Nu aveam cum să nu salvez aici bijuteria asta de comentariu lăsat ieri de colegu’ @edelweiss. Nu de alta, dar am râs cu muci.

17 bloggeri adunați în jurul aceleiași canapele care trebuie cărată pe scări. Vor vorbi numai cei cu adevărat relevanți.

Blogger 1: Bă, o chemi pe baba aia care stă la trei? E bătrână, da’ ai văzut cu câte sacoșe vine de la piață? Ai văzut cum a dat ignore la lift? Cine mai urcă, bă, azi pe scări?

Blogger 2: Eu o să propun la Ikea să facă numai mobilă contactless. Musk trimite mașini în spațiu și noi cărăm canapele cu mâinile? Eu fac totu’ contactless. Știi cum m-am speriat ieri când am găsit niște bani într-un buzunar? Că foșneau că dracu’ și n-aveau pin.

Blogger 3: Eu am emigrat, mă doare-n pwlă, am venit doar să râd de voi.

Blogger 4: Bă, o chemăm pe babă, da’ ce îi spunem? Că totuși suntem 17 onlainări.

Blogger 2: Prost ești bă, de aia nu te cheamă nimeni la degustat de pișcoturi. Îi spunem că suferim de link afiliat. Dacă întreabă ce e aia, îi zicem că e un fel de hernie.

Blogger nerelevant: Putem să-i spunem că suntem impari.

Blogger 3: Cine plm a vorbit? Cum vorbești bă bibane în față ălora cu vechime în onlain? Ai zece unici pă zi, nici n-ar trebui să exiști. Mă-ta-i proastă!

Blogger 01: Io am beci bă și n-am condus până la București cu 200 la oră că s-aud un irelevant că tine vorbind.

Blogger 1: Eu propun să le-o donăm bătrânilor.

… moment de pauză…

Toți bloggerii în cor: Da, dar să și-o care singuri, dă-i în pln de prefăcuți!