Habar nu am dacă știați că săptămâna asta, până duminică inclusiv, este în plină desfășurare Bucharest Fringe– Maratonul Teatrului Independent. Practic, o grămadă de trupe de teatru sunt prezente în prea-minunata Capitală și joacă în fiecare zi pe diverse scene bucureștene. Chestie care mie mi se pare mega-tare și-am zis să nu fiu egoist, să vă spun și vouă.

Așadar, sfatul meu, total dezinteresat și axat strict pe dorința de a vă ști mulțumiți, fericiți și culturalizați, ar fi să aruncați un ochi peste program și să vedeți la ce spectacole puteți ajunge.

Pentru program vă uitați aici și pentru bilete dincoace. Vestea și mai bună e că biletele de la spectacolele participante la Maraton sunt binișor mai ieftine decât la un spectacol normal și studenții au intrare gratis. Așa că nu văd de ce nu v-ați face un program de culturalizare intensă prin teatru săptămâna asta. Unde mai pui c-o să puneți sprijinul și la sprijinirea teatrului independent care nu se simte chiar în glorie zielele astea. 

Cu placere!

A, să nu uit, dacă aveți oareșce noroc la unele dintre spectacole o să ne vedem în sală.

P.S. Ia ziceți-mi voi dacă vreți să recidivez și să mai las aici texte despre chestiile mișto ale săptămânii. Ca să mă setez mental pentru asta. 

mihai_vasilescu_cortina