5,053 cititori

Nu-l arunca, nu se știe când îmi mai trebuie!

Dacă ai locuit mai mult de câteva zile cu un bărbat, este absolut imposibil să nu fi auzit, și nu o singură dată, celebra expresie: “nu-l arunca, nu se știe când mai am nevoie”.

Pentru că orice bărbat care se respectă păstrează cu sfințenie decenii la rând prima lui minge de fotbal sau tricoul ĂLA cumpărat la primul lui concert. Orice mascul adevărat are minim o consolă pe care nu s-a mai jucat de cel puțin trei ani, scule pentru meşterit la bicicletă, deși n-o mai folosește de alţi cinci, și-un stop ciobit de la mașina pe care a vândut-o acum zece ani.

Iar la toate astea se adaugă accesorii pentru toate sporturile posibile pe care ori nu le-a practicat niciodată, ori le-a practicat ultima oară pe vremea când dinozaurii încă erau bine sănătoși nici nu le trecea prin cap c-or să dispară. Dar asta nu-l împiedică să știe cu ochii închiși unde-și ține rolele, mingea de baschet, mănușile de box și kimonoul pentru judo.

Ce credeţi, există vreunul care poate răspunde ceva logic la întrebarea “de ce-ţi tot cumperi adidaşi pentru running, dacă ultima oară ai ieșit la alergat pe vremea când era Băsescu președinte?”. Mă rog, de întrebat poți să-l întrebi, dar ai tot atâtea şanse la o explicaţie plauzibilă, pe câte ai şi să-ţi dezvăluie de ce a zac în debara cele două rachete de tenis, o colecție întreagă de gantere aranjate frumos pe căprării sau misterul bicicletei fără șa, cu roțile dezumflate, pe care n-are voie s-o atingă nimeni.

Mno, ce voiam de fapt să zic, primăvara asta avem în sfârșit ocazia să facem ceva productiv cu toate chestiile astea pe care nu ne îndurăm să le dăm din casă. Și să le înlocuim, cu altele, evident, că doar nu ne-om lăsa de sport așa peste noapte.

Dacă nu știați deja, băieții de la Decathlon organizează, în perioada 02-25 martie, Trocathlon, singurul târg de produse sportive second hand. Pe scurt, te duci în oricare dintre cele 22 de magazine Decathlon și poți să vinzi articolele sportive pe care nu le mai folosești. Primești în schimb un voucher echivalent cu prețul de vânzare, voucher cu care te duci tu frumușel în magazin și-ți cumperi ce vrea mușchiulețu’ tău de sportiv bine antrenat. Iar dacă nu știi pe ce anume ai vrea să-l folosești, bagi rapid un ochi pe trocathlon.ro ca să-ți vină idei. Hai că nu sună rău deloc. Părerea mea.

Așa că io zic că a cam venit momentul să vă goliți debaralele. S-ar putea să fie ultima sansă la o viață mai bună atât pentru sărmana bicicletă, cât și un nou început pentru ganterele alea năpăstuite care renunțaseră să mai spere.

Ah, să nu uit, într-unul dintre magazine o să mă găsiți și pe mine. Am o placă, nește clăpari și-o rachetă de tenis care abia așteaptă să se despartă de mine și să-și găsească niște stăpâni care vor binevoi să le mai arate și altceva în afară de ultimul raft al debaralei.

mihai_vasilescu_trocathon

143 de păreri la “Nu-l arunca, nu se știe când îmi mai trebuie!

 1. Dai şi autografe?

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @GabiI, doar la fete și doar pe piept.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 2. Eu nu dah echipamentul si armele mele de airsoft, nici manusile de box. Sa ne fie clar! :))

  Si eu sunt asa cu sculele si piesele la masina. Inca am setul de fise de acum 5 ani.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Mi-a fugit tastatura, acum vad. *Dau

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Alexandru, ar fi culmea să dai echipamentul de airsoft. Nu te las io. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • O cutie de transport mi-as face cadou daca as gasi la targul asta :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Un bărbat adevărat nu se duce la Trocathlon să vândă nimic, ci să își cumpere încă niște chestii pe care le va folosi cu siguranță de anul ăsta.

  Comentariu beton! Thumb up 83 Thumb down 0

  • @catalin, AMIN!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @catalin fdd Îmi place să cred că bărbatul adevărat din povestea ta nu se duce la Trocathlon să vândă nimic pentru că are lângă el o femeie la fel de adevărată (și bună precupeață) care preia cu plăcere această sarcină. Și le vinde eventual și cu un profit frumușel, astfel încât să-și cumpere amândoi chestii pe care le vor folosi cu siguranță de anul ăsta.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 8

  • @AKzen, sună mult mai bine:
   “bărbatul adevărat din povestea ta nu se duce la Trocathlon să vândă nimic pentru că are lângă el o femeie la fel de adevărată”

   Well, ar fi păcat să piardă timpul….

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @catalin fdd O femeie adevărată și un bărbat adevărat nu pierd niciodată timpul. Îl investesc inteligent, astfel încât să aibă timp pentru toate.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 7

  • Un bărbat, între “Vrei să vezi ce culoare au chiloțeii mei” și … orice altceva, optează pentru prima variantă.
   Și i se va părea o alegere extrem de inteligentă.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • Păi și-am zis eu altceva? :-))
   Dar o lună întreagă durează Trocathlonul, chiar n-o lăsa-o și pe femeia aia 1-2 ore să se ducă să-și exerseze și talentul în vânzari?
   Eventual se mai odihnește și el puțin în timpul ăsta 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 6

 4. Racheta, cu cat dai racheta, Mi’hai!?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 5. Eu știu un bărbat foarte, foarte de treabă. Și reparacios de felul lui. Așa că adună tot felul de resturi, piese de calculator, plăci nu știu de care, nu mai zic de cuptoare cu microunde defecte, aspiratoare etc.
  99%dintre stricăciuni le repară. Restul le duce la boxă cu gândul ‘cine știe când mai am nevoie de o piesă’
  Azi așa, mâine așa.. până când a ajuns doar sa deschidă ușa de la boxă și să le arunce acolo.
  Într-o zi, s-a dus la bombița din colț și a vrut sa dea 50de lei unui bețiv să scoată fiarele de acolo și să le ducă la gunoi. Nici un bețiv n-a vrut… Doi au venit numai să vadă și au plecat ingroziți ‘E multă muncă boss.. n-am timp’
  Așa că a cărat singur și cică a luat și vreo 300 lei pe ele la nu’ș ce centru de reciclare.

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 0

  • Miki,ne cunoastem?Bine,ma incurca putin aia cu foarte,foarte de treaba…

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Miki, un amator. Atâta muncă degeaba.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai
   Munca aia a fost ca burta făcută de la bere… Se adună in câțiva ani și cu muuultă investiție.
   @Marius M
   Nu cred.. Pe bărbatul foarte, foarte de treabă il cheamă A.
   Și chiar e foarte de treabă 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 6. Am o minge de fotbal originală: UEFA 2009 cred…Să moară mă-sa dacă o vând (e și spartă…) ! Mai am și o rachetă de tenis…a mea e ! Și o minge de rugbi. Mă joc cu ea pe zăpadă !

  Un bărbat adevărat schimbă doar femeile ! Pentru că ele vor să ne vândă amintirile, ca să își cumpere blănuri ! Salvați animalele, frații mei ! Vindeți doar în cazuri extreme…și doar pă bautură !

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 4

  • @Ananas, ideea cu schimbatul femeilor nu e rea deloc.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 7. Am divorţat! Aşa am rezolvat eficient problema aglomerării de obiecte inutile, în frunte cu proprietarul lor. Aş fi oprit trusa de scule, totuşi, Ex stătea bine la capitolul asta şi eu nu mă sfiesc să mai bocăn prin casă câte una-alta.
  P.S. Chiar mă refer la trusa de scule.

  Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 8

  • Da’ câte scule avea, @Vera, că deja mă simt inferior ?! Adică…le proptea după cheful matale ? Dă-ne 2-3 exemple, să înțelegem pe indelete…
   Depanări multe la ghivetă, ai ?!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Ananas avea avea. Doar că le folosea aşa, mecanic, nu avea imaginaţie să construiască şi el ceva. Mie-mi plac bărbaţii creativi. Hai că eşti artist, ştii ce zic. Sau lasă, îţi explic eu mai multe când îţi faci curaj 😀

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 6

  • @Vero, salvează o femeie!
   Dă-i articolul ăleia cu care e el acum.

   P.S. poți să-i dai link-ul direct în gură dacă e.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Elena ce vorbeşti, soro?! Poate să-i dau şi gunoiul meu să mi-l ducă dacă tot îi place să recicleze ce nu-mi mai trebuie mie :))))))

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 6

  • Auch! @Vero, cum a fost asta cu “ce nu-mi mai trebuie mie”. Excelent!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Mhmm…sa nu uitam ca totusi omul si-a facut upgrade inainte sa rezolvi problema “aglomerarii de obiecte inutile, in frunte cu proprietarul ei”

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @zamfir a Baiatu’, tu m-ai vazut pe mine si-ai vazut-o p-aia?! NU! Lasa-ma cu upgrade-ul, nu e valabila treaba 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

  • Well…nu stiu, dar atata timp cat aia se incadreaza in normal ( nu 1 tona in viu, alergie cronica la apa sau alte cazuri din astea) si cred ca se incadreaza, altfel ai fi specificat asta la fiecare comentariu, nu e relevant numai cum arati in comparatie cu ea. Si tu ai fost aia inlocuita…deci…?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

  • In Timisoara se face de doua ori pe an, curatenie de primavara si toamna, moment in care se permite cetatenilor, sa scoata in strada lucrurile de care doresc sa se debaraseze, lucruri pe care le aduna apoi RETIM-ul. Ei, cu aceasta ocazie, al meu fost sot, in loc sa scoata afara lucrurile inutile, baga in casa, ceea ce aruncau altii, si nu facea nimic cu ele, doar le colecta. La fel am facut si eu, am divortat si l-am lasat cu gramada de obiecte inutile , cele mai multe defecte, gunoaie pana la urma.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @zamfir a Eu am fost cea care a zis Stop. El a plâns cu bulbuci aruncat la picioarele mele.
   Știu că orgoliul masculin te face să-mi scrii măgării, dar aici n-ai nimerit-o.
   Mai multe nu zic despre ei, arunc și eu mici săgeți din când în când, dar crede-mă că le merită.

   @Ana, dacă el nu mai era din povestea ta, atunci good riddance. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Faină idee, uite unde aș putea să-mi vând rolele vechi 🙂
  Confirm că bărbații renunță greu la anumite obiecte. De exemplu prima pușculiță din copilărie, tratată ca un soi de obiect sfânt 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 9. Faină inițiativa. Deci, pe la sfârșitul lui martie, să ne așteptăm la un articol despre cum ți-ai vândut schiurile, clăparii și racheta de tenis, dar ți-ai luat tutu, poante și jambiere roz?

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 0

  • @Didino, nu știu dacă i-ai văzut clăparii. Sunt fucsia sau magenta (sau cum poala mea se scriu aceste culori înfiorătoare). Cine îi cumpără are 100% șanse să nu moară într-o avalanșă. Te văd salvanontiștii de acasă din canapea.

   Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 0

  • @Elena, la un articol despre lucrurile inutile pe care le adună bărbații a pus poză cu o bicicletă de damă, galbenă, cu floricele-n coș. Puțin roz pe clăpari e posibil să-l ajute să ia virajele mai unduios. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @didina, de ce-aș face una ca asta? Ce să fac cu două tutu-uri și trei perechi de jambiere roz?

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Mihai, le iei pe tine pe toate. Ca să nu răcești la ovare.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

 10. am bagat un ochi pe trocatlon…n-au coltari.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 11. Eu ce am de încălțat si toale dau nenelui ală căruia i-am dat ce aveam in picioare si am plecat in șosete glorios.Port 45-46 ,nenea cam 45 asa că am soluție impotriva aglomerării.Oricum viata m-a învățat să folosesc la maxim orice resursă.Nu cumpăr nimic dacă nu are utilitate imediată si in timp.Cumpără soata tot felul de pantofi,toale pe care le poarta de câteva ori si apoi nu sunt bune,nu stie ce a fost in capul ei când le-a cumpărat,rahaturi ilogice.Viata m-a învățat bărbat fiind esti făcut să fii nefericit si ca o să scapi murind mai devreme ca ea.

  Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 0

  • Amin

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Edelweiss,amin.Eu de mic stiu cugetarea asta:femeile toata viata sunt bolnave si merg la medic dar parastasul sotilor ele il fac aproape intodeauna.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Marian,de ce crezi că majorității bărbaților le plac tot ce este cu motor? Cu cat mai mare, cu cât are mai multi cai ,cu atât este mai bine.Ca să fugim.Este contraproductiv să fugi pedestru.Nu o faci nici rapid nici nu ajungi prea departe.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @edelweiss, acum că ai și Subaru…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Sutele de cai nu sunt mai rapizi ca blestemul.Sa inventeze Musk ală teleportarea si să o tina doar pentru noi,porcii misogini.Matuslem,sa te fwt in gat de mincinos.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @edelweiss – citind pe sarite la diverse posturi comentariile tale am impresia ca te cunosti cu sotul meu, prin alturare si cu mine. Esti din Buzau?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Dap, sunt din Buzau.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 12. Boss, mulţam! Nu vând nimic, doar că mi-ai adus aminte să caut Meteor-ul. De vreun an am amânat asta, l-am rătăcit şi poate reuşesc anu’ ăsta să-i lipesc cauciucul…

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Liviu, ah, aveam și eu două. Unde naiba le-oi fi pus?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 13. Făină inițiativa. Nu știu cum sunt alții, dar eu sunt maniac in ale curățeniei și ordinii…deci dacă e ceva ce nu folosesc mai mult de jumătate de an ori donez ori arunc (dacă bănuiesc că acel ceva nu mai are utilitate pentru nimeni). Nu suport să depozitez lucruri ce nu le folosesc. Am terasă de vreo 10 m liniari pe care stă doar tricicleta fiică-mii, un grătar electric mic și uscătorul de rufe. In rest liber.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Uite fratele meu din altă mamă si din alt tată.La fel sunt si eu.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • La fel e și bărbată-miu! Mereu e pus pe ordine! Eu sunt aia “strângătoare” și nostalgică. Când îl aud: “ce mai faci cu astea? La gunoi” mi se ridică părul așea pe ceafă. Noroc că mai cădem la înțelegere.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Blanche, cam la fel e și soția mea…ea strânge…eu arunc! ? Norocul meu e că nu obiectează prea tare, decât dacă e ceva de “suflet”.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 14. Ahhh… Se pare deci că sunt bărbat…?

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 15. La noi e cam pe dos. Eu păstrez o mulțime de lucruri, dar le transform și fac din ele altceva. Și am o regulă. Dacă 2 ani n-am folosit un obiect, îl dau sau îl arunc.
  Materiale sportive pe care nu le folosesc nu am. Pe alea le folosesc pe toate! 😛

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Da… Și eu făceam la fel.
   Și nu știu cum dracu, dar a doua zi după ce aruncam un lucru, aveam nevoie de el.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @catalin fdd, da, asta e o lege a lui Murphy. Dar eu îmi păstrez regula și când se întâmplă așa, improvizez.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 16. Aici mai prins ! Inca mai am primul tricou primit (sau cumparat ,nu mai stiu , au trecut cam 20 de ani) cu echipa “de suflet” si primele ziare de sport cumparate de mine…in rest nu tin lucruri inutile in casa

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 17. Văd o ştire cum că la Victoriei e un blocaj serios: cei din trenuri nu pot coborî, sunt metrouri rămase în tuneluri şi muşuroi de oameni pe peroane.
  Cred că toţi se îndreaptă spre Decathlon!

  Cât despre comportamentul de hârciog nu e tipic masculin. Am şi eu câteva obiecte inutile şi vechi prin debara iar la strâns pungi/cutii/cutiuţe şi nimicuri ce ‘ar putea fi utile cândva’ sunt expertă.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Solandi, hârciogul e un animal simpatic. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 18. La orice vârstă suntem niște copii, diferă doar prețul lor! ?
  Pe acest principiu al meu bărbat are boxe de toate neamurile, cu ce vine el de pe unde îl aruncă serviciul? Exaaact!
  Bineînțeles ne cumpără și nouă cadouri, ca să aud mai bine sunetul de la tv, pentru fisu’ să poată să-și încarce telefonul ??? nu pentru el???ca el are!???

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Completare? ,, diferă doar pretul jucăriilor” of course???

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 19. Mai are și-acum halatul ăla de jiu-jitsu sau karate – ce drac făcea acum ”n” ani.

  Încă n-a aflat că i-am aruncat cele 2 gantere care-mi mâncau nervii că zăceau de mult timp într-un colț. În sufragerie!!
  Când mă întreabă de ele îi zic că le-am pus ”bine” și nu mai știu unde.
  Să le caute – e și ăsta un sport destul de solicitant 🙂

  Bună inițiativa!

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 1

  • @Laura, gizăs fucking craist! I-ai aruncat ganterele???!!!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Halat? Halal ! Se numește kimono și e bun la libido! ?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Mihai,
   Ce vorbim aici, aici rămâne, da? Dacă află că i-am aruncat ganterele o să-mi arunce cărțile. (în cap)

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Laura, nu intră pe-aici, nu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Victor,
   așa, kimono…
   la libidoul cui? al meu sau al lui? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Mihai,
   Nu. SPER să nu!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @LauraG: Eu să știu? ? Nu răspund la provocări d-astea!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @VictorRaș,
   Mă gândeam că dacă-i treabă serioasă, să-l iau la purtat. O zi eu, o zi el 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Acum, dacă e să fiu obraznic, eu zic să vă alegeți o zi în care să fiți AMÂNDOI în halatul ăla! ?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Victor,
   Pfff, ce de pretenții!… 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Deci de aia nu-mi gaseam eu ganterele,le-ai aruncat!Daca te atingi si de kimonoul meu,iti ard cartile si plec in lume.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Ha, ha, ha!!
   Care te dai, mă, bărbată-miu? :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Laura, ăăă… de unde știi că nu e el?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Dorule,
   N-auzi că-i cu libidou kimonoul ăla!
   Și de cărți să nu te-atingi. În rest, poți face ce vrei, dar dacă pleci, lasă acasă kimonoul. Poate-mi trebuie 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Mihai,
   La ora când s-a postat, cred că el era-n trafic cu mașina. Puțin probabil să știe de blog și să-l mai și acceseze de pe telefon.

   Și dacă-i el, asta e! Mă bazez pe kimono să-i treacă de gantere 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

 20. Misiune imposibilă!!! Mai ușor conving un lup să devină vegan.

  ps.Am amintit că mi-am făcut cont fb. Și surpriză! Nu mă lasă să intru! Cică mă verifică. De ce?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elis, ai făcut tu ceva. Poate ai înjurat, poate ai vorbit urăt.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • În două zile?
   Am solicitat cereri de prietenie… M.Vasilescu, Silviu Iliuta, Vasi Rădulescu. Este suficient să te pună la lupă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Elis, n-are legătură. Nu-mi dau seama de ce, poate te-ai conectat de pe un alt dispozitiv și vor sa verifice că tu ești titularul contului.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @M.Vasilescu, mulțumesc.
   O veste bună! Se topește zăpada în Arad! Cineva te-a amenințat că te plantează în ghiveci. Aveam și eu asemenea gânduri. Ai scăpat nevătămat.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 21. Băi, am înteles eu bine?
  Vinzi ce ai ca să cumperi altceva? Ce o să ai tot degeaba? Și o să vinzi iar pentru că nu-ti trebuie?

  Băbăieți, asta-i transformarea voastră în niște femei mișto! Atunci: Vă pupik! Am o trusă de farduri dacă vă trebuie.

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @Eleno, amatoare…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Mihai, amatoare-amatoare, dar mă antrenez pentru profesioniști să știi.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 22. Inca am primul meu tricou cu trupa cumparat..acum vreo 25 de primaveri..???

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Adi B, păi io ce zic? :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 23. Chestii de vândut cioveie de bucătărie nu face nimeni?! Deși chiar nu știu cum m-aș putea despărți de unele, le-am căutat ani de zile, le-am folosit de maxim două ori.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Ady, ce naiba sunt alea cioveie?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai,

   Cioveiele sunt nişte ciorcioboate sau hondrobeie. Sper că acum eşti niţel mai lămurit. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @Solandi, acum e limpede ca cristalul.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Cioveie, nu știu exact sensul din dicționar, dar eu îl folosesc în sensul de “vase vechi” și eventual nu foarte întregi. 🙂 Ale mele sunt întregi, perfect funcționale, aproape noi, da’ ziceam așa. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Aaa,la mine le zice ghinturele.Acum stiu ce sunt.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Chestiile alea care se repară cu coclenderul de la manciclop!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 24. Eu nu ma bag ca Decathlonu’ nu aduna ce am eu.Eventual unditele si carligele ca n-am mai avut timp sa merg la pesti,in rest…

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Marius M, stai că vine căldura acuș…

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Mihai, în numele tuturor cititorilor de pe acest blog, te rog să te abții.

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

  • Ahahaha,mi-a trebuit vreo juma de minut sa pricep.Ba,imbatranesc!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 25. Hmm….
  Am un stepper, dar îmi trebuie că-mi țin picioarele pe el când stau la PC. Mai am o bicicletă d-aia eliptică sau cum i-o zice, dar n-o dau că are valoare. Sentimentală, că am primit-o cadou. Nu îmi mai aduc aminte de la cine, dar…e cadou. Ganterele sunt handmade, făcute de un unchi care lucra la Sidex, parcă. Sunt pe undeva pe balcon, sub niște chestii pe care nu am chef să le răscolesc.
  Am două tricouri “sportive” la care nu renunț nici mort: unul original al lui Liverpool și tricoul de antrenament de la Steaua al lui Marius Lăcătuș primit de la el în persoană prin ’98 sau ’99.
  Cam atât pe parte de sport. Deci, nu prea intenționez nici să vând, nici să cumpăr.
  De altfel, pe parte de debarale pline, mă înscriu în grupul bărbaților care nu prea adună lucruri, dar, în schimb, au “jumătăți” care fac asta cu succes. Văd că sunt mulți de genul acesta p-aci pe blog.??

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Ionuț, eu n-am debarale! 😛 Când mi-am construit casa ne-am gândit să avem fiecare locul lui de ținut lucruri. Și înțelegerea a fost că fiecare adună ce vrea atâta timp cât încape în locul destinat fiecăruia.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Ionuț, am fanionul original de la Steaua – Anderlecht. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai, dar fanionul mirosea a transpirație ca tricoul lui Lăcă?? Două săptămâni n-am vrut să-l spăl, ca să păstrez mirosul Fiarei, dar am cedat când m-a amenințat mama că îi dă foc.
   Un prieten, mai maniac decât mine cu roș-albastru, a vrut să-mi dea un telefon mobil nou-nouț pe el (parcă un Sony Ericsson). Am refuzat.
   Nevastă-mea, când l-a văzut, 10 ani mai târziu, a vrut să-l facă cârpă de praf. I-am zis că tricoul ăla e motiv de divorț. Ce or fi avut toți cu tricoul meu?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Ionuț, doamne ferește, cum să dai tricoul pe un sony ericsson? NU ți-ai fi iertat-o toată viața.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Ionut ewwwwwwwwwwww, tricoul transpirat al lui Lacatus. Ewwwwwww!
   Daca era al lui Nesta sau Zidane, mai ziceam…
   Citisem odata ca nush ce fotbalist a zis ca a facut schimb cu Beckham si cica tricoul aluia nu mirosea a transpiratie, ci doar a parfum. Ahhh, Becks <3

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @Vera, mi-au plăcut și Nesta, și Zidane, și Beckham, dar nici unul din ei nu a avut onoarea să mă ia în brațe și să-mi dea tricoul de antrenament. Sau să îmi zâmbească de pe pereții camerei în fiecare seară înainte de culcare (vreo 20 sau 25 de postere și poze cu “număru 7” în diverse ipostaze – regret și azi momentul în care i-a apucat pe ai mei zugrăvitul). Și nici n-au jucat la Steaua (a nu se confunda cu wcsb?).

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • “Nesta, și Zidane, și Beckham, dar nici unul din ei nu a avut onoarea să mă ia în brațe și să-mi dea tricoul de antrenament.”

   Iartă-i, bă, Ioane, ierea și ei mici și nu stia ce tre să facă și cui să dea.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 26. Interesant proiectul, sper să fie mai de succes decât “prima bici” ?
  Articolele “sportive” ce le am eu prin ogradă sunt pe lista celor interzise.
  Firește că nimic nu se aruncă, totul se refolosește ? or se duce la “țară”

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 27. Sacul de box – inca mai arunc ceva pumni la el. Cumparat de la Decathlon.
  Xbox360 slim – inca mai ma joc FIFA 2012 odata pe an.
  Minge de fotbal – castigata pe site-ul UEFA.com la loc de cinste pe sifonier.
  Jambiere fotbal de la juniori – le mai port dar in ultimul timp nu am mai fost la fotbal.
  Fluier original FOX – 125 decibeli
  Geanta fotbal & geaca de la ultima echipa la care am jucat. Geaca ce-i drept a ramas cam mica si e in sifonier la loc de cinste.
  Am ceva lucruri vechi dar fiecare are valoarea lui, sentimentala ce-i drept, dar nu le-as da pentru nimic in lume.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Alin pe pariu că trăncăn mai tare decât fluierul tău! :))

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • Bre Vera, dar nu te lași! ?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Vera sincer nu cred… Nu cunosti puterea FOX-ului… bine este drept ca nici eu nu cunosc puterea Verei :)))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Victore, e la kiklu’, bre. Ne-a anunțat de ieri.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Elena rautacioasa mai esti nenicule :). Sa mor m-am chinuit putin, citind de vreo trei ori, sa inteleg ce pana mea ai vrut sa spui cand ai scris cu kiklu :))

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Bah,terminati.Io tocmai am doua specimene care au kiklu din asta in acelasi timp. .Sa te fereasca D-zeu,cred ca stau vreo cateva zile la serviciu non stop.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Alin, păi așa a scris @Vera ieri. Kiklu. La mine la țară îi zice “madam’ Popescu” :))).
   Iar cu răutăcismele să știi că le am doar cu oamenii care-mi plac.?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Elena, da pe urma mi-am adus aminte, dupa ce am inteles ceea ce ai vrut sa spui, ca @Vera a folosit termenul acesta pentru termenul acela.
   Ma bucur ca are o prietena ca tine. Rautacioasa dar … ADEVARATA!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Alin, ?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 28. @Miai,…femei primesc ăștia la târgul Decathlon??

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @ardei gras zis și fey, gen să iei voucher pe ea? Boss, nu cred, ar fi fost coadă non-stop. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Și fără voucher la schimb și tot ar fi fost coadă.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @fey, ai vreuna prin debara???

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Elena, am un loc liber.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 29. in debaraua mea nu se intra decat cu viza….si e mai greu de obtinut decat aia de America…a avut soata doua tentative care s-au terminat cu “plec la mama” si “ori eu ori debaraua”….si debaraua a ramas….si soata a ramas dar tot fara acces in “templu”

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 30. aceeasi poveste care o are decathlonul , este si la intersport , duci o pereche de incaltaminte veche ( orice ) si ai reducere 20% la una noua care o cumperi de la ei .

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 31. Băi, de ce faci d-astea…..dacă citește nevastă-mea…
  Ce mă făceam în toamnă dacă n-aveam gantera AIA cu care am presat caietu’ cu frunze….sau dacă n-aveam lanseta de 3,60 metrii cu care am dat mingia jos din pom….eu mă duc la Trocatlon să-mi iau chestii nu să dau….chiar, o trotinetă mai băiețească nu mi-ar strica acolo-n portbagaj….parcă se uită ciudat lumea cnd mă dau cu aia roz a lu’ ficămea..

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 32. Șort + tricou de la echipă de handbal, de o mie de ani, este. Anul ăsta le primește cadou înrămate.
  Treiling de fâș, culori drapel, este. Bine, ăsta este complet distrus, l-am spălat la 90 de grade, deh, nu mi-a ieșit complet, dăcât culorile, încă îl păstrăm. Cred că a fost singura dată când a fost cu adevărat supărat pe mine.
  Gantere, halat alb și încă un băț coadă de mătură, ceva inele de cauciuc, este. Plus geantă antică de cantonament care a cărat veri la rândul jucării pe plajă. Avem în ea și ceva cutie cu pietricele, mingii mici, pentru ceva masaj la tălpi. Plus bilete la un meci din Barcelona.
  La Trocathlonul ăsta cred că ar merge să caute ceva lanterne. Nu avem destule.
  E drept, nici cu mine nu mi-e rușine, dar eu nu sunt sentimentală, sunt colecționară!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 33. Și în cadrul clanurilor interlope se mai organizează evenimente din astea .Se numește Smardocathlon.Te duci cu sabia,parul,boxul ,pistolul cu bile care prezintă urme de uzură și primești la schimb un voucher cu puncte de ,,valoare”.În funcție de numărul de puncte,ai acces gratuit în cluburile de manele,saloane de tatuaj,săli,,de forță”,montaj folii auto.La un voucher cu punctaj maxim ,ai posibilitatea să termini clasa a 5-a la fără frecvență,cu examen doar din limba română vorbit .Diploma constă într-un CD Dani Mocanu cu amprenta de la degetul mare a artistului în original .

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 34. Io cred că ati inceput sa vă lăudati cu ce aveti deja prin debarale!!! Mai bine faceti putin loc pentru ce veti cumpăra, pe principiul- de cand imi doream o … pe care să o depozitati, normal, langă celelalte!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 35. Comentariul semnat cu Paul îmi aparține mie.Nu știu cum dracu mi-a ieșt Paul.O fi din cauză că vorbesc cu fosta nevastă pe whastsupp…

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Pai o cheamă Paul pe fosta?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Paco,era un banc cu unul care ii povestea unui prieten ca nevasta-sa divorteaza.Bai,mi-a cerut sarea si am vrut sa zic poftim draga dar nu eram atent ca citeam ziarul si i-am zis:fire-ai a dracu’ de nenorocita ca mi-ai mancat zilele.
   Fara nici o legatura,doar mi-am adus aminte bancul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Marius M, varianta Vasilescu a bancului este in top ten “cele mai citite evăr”. Eu când sunt prostdispusă, iau la citit ceva din top și îmi trece. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 36. @Elena P,din fericire nu.Junior nu e înfiat.Scriam și aici,Doamna îmi explica nu știu ce și butonam și telefonul.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 37. @Marius M,ba are legătură cu bancul .Că am troznit niște înjurături generalizate cu voce tare referitoare la sexul frumos și neamul din care provin fără destinatar anume.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 38. Nu vreau sa mai auz de Dechatlon…inainte de a pleca la mare ,yo cu sotul , asea ca doi porumbei penca ale noastre progenituri au crescut si ne-au lasat balta, l-am târât pe al meu la Dechatlon să-și cumpere slip tip short ( mentionez ca nu-i plac cumparaturile asa ca exclus achizitia de pe plaja).A inhatat primul short bleumarin întâlnit , l-a probat imbufnat de supliciu, a iesit din cabina si a mai inhatat unu pe rosu (fara sa-l probeze ca ierea la fel si impusca mnealui 2 iepuri).Am ajuns pe litoral, am purces către valize sa ne imbracam si apare mnealui cu o față socata, cu un short rosu care pocnea pe el , cum sa va explic, nus cum intrase in el, era asa ca un carnat strangulat la burta. Socata l-am intrebat cu voce pierduta ,,nu l-ai probat?” ,,nuuu, ca era aceeași marime, același model” …,,il ai pe cel albastru?”…,,nuuu, l-am luat doar pe cel rosu”…A trebuit sa trag de toate cele, sa reusesc să-l extrag din short, moment in care vad ca respectivul obiect vestimentar nu avea pe verso acel chilot care tine bijuteriile la un loc , sa nu atarne prin craci.Si-mi dau seama ca mnealui a luat valiza mea, shortul meu rosu si s-a straduit să-l imbrace ( eu 50 kg, el 90 kg). ??Nu a vorbit cu mine doo zile penca am ras de el o ora ( mi se inclestasera falcile de la râs pt ca nu imi inchipuiam cum a reusit sa intre in chilotii mei) , efectiv nu ma puteam opri. Asa ca sa nu aud de Dechatlon, sa puna frate etichete clare, sa scrie cu galben, central daca se poate fumeie/barbat cu precizări vizibile si lizibile.?

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @MAS,
   Io zic să vină draq Dechatlonul să pună etichete și pe valize.
   Atâta neglijență… :)))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @MAS, da’ cum naiba o fi reușit? Și noi avem cam același raport de “forțe”, dar pantalonii mei nu i-ar intra decât pe-un picior.
   Io zic că merită un premiu. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @ Didina si eu m-am intrebat mult timp cum draq a reusit sa intre, a fost perseverent, iesitul a fost atat de greu, ca deja cautam o foarfecă

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Baaaa,foarfeca?Da-l drec de slip ,spargeai vreun ou sau ciupeai carnatul si apoi sa vezi concediu…

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.