3,849 cititori

Ce mi-a plăcut (săptămâna 129)

Tot în concediu? Nu vă mai satură ăl de sus de mare și soare, ă? Nici n-ar trebui să vă las de citit.

 1. Cea mai scurtă poveste a românului care a inventat mașina timpului;
 2. Firea își bate joc de oraș, da’ ce ne mai place la concerte moca!
 3. 15 argumente ştiinţifice care desfiinţează total muzica anilor 90-2000;
 4. Ce este corupția, pe înțelesul generației social-media;
 5. Cum să-ți gestionezi șeful;
 6. Vreau să fiu moldovean!
 7. Influencerițe și gunoi;

 

61 de păreri la “Ce mi-a plăcut (săptămâna 129)

 1. 1. Amar.

  2. Perfect de acord. Cu tot. Aseară a fost niscaiva concert aici în parc, cică s-ar fi reprodus pe scenă Smiley. Nu m-am dus, tocmai ca să nu particip la mocangeala zdrenței. Mi-e scârbă! Aș fi avut mare dilemă morală dacă știam de Hurts, totuși, mai bine că am ratat anunțul, phew

  3. Ge-ni-al! Am râs cu precipitații de cafea!

  4-5 pas

  6. M-a plictisit, m-am oprit din citit.

  7. Vai, am râs, am plâns… așa dobitoace?! Când o ardeam cu fotograful, mă mai uitam pe Instagramul lui și-al prietenilor lui. Jesus, câtă risipă de talent și energie, câtă inutilitate… mergeau în grup (cu sponsorizări sau nu) pe câte undeva și, o zi mai târziu, conturile lor parcă erau trase la indigo: aceleași cadre, aceleași poziții, aceleași descrieri și haștaguri. Mi se par de-o penibilitate rară. Nu mai zic de specimene de genul influensărițe de carton, care cheltuie pensia obscenă din urma divorțului de vreun papagal pe city-breakuri și bilete la toate festivalurile posibile. Mi-e silă, bleacs!
  Iată, în timp ce scriu, văd că Liviu Teodorescu a distribuit-o în videoclipul lui pe ceușan… mare frumusețe, mare valoare! Ptiuuu!

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

 2. Mulțumesc pentru selecție!
  1. Mi se pare optimist articolul.
  2. N-am mai mers de mult la concerte moca. Nu-mi place fauna și flora, iar acum am un motiv în plus.
  3. Am râs. Și am căutat pe youtube melodiile, așa, pentru aducere aminte. Unele erau chiar mișto p-atunci. Altele chiar hit-uri.
  4. Vorbă multă degeaba.
  5. Cu anumite chestii scrise de Bogdan nu prea sunt de acord. Dar asta nu fiindcă nu ar avea dreptate în general, ci pentru că există multe particularități pe care, normal, nu le poate acoperi într-un articol.
  6. Fără supărare, dar nu prea mă interesează ce se întâmplă la vecinii din est.
  7. Poze sexy cu pungi de gunoi, ok, să zicem că am înțeles. Dar ce-i cu urâtele alea, băi nene? Am în scara blocului unele care par manechine de la Victoria’s Secret când aruncă gunoiul pe lângă astea. Iar dacă e adevărat ce zice unul într-un comentariu, că s-au dus, au împrăștiat gunoi, l-au strâns și au pozat……plm. Unii se plictisesc amarnic în lumea asta. Dar vor fi al dracu’ de surprinși de lumea care ne așteaptă (aia din primul articol).

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Da, bun articolul.

   Am dat și eu peste un articol bun de citit: http://s9.ro/gwn

   Postarea mea despre selecția de azi s-a pierdut în neant, sper s-o găsească Mihai.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Laura, l-am citit și eu ieri. Bun!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Gata concediul, trecem prin Bulgaria, sper din tot sufletul ca fetele de pe marginea drumului să fie la muncă. Asta ar însemna că nu sunt polițiști ieșiți la vânătoare de șpagă pitiți prin boscheți . Am infinit mai multă înțelegere pentru c.urvele care-și vând corpul de nevoie decât pentru c.urvele care jură strâmb sau ajung să-și încalce jurământul depus la finalul școlii de poliție.
   Foarte mult mi-au plăcut cele 2 articole ale Lorenei.
   Mulțumesc și eu Mihai pentru selecție.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @HabaRnaM ahaha, mișto articol. Și adevărat. Eu recunosc, sunt la punctul G :)))

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

  • @ Habarnam

   Am si io o intrebare la tine, la voi, ca n.am gasit raspunsul din pacate prin dezbateri, de ce atunci cand vine un tip la Lorena si o abordeaza ca s-o sau doar s-o babardeasca sare imediat cu „Vrei sa ma futi !”, dand a intelege ca ea nu asta cauta ? Ma gandesc si eu, asa, ca ar trebui sa fii de fapt incantata cand celalalt actioneaza in baza acelorasi necesitati si imperative, cand vine unul la tine si-ti spune. „Si io sunt single si hipersexual ca si tine, si mie mi se falfaie de Dumnezeu, mai pune si ca ma sacrific de dragul unui scop nobil, de dragul stiinteii de a-mi ferici viitoarea sotie, asa ca, ce zici, in numele fericirii conjugale ne-o tragem si noi ? „

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • Faianțaru’, dar de ce n-o întrebi direct pe Lorena? De unde să știe Habarnam sau altcineva de-aici cum și ce gândește Lorena și de ce acționează cum acționează sau de ce răspunde cum răspunde în varii situații?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Mulțumesc Anduța 🤪 Efharisto 😏
   Doamne ce am ajuns să zic 😋
   Completare, dacă vorbești la general așa. .. unele se cred prea prețioase și .. n’fine. Să lăsăm misoginul din mine să hodine azi că-i duminică 😁

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @ Anduta

   De ce as intreab-o pe ea ? E mai bun un raspuns subiectiv decat unul obiectiv (pe cat se poate, fireste) pentru speta in sine ? Voi ati spus ca vi s-a parut un articol extraordinar si asa o fi, nu incerc sa va schimb parerea, sa ma lamuriti insa si pe mine. Punct cu punct daca se poate. Ce-am facut eu a fost doar sa-ntorc tabla de joc si sa intreb de ce motivele unei femei nu s-ar aplica si barbatilor ?

   Si mai e o chestie. Articolele ei au tendite generalizatoare, pe undeva se estampeaza limitarea dintre cativa si toti. (n.b. eu nu m-am regasit in niciunul dintre puncte).

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Faianțaru’, eu am zis că mi-a plăcut foarte mult (nu că e extraordinar), pentru că e scris pe gustul meu și am rezonat mai mult sau mai puţin cu multe dintre punctele descrise. Și asta fără să fiu sau să fi fost o hipersexuală sau să mi se fâlfâie de Dumnezeu, după cum zici că e cazul Lorenei.
   La a te lămuri nu mă bag, că oricum nu pricep exact ce nu înțelegi. Și nu pentru că n-ar fi clar scrisă întrebarea ta, ci probabil pentru că sunt eu ghips la citit.
   PS Dacă întorci tabla de joc și vrei să aplici motivele femeilor bărbaților și viceversa nu e ca și cum ai juca șah imitând mișcările adversarului?

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

  • Anduta,

   merci ca te-ai ostenit pentru un raspuns, dar’ … e putin cam evaziv.
   Hai sa le luam la rand.

   a) Mi-e greu sa-mi imaginez un asemenea dialog, nu ca nu l-am purtat, nici nu l-am auzit primprejur vreodata. O asemenea abordare mi se pare neverosimila chiar si teoretic, anume fara nici o minima tatonare a persoanei in prealabil. Tu ai intalnit-o spre ex. pe acest blog citit de mii de persoane ? Plus de asta mi se pare rizibil sa compari ranchiuna unui barbat cu a unei femei refuzate. Dar hai, am inteles ce-a vrut sa spuna, nu trebuie sa fii musai femeie sa-ti displaca cocalarii, si unii si altii suntem din pacate victimile lor. Cu ce ai rezonat tu aici ?

   b) Multi dintre voi aveti familii. Le-ati intemeiat la sfatul CpF ? Si atunci ?
   Si da, multi ne sau ne-am fi dorit sa fim sau sa devenim parinti, si ce-i cu asta ? Iarasi mi se pare insa de-a dreptul un dialog rupt de realitate si de-a dreptul ridicol ca un barbat iti pretinde asta a priori. Ca si-o doreste da, dar nu ca ti-o si impune.
   Aici ce te-a impresionat ?

   c) Nu-i nici o chestie de imbracaminte, ci de atitudine. Sunt o multimede care umbla pe strada in short si maieut si o fac fara sa para deloc ele insele afectele de chestia asta. Sunt insa iarasi foarte multe care sconteaza, iluzionandu-se amarnic, ca o astfel de expunere e avantajoasa. Pana si voi v-ati saturat de voi !
   “Suprinzător, dar femeile sunt cele mai îngrozitoare”
   http://www.funkytravel.ro/wp/2018/08/18/sute-de-turisti-transforma-orasele-de-pe-litoral-intr-un-bazar/
   Aceeasi intrebare, ce te-a impresionat aici ?

   Uite, Anduta, ca sa nu-mi fie o munca in zadar, imi raspunzi la astea trei si apoi continuam sau nu.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Faiantaru’, îți voi răspunde, pe puncte și cu exemple, cel mai probabil mâine până în prânz. Acum sunt pe telefon, e ceva de scris, am nevoie de laptop. Oricum, nu te aștepta să fii lămurit pe deplin, doar poate vei înțelege mai bine cam cum abordez eu un astfel de text și ce înseamnă în acest caz “am rezonat”.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 1

  • Diazepamu’ rezonează? … pardon .. Diapazonu’ 😋 Altă gâscă-n altă traistă.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Faianțaru’, am citit ce ai scris și mai jos, iar dacă intenția ta este de a face dezbatere pe tipologii defectuoase femei vs. bărbați, eu zic pas. Prefer cealaltă direcție, adică tipologii faine de ambele părți. Personal consider că am cunoscut mai mulți oameni mișto (inclusiv barbați, așadar) decât nașparlii.
   Mie la articolul Lorenei mi-a plăcut mult nu neapărat împărțirea gigeilor, ci ideea: femei nec.urve care sunt catalogate drept c.urve de către barbați, în acest caz din motivele explicate de ea, din experiențele ei, pe puncte. Exemplele/dialogurile date în text poate par exagerate, dar asta mă gândesc și pentru că noi nu avem nivelul de expunere pe care îl are autoarea, atât în viața de zi cu zi, cât și în online. Exemplele mele sunt evident mult mai soft, dar cred că sunt în registrul menționat mai sus (termenul ‘’c.urvă’’ folosit greșit). M-am răzgândit însă, nu vreau să dau din casă la fiecare punct, îți zic doar că o singură dată fost numită direct c.urvă, acum foarte mulți ani, de către un tip căruia îi dădusem numărul de telefon pentru a mă suna în caz de necesitate cu niște traduceri. Când a început să mă sune cu propuneri ce nu aveau legătură cu cele agreate nu am mai răspuns. Mi-a scris sms că “Ești o c.urvă”. Sper că ești de acord cu mine că omul a folosit un termen greșit, corect era să-mi spună ‘’nepoliticoasă’’, poate chiar ‘’nesimțită’’ că nu am returnat apelurile, dar nu c.urvă.
   Legat de situații de gen pe blog mă abțin, din punctul meu de vedere cred că au fost anumite insinuări extrem de nepotrivite din partea unor comentatori, în direcția ideii expuse, dar să zicem că le iau acum drept glumițe, pentru care cumva mi-am asumat și eu o parte din vină.
   Doar în cazul unui singur comentator nu prea știu cum să procedez, continuă cu glumele proaste (propuneri ”romantice” în căpițe cu fân din Teleorman sau direct ”aberații primare într-o cameră de hotel’’) și ultima oară l-am ignorat. Sunt tare curioasă dacă a înțeles mesajul, cum că aceste glume cu tentă adulterină, deci c.urvăsăreală, nu sunt deloc binevenite.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Anduța,
   Ai primit aici, pe blog, propuneri indecente?! Pfff, și de ce n-ai ”claxonat” să fim și noi mai atenți?

   Fir-ar, mereu îmi scapă chestiile picante 🙂

   P.S. ”Ignore” e răspunsul corect și cheia succesului.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Laura, mult spus propuneri, glume indecente. Dar cum fac parte și acestea din viața asta serioasă, mă gândesc că poate nu strică să învăț să le iau în râs. Doar pe glume, nu și pe cei care le emit. Sper să reușesc să fac diferența.

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 3. 1. previzibil.
  Completare personală: dacă mergea în timp cu 50 de ani în urmă ar fi găsit cam același cadru. Concluzia: la momentul ăsta trăim cea mai înfloritoare perioadă a României dintr-un interval de 100 de ani 🙂

  2. de acord. Teamă mi-e că asta candidează la președinție. Și ar putea câștiga.

  3. Minunat articolul. Pe când o analiză a melodiilor/titlurilor actuale/recente?

  4. eh, da, manipulare și persuasiune – instrumente des folosite in mass-media. N-am pretenția ca toți oamenii să fie verticali, dar am pretenția ca cei care ne conduc să fie verticali. Dacă ar fi, verticalitatea s-ar putea transmite de sus în jos (că de-asta sunt conducători).

  5. –

  6. ce idei crețe are și omu’ ăsta (autorul)! 🙂

  7. la subiectul ăsta se potrivește o vorbă faină postată pe FB:
  ”Spre deosebire de creier, stomacul ne anunță când e gol” și un comment haios la postare: ”creierul e un parșiv, îi anunță pe cei din jur” 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 4. De aia când te dai jos la u-bahn St.Paul,Hamburg si o iei catinel pe Reeperbahn 23 si te dai în lateral pe Grosse Freiheit vezi numai femei de succes,se stie că sunt cartiere întregi de barbati curveti care se vând pe bani.Ca tot o ardea cineva pe aici ca gigoloi ce sunt,da’ proportia care este?Dar de femeile meritorii ale guvernului Dragnea?
  Buna selectia Vasili.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 1

 5. Misule, multumesc.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 6. 7. Da, ca aia de dupa numai capodopere care apartin deja universalitatii, posteritatii …

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Ahahaha … buei, eu de muzica, de 3 ziceam, nu de alea de la REBU, de ce oare mi-oti fi dat plusache ? Ca nu se intelege nimic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Faianțare ai fane. Două. Care te vor. Să le dai să asculte la walkmanul tău. Și pe care nu le deranjează că ai mufa de 8. Important e că vrei de 10 😉

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Habar,
   Nu. Până s-o prăjesc, am topit-o 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 7. Ziua bună! Am citit. Chiar și recomandările companionilor de blog! 😉
  Achiesez cu comentariile de mai sus (nici nu prea poate fi altfel pentru că în general cine se-aseamănă se-adună!). Ca de-obicei 5.-ul e cam prea tehnic pentru mine. Iar 6 l-am citit de curios dar îl consider o experiență inutilă. Parafrazând, ”Dacă voi nu mă vreți, nici eu nu vă vreau”! Mergem acolo în excursie, bem vin, că-i bun și mai ieftin, ne luăm 2-3 cartușe de țigări, că-s mai ieftine, vizităm ce se poate și ne întoarcem. Deocamdată. Că – și asta se aplică și pentru 2. – ar fi alte chestii pe agenda națională mai importante pentru nație de îndeplinit decât o unire. Că n-avem încă puterea economică a Germaniei de vest din anii 90, iar optica generală a ambelor maluri ale Prutului nu e chiar OK.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 8. Ce mi-a placut in acest week-end……un video cu o inmormantare a unui soldat in Noua Zeelanda (Haka funeral)……..”sange in instalatie, nu gluma”, mi-a replicat o prietena ……….@edelweiss man, “ADN de luptator”, mi-a replicat un amic……peace man………
  https://www.youtube.com/watch?v=xI6TRTBZUMM

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Like dă la mine. Faină haka, m-o impresionat. Un obicei, o tradiție românească care te-a impresionat ai să împărtășești ?
   Ps. Pls fără Fane Spoitoru’ 😋

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Chiar nu înțeleg!!! Pe cine poate să deranjeze un dans războinic? Este un tribut adus strămoșilor. Jos cu pălăria!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Habarnam, nu am gasit nimic sa ma impresioneze cum m-a impresionat Haka. Dar uite unde am fost si mi-a placut…

   [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=R5N5ap42yag&w=640&h=360]

   [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=4iIE3gtIGq0&w=640&h=360]

   [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Jz2u43C2oY0&w=640&h=360]

   Iubesc muzica lui Nicolae Furdui Iancu, Ioan Bocsa, Veta Biris, Sava Negrean Brudascu si a faragotistul Dumitru Farcas. Melodia din atas, este in memoria lui…….a murit de curand…….

   [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Y5VD4lW6THM&w=640&h=360]

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Drept să zic, mie nu mi-a plăcut (apropos, n-am dat dislike, îl păstrez pentru chestii mai grave 🙂 )
   Ritualul mi s-a părut sălbatic, infantil, stupid. O fi ceva din străbuni, dar să văd o armată de bărbați dichisiți în uniformele alea și schelălăind ca niște sălbăticiuni, nu m-a încântat, nici emoționat.
   Sigur, chestie de gusturi 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Da’ ție ce îți place Laura, a? Ai mâncat vreodată înghețată prăjită? 😋

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Habar,
   Nu. Până s-o prăjesc, am topit-o 🙂

   P.S. acum mănânc înghețată. Crudă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Laura G., sigur, chestie de gusturi….prefer Haka in locul: “Ioaneeeee, cui m-ai lasat?”……Am interpretat ritualul ca o atitudine demna, puternica in fata mortii si un tribut adus celui decedat……Haka este un dans de razboi/o provocare/jelire a soldatilor morti in razboi/modalitate de intampinare a oaspetilor importanti, la Maori….
   https://en.wikipedia.org/wiki/Haka

   Iar mie mi s-a facut pielea de gaina ieri cand am vazut…si cum sunt lipsita de energie zilele acestea, o tot ascult sa-mi iau de acolo forta….

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 9. Misu merci de selecție! Le-am citit de dimineață, dar nu am apucat să comentez datorită temei care se încărca în modul desktop.
  @all să aveți o duminică plăcută!
  1. L-am citit pe nerăsuflate. Un articol bun, dar destul de sumbru!
  2. Moka este cuvântul cel mai apreciat de către români.
  3. Când nu mai ai ce scrie…te apuci și faci recenzii. Pare funny acum după 20 de ani, dar atunci știam toți refrenele mai ceva ca interpreții de drept al melodiilor.
  4. Pas
  5. Un articol bun. In multe dintre puncte mi-am văzut fosta șefă.
  6. Pfff eu nu. Majoritatea moldovenilor ce vor să fie români o fac pentru pașaport și pentru beneficiile pe care le au datorită pașaportului românesc. Cu el se pot duce in EU, iar cu cel moldovean in spațiul rusesc, unde au mai multe facilități ca noi.
  7. Pas
  8. Articolul propus de @Habar. Nenicule L2 asta mi se pare exact tipul de pițipoancă, care se crede Dumnezeu. Bă ea le știe pe toate și ea deține adevărul absolut. Eu sunt de părere că dacă o femeie se fwte se fwte pe pi*da ei nu pe a mea. Să fie sănătoasă! Nu am catalogat si nici nu voi cataloga drept curvă pe una care o arde cu toți numai cu mine nu. Că ei i s-a întâmplat ca toți țăranii să se dea la ea… asta e cu totul altă mâncare de peste.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 6

 10. @Faianțaru zici că nu aparții niciunei categorii de bărbați cu care interacționează Lorena. Și atunci de ce te superi?! Nu a zis că toți sunteți la fel. Ea doar enumeră tipologiile cu care a avut de-a face. Eu m-am regăsit de-a lungul timpului în destule puncte din articol. Și am avut destule dezamăgiri încât să îmi doresc să rămân singură acum.
  Ideea e ca NU cred că toți bărbații sunt răi/mincinoși/sufocanți/neinteresanți/nepotriviți, dar cei pe care i-am întâlnit au fost. Și eu am obosit. Și-s dezamăgită și frustrată de interacțiunile din acești doi ani. Deci, decât să te superi pe generalizări, mai bine te superi pe reprezentanții sexului tare care dau rasol cu brio și vă strică ploile și reputația de cavaleri desăvârșiți!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Vera citind comentariul tău mi-a fugit gândul la un episod Black Mirror: Hang the DJ
   https://www.imdb.com/title/tt5710978/.
   Ți-ar prinde bine o jucărie d’aia să îți arate când expiră timpul. Sunt însă convins că tot nu te-ar mulțumi 😏

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Vera,

   incepe sa-mi devina neplacut sa vorbesc de Lorena, ea nefacand parte din discutie. Ori luam textul ei ca atare si-l discutam, ori faceti cumva sa intre in discutie.

   Iti dau totusi rapunsul. De fapt mai mult te rog sa mi-l dai tu. Ce sconteaza enumerarea ei ? Aah, s-a saturat de ei. E, o inteleg de nu-ti inchipui cat. Sa o punem si noi de o enumerare a tipologiilor voastre defectuoase ?

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Faianțare, cine te oprește? De fapt, cine vreodată te-a oprit când ai făcut clăbuci la adresa femeilor pe aici?! Hello, despre ce vorbim?! Hai, liniștește-te, bea-ți agheazma și fă-ți rugăciunile anti-femei, să te protejeze Bunuțu toată săptămâna de vrăjitoare!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

  • Vera,

   rade lumea si de tine si de ea, de tribulatiile voastre la adresa barbatilor, de cat de ostracizate va dati si de nefericirile voastre pe lumea asta. Semn ca de fapt o duceti bine-merci.
   ,

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • ăăă lol?! :))))
   Las’ să fiu eu sănătoasă. Cât timp îmi pun pâine pe masă singură, nu mă interesează cine râde sau mă bârfește, lol. Viața e scurtă, hai la somn! :)))

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Vera O viață ai și și pe aia o dormi 😋
   Consider că Faianțaru’ își face curaj pentru momentul când pune Anduța falangele pe laptop 😏😊

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Faianțare (&Co.),
   Fără a fi vreodată în vreo situație din cele enumerate de L.L., doar trăind în societatea noastră, am auzit frecvent epitetul cu pricina folosit impropriu – adică fix cum zice L.L.

   Nu toți bărbații sunt/gândesc așa, dar sunt destui. Și chiar dacă sunt puțini, ei se manifestă atât de toxic încât otrăvesc mediul în care se mișcă.

   Eu nu m-am regăsit în articol, dar recunosc că e realist.
   Dacă nici tu nu te regăsești în articol, de ce îți displace? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @ Habarnam

   Stii cum o vad eu pe Anduta ? N-ai nici o baza in ea, dar cateodata tocmai lipsa ei o scoate teafara la suprafata.

   [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=riNVfMp-OQs&w=640&h=360]

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • Eu zic că te poți baza pe Anduța. Instinctul meu de fată mare nu mă înșeală 😋. Sincer nu prea mă interesează ce crezi despre Anduța. Mai degrabă zi-mi mie ce crezi despre mine și ei despre ea. Cam așa mi s-ar părea corect. La faza cu articolul Lorenei am învățat azi o lecție: nu toată lumea poate să vadă realitatea și să aibă curajul să scuipe-n față și s-o facă acolo unde trebuie, adică pe terenul celui în discuție.
   O să-mi văd de treaba mea, că deja am devenit un fel de Anduț 🤫😊 Mă bag aiurea în treburi care nu mă privesc.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Ah, de-aș putea să fiu o muscă, sau un țânțar (că tot ne-am plâns de ei) pe peretele blogg-ului, să aud ce crede lumea despre mine. 🙂
   Normal că n-are nicio bază Anduța în ea, e toată numa’ acid 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 11. Intrebare: Bogdan Dragotoiu iti este prieten?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Având în vedere valoarea lui MV bănuiesc că îi este și prieten și dușman 🤫😋 2in1 poate chiar și 3in1 ca la ness🤪 Șăf,capisci?
   I’m a bitch, I’m a lover, I’m a child, I’m a mother, I’m a sinner, I’m a saint ….I do not feel ashamed…
   Alte curiozități mai aveț dle ? Promit că mă implic în satisfacerea lor😋

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Catalin, ne cunoaștem. De ce?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Pentru ca articolul este prea slab ca sa merite sa fie in lista asta. Comparativ cu celelalte articole, n-am ramas cu nimic citindu-l pe al lui Bogdan. In plus, cautand un titlu similar in engleza am observat ca o mare parte din ce scrie el despre sefi e tradusa. Sau poate fi doar coincidenta 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Catalin, o fi, dar ideea e că eu alef ce-mi place mie. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Moamăăăă ce noroc au unii! Devin celebri fără să respire măcar!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • 😂😂😂
   @Elis, delicioase comentariile, deși nu prea ar fi de râs. E clar, @Vasilescul e capul tuturor răutăților. O fi din cauza reputației de hecăr.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Bă,hacker renumit a fost,Silviu Iliuta frustratu’ vad ca este.Dacă cumva peste vreo luna descoperim că de fapt e Dragnea,ce facem?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 12. @VictorR, și dacă o fi atacat de o hoardă de mămici isterizate? Că astea au poze cu el, pe Silviu Iliuta nu-l cunosc.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 13. @Marius M, îi dăm … mustăcioara jos. Să-l putem identifica.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 14. Ah….. mă simt vizată. Nu fi invidios!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.