6,685 cititori

Coaching și orgasm pentru toată lumea

Dacă e sâmbătă, e Elena

Cred că eram prin 2010 când board-ul companiei de telecomunicații unde lucram a observat că noi, managerii, suferim din cauza dezechilibrului între viața profesională și cea personală. Așa că același board a decis că trebuie neapărat să ne școlească în ale echilibrului vieții. Iar pentru realizarea acestui scop măreț a fost contactată o firmă de coacheri care urmau să ne învețe cum să trăim.

Decizia fiind deja luată, într-o dimineață ne-am trezit cu un e-mail în care ni se cerea explicit ca la sesiunea de training să fim număr par de persoane și să ne așteptăm la surprize. Participarea era obligatorie, desigur.

Bun, a venit ziua sesiunii de coaching. Mă așteptam ca cel care urma să-mi explice ce trebuie sa fac cu viața mea, să fie un familist, cu vreo doi copii care găsise rețeta împărțirii timpului între serviciu și casă. Îhî! Fix așa a fost. A apărut o tinerică de vreo 27 de ani, singură și fără vreo perspectivă de “cuplu” în viitorul apropiat. După ce s-a prezentat, ne-a explicat în două cuvinte că de azi începe tratamentul nostru de recuperare. Noi, cei pierduți în haosul vieții.

Primul pas a fost să ne punem niște căști la urechi și să ascultăm o melodie relaxantă, în timp ce ne tolănim comod pe scaunele de plastic. Toate astea, cu ochii închiși. Am început să ne relaxăm. Ba chiar, partenerul meu s-a relaxat atât de tare c-a reușit să adoarmă.

Melodia era de fapt o înșiruire de zgomote dintr-o pădure: vânt în frunze, crengi trosnite, amestecate cu cânt de păsărele. Atât de tare mă paralizase frica de la zgomotele alea, că în permanență îmi venea să mă uit în spate sa văd dacă mă urmărește cineva prin pădure. Când în sfârșit mi se uscaseră chiloții udați de frică și eram pregătită să mă uit în spate, coachul a decis, printr-o simplă apăsare de buton, să schimbe muzica cu niște metal-rock greu de tot.

Colegul adormit a căzut instant de pe scaun în spasme, iar eu mi-am udat iar chilotii. Testul ăsta era menit să ne arate cum e viața. Adică imprevizibilă. Mie mi-a arătat doar că nu stau bine cu vezica.

Pasul doi. După ce mi-am adunat inima din chiloți și pulsul mi-a revenit cât e cât la normal, ne-a dat un test. Trebuia să bifăm pe o foaie răspunsuri la niște întrebări cu adevărat sau fals. “Îți place să zbori cu avionul chiar dacă nu cunoști pilotul”? Nuuu, ce naiba, eu când plec în concedii mă duc înainte de toate în cabină să fac cunoștință cu comandantul navei. Altfel nu mă mișc de la sol. Dar am răspuns “adevărat”, mă gândeam io că e vorba despre asumarea riscului ceva și-o să dea bine la dosar.

Trei întrebări mai târziu era în ceață totală: te-ai urca într-un avion în care nu cunoști pilotul? Bă, stai așa! Păi n-am stabilit că altfel nu mă mișc de la sol? Dar am răspuns “fals” ca s-o încurc pe domnișoara coacher.

Deja plictisiți de atâta coaching, am trecut la pasul trei. Trebuia să ieșim pe rând în față și să spunem ce nu ne place în viață, iar domnișoara traineriță urma sa ne pună întrebări la care să găsim singuri răspunsul. Pentru că de întrebări duceam eu lipsă, nu-mi ajungeau cele pe care deja mi le puneam singură de dmineață până seara. Am ieșit în față și-am aberat atât de mult că donșoara a hotărât să ia pauză de țigară. Ca să-și revină din șoc.

Lovitura decisivă pentru schimbarea noastră a venit la pasul 4 al întâlnirii. Trebuia să facem pereche cu colegul de lângă noi, să ne așezăm față în față și pe rând să ne gândim la o amintire plăcută și la una dureroasă, dar să ne lăsăm fețele să transmită stările. Partenerul trebuia să ghicească la ce ne-am gândit și noi să confirmăm dacă e adevărat sau nu. 

Norocul nu m-a ocolit nici de data asta. Cel de lângă mine era dovada clară că ursitoarelor lui le plăcuse munca peste program și că făcuseră din meseria lor pasiune și artă la naștere. În sensul că era frumos de pica, animalul naibii.

La amintirea veselă, am mimat bucuria pe care o simțeam când iubitul meu din copilărie, Ionuț, îmi făcea inimioare pe peretele blocului din jetul de la pipi. La aia dureroasă, am mimat tristețea fără margini pe care am simțit-o când l-am prins făcând același lucru și pentru Mioara. Vecina de la trei. Dar Adonis ăsta al meu n-a ghicit nimic. La aia dureroasă a zis că mimez nașterea, iar la aia veselă că mimez cererea în căsătorie. Ce să zic, pe creier nu stătea chiar foarte bine, cât să ceri și de la ursitoarele alea?

I-a venit și lui rândul. Prima a fost amintirea plăcută. Părea că mângâie ceva și zâmbea suav cu toți dinții lui albi, iar prin pleoapele închise vedeam cum își dă ochii peste cap. Știam că are un câine, așa c-a fost simplu: îti mângâi câinele!

La aia tristă a început sa se schimonosească ca toți dracii. Se ținea de cotierele scaunului și se împingea cu forță în spătar. La tâmplă i se umflase o venă și toată fața era roșie ca un lan de maci. Ce să mai, părea că ceva îl chinuie rău de tot, iar la final i-a mai căzut și capul într-o parte. 

– Accident rutier, dăăăhh! Am urlat în sală, satisfăcută de mine.

– Orgasm, bă! A venit răspunsul lui.
 
Moment în care am văzut cum trei sferturi dintre fetele prezente în sală își scot din poșetă o agendă mică și taie nervoase ceva cu marker roșu. Numele lui.

Și uite așa am aflat că mima trebuie jucată din primul minut al unei întâlniri. 

mihai_vasilescu_barbatii-mimeaza-orgasmul

106 de păreri la “Coaching și orgasm pentru toată lumea

 1. Ai uitat să ne pui și nouă, aici, numărul lui de telefon!
  Eram curioasă dacă știe doar să mimeze orgasmul.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • Stai cuminte, @Anouk! Am zis clar că era colegul meu, deci “testarea” lui îmi aparține.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • Daca orgasmul este o amintire trista pentru el, nu are sens.
   Dar eram curios de ce urina apare peste tot in text.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 17 Thumb down 15

  • @Victor66, boss, urina apare peste tot în text pentru că așa au vrut mușchii mei.
   Dar știi ce n-or să mai apară deloc, nicăieri? Comentariile tale stupide. Promit io. Starting right now!

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 11

  • @Victor66, că stau prost cu vezica.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 2

 2. Elena, tocmai tu sa nu vezi ca atunci cand iti cumperi bilet pt avion exista o rubrica in care te intreaba daca vrei sa cunosti pilotul sau ceilalti membri ai echipajului sa iei masa cu el/ei, sa aveti orgaseme mimate etc. Stiuardesele sunt adevarate contorsioniste. N- am inteles treaba cu chilotii tai uzi. Erau chilotii animalului, nu? Mima stiam ca e din prima secunda, nu minut sau s-or mai fi schimbat vremurili.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

  • @Marius, Marius, nu EU îmi cumpăr biletul de avion. Nț, nț..

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 3. Vai cat am putut sa râd, cu lacrimi, multumesc. Și aia era amintirea lui neplăcută?? De fapt nu stim cine i-l provocase. Clar era de sters din agendă.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Bia, la cum arăta colegul meu n-avea cum să aibă amintiri triste. Iubitele lui poate.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 4. Eram cu fata unui popă si după niste episoade aproximativ violente cu cercul ei de prieteni snobi si cocoșați,asta mi-a băgat-o:daca mai vrei să ai acces nelimitat la sufletul meu,trebuie să faci terapie,că nu esti in tranșee.Sufletul ei mă interesa absolut deloc,dar cu curu’ si cracii ei aveam de rezolvat niste afaceri personale.
  M-am dus bă si a fost dezastru.In primul rând eu vorbesc mult spre deloc.Apoi nu stiu cum pwla mea ală a ajuns la mama.Eu mă gândeam duios cum se poate înghesui un v8 într-un compartiment de 4 cilindri si l-am auzit pe astă cu mama,cu abuzuri,cu sentimene reprimate.E si acolo s-a rupt filmu.A învățat si el ca un obiect vestimentar nu trebuie purtat in proximitatea unuia care are accese de furie.Cravata adică.Si mai ales nu când îl întrebi pervers de ma-sa.
  Bun text,Elena.

  Comentariu beton! Thumb up 53 Thumb down 3

  • @edelweiss, eu vreau să știu cine a cedat până la urmă, tu sau ea?
   Hahahahaaaaa

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • Elena,după un an si ceva de relație,a decis ca merită un intelectual nu un rednec care îi păta lumea ei înaltă.S-a căsătorit cu un profesor universitar.A tinut să îmi comunice telefonic realizarea.Psihologă fiind nu a reusit să analizeze suficient caftelile intelectuale primite de la Galileo.A divorțat dupa nici un an.Singura ei realizare cu ală a fost un dinte mai putin.Plangand cu muci mi-a spus ce băiat bun eram.Am avut la fel de multă compasiune fata de ea ca fata de bordurile unui trotuar.

   Comentariu beton! Thumb up 54 Thumb down 0

  • @edelweiss, empaticule!???

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Elena,mă pricep de minune să ascult oamenii pentru că mă gândesc întotdeauna la altceva în timpul ală.

   Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 0

 5. i loveeee youuuu!

  Eu care detest iarna si frigul cu fiecare celula a corpului m-am extras azi din pat – din mijlocul unui vis d-ala de nu iti vine sa il opresti- sa ajung la birou ca deh…. inchideri de trimestru/an.Deja injuram si mama sufletului inventatorului ideii de munca in week-end cand vine minunea asta de text

  You made my day bearable!
  @edelweiss mai traieste terapeutul? Si fata popii ai rezolvat-o?

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @Gabriela, ai grijă ce faci în casă. Și eu urăsc frigul și de plictiseală anul trecut am făcut un filmuleț (nu întreba ce fel de filmuleț). Am dat “send” și nu primeam răspuns de la destinatar. Am crezut că a leșinat. Când m-am uitat în telefon, ghici ce? Îl trimisesem unui coleg. Care coleg era cel mai mare familist pe care îl cunoscusem în viața mea. La vreo două luni după, m-a anunțat că nevastă-sa e gravidă. Cu gemeni??.

   Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 1

  • surioara sunt la birou deja – de la 8:30 – sunt singura idioata care a venit la timp – sper sa primesc miercuri raspunsul ala mult asteptat sa bag o frumusete de preaviz ca nu mai tine vrajeala
   n-am ce face in casa
   cat despre filmulete …. le-as face doar cu cineva anume da in perioada asta pleaca in deplasare – vad eu daca se mai intoarce- stii cum e la inceput cand zburda fluturii ca nebunii- incerc sa la dau cu raid sa nu ma busesc prea tare mai tarziu dar asta e

   daca nu ne si busim cu nasul de asfalt din cand in cand unde mai e distractia?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Gabriela, păi tocmai ăsta e momentul cel mai bun. Când e în deplasare. Te învăț eu, sora?!

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • astept invatamintele

   iti da @Mihai mailul sau cum facem :))))))))))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 6. Am un prieten. Îl cheamă Jesus. E metalhead. Pentru că suntem prieteni, facem schimb de muzică. Schimbul e inegal, el îmi dă Fleshgod apocalypse, eu contracarez cu Spice girls. Mă înjură. Nu e prieten bun. Eu sunt. Ascult tot ce-mi trimite. E eliberator. Nu îmi mai e foame, sete, nu mai sunt deprimată, nu mai contează facturile, nu mai am febră, dar nici emoții… se produce o fisură în pânza spațio-temporală a universului. Se termină metalu’ și sunt blank canvas. Îmi dă restart. Acum înțeleg că Jesus îmi oferă unelte pentru a atenua imprevizibilitatea vieții. Am să-i mulțumesc degrab’.

  Mulțumesc, @Elena! :*

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 5

 7. Vrei să zici că n-ai întâlnit până acum niciun tip care la orgasm face ca porcul de Ignat? Ei, nu dispera, mai ai timp.

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 1

  • @Laura, mda, ce să zic. Mă cam cuprinsese disperarea dar acum m-am liniștit. Timp am. Nervi nu prea.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • Exista si barbati care guita ?Na,toata ziua invat cate ceva pe aici.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 8. @Eleno să știi că la finalul textului am scos și eu o agendă mică și te-am tăiat cu marker roșu. Erai la pagina “de citit dimineața, la cafea”, dar se pare că nu merge, mi-a ieșit cafeaua pe nas. Sper, măcar, că face bine la sinusuri. ?

  Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 0

  • @didina, pentru sinusuri mai am idee de câteva tratamente.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Elena, norocul meu e că, spre deosebire de băutul cafelei în timp ce mă umflă râsul, la asta cu ideile sunt antrenată bine de fiică-mea. Într-o fracțiune de secundă se declanșează alarma, crește pulsul, se dilată pupilele, unghiile se pitesc în podul palmei, neuronii se aliniază, rapid, în damage control mode. Îi mulțumesc, în gând, bărbosului că extinctorul e la îndemână și că mașina are benzină-n rezervor, apoi întreb cu teamă: ce idee ai, de data asta?

   PS: bărbosul e soțul meu.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

 9. @Elena P, mulțumesc că mi-ai îndulcit dimineața. Ne-am stricat de râs, eu și colegele de la serviciu, la care le-am citit textul cu intonație:-)))))) P. S. N-am reușit totuși să reproduc expresia facială a animăluțului:-))

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Olive, nu te chinui s-o reproduci. Stii cum e cu “talentele astea? Unii le au, alții mor și-așa n-au :))))))

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 10. Elena, tu își dai seama că io azi merg la o înmormântare?! Și de când am citit textul râd într-una. Cum o să fie când în toiul evenimentului o să-mi amintesc de textul tău?!

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

  • @Gabil, la asta nu m-am gândit. Dar dacă te ajută la ceva, să știi că din amintirea unui orgasm n-a murit nimeni. Bine, dacă amintirea e recentă?.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

 11. Si eu stau prost cu vezica!Era sa fac pe mine de ras!???

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

 12. Mișto. Cum ești la orgasm, ăla ești! Adică iese din tine naturalul, spontanul, neprefăcutul. Mă rog…am auzit că există femei care îl mimeaza, îl simulează. Orgasmul zic.
  Bravo, Elena! Și mulțumim că ne faci să râdem! Nu-i puțin lucru în ziua de azi…

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

 13. O, Elena, te iubesc!
  Ne-a scos si pe noi la ceva similar. Și era unu care abera, el era cel mai bun exemplu pentru reușita în viață. Am răbdat puțin, dar când ne-a zis că el a sărit gardul de la o ambasadă la alta (și înapoi) pentru ca evenimentul pe care-l organizase să iasă așa cum trebuie (ne-a aratat inclusiv cicatricile de pe spate rămase de la sârma ghimpată) s-a dezlanțuit jihadul. De fapt l-a dezlănțuit managerul de operațiuni (din echipa noastră, el are cea mai mică toleranță la idioți). Praf l-a făcut pe ăla. În martie mergem iar, dar luăm serios în considerare varianta fără moderator extern 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Relou, și eu te iubesc!
   Dacă totuși vă răzgândiți în privința moderatorului extern, mă bag eu?.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena, te aștept. Îți zic pe fb data și locul 🙂
   P.S. Te avertizez că nu-i ușor, suntem vreo 12 încăpățânați si doar vreo două încăpățânate. Dar știu că ești de nădejde și nu te sperii așa de ușor.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 14. O singură dată am participat la ceva de genul ăsta, dar era mai degrabă un fel de training legat cumva de companie, de abilitățile oamenilor, de skill-uri și lucru în echipă etc. Asta a fost anul trecut, în teambuilding.
  Nu vă mint, a fost deosebit, a fost interesant, a fost “altceva”, dar…s-au și desprins două concluzii:
  1. Dacă vrei să găsești 25 de oameni cu 25 de moduri de gândire total diferite, firma noastră este locul ideal pentru asta. Până și cei doi patroni ai companiei au rămas mască când au văzut ce specimene au în subordine. E adevărat că fiecare e unic în felul lui, dar nici chiar așa de unic!! ?? Și..
  2. Nu e o idee bună să organizezi asemenea cursuri după o noapte cruntă de beție, mai ales dacă 90% din cursanți chiar sunt niște bețivi de primă mână. Practic, după o oră de training d-ăla, primul coleg părăsea locul de desfășurare cu o cruntă durere de stomac (aparent combinația whisky+vodka+bere+vin în cantități industriale fusese puțin exagerată pentru sistemul lui digestiv), vreo 2 colegi picoteau conștiincioși cu pixul în mână, iar eu am descoperit că orizontalul și verticalul sunt chestii relative când trebuie să te ridici și să vorbești “în fața clasei” după ce ai consumat toată noaptea o gamă variată de spirtoase, atât de variată că îți trebui un A4 față-verso ca să le poți enumera. Restul păreau foarte concentrați pe subiect, deși pe sub mese se făcea trafic de pastile de cap și stomac.
  Concluzia mea ar fi că asemenea chestii ar trebui privite mai degrabă ca un fel de show-uri de comedie cu public interactiv, decât chestii serioase care să te învețe ceva.

  Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 0

  • @Ionuț, într-un TB din ăsta șefii mei au învățat că nu cursul în sine ne ajută să “lucrăm” în echipă. Ci momentul de după bețivăneală.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

 15. Măi fato, iar dai din casă? ce se întâmplă la coaching rămâne acolo….ahhh, femeile astea, nu mai poți avea încredere în ele. Ei, să mă joc eu mima cu tine vreodată?

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @SorinB, normal că te mai joci. Doar sunt singura din sală care n-avea marker roșu la ea.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

 16. Ba fomeie,zdravana nu esti.Orice altceva dar intreaga la cap ba! Si as mai zice dar….
  BRAVO!!!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Marius M, frumoasă, deșteaptă..hai, că te ajut eu că văd că nu-ti găsești cuvintele?.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • N am vrut sa scriu banalitati:))))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Marius M, și lucruri deja știute..?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 17. Tu în loc să îi plângi omului de milă razi de el. Oare cine i-a provocat traumele alea? Puteai să faci și tu o faptă umanitară și să tratezi un pic baiatul.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Ana, eu cred că aveam nevoie de tratament mai mult decât avea el nevoie :)))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 18. La mine s-a intamplat prin 2002. Lucram intr-un un mare magazin de bricolaj cu multi angajati, 75% femei. La un moment dat am fost anunțați ca mergem in team building la munte. Bineînțeles, in autocare s-a baut mai rau ca intr-un bar rusesc. Cand am ajuns la munte, cei mai multi eram deja rupti asa ca la contactul cu zapada am simțit brusc si subit (stiu, măh ca-i acelasi lucru dar vreau sa va arat ca stiu multe cuvinte!) sa cadem in genunchi. Intr-un final ne-am adunat, am mers in camere, am dormit si seara eram fresh pentru a incepe petrecerea (a se intelege orgia). A doua zi se presupunea ca se tine un curs de coaching pentru a trezi in noi pasiunea. De data asta pentru muncă. Problema este ca din 5 in 5 minute ieseam pe rand pentru a merge la baie. Care pentru pișat (urinat pentru cei sensibili) care pentru rugat la Budha cu veceul in brațe. Tot asa zisul seminar a fost un fiasco asa ca atunci cand am ajuns in București s-a tinut o mare ședință in care am fost făcuți in multe feluri de-a dreptul măgulitoare. Problema este ca cei mai mulți eram din nou mahmuri asa ca la urmatorul team building am facut-o si mai nasol. De data asta la mare. Dar asta intr-un alt episod!

  Elena, bun textul! Sunt curios daca ai avut suficienți chiloți de schimb…?

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • @Georgian, de-atunci nu mai poartă chiloți! 😛

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • @Georgian, te-am scos din bârlog?! :)))
   La mare am avut și noi un TB. La bulgari. În toiul petrecerii a apărut de niciunde o tipă beton. Noi, fetele, ne-am înfipt unghiile în gât iar băieții au sărit pe ea. Cel mai norocos dintre ei a plecat cu tipa pe plajă. Noi ceilalți ne-am așezat în fund pe scările hotelului (era chiar pe plajă hotelul) și-l așteptam pe fericit sa vină victorios. A venit. Urlând, dând din mâini besmetic și cu chiloții în vine. Tipa era travestit.

   Comentariu beton! Thumb up 42 Thumb down 1

  • @Anouk…mi-ar plăcea sa imi povestești de unde știi…cu multe amănunte…

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Elena, da am iesit din hrubă! Arat ca un neandhertalian nonmetrosexual. Adica am barba de viking, unghii de Big Foot si par slinos. De la șunca afumată consumată.

   Pana la urma, ai avut suficienți chiloți de schimb sau ai împrumutat de la partenerul orgasmic? ?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Georgian, am vrut sa fac schimb dar el nu purta tanga. Iar pe mine boxerii nu mă avantajează.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Georgian, n-am talent la povestit. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Anouk…nu cred asta nici daca imi dai o declarație scrisă cu sânge! Dar in fine…înțeleg că esti o femeie discretă. ?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Elena, te înțeleg. Nici pe mine tanga!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 19. Pe când lucram în auto,la unul dintre modulele de curs pentru certificare(fiecare curs dura o săptămănă)a venit trainerul oficial al mărcii,un neamț care vorbea doar engleză.Cursurile în general se țineau doar în locații șmechere,Poiana Brașov,Sinaia,Predeal(era perioada de boom în auto,banii nu erau o problemă pentru cel mai mare importator din Romănia).Cursurile însemnau cam opt ore de studiu,roll play filmate,teste ,restul de timp mâncare și multă ,multă beutură.Colegul meu de cameră și devenit între timp și bun prieten,o panaramă și o figură de om ,moldovean din Focșani,la care doar te uitai și te umfla răsul.Campion cu 3 dani la golit sticle.La fiecare curs aducea 20 de litri de vin și vreo 5 de țuică.Se tot dădea rănit să facă roll play,repet se filma,dar până la urmă a trebuit să trecă în fața camerei.La mine de dimineață ,de la micul dejun ,se dădeau niște lupte groaznice în stomac,sub forma unor gaze care își doreau să iasă cu ardoare afară la lumină dar cu strângere ,nu de inimă, ci de buci mă încăpățânam să le țin pâna la prima pauză.Revenim.Vrând, nevrând colegul de suferință,se ridică,se prezintă în fața tuturor,se pornește camera.Acum imaginați-vă un un mix de pseudo engleză cu dulcele grai moldovenesc:,,Hielou,mai neim is,X ,end ai em veri nais tu mich iou”În acel moment s-a auzit din sală un răs isteric însoțit de o rafală de mitralieră de asalt.Din cauza râsului ,supapa mea a cedat presiunii acumulate.S-a dat pauză pentru că era logic că nimeni nu mai putea continua,toți se înecau de răs,inclusiv trainerii.

  Comentariu beton! Thumb up 51 Thumb down 0

  • @Paco, cred că se înecau în miros, nu în râs. Dar așa vrei tu să crezi?????????

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

 20. @Elena ❤️❤️❤️

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 21. @Elena: Made my day, zeițo! M-am crăcănat de râs! Mi-am adus aminte și de textul cu filmulețul, moaaaa – uff, imaginație bogata 🙂
  Și da: frumoasă, deșteaptă, haioasă și puțin nebună… super oamă, ce mai. Love you, recunosc!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Papi, lăv iu tu!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Papi, te rugam noi sa nu o faci sa se îndrăgostească de tine pentru ca îi strici talentul si vine p-aici cu texte siropoase de spargem telefoanele!

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Papi…futu-i! Prea târziu! Nenorocitule, nu te vom ierta niciodată! ?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Georgian: 😀 😀 😀

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 22. Stii care-i culmea urâțeniei? Să te intorci nef***tă de la team-building.
  In altă ordine de idei… Tocmai am venit de la o ședință de genu’. A durat o săptămână.
  Știi ce nu înțeleg? De ce dracu’ trebuie să se țină la munte, într-un super hotel cu super dotări gen piscină, sală, jacuzzi, masaj, salon de infrumusețare, etc dacă n-ai timp nici să stai cât vrei pe budă? Teste, spălat pe creier, teste, strategii, teste ,coaching, teste, rol play.
  Iar eu am avut ghinionu’ dracu’ să fiu singura femeie din echipă. Și fix in fiecare seară să zică bossu: ‘ Miki, mă duc să mă culc. Tu stai cu ăștia, vezi să nu se îmbete și să facă scandal pă aicia. După ce îi bagi în camere îmi dai mesaj indiferent de oră. S-a-nțeles?’ Ia cartela mea, aveți bar nelimitat.
  Băieții mei or fi, dar nu știam cât duc la băutură… Am învățat în zilele astea despre fotbal, mașini, actrițe porn, poziții preferate de diverse din companie, etc.
  Vă zic sincer, cu mâna pe inimă…bărbații bârfesc mai rău decât femeile. Dar în general văd mai multe lucruri bune.
  În ultima seara le-am zis că nu mai pot. Să-i ia dracu’ ma duc la somn. Să mă cheme la final să plătesc.
  M-a sunat un chelner pe la 4. Jumate din pahare sparte, că a căzut unul peste masă jucând mimă.
  Mimă băi fi-le-ar mima a dracu’!!

  Comentariu beton! Thumb up 48 Thumb down 1

  • @Miki, unde îmi depun cv-ul?

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • Miki ,mie inca nu prea mi e clar daca aia despre culmea urateniei ai spus o cu referire la tine.Deci esti urata sau ti a mers bine saptamana asta?

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • Mie culmea urâțeniei mi se pare ca din gașca ta de prieteni absolut toți bărbații să te considere prietena lor cea mai bună.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • Doua culmi ale urâțeniei absolut geniale! Am mai învățat ceva azi, râd ca boul în balcon (io îs în balcon, să fie clar).
   Mi-am adus aminte de bancul ăla cu “Din ce se face uleiul de măsline extra-virgin… Din niște măsline foarte urâte!”

   Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 0

  • @Marius M
   Culmea urâțeniei mi-a zis-o iubi cand îmi făceam bagajele. Și a completat: ‘ Hai că nu ești chiar așa de nașpa.’
   M-am întors tot urâtă de la ședință…
   Unu pt că dacă ai liber de la iubi, n-ai chef să calci strâmb și doi … prima regulă învățată de la cel mai vechi din echipa mea a fost ‘ Noi nu ne f*tem între noi’
   Bine cred că se referea la turnat către ASM sau faulturi între colegi… Dar neah, nu cu ai mei.
   Oricum, le-am zis băieților cum e cu asta, cu urâțenia…și mi-au zis că, spusă în contextul corect și cu tonul adecvat e cea mai tare frază de agățat.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @ Elena
   CV-ul îl depui pe LinkedIn. Ai șanse mai mari.
   Cred că e post și in București. Și din câte știu e tot echipă de băieți. Hai că poate te pune să-i păzești tu, ca să nu-i mai bage ASeMița la culcare la 12, când pleacă ea.
   :))
   ‘ Paznicul’ e ales pe principiul ‘ Cine bea cel mai puțin/ deloc, e asemănător cu cei păziți și știe să facă muuultă caterincă, eventual stand-up’
   Am dezbătut aceste criterii cu băieții și am ajuns la concluzia unanimă că în mintea lor ( a șefilor) dacă îi fac să râdă, băieții beau mai puțin.
   Wrong!
   Beau mai mult și amestecat din cauza de ‘gură uscată’ și ‘ nu știm care merge mai bine in tratatea simptomelor’ :))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Miki, cum o dai, tot nu-i bine. Și dacă pui o megabunăciune să păzească o turmă de masculi, tot vor băli și vor alerga in jurul ei, apoi vor bea tot… pentru că deshidratare. 🙂
   PS: Sivi nu-mi depun la voi.
   PPS: Cel puțin până nu se angajează Elena 😀

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • Dragă Miki, ești în eroare profundă; voi, femeile, bârfiți superficial: noi, bărbații o facem analizând fiecare detaliu…:). Suntem super eficienți

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 23. Bai deci nu mai pot! Cum plm sa mimezi orgasmul la evenimente negative. Ce dracu?!?!? Oricum datorita acestui text am descoperit ca si barbatii pot mima nu doar femeile. Pana acum credeam ca la barbati este tac – pac – tum – bum – aaaa – spârc si gata.
  Bun text Elena! Multumesc!

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @YO, io chiar nu știu ce bărbați ai cunoscut tu până acum??.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Elena – eu nu am cunoscut si sincer nici nu as dori sa ii cunosc in felul acela. Totusi chestia asta cu tac-pac-tum-bum-aaaaa-sparc mi-a ramas in minte de cand am citit un text la o gagica care nu prea era tarfa, dar povestea numai de futai (blogul s-a inchis sau nu mai dau eu de el), cum ca a agatat-o unul din asta, idolul femeilor, muschi pachetele, frumos in draci, asta era in extaz si… si cand au ajuns la futai, asta a fost toata chestia: de la tac pana la sparc. 🙂 Dezamagire totala, si s-a mai si enervat cand tipul o intreaba asa cu o privire semeata: “Hey baby cum a fost?!?”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 24. Sănătate și noroc! Că bani au avut și ăia de pe ”Titanic”! E OK textul. Mă exprim așa fiindcă de dimineață m-am trezit cu falsa impresie că ce-o să citesc azi de la tine n-o să-mi placă și c-o să compun un comentariu în care să dau în tine ca surdu-n clopot. Ete că nu! Week-end fain!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 25. ????????
  Pai, in ordine: a văzut multe gagici mișto acolo, a ascultat muzică, a dormit, trezit, fumat, inimioare – cerere în căsătorie, mângâiat câinele, …și fiziologic vorbind …momentul următor.
  De parcă nu era de ajuns că trebuia să ne imaginăm persoana care ne intimidează cum stă pe closet că să ne treacă orice teama. Acuma, îți trece și de sex dacă, fara sa vrei, după ce ai citit textul ăsta, ai așa un flash despre cum ar putea interpreta scena asta partenerul. Elena, ? Îl printez, pentru fiică-mea când o crește mare.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @simona, deci și pentru tine a părut prea târziu textul ăsta. Pffff!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Deci eu acum am înțeles. Colegul nu a mimat că mângâie câinele!
   Colegul a mimat că o mângâie pe Elena și continuarea firească a fost partea a doua. Care nu era mimă! Dar nu s-a putut abține. ?
   Cred că toată lumea a plecat de acolo cu chiloții uzi.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Elena, știi cum se spune: dragostea e oarbă.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 26. Multumesc ca m-ai făcut sa rad!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Fanny, eh, stai să vezi cum e când te fac să plângi.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Bei,ia abtine-te.Ca ne fac astia sa plangem destul,nu de plans avem nevoie.Ca acum incep sa te critic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Marius M, dacă n-am stat bine vreodată la ceva, să știi că la “abținere” n-am stat.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • In regula,nu ma cheama abtinere.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Elena: Bravos!!! Te înțeleg perfect!

   Pe când eram io mai mic, mă “apținui” într-o seara până când am reușit să fwt un moment mișto. Iar tipesa de atunci mi-a zis ceva de genul: “Niciodată să nu te mai abții, nu trebuie sa impresionezi pe nimeni. Iar daca ești un om ok, vei ști ce ai de făcut după”. Nu mai știu dacă ii dădusem banii înainte sau i-am lăsat pe noptieră, dar pentru învățătura asta, cu siguranță au fost printre cei mai bine fwtuți bani vreodata.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Marius M, hahahaaaaaaaaa. Hahaaaaaa

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 27. E sambata ! Zambiti ! Multumesc Elena !

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Ionuthd, ??, zâmbiți cu toți dinții pe care-i aveti la voi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 28. ???

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 29. Eu pana acuma am inteles ca trainingurile astea motivationale de lifecoach sunt de doua feluri:
  1. alea organizate pentru manageri, care sunt in general banale si idioate care se termina cu un joc stupid de mima si cu recomandarea managerului general : bai , sa nu va futeti intre voi.
  2. cele organizate pentru si cu pulimea firmei, unde se lasa cu distractie, beute, paranghelii si la sfarsit toata lumea se intreaba : bai, nici nu mai stiu cine m-a futut aseara.
  Daca il vedeti pe manageru` vostru luni dimineata ca este nervos si incearca sa va futa, nu dati vina pe el. De vina este lifecoachu`.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 30. Angajat fără practică în activități “extrașcolare”, caut corporatist cu experiență pentru clarificări, sunt puțin confuză.
  Life coach-ul și speakerul motivațional nu-s două chestii diferite? Adică primul nu e cel care te învață cum să respiri, cum să te ștergi la fund și cum să-ți sufli nasul, iar cel de-al doilea te ațâță să faci treaba mai cu aplicație?

  @Elena, până la urmă, fata aia ce v-a învățat în afară de mimarea orgasmului? Sunt curioasă pe ce anume cer ăștia bani.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @didino, pe bune?! Ți s-a părut din textul ăsta că mi-am dat seama de ce s-a întâmplat acolo?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Elena, încercam să-mi dau seama pe ce anume cer ăștia bani, că pare o pâine bună de mâncat. Am avut zi de șmotru, mă gândeam că poate mă reprofilez. ?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 31. Elena, mi-ai adunat toate zambetele de la toate trainingurile la un loc.
  Primul meu TB in 2000, adica o saptamana dupa care ne-am ales cu febra musculara abdominala de la ras, serios. A fost campionat de bancuri, stricat sedintele si programul formatorilor.

  Cam asta s-a intamplat si azi! Multumesc.

  Acum, sigur asta e mereu senzatia la si dupa orice TB, dar intotdeauna ramanem cu ceva bine(de) invatat. 😛

  Seara faina!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 32. Citesc doar acum postul si comentariile, dar a meritat…rad de cateva minute bune!se incheie bine ziua asta petrecuta mai mult in pat( dormind evident, ca am lucrat de noapte!?) ma intreb de ce la mine la munca nu se fac traininguri de astea?!numai congrese, cursuri de specialitate… Multi ar fi mult mai relaxati dupa!?sau asta am inteles eu de aici! Raman totusi cu o intrebare: trainerii aia au nevoie de terapie psihologica după trainingurile astea cu voi??

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Nu, trainerii nu au nevoie de terapie după.
   Intră direct medicația antipsihotică și antidepresivă.
   Lumea pleacă spre casă cu masinile firmei, trainerii cu ambulanța.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Si locatia intra in procedura de reevaluare ISU.
   Multumesc Elena pentru text!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 33. @Elena, precum se vede, ai avut rol terapeutic asupra multora de pe-aici. Inclusiv a subsemnatului. Nu organizezi ceva traininguri? 😀 😀 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 34. Mdeci… am cazut din scaun de ras. Mi-au trebuit cateva minute sa imi revin sa pot tasta. Multam de impartasirea asta! O sa ma tina rasul asta o saptamana. Esti cea mai tare!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.