4,797 cititori

300 de euro cadou primiți?

LATER EDIT

Am executat tragerea la sorți. Îi rog pe câștigători să mă contacteze AZI pe adresa de email de la “Contact” ca să urgentăm procedura pentru invitații. Câștigătorii sunt: 

 1. Camilla
 2. Cristiana Andrei
 3. Vera

Hai, repejor cu email-urile că vine iCEEfest-ul peste noi. 

…………….

Hai că astăzi mă simt mai generos decât un șeic arab plecat printre dune la cumpărat de fecioare blonde. Turma de cămile îmi mai lipsește, dar nu e timpul pierdut.

Ce voiam să vă zic, a venit din nou acea perioadă a anului în care se apropie cel mai mare eveniment de digital & tech, pe numele lui iCEEfest. Iar eu am dat iar din coate și-am obținut, special pentru cititorii acestui blog, nici mai mult nici mai puţin de TREI invitații full-acces. Asta însemnând că fiecare dintre cele trei îi permite posesorului ei să participe la toate prezentările sau activitățile desfășurate pe parcursul celor două zile de festival (inclusiv la party și concerte). Not bad, ha?

Dacă vreti să vă lămuriți cam ce-o să fie pe-acolo, aruncați un ochi pe agenda festivalului. Dar ce n-o să reușiți să vedeți pe nici pe site, nici în altă parte, este cea mai tare chestie: atmosfera de festival. Pe-asta n-ai cum s-o prinzi până n-o trăiești la fața locului. Până n-ai fost măcar o dată la iCEEfest, n-ai cum să realizezi ce înseamnă sălile pline cu peste 3500 de participanți și peste 200 de speakeri. It’s fucking huge și locul ăla pur și simplu vibrează de dimineață până noaptea târziu. Știți unde și când are loc, da? La Grand Cinema Digiplex, în Mall Băneasa, pe 14 și 15 iunie (joi și vineri).

Bref, ca să n-o mai lungim, am de dat trei bucăți și, ca să fiți în delină cunoștință de cauză, o să vă mai spun că fiecare dintre ele ar costa la ora asta câte 300 de euro. Motiv pentru care le voi da celor trei dintre voi care vor face un minim de efort să mă convingă că-și doresc să fie acolo. Iar minimul ăsta de efort presupune să intrați pe agenda festivalului, să vă uitați bine pe acolo și să-mi scrieți într-un comentariu care-i prezentarea sau care e speakerul pe care v-ați dori musai să-l vedeți. Luni, pe 11 iunie, fac tragerea la sorți și vedem care-s norocoșii.

Vă ține pumnii fratele vostru și săptămâna viitoare mă văd acolo cu câștigătorii.

P.S. În eventualitatea că nimeni de pe aici nu-și dorește invitație, am să vă rog să dați mai departe textul ăsta. Nu de alta, dar există o grămadă de cetățeni care vor tare de tot să fie acolo și nu pot, pentru că nu le permite bugetul. La ei aș vrea să ajungă.

112 de păreri la “300 de euro cadou primiți?

 1. Citit şi şeruit.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 2. Am dat cu share-ul.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 3. Dacă sunt din provincie și câștig, dar n-am concediu, mi se poate da măcar o găleată de ulei și una cu zahăr…? Și două pixuri, că vreau să îi dau unul și lu’ mamaia…că roabă are deja…

  Comentariu beton! Thumb up 65 Thumb down 2

 4. Dau eu 300 de kokos ca nenea balint porcsalmi să se ducă dreacu acasă sau să isi cumpere o drujbă mai performanta sau mai multe să taie mult mai multe păduri,ca altceva nu stiu aia din udmr.verestoy stail.Ce atâta spicait,drujba.

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 19

  • @edelweiss, man, dacă ar fi fost după mine, l-aș fi adus și pe Dragnea să vorbească. Dacă stai numai în bula ta, o să trăiesti cu impresia că toată lumea e ca tine. De-aia mereu e indicat să-i asculți și pe ceilalți, din cealaltă bulă.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 4

  • Vorbim despre hoti nu despre bule.Despre unu care se pisa pe justitie.Să mintă despre ce?As fi de acord să îl aducă si pe dragnea dacă ar exista sanse să nu mai iasă viu din sală.De fapt,să aducă si consiliul psd ca să facem o singură bula.Sau o pwla.Dacă exista înainte heirupismul,acu exista hipsterismu.Fix o pwla amândouă,diferența este doar de toale si ulei de barba.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 24 Thumb down 19

  • Am înțeles
   E de căcat că așa a spus șarla aia de @Amcetea

   De fapt a spus :
   „stanca e doar un tantalau arogant care crede ca oamenii au uitat ce facea el la realitatea impreuna cu vantu. desigur, e posibil sa aiba succes cu piscotarii de serviciu, desi am observat ca i-a facut rapid ambasadori. dar cu publisherii care conteaza…oh, well, pe noi ne doare in pla de el si de smenaria lui ”
   https://cetin.ro/iceefest-sustine/https://cetin.ro/iceefest-sustine/
   Ca să știm despre ce vorbim
   De la mine ai minusuri. Primele minusuri din viața mea

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 5

  • Am un soc anafilactic de la primele minusuri.M-as agita dacă as avea probleme de sănătate,bani,copii,familie,nu de minusuri pe net.Nu dai doar unu?Dai de pe mai multe divaisuri?Sau cate un minus la fiecare replica?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 17 Thumb down 21

  • Tu chiar nu intelegi , nu-i așa ?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 6

  • @twister, tătarul habar n-avea cine e Porcsalmi ăla dacă nu-l făcea atent un cititor.
   Sigur, asta nu scuză faptul că are boală pe “pișcotarii” 😜 făcuți ambasadori fiindcă nu e și el printre ei, dar nici faptul că Porcsalmi chiar e un udemerist tâmpit.
   În contextul actual e, oricum, destul de greu să găsești speakeri băștinași la un asemenea eveniment care să nu inflameze vreuna din taberele în care s-a împărțit poporul.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 5. O să dau share! Succes doritorilor!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 6. M.V.,Elena, Vera, Didina, Floare de colț sunt pe listă?
  Un spici al lui Rent ă car ar merita și 500 de euro 😎

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

  • Am studiat și lista . Mda … ei în bula lor, eu pe pwla mea 😉 fiecare își face treaba cum vrea și cum poate.
   Spor!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @HabaRnaM, sorry, io-s pe altă listă. Am avut aseară o dezbatere intensă pe tema prăjiturilor, fără să reușim s-ajungem la o concluzie. Ce combinație e mai bună: ciocolată neagră cu zmeură, sau cu mentă? Mai testăm o dată, poate se hotărăște juriul.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @didina,
   Aș vota pentru ciocolată neagra cu mentă 🙂

   Da’ oricum, important e să fie ciocolată. Și neagră.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • Ciocolată neagră 70% cacao cu zmeură,mure și fragi. Merge și un pic de mentă 😎
   Rozinchine mmm la draq didino ce poftă îmi provoci 😎

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Didina, eu aleg ciocolata cu zmeură dintre cele două, dar preferata mea rămâne ciocolata cu stafide.
   @Laura, să-ți priască plimbarea pe la munte!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Mentă!!!!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • :)))))) M-ați ajutat mult, o să le prepar din nou pe amândouă.

   @HabaRnaM, 60% e optim în prăjituri, am testat. Dacă folosesc cu 70% trebuie sa adaug unt de cacao.

   @Laura, ciocolată și vacanță. 😛

   @Blanche, doar dacă stafidele au fost ținute în rom, minim 12 ore.

   @Victore, Amstel, nu Tuborg. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Blanche, mersi!

   @All – iată o dezbatere serioasă: cu mentă sau cu alte alea? să ne mai îndulcim un pic.
   Postările din 2 iunie (și nu numai) mi-au lăsat un gust amar. Upss! acu’ o să fiu trecută în tabăra ”impresionabilelor” în care se aruncă cu pietricele. Dacă nu-s pietricele, un praf în ochi tot s-o găsi 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Laura,

   Praful din scoică. A ieşit ditamai perla. Oratorică.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 7. Uaaaa…mi-am vazut firma printre sponsorii acestui eveniment. Care-i prezentarea sau care e speakerul pe care m-as dori musai să-l vad?! Pai, pai, pai mi-as dori sa imi vad copilul la festival pt ce ai spus tu , pt cea mai tare chestie: atmosfera de festival, asa ca nu focusez pe un eveniment/speaker anume. Si ma gandesc oarecum cu inima stransa penca unul dintre copiii mei e la foc continuu pt lucrarea de licenta, iar celalalt e in plina sesiune dar tot imi doresc o invitatie .

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @MAS, s-a notat. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Succes! Noi suntem cu bac-ul!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Succes tuturor părinţilor cu “examene”. Şi lăsaţi emoţiile, că ştiu ei copiii, ce fac, aveţi încredere în ei.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Victor, succes și vouă!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Mult noroc copiilor care susțin examene, multă răbdare și înțelegere părinților. Există oricând alternativa de a ajunge primar sau chiar ministru, și apoi îți poți lua câte diplome vrei și de unde vrei.😜 Glumesc! Sunt convins că nu sunt motive de stres, decât în privința modului și locației unde să sărbătoriți succesele.
   Oricum, emoțiile voastre nu se compară cu emoțiile mele: fi-miu are zilele astea evaluări la niște chestii pe care le face pe la școală (nu știu prea bine ce), la clasa pregătitoare. Vă dați seama că suntem praf de emoție. 😜😜😜😜

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Ma retrag din competitie…al mare e cu ,,tic, tac, tic, tac” ,are predarea proiectului in data de27 iunie si e exclus sa piarda 2-3 zile, iar aia mica are examene exact (si) in perioada iCEEfest-ului. Lui fii-miu i-a plans sufletul cand a citit programul, da’ na’ in acest moment sunt alte prioritati. Succes celorlalti participanti.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Eu tocmai am primit o cutie de bomboane de la o colegă. Fără vreun motiv. Și mă topesc gesturile astea. Ieri am primit o înghețată! 😉

  PS-am dat share.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 9. Dau cu share, nu partikip pentru că sunt subiecte care mă depășesc și nu sunt în aria mea de interes.
  Să se noteze totuși că aș fi fascinată să văd prezentarea “Prima operație intervențională la inimă cu hologramă din România”.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 10. Bah, nu’s contabil…dar stiu sa numar banii. In poza ai fi 380 €

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Redoo, 80 sunt pentru parandărăt.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 11. Partikyp!
  1. Jeff Leach. Ca să verific dacă știe românește.
  2. Vreau să-i văd și să-i ascult pe toți. Să aflu who’s who și câte înțelege un outsider din festival.
  3. #connectionhunting. Nu strică o carte de vizită în plus, știi cum zic?!

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 7

 12. Buna Mihai, imi doresc sa merg deoarece nu am fost niciodata la un eveniment de anvergura asta. Iubesc The New York Times, CNN si Google, asa ca mi-ar placea tare mult sa particip. Multumesc frumos

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 13. Chad West, Chief Marketing Officer, Revolut
  “Growing Revolut from 0 – 2m customers with no marketing budget”
  Focus On: Innovate with Facebook and Measure Success –
  Dimitrios Korniotis, Client solutions Manager, Facebook Messenger

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 14. @Vasilescule, mă oftic, n-am cum s-ajung la iCEE nici dacă îmi cresc aripi. Aș fi venit special pentru VR/AR, noua mea dambla. Cei de la N=5 au făcut niște campanii foarte mișto aici, chiar mi-ar fi plăcut să-l ascult pe Marc Oosterhout. Și nu numai.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @didina, ce să-ț’ fac dacă ai venit prea devreme în România. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Vasilescule, poate s-o nimeri la anu’, dacă știu din timp când e. Până una-alta, a adus soțu’ acasă nește HoloLens, luați cu împrumut de la client. Acu’ nu mai poa’ să spună că nu știe ce vreau de ziua mea. 😂😂😂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 15. Am distribuit și eu! Fii-mea are de învățat o poezie pentru serbare. O să fie un animal la alegere, a ales “pisicuță”. Iar fii-miu face de o săptămână kk la oliță. Proud mummy! Beau un Tuborg diseară că de când cu alergia la polen de nimic nu mi-a ars. Mai trebuie să treacă florile de tei și am scăpat pe anul ăsta.
  @Victor R. și MAS, succes pruncilor!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Tuborg? @Victore, fii pe fază, că și @Blanche tot suc d-ăla acidulat de-al tău folosește.😜 (da, știu, nu mă pot abține, dar am azi o plictiseală în mine…😜)

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Ionuț, ai inceput să mănânci i-uri de foame! :p Am zis Tuborg dinadins că știam că îi place și lui Victor.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Blanche, Mulțumesc! Mă simt răzbunat pentru toate umilințele la cate am fost supus, în minoritate fiind, de … ăștia! Vedeți băăă habarniștilor cum, încet-încet, se cerne elita??? 😋

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Tuborg e berea aia la care i se zice zeamă de morți?
   Nu-s băutor de bere, dar îmi place să știu 😎

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Păi boss, e corect așa? Să edităm comentariul și după cele cinci minute alocate din oficiu? :)) Oricum, pe-aici nu sunt grammar nazi, iar Ionuț stă foarte bine cu gramatica, l-am corectat așa într-o doară.
   @HabaRnaM, ce-ți mai place să bagi bățul prin gard!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Place place … și zama dă ploșnițe îmi place 😉 dar ăl mai mult și cel mai tare.. zama dă medicinale(jager).

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Blanche
   Cu ce te ‘ intreții’ in sezonul acesta de alergii?
   Eu am Borenar dar tot cu fața tumefiată că Bute sunt. Și cu mucii gârlă.
   O exista pe lumea asta vreo țară fără tei? Acolo mă duc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. @Ionuț
  Raspund aici că sus e aglomerat

  Tu vorbeai de amănunte, eu de altceva
  Inchipuieste-ți persoana, personalitatea, imaginea ta pe blogul ăsta ca pe un vas de lut.Un ulcior pe care o femeie( normal) îl scapă și se sparge în zeci de cioburi
  Te asigur că oricât ai încerca să scoți din cioburile alea alt vas, asta n-o să se intample niciodată
  Întotdeauna, dar intotdeauna, o să-ți iasă același ulcior
  Și lumea știe asta

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 10

  • @twister, io, din Ardeal fiind, mi-s mai înceată, așea, deci, rogu-te, fii bun și iesplică să pricep și io ce vrea să zică autorul cu fraza de mai jos:

   „o femeie( normal) îl scapă și se sparge în zeci de cioburi”

   Că recunosc că s-ar putea să nu știu eu ce știe lumea, dar știu că niciodată, dar niciodată, ulciorul ăla nu va mai arăta și nu va mai fi la fel

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 11

  • @twister, boss, e ultimul comentariu în care mai permit cuvinte de genul “proastă”. Daca poți răspunde fără să jignești, bine. Dacă nu, iarăși bine. Nu ți l-am șters, cum am făcut cu celelalte două, doar ca să înțelegi de ce.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @blacktwistoffaith… ca să-mi zici „tată”, întâi ar trebui să evoluezi la stadiul de vertebrată, apoi la cel de mamifer, apoi de ființă umană nascută vie, eventual și suveran. Când rezolvi astea, ne vedem la o bere. E ok, n-o să aștept în picioare.

   Apoi… dacă e adevărat că recunoaștem în ceilalți propria caracterizare și în intențiile lor le suspectăm pe ale noastre, dă-mi voie să îți transmit că ești într-o regretabilă eroare. Asta ca să fiu delicată. Ca să-l dai ceaun de mămăligă, ar trebui să FIE ceaun de mămăligă. Eu așa funcționez. Dacă obiceiul tău e să vinzi lucrurile altfel decât sunt, îmi pare rău pentru tine. Sincer! Pentru că te reduci la o banală carcasă care pretinde că e plină.

   Ești ca un ambalaj de prezervativ care și-ar fi dorit să fie balon.

   Cât ai fi de twister, înțelegi asta! Sau…?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

 17. Bai..in lumina GDPR-ului si minunatul deces si abuz al Facebook ( cu toate strike-urile si reporturile care te pot scoate foarte repede din bussines pe degeaba)foarte interesant ar fi de vazut cum vor aborda situatia oamenii de la FB..:), also..Google, merita ajuns acolo doar pentru a vedea ce gandesc acum oamenii de la Google dupa toate evenimentele recente cat si Youtube-ul care iar schimba modul in care functioneaza monetizarea, view-urile si subscriberii si ca deobicei nimeni nu intelege cum functioneaza schimbarile.

  LE: asta inseamna tradus ca mi-as dori sa ajung pacolo sa ii ascult pe nenii destepti.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 18. Tre’să recunosc că subiectul de azi mă depășește.Am intrat și eu ca prostul pe site-ul evenementului și m-am uitat ca curca în crăci .Ca Doru Octavian Dumitru la Jerry Seinfeld sau Scărlătescu la Gordon Ramsey.Sau ca Fuego la Frank Sinatra.Sau Mishu Ambasadoru’la Nacho Vidal.Să căștige oamenile care înțelege ceva ,că io nu știu cine ie și ce știe invitații.Plus că io știu doar ,,uan paints ,tu paints ,fack of,tri iuro,get dă fac out” .Doamne ajută!

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @Paco, eh, lasă, că tu oricum nu erai în țară.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 19. Problema cu festivalul asta este ca are atatea subiecte interesante, care se desfasoara in atat de multe sali in paralel, de nu stii la care sa te mai duci. Acum 2 ani am alergat, la propriu, de la o sala la alta – si tot nu am vazut toate subiectele pe care mi le scosesem in aplicatie.
  Anul trecut am descoperit sesiunile din VIP Rooms. Astea mi s-au parut cele mai faine, indiferent de subiectul abordat. Oricum toate subiectele dezbatute sunt interesante, dar in VIP Rooms ai ocazia de a interactiona 1:1 cu speakerul. Nu mai esti ca la scoala, vine profesorul, tu stai cuminte in banca, bla bla bla bla, tu asculti sau nu…
  E o experienta total diferita, iar daca esti genul care vrea sa “sacaie” profesorul cu intrebari – asta e locul cel mai potrivit.

  ps: raspunsul asta nu e pt concurs, mie firma mi-a luat bilet complet din iarna 😉

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Sabina, perfect, ne vedem acolo. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 20. Imi e greu! Jur! De 30 de min ma tot uit la agenda asta (bref, chiar am deschis monitorul de 25 ca monitorul de la laptop nu imi era suficient) si chiar am inceput sa imi imaginez ca merg si mi-am trecut pe o hartie unde as vrea sa merg doar ca as fi nevoita sa am o clona ca sa ajung la toate. Dar sigur, sigur vreau sa ajung la workshopuri (Customer experience and the 6 human senses) si musai, musai vreau sa particip la panelul „Growth Hacking: How To Grow From Zero To Hero” SI „The Thought Leaders United: Future of Tech and Humanity”. Hai, Karma si Norocul meu, trimite-ma la Icee.fest ca ii prea fain!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 21. M-am uitat si nu imi suna clopotelul pentru nimic din ceea ce este pe agenda. Asa ca m-am decis sa astept si sa partikip atunci cand o sa dai o invitatie la finala Champions League, sau la un World Cup sau la o cursa de F1. Multa bafta celor interesati!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Eu m-aș mulțumi cu un bilet “last minute” pentru finala de la Roland Garros!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 22. mi-as dori tare sa particip anul acesta la ICEEfest, in primul rand la “Growth Hacking: How To Grow From Zero To Hero” si la “life in the future”.
  Tot programul este extrem de interesant. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 23. super tare atmosfera. recomand
  –> pt nebunul de Jeff Leach si tot merita mers.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 24. Știu de anul trecut de ICEEFest (am văzut acum și aftermovie-ul din 2017, tare fain!) și m-a convins cineva cu foarte mare putere de convingere că e genul de eveniment pentru care merită să-ți iei concediu pentru a beneficia full-time de această experiență. Nu m-a convins într-atât încât să fiu dispusă să plătesc din propriul buzunar banii de bilet, dar m-am uitat atent pe agendă și deja lista prezentărilor/subiectelor de interes depășește timpul fizic pe care l-aș avea la dispoziție în zilele de 14 și 15 iunie. Pe speakeri nu-i cunosc, dar îmi imaginez că sunt aleși pe sprânceană.
  Nu-mi bat capul să aleg acum o singură prezentare doar de dragul de-a alege, dar, dacă ar fi să primesc o astfel de invitație clar aș fi acolo primele 2-3 ore joi (neapărat vreau să văd deschiderea) și ultimele 2-3 ore vineri.
  PS Având în vedere valoarea destul de mare a acestor invitații, gândesc că ar fi corect să le câștige oameni care pot participa la întregul eveniment sau care își doresc foarte mult să cunoască vreun anume speaker/ să vadă o anume prezentare. Așa că nu e supărare dacă nu intru în tragerea la sorți pe motiv că nu m-am hotărât asupra acestor aspecte.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 25. iceefestu ăsta este standup comedy ?

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 26. Foarte interesante subiectele propuse la e-health and med tech…daca as fi prin zona, chiar ar merita ziua de 14 sa o petrec acolo. Poate o sa prind ceva inregistrari dupa.
  @Mihai : 👏👏👏pentru ideea de a oferi bilete!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 27. Nu înțeleg care e faza, dacă comentariul lui @twister e pe bune sau e vreun cod secret, iar dacă e pe bune, nu-mi dau seama de ce e @Vera proastă. Dacă e doar vreun cod pe care doar cei doi îl știu și știu despre ce este vorba, îi îndrum, prietenește, spre whatsup, fb messenger, telefon sau porumbei călători.
  Dar l-aș ruga pe Mihai să șteargă acest comentariu, dacă dorește, pentru a nu începe iar un mic scandal aiurea, la un articol unde este vorba despre niște invitații la ICEEfest dăruite unor oameni care chiar ar dori să fie acolo. Oamenii nu prea s-au înghesuit să le ceară, ceea ce mă miră, dar ar fi bine să nu deturnăm discuția spre altceva, fiindcă unii, care poate încă își caută cuvintele și motivația, vor renunța văzând iar porcăială.
  Sigur că Mihai poate face ce vrea pe blogul lui, dar mie, ca o părere strict personală, mi s-a cam luat să văd cum, profitând de lipsa moderării (ca în alte părți), aici, în fiecare zi, se plătesc polițe, se depășesc limite, se încalcă reguli de politețe și bun simț, off-topic-ul ocupând cam 90% din comentarii. Cred că deja s-a cam depășit aerul acela de miștocăreală simpatică, ajungându-se la chestii grele iscate din cauza unei propoziții sau a unui simplu cuvânt.
  Normal, așa cum zice întotdeauna stăpânul blogului, “internetul e mare”, așa că aș putea citi liniștit alte lucruri.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

  • @Ionuț, done, man. Am avut nește treabă și nu-l văzusem că nu intra deloc.
   @Laura G., @Alin, @HabaRnaM și @Sorin Aurolacul, v-am șters și vouă comentariile pentru că nu mai aveau sens fără cel inițial al lui @twister.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Misule no problem man… și chiar scrisesem și cu diacritice ca să nu se înțeleagă altceva 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Pfff… nebunie! 🙂
   Să ne jucăm frumos, zic. Chiar dacă ne tragem (amical) de codițe, totuși să nu ne dăm la gioale, că-i urât și dureros.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 28. Ia uite
  A inceput Marea Refolutie Socialista din Iunie

  Bă băieți, numărați până la 5 și respirati adânc
  Sâmbătă și duminică unde pwla mea erati ?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 8

  • Bosss
   De ce mi-ai ținut primul comentariu de azi în moderare cinci minute?
   Pentru cultura mea generală…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 7

  • @twister, cred că nu sunt trei zile de când ți-am mai explicat că pe acest blog nu intră niciun comentariu la moderare. Toate sunt la liber, cu excepția primului comentariu al unui comentator nou și a comentariilor care conțin cuvinte interzise.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Domnu’ când terminatz programu’ la grupa mică? Vin să vă schimb scutecelul? O tetină cu gust… vă aduc?
   Ce comportament infantil ai … ptiu să moară peștii mei .. înecatz 👅😎

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Habar ai pe naiba ti-ai gasit… ai vazut tu tigan mort sau ratza innecata?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 29. Am câțiva „preferați”: Yann Lafargue de la Netflix, Kris Hoet de la Happiness, oamenii de la Socialbakers etc. Dar n-am eu norocu’ ăsta. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 30. Hait, încotro fugi comentariul lui @Paco?!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @ilinca, cred că și l-a șters singur, după ce-am muncit cinci minute să-i răspund ceva care să-l lămurească. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai, pățăști! 😉

   Rogu-te, hold my beer, am o treabă mai sus.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 31. Mishu,mulțumesc de răspuns ,dar am decis să îmi șterg singur comentariul.Se încing spiritele pe aici mai rău ca pensionarii într-un club de striptease..Și totul începuse cu trei invitații moca:)))

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Iată! @Paco, întrebările tale erau chiar interesante, la fel și răspunsul lui @Mihai. Și, cel mai important, aveau legătură cu subiectul, mai ales că sunt convins că mulți nu știu exact despre ce este vorba la acest gen de evenimente, de aceea nu sunt interesați de invitații.
   Despre asta ziceam mai sus: prefer să citesc chestii interesante legate de subiect (nici eu nu-l stăpânesc prea bine pe cel de azi, dar, din păcate, nu pot ajunge, de aceea nu particip la concurs), să văd ce-i determină pe oameni să meargă la iCEEfest, “condimentate” cu niște aluzii la sucul lui @Victor sau prăjitura cu mentă sau zmeură a @didinei, decât să văd iar începând un concurs de “ba p-a mă-tii” fără sens, fiindcă unii n-au pereți în care să dea cu capul și preferă să se descarce online.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Ionuț, exact. Iar mie mi se păruse foarte mișto comentariul lui @Paco.
   @Paco, man, nu l-am șters de tot încă. Dacă e ok, pot să-l bag la loc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Paco, așteaptă articolul de mâine. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Ionuț, pot vorbi și de iCEEfest, nu numai de prăjituri. 🙂
   Părerea mea – care puteți și sunteți interesați, mergeți, care nu, păstrați-vă loc în program la anu’. În ciuda lăturilor aruncate de unii, în ciuda a unul-doi-cinci oameni (din aproximativ 200) care poate nu sunt ok, este un eveniment care merită văzut, sunt acoperite multe domenii și multe subiecte.

   Am observat că pe listă sunt David Schneider (co-writer The Death of Stalin, un film care mie mi-a plăcut mult) și feblețea mea, Carmen Uscatu 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Ioaneeeee! Tuborg e BERE! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Nasule lasa-l ca nu stie ce e berea…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 32. Eu n-am avut timp să văd cum vă ciufuliți iar. Nu știu despre ce vorbiți și sunt niște comentarii care apar ca nuca-n perete.
  Dacă Paco a avut un comentariu legat de subiect, mi-ar fi plăcut să-l citesc. Azi n-am lecțiile făcute.

  PS- Băi oameni, viața e frumoasă! Și Halep din nou în finala Roland Garros!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Allez Simona! Și eu am scăpat niște chestii de pe-aici. 🙁 Să-mi pară rău? Să nu-mi pară?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 33. in weekend-ul trecut a fost “noaptea cutitelor lungi”….s-au reglat conturi….au erupt vulcani ce acumulasera presiuni imense….a fost pretul comunicarii aproape prea exclusiv virtuale…..intrebarea nu era ” daca o sa se intample ci cand o sa se intample”…nenea Misu hai sa organizam un gratar real cu carne reala si ciuperci reale cu sare pentru vegetarieni…..inghetzata o prepara fetele…..dezghetzatul il prepara baietii….

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Se face și asta. E în lucru.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Maester. Plănuiesc să ies la pensie. De la actualul loc de muncă nu și de la blog. Așadar sunt cu ochii geană pe aici așteptând ”marea bușeală”! Să nu te pună nevoia (sau norocul) s-o programezi în iulie!!!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @aurolacul Hahahah… iar ai greșit punga ?
   Realizezi că așa ceva s-a făcut poate într-un cerc restrâns și vicios 😉 Eu unul nu m-aș risca să ies la un grătar cu niște necunoscuți, fie ei și simpatici. Există posibilitatea să ne indispunem reciproc. De ce să ne stricăm zen-ul. Ești prea intim direct 👐😜 și ai mult timp de irosit.
   Maxim o cafea, un suc … dacă e se poate juca și în prelungiri😁
   Oricum ai analiza situația ar fi o irealitate augmentată prost 😁
   Accesul pe bază de invitație? Dacă unii aduc carne de .. tun, ejti nebun ? Aaa … aurolac 😎

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Habarnam,
   Că bine zici.
   Mie îmi plăceți toți așa, online. De ce-aș risca să stric asta? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 34. Mă interesează “SESSION 1. The Thought Leaders United: Future of Tech and Humanity”
  Vreau să văd cum văd cei din “interior” viitorul tehnologiei si implicațiile asupra umanității.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 35. Salutare! Mi-ar placea sa-l vad si ascult pe Oliver Yoncev. Ma pasioneaza subiectul ales.
  Bafta tuturor si mersi pentru initiativa asta, Mihai!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 36. Dacă Buhnici e speaker, “I am fucking out”! Din nefericire pentru mine, probabil voi fi singur! 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @George, boss, sunt 200 de speakeri. Cu restul de 199 cum stăm?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Îmi cer scuze că aș putea fi vulgar, dar ce spui tu (poate greșesc), e ca vorba aia: “Dacă într-un butoi de căcat pui un pahar de whiskey, căcat rămâne! Dacă într-un butoi de whiskey pui un pahar de căcat, căcat se face!
   Cei cinci bani ai mei!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

  • @George, e ok, man, nu veni la iceefest. Sunt convins că cei 3500 de participanți vor suferi cumplit că nu ești acolo, dar cu timpul o să le treacă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 37. Mishu ,sorry dar la ora 17 intru la muncă și de obicei ies …acum.Iar în pauza de o țigară(dacă e și aia ) nu am vreme de butonat movilul.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 38. errata: Luni e 11

  Quote: “Luni, pe 10 iunie, fac tragerea la sorți și vedem care-s norocoșii.”

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 39. Buna Mihai,

  Tocmai am aflat de acest concurs, cand cautam un partener/o partenera pentru a mai diminua costurile unui bilet.

  Imi doresc enorm de mult sa particip la acest festival, intrucat am in minte de aproape un an, un business digital pentru educatia copiilor, business ce presupune o inglobare a noilor tehnologii, aplicatii digitale dar si old school – books pentru intelegerea mai bine a ce-i motiveaza pe copii de azi, cum sa-i ajutam pe parinti sa armonizeze in beneficiul copilului, digitalizarea cu educatia traditionala. Ca atare, fiind un business online as vrea sa particip in principal la 3 sectiune: antreprenoriat/startup, marketing digital/ecommerce si technology. Mi-e greu sa dau numai un nume dintre speaker, mentionez doar pe greii de la Facebook, Google, CNN, Netflix. Mult de tot mi-as dori sa particip pentru a gasi calea ceva mai optima pentru a starta noul business. Multumesc inca o data pentru oportunitatea de a participa. Si merci pentru articolele faine pe care ti le citesc la o cafea:) Laura

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 40. Ce mișto e concursul ăsta. Nu știu ce au sorții aștia cu mine când se trage la sorți, că mereu mă ocolesc și dacă-s cinci persoane și patru șanse de câștig, eu pierd sigur. Eu zic totuși să îmi încerc norocul ̶p̶r̶o̶s̶ începătorului într-ale concursurilor și să-ți zic că tare aș vrea să vad sesiunea : Creativity, Viral Marketing and More: The Rules Behind Breaking The Rules și după ea imediat sesiunea: Deep Dive In The Spectacular World Of Experiential Marketing, Virtual & Augmented Reality și asta pentru că mă interesează mult realitatea virtuală. Experiența mea în VR se reduce la aproape 0, având câteva ore pierdute jucând Beat Saber, câteva desene în Tilt Brush,niște
  săpături pe internet și niște video văzute pe yt, dar e suficient cât să fiu curioasă despre asta și chiar îmi doresc să văd cam la ce nivel a ajuns tehnologia VR și cum evoluează piața direct de la oamenii care se învârt în toată treaba asta. Mi se pare faină agenda, și sper să fie transmise live prezentările să ”casc” și eu gura de acasă dacă nu reușesc să ajung.
  Dintre speakeri vreau să-i văd pe Keenen, Demarta și Heinemann.

  Am să dau și un share că poate alții-s mai cu noroc ca mine.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 41. Misto ideea , man!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 42. Buna,

  Speakerul care doresc sa il vad este :

  Andrew Weld-Moore, Head of Digital Business for CEE, Facebook

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 43. Cel mai simplu răspuns ar fi toți – am mai fost și la alte ediții și am plecat cu cel puțin o idee mișto sau un „aha moment” din fiecare prezentare. Dacă trebuie totuși să aleg unul singur, atunci să fie Jean-Christophe Demarta, de la The New York Times pentru că-s tare curioasă cum reușesc ei să facă advertising atât de mișto pe zona de VR/conținut interactiv și să rămâna reper în zona de conținut comercial/publicitar în vremuri așa complicate.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 44. Bună Mihai,

  Mă uit la agenda evenimentului la fel ca bebelușul ce a văzut pentru prima oara decoraţiunile de Crăciun: Netflix, Shazam, Youtube, New York Times, CNN, El Mundo.

  Dacă ar fi să aleg o singură sesiune, aș merge pe „Creativity, Viral Marketing and More: The Rules Behind Breaking The Rules”.Proiectele lui Kris Hoet sunt extraordinare 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 45. MULŢUMESC, @Mihai!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Vera, mulțumește-i bărbosului. Mie trimite-mi email mai repede.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai trimis!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.