâlnesc un astfel de bărbat”? Sau, pentru varianta single: “De ce să mă grăbesc? Până la urmă o să apară în viața mea bărbatul care îmi va face inima să arate ca un cireș înflorit în ianuarie?”.

Păi am să vă spun eu de ce, fetelor: pentru că mizeria asta de articol este doar o înșiruire de clișee care-ar face să roșească și-un regizor de telenovele de mâna a treia.

Pentru că cetățeanul care l-a scris n-a pomenit nicăieri despre vreo situație dintre cele pe care le întâlnim frecvent în jurul nostru, ci doar a eructat niște porcării pseudo-motivaționale. După care s-a băgat în pat, că-l amenința mă-sa că-i taie netul.

Pentru că n-am văzut vreun cuvânt despre cum stau lucrurile după vreo zece ani de căsnicie, timp în care ai văzut una și aceeași pixdă în fața ochilor. Da, știu, sună dur, dar așa stau lucrurile în real life. Aia e pixda, alta nu mai pupi. Și să vezi ce, oricât am crede că avem lângă noi niște ființe deschise la minte care ar face orice pentru sănătatea cuplului și a relației, poveștile cu “iubito, m-am gândit la un threesome”sau “mă gândeam să reaprindem focul relației cu ceva nară de căprioară tânără, dar îți jur, iubito, n-o să fie decât sex” sunt doar povești. Si încă unele proaste.

Pentru că n-am văzut o vorbă despre cât de tare trebuie să fii atunci când ești într-o relație de ceva ani și-ți dorești un copil care nu mai vine. Cât de șmecher trebuie să fii ca să te poți uita în ochii celuilalt și, în loc de reproșuri, să-i zâmbesti și să reușești să mergi înainte.

Pentru că n-am văzut o frază despre cât de tari trebuie să fie cei doi parteneri dintr-o relație dacă în cele din urmă apare sarcina mult-dorită, dar e pierdută în ultimul moment. Cam cât de “bărbați” trebuie să fie și el și ea, ca să poată trece peste o încercare de genul ăsta și să-și ducă relatia mai departe?

Pentru că aș vrea să văd și eu cum stau lucrurile cu “Supermanii” descriși de cetățeanul ăsta idealist (citiți-i textul ca să înțelegeți), după ce apare al doilea copil (nu că la primul ar fi mai simplu). Și în loc de sex te specializezi în schimbat de pamperși și mirosit căcuță. Iar asta vreme de câțiva anișori, ca să uiți definitiv cum era pe vremea când mai exista timp pentru sex. Să mai spun și despre cuplurile cu trei sau mai mulți copii? Că nea ăsta, super-autorul de texte motivaționale, n-a avut bunul simț să zică.

Pentru că nu a pomenit nicăieri despre jumătatea de Românie (dacă nu mai mult) care se cacă în fundul curții. Și nu pentru c-ar fi vreun soi aparte de exhibiționiști, ci pentru că acolo au buda. Păi dacă nici asta nu e o provocare care să te determine să fii un “bărbat mai bun”, nuș ce să mai zic.

Pentru că nu a vorbit despre nicio relație așa cum sunt cele pe care le vedem zilnic în jurul nostru. Omul a aberat voios pe niște clișee vomitive, apoi s-a scobit în fund mulțumit și a așteptat ca adepții dacilor liberi să citească și să exclame: “așa este, cât adevăr!”. Dacă nu mă credeți, uitați-vă și peste comentarii.

P.S. Să mă iertați dacă unele dintre chestiille de mai sus au fost scrise doar din punctul de vedere al unui bărbat. N-am ce să fac, cam asta eram la ultima verificare. Și, oricât mi-aș dori, uneori nu înțeleg nici măcar ce vorbesc femeile, d-apăi să mă mai pun și-n mintea lor.

136 de păreri la “Cele patru calități ale unui bărbat adevărat

 1. ,, femeile sunt doar un rezultat pe care il obtii oricum”.
  Mai știu pe unul care zicea:toate femeile să vină la mine.
  Mă afund în lectură,cred că fac ceva greșit de nu sar femeile pe mine precum purecii pe câine,ne auzim dupa specializare.

  Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 1

 2. Io am nişte întrebări:
  – de ce onoarea şi măiestria sunt calităţi specific masculine?
  – nenea ăsta are oare iubită sau nevastă?

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Iti raspunde chiar el pe pagina lui de Fb: In an open relationship.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • Da, Vera, asta poate însemna că e el e deschis la o relaţie, dar nu şi că o are. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 5

  • Zice și la finalul textului “Cand nu scrie pe blog, invata despre masculinitate si relationare din propria relatie cu iubita lui Gianina, alaturi de care exploreaza de mai bine de 5 ani.” 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • Anduţa şi io pot zice că am 25 de ani şi 60 de kile.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

  • Dacă ăla invață despre masculinitate și relaționare de la iubita lui înseamnă că aia e mai bărbat decât el.
   De vreo 5 ani și incă n-a absolvit….

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

 3. Ăla e un articol scris pentru virgini și incels.

  N-am văzut nicăieri despre cum sa duci juniorul la scoala , să muncești de rupi ca angajatorul sa accepte sa-ti iei juniorul de la școală, interacționează cu juniorul după școală dar nu uita că trebuie să faci și mâncare pana vine mami de la muncă Nimic după cum sa-ti conservi energia după toate astea pentru Netflix and chill :))

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

 4. Si noi vedem aceeasi p..a…

  Comentariu beton! Thumb up 60 Thumb down 2

 5. Cred ca Prinții pe cai sunt doar pentru prințese ( aka pitzi), femeile normale aleg bărbați normali.
  Prima sarcina, pierdută. Bărbatul normal leșinat in cabinet, Dr ii dădea lui îngrijiri in loc sa ma consoleze pe mine.
  După 3 copii, găsesc timp și înțelegere la bărbatul normal, astfel încât sa mergem înainte și sa nu clacăm.

  Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 1

 6. Eu nu am avut răbdare…azi nu comentez ! Deseară merg la Proconsul…nu, nu sunt gay, dar vin femei ! Vera, tu nu citi !

  Mi-e poftă de o tochitură…

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 3

  • @Ananas Suerte, querido! Daca nu merge cu duhul sensibilitatii, pumn la ficat, umaru-n burta, o salti pe sus si o duci acas’ ca pe sac de cartofi. Hai, am incredere in tine!

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 3

  • @Vera…ș’apoi ? O bag în bucătărie, la tochitură ?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Ananas Daca stie sa gateasca, ai noroc, daca nu, las’ asa, macar sa dea frumos in… poza. Exclus sa o gatesti… ce naiba!
   Ah, si vezi sa nu-i zici “Vera”, aiuritule 😛

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 3

 7. Hmda, as avea atatea de spus, mai ales despre paragrafele 5/6/7/8. Am fost acolo, in toate. Am trecut prin ele si peste toate, mai putin de una. Aia nu se vindeca niciodata. Restul e can-can.
  Barbatii sa fie sanatosi! Si eu. Dar fiecare cu patratica lui, ca nu facem frumos cand ne amestecam.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 3

 8. Sincer, au inceput sa sece toate kkt-urile astea de cum sa fii perfect. Eu incerc sa fiu cea mai buna varianta a mea zilnic. Uneori reusesc, alteori nu. Nu zic sa nu urmezi cursuri de dezvoltare personala si etc , dar degeaba daca nu pui in practica ce inveti, daca nu incerci sa te mulezi si dupa situatia pe care o ai in fata.
  Si acum las si eu ceva pentru fete si baieti 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=n450GmN2Yfk

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

 9. ‘Autor şi coach de masculinitate ‘?! Mai şi ce drăguţ începuse ziua asta! Era şi puţin soare în colţul ferestrei…
  După predicile religioase, textele astea de ‘coach şi training’ sunt următoarele pe scara mea de antipatii.
  Am citit tot articolul, totuşi. Cu greu. Pe lângă faptul că este o aiureală, mai are şi nişte chestii foarte dubioase pe acolo. De genul celei dinspre final – există cele 4 calităţi însă … : “Însă în scurt timp relaţiile lor se destrămau. De ce? Pentru că în relaţia cu femeile aceştia se transformau în băieţi buni. Chiar dacă în exterior cu alte persoane se comportau ca nişte bărbaţi puternici, în relaţia cu femeile, cedau puterea. Pentru că asta am fost cu toţii învăţaţi. Să cedăm puterea femeilor pe care le iubim. Şi ghici ce se întâmplă după? Atracţia care a atras-o iniţial, scade instantaneu!’.

  Ajungând la sfârşit eu am înţeles 2 lucruri:
  – dacă ai cele 4 calităţi şi ştii că le ai, musai femeia pe care o vrei va fi a ta (şi dacă ea nu vrea?);
  – după ce ai femeia visurilor lângă tine, ai grijă să îi fii şef! Nu cumva să cedezi ‘puterea’ că altfel păsărica fuge din colivie.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

 10. Am citit printre rânduri, dar chiar şi asa am văzut că Realmanului ii lipseşte a cincea calitate, să stie să scrie corect. Că de gândit, e total bullshit.
  Unde îi găsesti p’ăştia Mihai?

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

 11. După studierea materialului prezentat,adică cele două articole, dar mai ales a comentariilor, pot să afirm cu tărie că mă doare-n pwla de tehnicile, tacticile, Superman, Batman, Zorro, măiestrie și onoarea lu’ peste prajit pentru că am femei de mă doare capul,nu mai am nevoie de încă una.
  Am zis!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 12. Omu’ a avut de făcut la școală o compunere sau ceva de genul? Din simplitatea exprimării și ideile de grădiniță pe care le are nu mi se pare să fi depășit cu mult vârsta majoratului. Scrie atâtea bazaconii că nici nu știu de unde să încep. Așa că nu mai încep deloc. Aaa, da, și Superman nu a fost niciodată eroul meu preferat. Era prea bleg, pentru puterea pe care o avea.😜

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • Ionuţ, puterea lui S stă în muşchi, nu în creier.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

 13. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 34

  • Ah, Manuela! De când n-am mai auzit numele ăsta! Singura fată pe care am cunoscut-o cu numele ăsta era vedeta de la “fără gard” din Sebastian. Vedetă în sensul că atunci când veneau “bărbații adevărați”, care doreau “pachet complet” și nu aveau pretenția să beneficieze de serviciile respective “pe caiet”, erau trimiși la Manuela. A plecat la un moment dat în Austria la schimb de experiență. Auzisem c-ar fi murit. Manuela!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 2

  • Pardon?

  • Poți scoate englezul din Anglia, dar nu și engleza din Silvia 😋 Laiccc
   Ahh Manuela, profa mea de fizică din liceu. Serios.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • “Pardon” cu accent englezesc sau franțuzesc? Că-s confuz…😜😜😜

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • @Silvia holișit muiere, iar te-ai cufundat în stele și te-ai murdărit de engleză la bot.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Mihai, ai inteles? Ce n-ai inteles? :))

   @Silvia, tata, nu stiu de unde le scoti, ce fumezi. Dar sa moooor eu, vreau si eu!

   A, si apropo de Manuela, am o vorba de la un pretin oltean ramasa in cap si cu Manuela si cu laba, daca la aia faceai referire: Irigatia fara ploaie e ca p.ula fara c.oaie…

   A, si “nous” de la tine, e de la fratii nostrii latini, frantuzii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 14. Mno, eu nu m-am chinuit sa citesc, prea multe aberatii insiruite, dar….DAR am ramas cu ochii la poza aceea cu sani. Stiu, sunt femeie, dar serios, arata bine rau poza! Adica sanii.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • Singurul lucru cu care am ramas dupa ce am frunzarit articolul :)) si eu tot femeie sunt! ;))).
   In alta ordine de idei, pentru mine, un barbat adevarat e responsabil, blajin si intelegator. Asta vine din realitate nu din fantasme. L-as intreba pe autor daca a auzit de femei care isi doresc sa se casatoreasca cu Batman. Copilul are colici noaptea dar tu esti singura pentru ca Batman colinda :))

   Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 2

  • fuck….asa-mi trebuie daca m-am oprit la al doilea paragraf.
   si-s barbat…in fine, asa cred

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 15. Aidi măi, nu vedeți care este publicul țintă?
  “Ia gandeste-te la super eroul tau preferat: Batman, Superman, Spiderman, Zorro, tipul din Avatar etc”

  Mai corect era titlul “Cum să te bagi în seamă cu colega ta de bancă deși ai numai coșuri pe față”.

  Comentariu beton! Thumb up 42 Thumb down 1

 16. Nu stiu cum de am rezistat sa citesc pana la final…M-am crucit la comenturi! 😞 In fine, sper ca iubitului meu nu ii va trece prin cap sa citeasca articole de genul, si va ramane asa cum e, pentru ca e bine! Ave! 😇

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Mda, merci frumos! Dacă-l ai iubit pe Făt-Frumos sau pe Prâslea cel Voinic, cred și eu că nu vrei să se schimbe.😜😜😂😂😂

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

 17. M-am chinuit să citesc, dar m-a pierdut definitiv la faza cu “Superman era cel mai invincibil”.

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • Păi dacă Batman era cel mai putin invincibil, se explică…
   Intrebarea e cine era Invincibilul?

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

 18. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 3 Thumb down 32

  • Iar ai scapat, nu?

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 3

  • Nu l-ai gasit pe ala de sa-ti dea limbi sa urli de placere, si nici pe prostul ala de musca de labii, dar nu cu buzele nu?:)) lasa mama, e timp.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 2

 19. Rabinul vestit pentru înţelepciunea sa, este pus în situaţia de a împărţi dreptatea între doi împricinaţi. Îl ascultă cu atenţie pe primul şi spune: „Ai dreptate”. Îl ascultă şi pe cel de-al doilea, iar răspunsul este identic: „Şi tu ai dreptate”. Aflat de faţă, Iţic îl întreabă, nedumerit, pe rabin: „Păi, cum vine asta, Rabi? Nu se poate să aibă amândoi dreptate!”. Iar rabinul cel înţelept îi răspunde: „Şi tu ai dreptate!”

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 4

 20. Deadpool se șterge la cur cu toți eroii ăia deștepti si musculoși ! Ce bine e sa fi normal, da si normalu’ ăsta e altceva pt fiecare !

  Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

 21. Mihai, ai dat de ceea ce se cheama dezvoltare personala combinata cu arta seductiei si pick up (agatat). Poti gasi o reala comoara de articole la fel de funny, in domeniu.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 22. Avem niște prieteni de familie: el, ea și un copil.
  El e coach și printre altele predă (”consiliază”) cum să te împarți între job și familie, cum să-ți gestionezi timpul, bla-bla.

  La un moment dat a asistat și ea la un curs și-apoi mi-a zis surprinsă și revoltată (după ce i-a spus și lui): ”băi, el nu respectă nimic, dar nimic din ce susține la cursul ăla. Dacă ar fi cum zice, ar fi perfect, dar e numai teorie, în practică e opusul”.

  Anul ăsta au divorțat după 25 de ani de căsătorie.
  Pentru că (în orice) teoria mergea spre infinit, iar practica spre zero 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 1

  • @Laura, una dintre verișoarele mele s-a căsătorit acum vreo doi ani cu un coach de genul. Mai fusese căsătorit de trei ori înainte și avea câte un copil cu fiecare nevastă. Ei bine, în primăvară au divorțat. El consiliază în continuare cu sala plină.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Blanche,
   Concluzie: coach-ii nu-s buni de însurat. Feriți-vă de coach-i! :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

 23. Să dăm cu copy-paste:

  Vasile era la o bere cu prietenul său, Ion. La un moment dat îşi scoate telefonul şi o sună pe soţia lui, spunându-i pe un ton sec:
  – Pregăteşte apa caldă, nu vreau să pierd timpul când vin acasă.
  Apoi închide. Ion îi spune admirativ:
  – Bravo, bă, eşti un adevărat bărbat, aşa trebuie vorbit cu femeile! Cu autoritate.
  – Dar ce credea ea, zice Vasile, că o să spăl vasele cu apă rece!?

  Comentariu beton! Thumb up 49 Thumb down 1

 24. Articolul e ….VAAIII… :))) dar comentariile sunt priceless :)) toti minunatii au citit articolul ala 😂😂😂

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 2

 25. Pe vremea lui ceaușescu era un film la tv (nu mai știu cum se numea) în care era un erou care se împotrivea sistemului de atunci: Vasile Branca (parcă). La un moment dat într-o mulțime de bărbați care urmau să fie trimiși la muncă silnică, unul mai vasilat așa, s-a trezit urlând: și eu sunt Vasile Branca! Un gen de: s-a trezit eroul din el. Imediat, ca apucați de furie, toți ceilalți au început să zică, întâi pe voce scăzută și apoi urlând, si eu sunt Vasile Branca. Și eu..și eu..și eu.

  Mi-a adus aminte de faza asta comentariile de la textul scris de labagiul ăsta. Toți ionii, titeii, costelii de acolo sunt minunați. Ceea ce nu e rău. E chiar bine. Doar că băieții ăștia vor avea nevoie de niște femei la fel de minunate. Și ele sunt foarte greu de găsit. Spre deloc chiar. Practic nu există femei minunate. Motiv pentru care vor sfârși lângă mămica lor.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • Eu sunt 99% sigur că ioneii, titeii, costelii ăia sunt de fapt unu singur.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Shoric, :)))))) adică fix autorul textului.

   P.S. E unu’ acolo care a comentat sub numele Titi și are poza lui @Redoo.

   @Redoo, ai ceva să ne spui?😂😂😂

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

 26. Nu e chiar asa, iar aici ma refer la paragraful cu aceeasi p….. dupa 10 ani. Ei, tocmai din motivul asta, mereu mi-am exprimat clar si fara echivoc dorinta de a experimenta diverse formule impreuna cu partenerul meu. Si niciodata nu am gasit un partener care sa fie ok cu asta. Pentru ca da, e democratie, iar daca el s-a plictisit de aceeasi p….., si eu sunt tot om si am dorinte asemanatoare. As fi fost deschisa la orice fel de combinatie, atata vreme cat e reciproca. Si de unde, m-am ales cu reprosuri mereu. Ca nu il iubesc, ca har, ca mar. So? Si cand vrei, descoperi ca nu ai cu cine.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @Didi, azi, acum, aici, se va crea un fan club care va purta numele tău.😁

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • Asta da dramă! Să ai cu ce, să n-ai cu cine … ca’n felicitările alea din tinerețe 😋

   Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

  • Elena, nu voi avea niciun fan club. Si stii de ce? Pentru ca orice barbat care simte nevoia de variatie se gandeste numai la formula el cu doua domnisoare. Barbatilor le este imposibil, din frustrare, sa accepte variatia pe bune, aia reala. De parca omul de langa ei, doar pentru ca e femeie, nu e tot om, deci nu are aceleasi dorinte/nevoi. Provoc orice femeie aflata intr-o relatie serioasa sa vina cu propunerea deschiderii ei, sa vedeti atunci iad pogorat pe pamant: vrei sa te f…. cu altul, nu iti sunt suficient, nu ma mai iubesti, etc. Iadul dezlantuit de un barbat cu ocazia asta nu se compara cu cel dezlantuit de o femeie cu aceeasi ocazie. Nici nivelul de frustrare. Pentru ca un barbat stie ca, daca deschide relatia, el poate sa ‘prinda’ cateva femei, nu multe. O femeie poate ‘prinde’ de 100 de ori mai mult daca vrea. Evident, ma refer aici la o relatie serioasa, veche, importanta, in care ai investit. Dar si Mihai facea referire la acelasi tip de relatie, altfel nu adauga time-frame-ul de 10 ani.

   Habarnam, nu drama, ci mici frustrari din experienta proprie. Se poate trai linistita cu ele fara a fi transformate in drama sau motiv de scandal/despartire.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @Didi, adică EL a fost cu reproșurile? Adică EL nu a vrut, EL nu a fost deschis la alte combinații? Există această ființă minunată?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

  • @didi, confirm si sustin tot ce ai scris! “Femeia nu e om”, deci daca intr-o relatie propui un 3some, vei obtine niste ranjete mari din partea lui, la gandul.ca el cu doua. Cand specifici ca, boss, musai sa fie echitate, ii cade fata si incepe tragedia. Pai cum? Eu nu iti mai ajung, te-ai saturat de.mine, nu ma mai iubesti, etc. Pai stai bre, nu ranjeai tu adineaori?
   Recomand femeilor-om sa nu faca propuneri din astea ca risca terapia de cuplu si discutii interminabile.
   Despre idiotenia aia de articol nu o sa zic nimic, am reusit sa citesc doar primele 4 randuri până la “femeile le obtii”, sau ceva de genul. O sa obtina o mwie mare.

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 1

  • Staaati!Am solutia pentru Didi.Exista … Femei cu puta,shemale parca e denumirea.Mi a zis un prieten,hihiho.Cauta unul /una si sunteti amandoi rezolvati.Cred.Sa ne trimiti poze.

   Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

  • Eh, ți-a zis un prieten. Zi că ai văzut pe xhamster că suntem între noi aci și nu află nimeni.😜😜😜

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Singlemum, multumesc. Si ma bucur ca cineva stie despre ce vorbesc.

   Marius, dar daca in loc de un 3some cu 2 domnisoare vine partenera cu o papusa gonflabila pe post de cea de-a doua domnisoara cum ar fi? Nu de alta, dar o p… noua e o p…. noua. Cu un barbat atasat la ea, nu cu joculete care presupun ca unul (barbatul) sa fie cu doua fiinte de sex opus, iar femeia nu. Nu totul se rezuma la organ, mai exista un feromon, o mangaiere, una alta care conteaza si contribuie la atractie. Si, daca esti femeie hetero, crede-ma ca nu simti atractie sexuala fata de o femeie. Poate fi curiozitate, dorinta de a-i face pe plac partenerului, orice. Dar nu atractia AIA. Crede-ma, I’ve been there.

   In alta ordine de idei, din experienta mea, zic ca barbatii sunt aia care nu sunt dispusi sa faca orice pentru binele relatiei, femeile sunt mai maleabile si ductile. :p

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Marius, nu ca nu as avea umor, insa ce parere ai avea daca ai face un 3some cu partenera si cu o papusa gonflabila? Ca deh, tot o gaura e, asa cum si strap-on-ul tot o p… e.

   Later edit: am citit gresit, vorbeai de shemale. Nici asta nu se accepta, am intrebat asa la misto mai mult, sa vad reactii. Orice are p… e inacceptabil.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Didi
   Da’ o petrecere nevinovată de swing, nu il tentează?
   Nu e neapărat să petreceti impreună.
   Puteți veni și pleca împreună si doar atât.
   Oamenii deschiși la astfel de experiențe știu că tot ce se intâmplă acolo…acolo rămâne.

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

 27. credeti ca exista barbati care sa citeasca asa ceva?si femeile de ce naiba ar citi doar nu vor sa devina barbati …..in rest sa stii vasilescu ca si femeile se cam satura de aceeasi p….dupa 10 ani chestia e reciproca doar ca ipocrizia e mare

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • Iată! Al doilea fan club.🤘

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @claudia:
   da, asa e, si noi ne saturam de aceeasi p..a, poate chiar si mai devreme de 10 ani! dar sssst, sa nu facem aceasta afirmatie cu voce tare, sa nu ne-auda sfinta p..a!
   am avut aceasta discutie cu consortul…se pare ca intr-adevar este o chestie nemaipomenita si nemaiauzita sa se sature scorbura de aceeasi ciocanitoare…dar ciocanitoarea clar (si natural de altfel) se plictiseste/satura de aceeasi scorbura pentru ca (si aici incepe explicatia aceea dupa care se omoara tot neamul femeiesc) “noi asa sintem, cred ca e in genele barbatului, sa caute, sa incerce, sa…” nedumerire mare pe capul meu! pai cum, daca mie mi se face pofta de-o ciocanitoare tinerica si cu vlaga de zmeu, n-am voie sa probez?! tztztz, nedumerire si mai mare pe capul consortului: “pai cum, adica eu nu am, a mea ce are!?” pai n-as putea sa adresez aceeasi intrebare?
   amalgam total: ei ar vrea si altceva, dar cu siguranta ca scorbura aflata deja in dotare sa nu caute in alta parte (“pai daca nu faci sex pe cit imi doresc eu, cu mine, cum de ai face cu altul?!”); ar vrea doar sex, dar parca un pic de prietenie nu strica…
   si mai ales daca da peste o scorbura alternativa care se apropie de conceptul din popor de “fata batrina’, eu, una, as zice ca si sexul se exclude din start sau ar trebui sa poti cumva sa te asiguri de la inceput ca “doar sex” ramine “doar sex”…dar cum?! (intreb pentru un prieten:))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Al treilea!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • fetelor, nici nu stiti cata dreptate aveti. 🙂 sigur stiti, dar no, am zis sa va mai confirm si io ca nu strica o validare in plus. 🙂 e clar si natural ca toti/toate sa se sature dupa un anumit timp in egala masura, barbati si femei, sta in firea lucrurilor sa fie asa. doar ca nu toti au puterea de a recunoaste chestia asta, mai ales cand nu suntem foarte deschisi si foarte siguri de sexualitatea noastra. tot la fel, daca am accepta sa ne dam voie sa mai vedem pe alaturi, sa fim open, cum ar zice englezul este ca si cum am pleca pe un drum necunoscut , fara sa stim unde ajungem, ne e frica de ce vom descoperi, pt ca plecam cu premisa ca nu prea stim ce vom descoperi. nu cred ca cineva stie cum e mai bine, un lucru insa e sigur, oamenii nu sunt facuti sa stea fericiti pana la adanci batraneti.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 28. -Înțeleptule , care e secretul succesului?
  -Secretul e să nu te contrazici cu proștii.
  -Înțeleptule, dar nu cred că ăsta e secretul.
  -Ai dreptate.

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

 29. mda…acum nu ca as fi cu prejudecati, dar poza aia numai masculinitate nu degaja!!! tipul a facut laba pina la refuz si pe urma (dupa vreo 30 de ani, asa) s-a gindit cum sa faca el sa atraga si ceva muieri ca de! trebuie sa se inmulteasca, altfel nu are cum sa dea mai departe din intelepciunea lui mareata!
  geazus!
  am si eu o curiozitate (si e pe bune, rog raspunsuri tot pe bune): ca barbat, cind te saturi de gaura nevestii (ca de, chiar e normal si se intimpla mai des decit ne-ar placea noua) si ti-o tragi cu alta, ce te indeamna sa te si imprietenesti cu gaura de imprumut? daca ai nevoie strict de sex, care e faza cu prietenia?

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Irina,
   Și tu acum… vrei să se dușmănească?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Hai că-ți zic eu @Irina.

   Pentru că femeile sunt nebune. Ele nu acceptă ideea de sex pentru “o dată și gata”, decât dacă îl descoase pe amărâtul ala care o dorește pe moment. Bă, până nu află ea ce muncește el, unde, de când, dacă are frati, părinții în viață, bunici decedați, numele și prenumele, nu se mișcă din loc. Iar el, amărâtul, știe că dacă nu răspunde la multitudinea de intrebări, nu vede păsărica. Decât pe craca de copac. Dar el o vrea pe craca lui. Și o dă în povești că n-are ce să facă și pac s-a legat prietenia.

   P.S. “ele” nu reprezintă toate.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @irina, ar fi doua ipoteze : sa se intample sa pice pe o lungime de unda comuna si sa reuseasca sa comunice altfel decat comunica acasa. ca nu e chiar ca-n filme, unii nu fumeaza dupa si mai incheaga o conversatie, stii cum se zice, mai cunosti lume… sau ar dori doar sa o mai pastreze langa el, sa stie ca o are cand doreste dansul si atunci se preface prieten si comunicativ. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Poate sunt eu idealista, dar mi se pare ca mai curand se uita oamenii in jur dupa altul/alta pentru ca ceva nu mai merge in relatia lor actuala, nu neaparat ca se plictisesc de organul partenerului. Pentru ca, hai sa fim seriosi, tot procesul implica ceva mai mult decat forte de frecare….
   Si atunci acea prietenie este mai necesara decat sexul ala ocazional, pentru ca omul ala are nevoie sa comunice cu cineva, sa incerce sa gaseasca ce-i lipseste…
   Multi uita ca responsabili pentru succesul unei relatii sunt amandoi 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 30. Ionut, da, el. Sau in fine, ei, pentru ca am avut mai mult de o relatie serioasa de-a lungul vietii, deci as putea vorbi la plural. Perspectiva reciprocitatii face orice barbat, oricat de ‘dur’ sau doritor de caprioare tinere si noi sa zica pas. Prefera p….. veche decat sa isi vada/imagineze p….. veche atinsa de altul. Ca sa nu mai zic de paralizia mentala indusa de simpla posibilitate ca un altul sa-i satisfaca mai bine femeia.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Didi, zilele trecute am avut o astfel de dezbatere cu consortul, și ghici ce? Nu ar accepta nici macar varianta ca eu să încerc cu o femeie și el să asiste, de un alt bărbat, sau alți (că deh , am imaginație ) nici nu se pune problema. Om fără imaginaținație…. 🙂
   Dar a avut destulă imaginație să-și facă un cont de FB cu pseudonim, de care am aflat după o lună, în care exista o lista de fete care mai de care mai tinere și mai dezbracate.
   I-am propus și relația deschisă, fiecare face ce vrea, nu e bine nici așa.
   Cine să mai înțeleagă și bărbații ăștia perfecți?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Maria, stiu ce zici. Orice presupune echitate nu e bun. Si raman aceleasi doua solutii vechi de cand lumea: ori te abtii daca nu arde atat de rau, ori profiti discret de delegatii daca arde.

   Long story short: din experienta mea, nu femeile sunt alea care nu ar face orice pentru binele relatiei, ci invers.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Maria M,
   Și el? Încă mai trăiește?!

   În condițiile zise de tine, io i-aș fi făcut azi parastasul de 7 zile. La atâtea emoții de FB face omu’ infarct, deh.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • Maria, imi pare rau. Insa asa este viata. Nu exista ‘ceva sa fie bine’ atata vreme cat in ecuatie apare si libertatea sexuala a femeii. Oricum o dai, nu e bine, ba te mai alegi si cu reprosuri, scandaluri, acuzatii. Asa ca mai bine nu propui, pentru ca exista doar doua variante, dupa cum am zis mai sus. Se pare ca al tau a ales a doua varianta. Majoritatea fac asa. Nu ai ce sa faci din punctul asta de vedere. Poti face doar pentru tine ceva.

   Cei care nu sunt dispusi sa faca orice pentru binele cuplului/relatiei sunt taman barbatii. Pentru ca in mintea lor, binele relatiei = binele lui, cand de fapt, e tocmai invers, happy wife = happy life. Nu eu am zis-o, ci altii mai destepti decat mine. :))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 31. Mai, oameni buni, n-am avut rabdare sa citesc :))) As putea sa va spun cat de “barbati” a trebuit sa fim si eu si el, ca aici am fost “atinsa” de Mihai, dar exista drame mai mari si-n plus, m-am invatat sa traiesc cu a mea.

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

 32. :))))))))))))))))))))))))) cat am putut sa rad. L-am citit.
  Cuvinte de te baga in romanul de capa si spada “Gasirea ei”: forta divina, maiestire, sa interactionezi cu ea, barbatul e o piramida, etc. :)))))))))))))))))))))))))))))
  Poze strategic alese pe parcusul articolului si bam la sfarsitul articolului poza cu autorul.
  Vasilescule, te citesc constant; de comentat n-am mai comentat, dar parca acum trebuia sa las 2 cuvinte.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 33. @Laura G.:
  Este vorba despre incapacitatea mea de a intelege amestecul sexului cu sentimentele! Adica, daca zici ca iti lipseste doar sexul si vrei sa faci doar sex (si pentru a avea confirmarea ca inca poti sa satisfaci si alte gauri decit cea din batatura, clar!), ce treaba ai cu evenimentele gen 8 martie sau cu povestea sado-siropoasa a gaurii de antrenament!?

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Irina,
   Înțeleg ce spui.
   Dar omul gândește practic și în perspectivă: dacă n-o caută de 8 martie, pe 10 martie ea nu-i mai răspunde nici la telefon, nici la interfon. Și-atunci omul tre’ să caute altă gaură. Și-i cam incomod + riscant. Că nici găurile astea de gang-bang nu-s pe toate drumurile.
   Așa că omul își lasă loc de ”bună ziua” (în traducerea contextuală ”când ne-o mai tragem?”) 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 34. Bun gasit tuturor! Si multumiri pentru zambetele „smulse” zilnic.
  In alta ordine de idei, daca asta e the real man, specia umana e pe cale de disparitie. Si bag seama ca nici Batman nu mai e ce-a fost.

  Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 0

 35. @Elena P.:
  problema e invers…el nu poate sa caute-n alta scorbura decit daca se imprieteneste; eu tot incerc sa ii explic ca se poate sex fara prietenie, dar el Batman, Batman:)
  eu credeam ca e apanajul barbatilor feroci sa mulga pasarici fara sentiment, dar se pare ca nu e chiar asa

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Irina, atunci n-am o soluție sau explicație pentru situația asta. Eu nu-s o persoană prietenoasă😜.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 36. Manuela Hărăbor sub acoperire, ori homosexual.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 37. Când eram copil și făceam câte una de-l lăsam mut, tata avea o glumă: cred că pe tine te-a adus mă-ta de la casa de copii. (Era plecat când a ieșit mama din maternitate cu mine.)

  Azi, după 25 de ani de viață, cred că avea dreptate. Mi-am descoperit cinci surori aici pe blog: Singlemum, Didi, Irina, Claudia și Maria M.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Elena,
   25 de ani de viață? adică de viață sexuală, vrei să zici 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @elena P, grupul traditionalistelor suntem 😂😂😂😂

   Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Laura, păi eu altfel nu-mi socotesc anii. Decât așa. Cât s-o mai p(f)utea.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Singlemum, dacă se făcea referendum pentru asta, dormeam la ușa secției de votare. 😂😂

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Elena P, așa încep și eu un weekend fain.
   PS. Consortu e pe liber de la scorbura veche, de atunci, habar nu am ce mai caută prin bătătură, probabil nu a găsit altă scorbură… cu casă, mașină, bani, harnică, cuminte și frumoasă… nu vând nimic doar ma laud :)))

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

 38. Irina, la asa o aberatie de argument stii cum as raspunde? Da dragoste, e adevarat ca e in genele voastre sa va duceti sa cautati, sa incercati. Asa a si fost o mare perioada din evolutia noastra ca specie, numai ca trebuie sa luam in considerare toate informatiile, nu numai alea care ne convin. Si anume, faptul ca din toti astia care cautau si incercau, doar cativa reuseau de fapt sa faca sex, restul erau raniti/omorati de catre masculii mai puternici pe vremea in care eram oameni-maimuta. Abia ulterior a aparut impartirea femeilor ca sa ajunga la toata lumea (un fel de proto-monogamie), perioada care coincide cu aparitia civilizatiei, ca masculii si-au luat de pe cap problema stringenta a reproducerii si au inceput sa se preocupe si de altele. Si cum femeile oricum se reproduceau cu diversi masculi alfa in detrimentul celor care ramaneau fara scorbura, am putea spune ca e in genele femeii sa se lase f….. de toti aia care-i par mai rasariti. Daca e sa ne intoarcem la origini, pai hai sa o facem complet. :))

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • Hahaha DA. Bună asta cu întoarcerea la origini. Parcă îl văd pe MV călare pe trotinetă, înveșmântat cu ceva blană fake dă mâță-tigru și un colier dîn colți-săbiuță, împletit cu măsele dă bizon traficat navigând maiestos prin fața guvernului și trăgând la “remorcă” câteva muieri de plete 😋
   Firește, Elena P s-ar tunde cheală, că doar are experiență și specializare.
   Mă scuzaț dă imaginația bolnavă. Spor 😋

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Didi
   da, pai asa argument am servit si eu, ca la urma urmei tot femeile duc specia mai departe, ca de, asa scrie la ADN
   insa, INSA, aceeasi nedumerire! adica, ce n-are p..a mea si are a altuia?!:)))))))))))
   am tras concluzia ca, in ciuda apartenentei partenerului la categoria IQ de geniu, aceasta argumentare ii depaseste clar pragul de intelegere…
   astept sa vad ce-mi mai pregateste, in ce scorbura s-o mai baga:))
   material de telenovela, ce sa mai?!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 1

 39. Contact
  Daca ai vreo intrebare sau vreo situatie cu care te confrunti si simti ca te pot ajuta, trimite-mi mesajul tau si iti raspund in cel mai scurt timp.

  * campuri necesare
  Nume, Prenume:*

  Leam scris la mesaj
  Email:*

  bobbyefect@yahoo.uk e lu varu miu din Anglia.
  Subiect:*

  Ana are mere.Subiectul este Ana.Sa nu ai impresia ca sunt un cocalar analfabet
  Telefon:

  Acum am un Samsung cu ecranul spart ,dar am găsit un Iphone pe Olx fară încărcător
  Mesajul tau:*

  Salut Silviu sau Iulian.
  NU nu îmi dau seama care e numele de familie.esti asa ca James Bond,care e personajul meu preferat.Tu cum te prezin ți?Iulian.Iulian Silviu sau Silviu.Silviu Iulian.Pe mine mă cheamă Apreotesei Copac Florinel ,dar ma prezint ei si flo.
  Eu an citit tot cam ce pa piata in domeniul de gacici chiar si pe baiatul ala Radu f Constinexu dar are gagica urata a ta e mai misto.Deci cu teoria stau oK dar problema e la practica.Deci practic ce vreau io sa te intreb ca sa economisesc timpul poti sa imi dai imprumut 100 de euro ca am vorbit cu o vecina care a fost pe Spania si Italia si a zis ca ma rezolva ea.E prima data daca ma intelegi si na…
  Bani ti dau eu inapoi nui problema luna viitoare plec la varu miu in Anglia.Mersi fain boss

  Cod de verificare:*

  tefallidl1000

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @paco eu ti-am spus de mult k pe acetona e mai bine….ramanem pe traditional

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

 40. Femeia este capul și bărbatul gâtul sau invers… oare cum era…? 🤔🤔🤔🤔
  Pentru autorul articolului am decât o singură întrebare: bă pot să te ating?

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

  • Pe Vasilescu ? Cică dacă-i trimiți mail, coboară el la o țigară. Acuma nu știu dacă și o să vrea să-l atingi. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Shoric te tii de glume… Nu era vorba de @Misu ci de bărbatul perfect

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Shoric, 🤣 🤣 🤣
   Mi-ai făcut ziua (ca bărbat).

   Că și Maria M, Didi și Irina mi-au făcut-o, din altă perspectivă 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 41. Ce drac ce lume e asta in care avem nevoie de “coach” ca sa invatam sa fim femei/barbati???
  Si ne mai miram ca fuge lumea de munca, atunci cand se gasesc atatea moduri ‘inventive’ de a face bani :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 3

 42. Am citit articolul, mai pe sărite așa, a fost bun că am râs și de la cât am râs m-am încălzit (cât sunt copiii la grădiniță opresc centrala). Sper să nu-l citească și omul meu să i se năzare că vrea puterea înapoi că nu i-o mai dau. Mai îmi zice așa nostalgic că ce blajină eram la început și ce scorpie sunt acum!
  Băi, mie nu mi s-a luat de pwla lui. Și nici n-am văzut semne că lui i s-a luat de pixda mea. Întrebarea cu 3some-ul nu aș pune-o niciodată, mie nu mi-ar surâde și cred că nici lui. Mai degrabă o să ne dăm undă verde la câte-o escapadă dacă o să murim de plictiseală pe viitor.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 2

 43. Articolul e o idiotenie dar ala oricum fute mai mult ca majoritatea indiferent de ce credeti voi. Ca e plin de pipite care-s numai cu dezvoltarea personala in gura toata ziua si-s dispuse sa creada orice tampenii. E trist dar cam asa sta treaba inafara de bula asta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 5

  • unknown,vezi că e mai sus o domnișoara mănjită la gurița prețioasă de limbi străine .Dă-i niște vrăjeală de aia adevărată poate ,poate,asta în cazul în care ești pulete..
   Și dacă tu trăiești cu impresia că barosanul femeilor dă la buci la ceva marfă,vezi că are și pagină de facebuc.Dă o geană de control să te edifici cam cine pune botul la avioanele lui și trage ulterior concluzii.Fwute tot o strămbă ca el care se ocupă cu același mizerii de dezvoltare a pwlii în timp ce probează cosmetice și alte slobozuri primite moca.

   Îţi place sau nu: Thumb up 10 Thumb down 0

  • Si daca fute multe ce? Face achievement? Primeste vreun premiu?
   Tot mai bine e cu una/unul care te cunoaste si stie exact cum sa te urce pe pereti decat sa o iei mereu de la capat…
   Da, e misto perioada de flirt, asteptare, vanatoare, „buiding the momentum”, dar daca ai ca scop numai futaiul, crede-ma ca nici de partea asta nu stii sa te bucuri, asa ca…degeaba 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 44. @unknowm, nu cred ca astea o sa culce cu el doar ca le-a tinut un curs de dezvoltare. Sunt pipite , dar nu sunt proaste, interesul lor este altul.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Nu, sigur ca nu, da cum poate sa fie o femeie proasta ? Ei na, gresesc eu cu siguranta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 45. N-am putut citi mizeria aia de reclama. Am citit doar ce ai scris tu. De aia te citesc.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 46. AM FOST, AM VAZUT, ACU’ MI-E SC^RBA.
  „Autor si „…
  …”Titulatura” spune tot!, si baiu-i ca-s multi – si care ofera, si care accepta CU INTERES astfel de Bla-Bla-uri de „dezvoltare personala”.
  _AICI duce inlocuirea educatiei r.e.a.l.e., cu una „digitalizata” ; virtuala….

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 47. Mărturisesc că n-am citit articolul pe îndelete și abia am așteptat să ajung la un semafor ca să citesc și eu din comentarii… concluzia : multe femei bărbate pă blogul aista! Cum naiba se pune virgula aia ? 😋

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @HabaRnaM, n-o mai arde aiurea, vezi că ai verde. Pe blogul lui mihaivasilescu sunt multe doamne, femei sunt pe toate gardurile. 🙂
   PS. Virgula se pune după multă vrăjeală.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • D’aia am eu probleme cu virgulele și cu scrisul😋. Cum era aia cu … ferește-mă de doamne doamne că de femei femei mă feresc singur 😊?

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @HabaRnaM, mă jur că am așteptat cu mare rabdare un barbat care să-mi dea ocazia și posibilitatea să nu fiu bărbată. Dar se pare că nu prea mai sunt, ști ca locurile de parcare, “alea bune ocupate, alea libere pentru handicapați”. Sau handicapul îl am eu de atrag doar opusul a ceea ce îmi doresc, nu că aș fi chiar oarbă, doar că de fiecare dată prințul ales în maxim 5 ani se transformă în broscoi.
   Mama măsi, povestea zicea altceva 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Jură-te că nu i-ai arătat, ca să îl impresionezi firește, că poți fi bărbată și să rezolvi tu aproape tot 😋. În opinia mea în dragoste e ca în război. Dacă scoți repede toate armele la înaintare ești perdant sortit,făcut cu mâna ta sau nemulțumit veșnic. Unii învață să trăiască cu mici nemulțumiri. Vorba electricienilor : vezi tabloul general și ai grijă la siguranța principală😋 Dacă sare aia sigur te-ai ars 😜
   Ps. Cică dragostea ține doar 3 ani 😊

   Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 0

 48. Cele patru calitati sunt trei :
  Sex si mancare
  Asa am invatat la religie.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 49. În sfârșit am reușit și eu să citesc toate comentariile. De la bărbați perfecți ați ajuns la 3some.
  În momentul în care se ajunge la asta… bă aia nu mai este relație. Nici de o parte nici de alta. Dacă mi-ar propune nevasta / prietena / concubina… chestia asta i-aș spune să se ducă să ia niște aer, să închidă ușa pe afară și să nu se mai întoarcă.
  Nici nu aș înșela. Bă nene dacă vrei altă pixdă nu te ține nimeni în relație, depinde doar de tine ce vrei. Știti expresia “are balta pește!”. Are aplicabilitate și pentru femei dar și pentru bărbați.
  Prietenii mei m-au făcut cu ou și cu oțet că am refuzat o prietenă care căuta o ultimă aventură înainte de nuntă. Am ajuns cu ea în pat, am dezbrăcat-o, am întărâtat-o grav și am avut o revelație. I-am zis să se îmbrace… că nu pot să fac asta și să mă caute când se va despărți de tip. Nu a mai vb cu mine de atunci… 🤦‍♂️🤦‍♂️ 🤦‍♂️🤦‍♂️
  Bine așa sunt eu… nu trebuie să semene/ gândească toți cu/ca mine.

  Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

  • Ptiu, ce bine că nu suntem cunoscuți 😊. Eu cred că îți dădeam vre-o două scaltoace. Că ai refuzat femeia e ok. Dar că ai ajuns până la jos textila și te-ai sucit, scuză-mă dar e de kkt. Aveai 19 ani ? Dacă da .. mai ai o scuză 😊

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Hahaaa, e ca în bancul ăla, cum a apărut boala vacii nebune. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Habar îți dai seama că… îmi dau seama ce am făcut și de ce nu mai vorbește femeia cu mine. Aveam vreo 22 de ani. S-a măritat, dar s-a despărțit de ăla după vreo 2 ani. Am mai văzut-o pe stradă acum vreun an cu un copil gen vreo 5-7 ani. Era la fel de frumoasă ca acum mulți ani. Nu am avut tupeul să o salut și sincer mi-ar fi rușine să dau ochii cu ea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Mai am una, doar că de data asta nu sunt eu actorul principal. Este vorba de un tovarăș de al meu din facultate. Tipul este enervant de sincer și de corect… încât uneori este catalogat de către alții drept pămpălău. Anyway tipul stă cu una în apartament, una pe care a agățat-o acum 3 luni, cu care s-a mutat împreună după o lună și cu care acum nu mai are nici o treabă, sunt doar colegi de apartament. A vrăjit el una pe net dintr-un oraș din Ardeal, s-au întâlnit, s-au dezbrăcat și se trezește gagica să îl întrebe dacă are pe cineva tocmai atunci… Ăsta i-a zis adevărul și rezultatul a fost că s-a îmbrăcat gagica și a plecat lăsându-l pe al meu nerezolvat :))).

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 50. Domnu Coach din articol.
  Imi cer scuze că am vorbit urăt aici pe blog despre gagica matale.Vorbesc serios.Uite de față cu toți cititorii acestui blog te rog să mă scuzi ca am fost cioban.Recunosc că sunt un ghiolban fară educație și un pitencatrop.Scuze.
  Da mă roade așa o chestie..Dacă matale te crezi în măsură să înveți pe bani pe alții cum să devină un bărbat adevărat și să moară toate femeile după ei ,de ce îți ștregi postări de pe pagină cănd un țărănete anonim îți jignește femeia ?Cum vine asta?Așa fac și Superman,Zorro,Batman?
  Vezi bre de ce vă ia lumea la mișto..
  Pune bă măna și muncește ,că ești bărbat în toată firea și nu te mai ține de prostii..

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Chiar în toată firea ?… și câți or mai fi fost 😁

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Paco, dacă tipu ăla scrie căcaturile alea din convingere este clar un luzăr labagiu, dar dacă face asta pentru bani, atunci …plm, poate că este doar un descurcăreț. Știi cum se zice în lumea reală : La trei fraieri se naște un jmecher.

   Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 0

 51. @HabaRnaM, ai și tu dreptatea ta, dar nu era pentru impresie, ci pentru că așa am învățat de la mama, care a crescut singură 7 copii, și a trebuit să fie și femeie și bărbat în același timp.
  Și după ce am crescut 10 ani cu un tată bețiv, agresiv fizic și verbal, plus încă multe alte astfel de modele în jurul meu, am fost convinsă că dacă las garda jos voi deveni o victimă.
  Acum și dacă aș vrea să fiu o femeie docilă, sensibilă, suavă și diafană, nu-mi iasă 🙂
  Mediul în care am crescut a creat un monstru :))
  Da tot mai visez la un Superman.

  Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 0

 52. @Habarnam ,vezi că s-a mai pierdut un infuencer cu firea ,eu zic să nu îi facem belele lui Vasilescu..
  @Shoric,da am zis io ceva?Pur și simplu m-am comportat normal și firesc,care orice om invidios la nervi ..După care mi-am cerut scuze..
  Bă vere ,da nimic nu mai poți să zici că săriți toți..

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • Bă deci gata… dă-o dracului de treabă. Asta cu gabița și judecata e de porc. Eu nu o defăimez. O aluzie nu poate fi interpretabilă în justiție. Dacă cumva îi fac probleme lui Vasilescu să facă bine să îmi zică. O să i le rezolv pe alea făcute de mine. Lumea-i mică … și săracă cu duhul în general🤔
   De draci mi-am luat o bere .. Pilsner Urquell 😋
   Gata! Duș! Somn! Mâine i-am făcut program lu’ mamaie 😋

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 53. Inițial am zis că n-am ce să comentez la acest articol, că la fiecare enunț îmi ieșea doar câte un răutăcism și m-am gândit că nu-i frumos din partea mea. Până când am ajuns la ”Cele mai mari doua minciuni care ni s-au tot
  repetat de mici sunt urmatoarele: „Nu sunt suficient de bun”, drept urmare, “nu merit !””
  Și mi s-a făcut milă, atât de autorul cu pretenții de guru, cât și de discipoli. În fine, să fie sănătoși și iubiți și noi la fel.

  Azi a trebuit să predau mașina de serviciu. M-am lăudat la bărbat cu această situație și, din greșeală, mi-a scăpat și un emoticon cu față plângăcioasă. Mi-a dat reply succint și emoticonless ”nu-i nimic, iei mașina mea”. Dacă nu ar fi fost textul lui Silviu aș fi sărit ca arsă ”Iete, dragă, cum încerci mătăluță să-mi zici ce să fac! Da’ poate vreau să merg pe jos, să mi se facă piciorul frumos, poate vreau să merg cu tramvaiul/autobuzul/metroul, am auzit că avem cea mai bună infrastructură din Europa, ” din astea.

  Noroc de tipul ăsta Silviu că mi-a deschis ochii și am înțeles că, de fapt, omul e un “băiat bun” și mi-a cedat mie mașina. Ceea ce-i rău, căci se pare că a pierdut oleacă din putere, într-o luptă pe care nici măcar nu știam c-o avem.
  Da-mi place, să am doar grijă să nu ajungă textul ăla la el și să nu se prindă că tocmai a devenit un bărbat neadevărat.🙄

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 54. Azi e o zi naspa, dar nu din cauza articolului ala…am fost la inmormantarea unui suflet de 6 luni 😔. Acum nici o săptămână imi tineam inca in brate micul pacient.Credeam ca voi citi cum pot deveni mai puternica, poate chiar barbat in simtiri,macar azi(a descris barbatul ca o fiinta mitologica,cu puteri deosebite,nepamantean🙄). Dar eu am vazut azi o grămada de barbati adevarati: un tata care si-a tinut de mana sotia uitandu-se la chipul de ceara al copilului lor, un bunic care isi plangea in pumn si care a reusit cu greu sa stea in aceeasi camera cu micul coșciug fara sa urle de durere, un asistent …gay(!!!!sâc) care a dat poate cea mai călduroasă îmbrățișare mamei pierdute in neantul gandurilor, un medic care dupa 12 ore de munca a venit sa asiste la slujba ( transportase copilul la domiciliu si era pentru el mai mult decat o datorie morala!)…astia sunt doar cativa dintre bărbatii adevarati pe care i-am intalnit azi…cred ca voi invata de la ei cate ceva!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 55. Eu,din articolul ala,am reținut doar o poza…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 56. N am putut citi pana la final.Oare chiar incearca cineva sa urmeze sfaturile aluia?Pentru..ceva,orice..!E de a dreptul penibil.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.