6,093 cititori

Între timp la Tecuci

În vreme ce noi ne dăm cu fundu’ de pamânt pe motive de Dragnea, Olguța, Firea, dosare penale, Belina și alte cele, băieții își văd nestingheriți de treabă.

Așadar, meanwhile la spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci se împart pliante precum cel pe care vi le-am pus mai jos.

M-am enervat oleacă citindu-l. Toate întrebările și răspunsurile sunt absolut jegoase și părtinitoare, dar de departe cea mai jegoasă mi se pare chestia asta:

Întrebare: Cu ce mă afectează pe mine căsătoria între persoane de același sex.

Răspuns: Experiența altor țări: în școli se va prezenta copiilor căsătoria între homosexuali ca fiind normală; dacă nu vei fi de acord cu ea, poți fi amendat, îți poți pierde slujba sau poți fi trimis la cursuri de reeducare; preoții pot fi obligați să căsătoreacă cupluri de homosexuali;

Cât de muist să fii ca să scrii și să mai și tipărești așa ceva? În ce alte țări primești amendă dacă nu ești de acord cu căsătoria între gay? În Coreea de Nord sau unde plm? Și cum funcționează treaba? Te oprește unu’ pe stradă și te întreabă ce părere ai? Dacă nu-i place ce-ai răspuns, jbam, scoate carnetul cu amenzi și ți-o dă scurt? Sau o să fie tot sarcina polițiștilor de la rutieră? Bună seara, agent de circulație Bică, actele la control, vă rog. Da’ cu ce-am greșit? Vedem noi acum cu ce-ați greșit. Ia spuneți, domnu’ conducător auto, ce vedeți în imaginea asta? Și-ți vâră sub nas o poză cu doi bărbați care se sărută pe o trecere de pietoni într-o intersecție semaforizată. Dacă răspunzi “doi oameni care se iubesc”, în loc de “doi tipi care traversează pe roșu”, pac, amendă si patru puncte penalizare. Așa?

Și slujba cum ți-o pierzi? Vine șeful de tură și-l trage de limbă pe Titi, prelucrător mecanic prin așchiere, iar dacă ăsta e de acord cu căsătoria între homosexuali și zice ceva de genul “da, șefu, că e și ei oameni”, îl zboară? Și la mutinaționale cum se procedează? Bagă întrebări perverse în cadrul evaluării anuale? “Care este modalitatea prin care poți să-ți realizezi KPI-ii într-o companie deținută de un cuplu de lesbiene?”.

Despre cursurile de reeducare nici măcar nu știu ce să zic. Ăștia nu sunt în stare să trimită la cursuri de reeducare nici măcar o maimuță dresată sau oameni care chiar ar avea nevoie de așa ceva, d-apăi să te reeduce cu forța. Gizăs!

Ultima, aia cu popii care ar putea fi obligați să-i căsătorească pe gay e priceless. Popii, înțelegi, acești nesătui de cașcaval pe care, contra unei sume potrivite, îi poți pune și acum și oricând să facă ORICE. Câtă vreme le dai bani îți vor sfinți și toporul pe care ai de gând să-l folosești ca să-ți omori soacra. După ce i-ai comunicat și lui asta, deisgur. “Aaa, fiule, păi ăsta e păcat greu, mai pune 1000 de lei ca să ți-l iert”.

Mno, treaba e că știu că-mi răcesc gura de pomană. Cei pentru care au fost tipărite mizeriile astea nu citesc aici (mă rog, nu citesc în general) și oricum se vor duce încolonați la votarea referendumului pentru familia tradițională. Singura șansă e să nu mergem la vot noi, ăștia care avem mai mult de doi neuroni. Pentru că, nu știu dacă știți, dar dacă prezența la vot e mai mică de 30%, nu se atinge pragul minim de participare, deci nu trece referendumul și pot să se spele cu el pe cap (era cât pe ce să zic “să și-l bage în fund”, dar era nițel redundant având în vedere depre ce vorbim). 

Pe final, mai am două întrebări. Oare putem afla cine a tipărit mizeriile astea? Le-ați văzut și voi pe undeva?

mihai_vasilescu_referendum

110 de păreri la “Între timp la Tecuci

 1. Asta e marea problema la romani:daca nu stim ce face vecinul,cat castiga,cu cine se … nu putem traii.sau si mai rau daca nu ne dam cu parerea despre x si y nu suntem fericiti..iar popii sa nu mai zic.i au bani de pe prostime la greu.daca fiecare biserica ar avea o mini anexa si un tarc pentru oamnenii fara adapost si caini nu am mai avea nici unul pe strada.cu banii din care s au facut monstrozitatiile de catedrale s ar fi putut face spitale.dar pe popii ii intereseaza doar banul.ultima moda in cartier baba de vizavi plateste la popa sa descante ca vecina de langa ii face farmece cu alt popa!

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 6

 2. În schimb, dacă în acelaşi spital ar fi apărut un pliant pro-căsătoria între persoane de acelaşi sex, era un scandal cât casa că “uite ce agresivi sunt ăştia, vor să ne-o bage tuturor în fund!”. Nu de alta, dar am văzut că problema homosexualităţii e mai dură doar când vine vorba despre bărbaţi. La femei e acceptată (savurată?) tacit, sau, în cel mai rău caz, mai e câte un bărbat care consideră că femeile cu pricina, săracele, n-au avut noroc în viaţă. Că, dacă-l cunoşteau pe el, ar fi fost toată viaţa moarte după pu…, pardon, bărbaţi.

  În altă ordine de idei, câtă vreme în biserică se face campanie electorală pentru un partid/candidat sau altul, câtă vreme în şcoli religia e băgată cu forţa, cătâ vreme directorii de şcoli şi spitale sunt puşi politic, la ce ne putem aştepta?

  Cât despre referendum, dezinformarea e în floare. Am întâlnit destui revoltaţi că se face un referendum ca să aibă homosexualii dreptul de a se căsători şi de a adopta copii. Şi, invariabil, discuţia mea cu ei s-a purtat pe aceste coordonate:

  Eu: Referendumul nu e pentru asta.
  X: Dar pentru ce?
  Eu: E pentru a se prevedea în constituţie că doar un bărbat şi o femeie se pot căsători unul cu altul. Cu alte cuvinte, că doi homosexuali nu se pot căsători.
  X: Păi ce, acum pot?
  Eu: Nu, legea nu permite asta.
  X (după o scurtă pauză): Păi şi atunci de ce se mai face referendum?
  Eu: De proşti ce suntem.

  Comentariu beton! Thumb up 90 Thumb down 5

  • Tare asta cu n-au avut noroc. Chiar, ma gandeam, ca nici o femeie, oricat de dusa (si eu nu sunt tocmai cu tiglele pe casa) nu zice despre gay (oricat de faini, muschiulosi si cu joburi banoase)…bai astia n-au avut noroc, nu m-au cunoscut pe mine, ca imediat isi schimbau optiunea si intemeiau o familie traditionala.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 3

  • @Syl, din păcate, la bărbaţi există asemenea specimene. Şi Mihai a dezbătut subiectul acum câteva luni. Nu ştiu de ce, tind să cred că acela e profilul bărbatului care crede că el are dreptul să facă orice, în timp ce femeia trebuie ţinută aşa, mai din scurt, “că e cam proastă”. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

 3. Salutare.
  Între noi fie vorba, lucrătura e profi. Mesajul (topica lui), felul în care-s construite frazele, machetarea și chiar (din ce pare privind foto) hârtia, toate par a fi făcute de unii care știu clar cum să se adreseze populației. Mai că aș zice că le-a fost gâdea pastor… Ție nu ți se pare foarte asemănător cu printurile de la metrou (și de pe mai știu eu unde), alea cu “Vrei să îți vorbim despre Iisus”?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • Acum mulți ani, tânăr și neliniștit burlac, intr-o sâmbătă pe la ora 13 sunt trezit (fusese o noapte de chef) de doua “surioare” (una tânără și una bătrână) care sunau la uși ca să vorbească despre Isus. Le-am invitat la un coniac, să vorbim mai pe îndelete. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. “Este în interesul oricărui copil să fie crescut de părinții săi naturali”
  Asta sună ca și cum avem un copil, cu o mamă și un tată iubitori, și vine cuplul cel rău de homosexuali, îl fură să îl crească ei.
  Ținând cont de ce cazuri știu cu copii maltratați, părăsiți etc… afirmația de mai sus e dureros de neadevărată.

  Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 3

 5. Mai sunt pliante de-astea.
  Tot prin Moldova le-am văzut… In sălile de așteptare la medici, in cabinete de la țară, împreună cu altele pt x siropel de durere in gât sau y pastile pt ficat.
  Da, se adreseaza unei majorități a populației de la sate sau micile orase. Se adresează celor care merg la vot oricum, fără sa știe ce votează sau care votează din inerție PSD ‘ că ne-a dat’ sau ‘ că pă vremea ailaltă era mai bine’ ori ‘ cu Eleescu și a lui că știe el ce face’
  In legatură cu ‘ cine le printează’ pai hai sa vedem ce scrie pe margine ‘ adresează-te in scris Senatorului tau’ care senatori sunt pro referendum și sunt interesați să aibă in scris ce vrea poporul?
  Atâta timp cât vor exista Latrina 3 si reclame la teleșoping cu pastile minune, degeaba imi consum cuvintele.
  Mă gândesc foarte serios la emigare. Pentru mine, pentru copilul meu care merită mai mult de atât.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 4

 6. Întrebare: Cu ce mă afectează pe mine căsătoria între persoane de același sex?
  Răspuns: preoții pot fi obligați să căsătoreacă cupluri de homosexuali

  Având în vedere acest răspuns idiot, sunt nevoită să insist: Așa, și? Cu ce mă afectează pe mine că preoții pot fi obligați să…?

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 2

  • Aiaiaaai….Si printre popi sunt homosexuali,nu cred ca asta ar fi o problema…
   Mi-am adus aminte de un banc sec:
   -Care e orasul preferat a lui Pomohaci?
   Rasp: Fundeni.?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

  • Ăsta e un paradox, nu ?! Cel mai mare procentaj de gay e in randul preoțimii, dar tot ei se opun…lor ! 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

  • @Laura, Exceptând faptul că nu mă afectează nicicum dacă preoții ar căsători cupluri homosexuale, cum, cine ar putea obliga preoții să oficieze astfel de slujbe?
   Din câte știu Biserica e separată de Stat (cel puțin în teorie) și Statul nu poate obliga Biserica să oficieze slujbe care contravin credinței respective.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Anouk S-a întâmplat asta parcă prin Danemarca. Statul a spus ceva de genul: ”Atâta timp cât tu Biserică, ești finanțată din bani publici, te supui guvernului. Nu ești de acord, retragem finanțarea” Și i-a obligat să accepte și femei preot.
   Întrebarea mea este: dacă te-a cununat un popă și afli apoi că este homosexual, conform bisericii mai este valabilă cununia? Nu e spurcată? Hahaha.
   Că văd că ei consideră că dacă un popă cunună un cuplu homo, e spurcăciune mare.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • @Xenopol, ok, în Danemarca. Dar în România nu poate impune Statul Bisericii ce slujbe să accepte.
   Iar ăia care vor neapărat să-i cunune un popă să se gândească inainte.
   Mie toate argumentele aduse în fițuica asta precum și de alți susținători ai referendumului ăsta mi se par niște aberații care se adresează analfabeților. Nici nu mă mir că s-a găsit asta într-o zonă renumită pentru lipsa de educație (nu că ar fi singura zonă de acest fel).

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @Xenopol, Danemarca e o situatie speciala. Biserica lor nu a fost obligata sa casatoreasca gay pt motivul ca e finantata de stat, ci pt ca biserica e institutia abilitata sa oficieze casatorii. In unele zone, daca nu cumva peste tot, singura institutie abilitata sa oficieze casatorii. Nu exista casatorie civila si religioasa, exista doar casatorie si atat, care se face la popa/biserica. Daca un cuplu vrea sa se casatoreasca nu are unde se duce in alta parte. De aceea a fost obligata biserica la ei sa casatoreasca cupluri gay.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Anouk,
   Puțin off topic: în Ro, Statul nu finanțează Biserica? Mie îmi pare că da, și încă mult…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Xenopol, sa afli ca popa e homosexual n-ar fi foc. Pana la urma, “si ei e oameni” .Dar cand se dovedeste a fi pedofil, se schimba treaba.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Merge un enoriaş la preotul din sat şi îi spune:

   – Părinte, ştiţi… mi-a murit câinele şi aş vrea o mică înmormântare creştinească, aşa… după cum se cade.

   Preotul îi răspunde:

   – Măi Gheorghe, eu am avut bunăvoinţă şi te-am ascultat, dar du-te mă şi îngroapă-l undeva în pădure. Unde ai mai văzut tu înmormântare la câini, cu popă?

   Pleacă Gheorghe şi revine a doua zi:

   – Părinte, m-am gândit cu nevasta Paraschiva, totuşi… o mică slujbă acolo, nu se poate?

   – Măi Gheorghe, du-te unde-i vrea, du-te caută-ţi pe cine-i vrea să ţi-l îngroape, du-te la păgâni şi nu mă mai bate la cap.

   Gheorghe se îndreaptă spre uşă supărat şi zice:

   – Apăi, dacă aşa stă situaţia,… ne-om duce prin alte părţi, dar eu cu nevastă-mea am strâns cu greu, vreo 3000 de euro pentru înmormântarea lui Azorel…

   – Aaaa, păi mă, stai aşa, despre Azorică-i vorba? No stai aşa mă,… că Azorel îi câine ortdox bă.

   Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 3

  • @ Ady. Te contrazic. Danemarca este un stat laic, deci nici vorbă de obligația căsătoriei la Biserică (Nici măcar în România nu este această obligație.)
   Te poți căsători la orice primărie
   Uite aici http://gettingmarriedindenmark.com/

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @Laura, nu e vorba dacă o finanțează sau nu (de-aia am și zis de teorie). Ideea e că la noi Statul nu are dreptul constituțional de a impune Bisericii anumite proceduri (slujbe). Și sincer mă îndoiesc că Biserica ar accepta așa ceva.
   Deci mi se pare praf în ochi ca argument ai susținătorilor coaliției.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Anouk ”Și sincer mă îndoiesc că Biserica ar accepta așa ceva.” Depinde. Poate e un exemplu cam forțat (erau altele vremurile) dar Biserica (conducerea și preoții de rând – nu vorbim de excepții ci de marea masă) nu a prea protestat la dărmarea bisericilor și mănăstirilor de pe timpul lui Ceașcă.

   La o combinație (ipotetică) de eliminare a finanțării de stat + ordin de la Secu (pardon SRI) către Preafericit, cred că ar găsi eu un pasaj prin Biblie care ar spune că nu e chiar așa mare păcatul și că Biserica trebuie să se înnoiască……

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Xenopol, hmmm…..cred că ai și tu dreptate…..

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @Anouk,
   Ca și Xenopol, spun că Statul ar avea pârghii să țină Biserica în frâu. Dacă ar vrea și dacă Statul ar lucra în interesul logicii și al propriilor cetățeni. Că asta e o utopie, da… e altă poveste.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Înțeleg punctul vostru de vedere, dar nu pot să concep un argument decât pe baza unor date exacte, legi, principii etc. și nu pe baza unor mișculații politice și interese de moment. Ca de obicei sunt idealistă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 7. Am născut în 2012. Soţul meu a venit şi ne-a luat din spital pe mine şi pe copilul nostru, ne-a adus acasă unde ne-am holbat la creatura aia infofolită ca o omidă, căcaţi pe noi de panică şi îngrijorare de cum o să facem să o creştem şi alte celelalte. Am pus-o la ţâţă şi-a mâncat, tac-su a spălat-o şi ea a borât pe el. Familie tradiţională. Ulterior am divorţat, eu le cresc mai mult singură pe creatura aia mică şi pe soră-sa. Familie netradiţională. Tac-su are altă familie tradiţională acum.

  Silvia a născut în 2012 şi ea. Iubitul ei a venit şi i-a luat din maternitate pe Silvia şi pe băieţelul lor. Familie tradiţională. Dar numai că cei trei nu au mers acasă să trăiască precum familia tradiţională. Ei s-au oprit la nuş ce mănăstire. Unde n-au găsit lumină în sufleţele. Aşa că s-au dus în pădure. Unde au lăsat copilul. În ger. Apoi au plecat acasă la caldurică. Familie tradiţională. Bebelusul a fost găsit, spitalizat, salvat. Părinţii au făcut puşcărie, au iesit din puşcărie şi DA, le-a fost încredinţat copilul.
  „DGASPC Prahova a considerat că era firesc ca minorul să crească alături de părinţii biologici. S-a constatat că părinţii s-au reabilitat, sunt căsătoriţi legal, au un venit stabil“. Familie tradiţională.

  Eu nu mai am cuvinte. Primul care îmi laudă în faţă “familia tradiţională” ia un şut în coaie sau un pumn în ţâţe.

  Comentariu beton! Thumb up 68 Thumb down 4

  • @Vera, aia trebuiau reabilitati prin eutanasiere.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 4

  • Da cine ești tu bă ?
   Cikicean ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Ce vorbeşti, @Colonele?! Tu ce le-ai face? Tu i-ai angaja pe ăştia doi, să le pui pâine pe masă, fir-ar ei ai dracu’ de nenorociţi?! Ai ieşi cu ei la bere? Tu ca părinte (ştiu că eşti), ai lăsa copilul tău acasă la ei să se joace cu al lor? Aud?!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @Vera Stau și mă minunez (era să zic îmi fac cruce). Orice om normal gândește că un cuplu care își abandonează nou născutul în pădure să moară trebuie decăzut din drepturile părintești pe viață (eu aș zice și sterilizați). Iar instituțiile statului, care ar trebui să apere copilul, îl bagă în gura lupului. Parcă ar fi nebuni

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @Vera> oripilată am fost, încă mai sunt, când am auzit de cazul ăsta. Și io să completez fițuicile alea la școală, cum că ce fel de familie sunt, normală, monoparentală etc.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Un bocanc în pizdă…
   ROFLMAO!!! 😀 😀 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • @Vera, sa traiesti! M-ai uns pe suflet!

   Cand am vazut la stiri ca au “retrimis sa creasca in sanul familiei biologice” un prunc de vreo 9 ani dupa ce abia au reusit doctorii sa-l scoata din coma alcoolica mi-a luat-o la vale neuronu’. Adica, ce-i asta, frate? Pe aia care vor sa infieze un copil ii cauta si-n cur si le impun tot felul de conditii idioate, si alora care ii alcoolizeaza la greu sau ii nenorcesc in bataie li-i trimit inapoi, ca poate duc lipsa de saci de box.

   Familia traditionala este un mare c..at cata vreme in casa e cu ho si cu pumni. Nu mai bine creste pruncu’ doar cu unul dintre parinti, da’ linistit?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Adriana Păi copiii nu sunt importanți pentru că nu votează. Interesul este să îi “crească” mulți și proști, în familii ușor influențabile. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Vera Corect!
   Sa creasca si sa devina cretini usor influentabili.
   Si-apoi sa ajunga sa ne conduca.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 8. Dacă ești altfel, ești din Tecuci si nu folosești muștar ca lubrifiant, poți lua amendă !

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 9. Am senzatia că trăim intr-o tara in care îndobitocirea populatiei a ajuns la rang de arta. Si pana la urma problema nu e ca se vrea îndobitocirea, ci ca au cu cine sa experimenteze. Dupa 27 de ani de democratie (ca sa nu mai zic de evolutia tehnologiei) suntem un popor mai tâmpit decât in Evul Mediu. Toata lumea evoluează, doar noi suntem pe dos la orice, ca doar noi suntem poporul ales…cum sa nu vrei sa pleci din tara asta cu prima ocazie? ?

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

 10. Excelent fluturasul asta .Abia acum am inteles pericolul.Si daca o sa intalnesc persoane care le distribuie o sa cer cat mai multe pe motiv ca le impart la toti vecinii de pe strada, prin blocuri,institutii…..iar eu o sa le rup in bucatele mici, mici …ca sa diseminam mesajul cat mai bine.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

 11. Mi-a venit sa vomit cand am citit raspunsurile celor trei intrebari. In acelasi timp m-am gandit la cel putin 15 termeni pe care i-as putea folosi ca sa-i numesc pe acesti cercopiteci care au conceput aceste mizerii.
  Nu mai pooooot cu astia!!!!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 12. Mă simt atât de iluminată după citirea minunatului text că neapărat trebuie să zi și io ceva…
  Păi hai să facem analiză pe text, zic…

  “Căsătoria asigura posibilitatea nașterii de copii.” Exceptional!!! Aplauze pentru autor!!! Cine dreaq m-a pus să învăț la școală că ca să faci copii e nevoie de 2 celule și un uter prietenos?! 18 ani de școală s-au dus pe p… ăstaaa… coaliție… Am fost într-o eroare totală toată veatza mea… nu faptul că sunt femeie îmi asigură posibilitatea nașterii de copii, nu-nu-nuuuu… căsătoria mă face mamă. Sublim! (sunt cârcotași ăia care vorbesc despre numărul de mame adolescente și niște mega fraieri ăia căsătoriții de nu pot avea copii… păi dacă nu s-au dus la popa potrivit…)

  (…)”condițiile optime pentru creșterea și educarea copiilor” Claaar! Categoric și indubitabil… Doar știm foarte bine că în nici o familie tradițională românească nu există sărăcie, iar rata abandonului școlar în creștere e o invenție a sorosiștilor ca să pună mâna pe copilașii noștri scumpi și educați și inteligenți ca să le fure organele

  “continuitatea istorică a națiunii” Aici am plâns cu lacrimi. Mă jur pe coaliție! Câtă dragoste pentru țărișoara asta, pentru cei mai cei dintre traci, pentru ai noștri falnici ca brazii!

  Vă las acum… mă duc să muncesc… ca să aibă statul român cu ce să plătească ajutoarele imbecililor care chiar cred mizeriile asta. fmm

  Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 3

  • Nu uita de rugăciunea de dinainte de vio… dragoste neprihănită post maritală, doar așa se va realiza făptura!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Nico, hell yeah! :)))

   Din aceeași gamă, și care să ne mai dovedească încă o dată poziția noastră pe axa timpului (aia continuă, da? pentru continuitatea nației), am mai aflat una… Știați că dacă un copil se naște cu handicap este din cauză că a fost conceput în zi de post sau de mare prasnic?!
   Mi s-a facut cutia craniană ciur de cum se lovea neuronu’ de toți pereții când am auzit… Nici nu mai știu ce m-a frapat mai tare… Inepția auzită sau convingerea cu care o grăia persoana respectivă…

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Ilinca, lucrez în domeniu. Dacă ai şti de la câţi aud inepţii înrudite cu cea spusă de tine…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 13. Ca un homofob respectabil,misogin si neiubitor al etniei noastre conclucuitoare va promit ca daca sta langa mine un rahat din asta cu ochi care vrea el sa hotarasca cum e bine sa te fwti si cum sa nu ai drepturi, daca Vasile face wrestling cu Ion in loc de Marita ii dau cu entuziasm un cap direct in gura.Da,ba,mu.ie vreau ca aia pe invers sa aiba aceleasi drepturi,sa adopte copiii care ii abandonati voi in boscheti sau in paturile maternitatilor.
  Semnat :un crestin care ii este scarba de voi zdrente fariseice.

  Comentariu beton! Thumb up 42 Thumb down 4

  • @edelweiss, boss, uite d-aia îmi place mie de tine. Chapeau!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 14. Este o avalanșă zilele astea peste tot de chestii care au legătură cu credința, biserica, păcate, dumnezeu, religie și alte asemenea chestii. Sau sunt eu în bula care nu trebuie și citesc ce nu trebuie. Pare că, în ciuda chestiilor pământești care se întâmplă (gen scumpiri, decizii și legi tâmpite, fenomene naturale extreme, corupție generalizată etc.), tot poporul e preocupat doar de doamne-doamne și treburile lui. Eu cred că doamne-doamne nu există, dar dacă există, e clar că ne fute în cur de ceva vreme, ca nație, fără să dea un scuipat pe credința, catedralele și crucile noastre (tot ca nație vorbesc, fiindcă mă simt din ce în ce mai singur în acest ocean de fanatism religios).
  Și acest referendum se încadrează în aceeași categorie, de chestii inutile, dar făcute cu bani mulți (a se vedea pliantul de mai sus), care nu ajută cu nimic și de care ar râde până s-ar pișa pe el până și bărbosul suprem, asta dacă admitem că ar exista.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 15. Eu zic sa facem inainte referendum pentru jupuirea in piata publica a tuturor muncitorior din orfelinate care abuzeaza si trateaza rau copiii. Dupa ce o rezolvam pe aia, putem limita adoptia doar la cuplurile hetero, si sa stam linistiti ca doar orfanii, saracii, ar avea deja o casa armonioasa si iubitoare: statul.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 16. Și eu care credeam ca e un articol despre cozonacii de la Tecuci!!!

  Misterul copilărie continuă!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 17. Romania are de rezolvat probleme cu adevarat grave – saracie, violenta asupra copiilor, asupra femeilor, emigrare masiva, posibila imigrare de africani etc etc. Nu ai cum sa ai familie buna- traditionala, netraditionala- cata vreme tu ca popor esti cum esti- slabit, saracit, distrus. Corupt. Politica este un dezastru in Romania, cu asta trebuie facut referendum si trimisi acasa TOTI.
  On sau off topic, nu stiu…O tipa in Italia s-a casatorit zilele trecute cu ea insasi. De ani buni auzisem de forma asta de casatorie , iata ca a ajuns in Italy- e prima pe aceste plaiuri. Nu e legala, nu e morala dar omul se casatoreste cu cine vrea! NU?

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @GMT,
   Aștept să ne anunți când va divorța de ea însăși. Oare se duce la tribunal? Face și partaj al bunurilor? 🙂

   P.S. face și copii cu ea însăși? că dacă îi face cu altcineva se cheamă că-s născuți în afara căsătoriei, nu?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • Bastard !

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Laura, acum ceva ani am auzit de chestia asta cum sa te casatoresti cu tine insuti adica. M-a fascinat ideea, ca sa fiu onesta…E o idee filozofica profunda. 🙂 Tipa din Italia a zis ca va accepta orice copil venit din afara casniciei cu ea insasi. In luna de miere a fost singura, normal. La casatorie au participat multi si toata lumea i-a (le-a) facut urari de casa de piatra. Intr-o lume asa ravasita de intrebari si mirari…nu ma mai intreb si nu ma mai mir de nimic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 18. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 24

  • @Bogdan, zi-mi că trolezi că altfel nu înțeleg cum de ai ajuns pe-aici.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 19. You made my day ?. Clar ca publicul tau tinta nu e acelasi cu cel al cititorilor de pliante, dar e atata de haios cum prezinti problema ca pur si simplu imi faci ziua mai frumoasa! Multumesc.
  PS: Ma straduiesc din rasputeri sa le explic copiilor mei ca se pot iubi doi oameni de acelasi sex fara probleme si ca nu e treaba noastra ce fac alti oameni in intimitate, dar tare greu imi e cand profa de educatie civica de la scoala e aceeasi cu profa de religie… Au dezbatut ore in sir problema homosexualitatii si li se induce pur si simplu homofobia. Sper doar ca am o influenta mai mare eu decat “duamna” si copiii pe care deja i-a convertit si care fac lobby anti LGBT.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 20. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 3 Thumb down 16

  • @Bogdan, bo$$, la referendum, spre deosebire de votul pentru alegeri, poți să-ți exprimi opțiunea și prin neprezentarea la vot. Neprezentare care înseamnă că nu ești de acord cu subiectul referendumului. În rest, ce-aș putea să mai spun? Cred că ai o viață tristă.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Aberație mi se pare că ultima noastră problemă e câți purtători de pwlă sunt într-un act sexual consimțit.

   Aberație mi se pare că educație încă mai înseamnă “eu te-am făcut, eu te omor” și că bătaia e ruptă din rai.

   Aberație mi se pare că 55% dintre români cred că există justificare pentru viol sau violență domestică.

   Aberant e că suntem pe primul loc la numărul de gravide minore sau la mortalitate infantilă. Că recordul pentru cea mai tânără bunică e tot de la noi, o co-națională de 23 de ani. (mă frec în ea etnie, tot cetățean român e!)

   Aberație mi se pare că sunt niște zeci de mii de copii în orfelinate, centre de plasament sau cum le-or mai fi botezat ca să nu sune atât de crunt cum sunt de fapt. Că există oameni angajați acolo care maltratează și abuzează copii.

   Aberant e că ne dăm cu posteriorul de pământ de mila și soarta pruncilor din orfelinate, mai ales toți aștia care nu găsim nicicum câteva ore pe săptamână și suficiente resurse sufletești să mergem in asemenea centre. Condițiile de cazare și masă sunt, în general, relativ decente, nu de asta duc lipsă copiii de acolo! După câteva dăți în care mi-au rămas mințile praf în parcarea din curtea unui centru la plecare și sufletul lipit de mânuțele alea care nu se mai desprindeau de noi, n-am mai fost capabilă să merg. (mă simt și acum vinovată că nu am mai putut și am renunțat atunci, chiar dacă încă nu am renunțat definitiv la ideea de voluntariat cu acești copii și într-un final o sa ajung să pun și în practica ceva, cumva cu și pentru ei)

   Aberant e că vrem schimbare doar de la ceilalți, uitând să începem cu noi.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

  • Bă, @Bogdane, că altfel nu știu cum să-ți zic, tot îi dai înainte cu stânga, dreapta, comuniști, socialiști etc. deși ți-am mai scris pe undeva că orientările astea sunt doar în capul tău și în capetele altor tâmpiți ca tine. Revino, naibii, în România secolului 21, că te-ai rătăcit prin interbelic și ai rămas acolo.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Bogdan, cum am spus şi într-un alt comentariu: referendumul ăsta e un nonsens. Pentru că opţiunile de vot sunt:
   – homosexualii nu au dreptul să se căsătorească (prin lege)
   – homosexualii nu au dreptul să se căsătorească (prin constituţie)

   Deci nu votăm dacă au sau n-au dreptul. Sunt nişte bani aruncaţi de-a-mboulea.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Bogdan.Ei au dreptul sa promoveze bla bla.Faza e ca promovarea asta a dus la un referendum platit din banii MEI.Ca EU muncesc si platesc impozite,nu dobitocii care stau cu nasul in curul popilor si traiesc din ajutoare sociale.
   Sunt perfect de acord cu orice reclama si promovare pana se ajunge la buzunarul meu. Si sunt de parerea ca un referendum este un lucru serios,nu trebuie facut referendum ori de cate ori lui popa Vasile i se scoala

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 21. O noua metoda pt indobitocirea populatiei ( de parca nu era suficient de indobitocita deja), probabil se mai ”spala” niste banuti, niste fonduri trase pe dreapta in buzunarul cui nu nu trebuie pt ca nu-i asa, in democratia-comunista in care traim este practica cea mai des intalnita…burtosii fura si se ingrasa si fraierii platesc. Totul e o gluma proasta in tara asta, de la preoti gay , carora se place sa te priveasca din spate cand te apleci pana la asa zisese ”legi” care sunt concepute doar pt burtosii care adorm pe scaune in parlament. Nu stiu oare c e mai grav, ca involuam pe zii c trece sau ca procentul prostiilor creste exponential in fiecare secunda???? Eu sunt absolut convins ca ”libertatea” a fost foarte prost inteleasa la noi si oamenii au ”preluat” exact ce nu trebuia din afara…Trist, foarte trist

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 22. Sunt disperati deja….chiar saptamana trecuta 2 clientii( el ceva neam de popa,nu stiu sigur,teologia a facut,ea tine contabilitatea la o asociatie a biserici,vin si ma intreaba dintr-o data :ca sper ca mergeti la referendum si votati cu normalitatea,initial am uitat ce referendum,sincer,apoi m-an trezit si eu in sfarsit.Din start le-am spus ca pe mine nu ma intereseaza ce fac oamenii in intimitatea lor,plus ca atata timp cat sunt cetatenii ai acestei tari,platesc taxe,au aceleasi drepturi ca si mine.Au plecat cu coada intre picioare?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

 23. Dimineață am văzut la știri că nu mai sunt lemne. Romsilva poate asigura doar jumătate din necesarul de lemne pentru încălzirea populației. Dacă i-aș prinde pe ăștia de tipăresc pliante despre ce și cum, i-aș arde. La figurat evident și la propriu direct la portofel . I-aș arde și pe cei ce organizează referendumul. La figurat evident și la propriu să se șteargă la c*r cu deștu’.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 24. Pingback: De citit în drum spre casă - 214 - Georgeisme

 25. Intrebare: Cu cea afecteaza pe mine cu cine se casatoreste Gogu?
  Raspuns: Ma afecteaza enorm si ma perpelesc in somn. Dar cine este Gogu?
  Intrebare: Cu ce ma afecteaza ca spitalul din Tecuci nu are de nici unele?
  Raspuns: Nu stiu d’omne. Basescu e de vina.
  Qed

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

 26. Credeți că se va face referendum-ul ăla?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @VictorR, da, bineînțeles. Se trag atâția bani din această chestie încât ar fi păcat (pentru unii) să nu se facă. Nu contează dacă rezultatul va fi luat în considerare sau nu. Înclin să cred că nu. Dar banii, comisioanele….
   Ce firmă crezi că tipărește, de exemplu, aceste pliante? Sau bannerele și afișele care vor împânzi la un moment dat orașele? Din ce bani? Cât crezi că costă organizarea acestui referendum în realitate și cât crezi că se adaugă în plus? Eheee….pe Dragnea & co îi doare undeva de drepturile gay-lor, constituție și alte alea. Dar banii, comisioanele…..?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @VictorR Se va face. Și pe lângă întrebarea cu căsătoriile vor mai pune 1-2 întrebări cu scris mai mic.
   Eliberarea din pușcărie a persoanelor peste 60 de ani care nu au comis fapte cu violență (adică doar au furat de la stat) și altele asemenea.

   Și (am mai zis acu’ ceva timp) va și trece referendumul. O să vezi.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @VictorR, nu credeam ca voi ajunge sa rasfoiesc manualul de sport de clasa a V-a, de exemplu. Dupa ce-am ajuns s-o vad si pe-asta, cred ca orice e posibil!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 27. De obicei sunt de acord cu opiniile tale, dar acum cred ca esti putin in eroare , prin prisma faptului ca nu traiesti in vestul Europei.
  Aici este exact ce scrie in acel pliant: prin prisma acelui nenorocit de politically corectness daca zici ca nu esti de acord sau esti impotriva esti amendat pt hate crime si prin prisma presiunilor sociale chiar iti pierzi locul de munca.
  Aici este chiar un proces prin care se incearca obligarea unui preot sa casatoreasca un cuplu gay.
  So…..just sayin’

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 10

  • @marian, da’ nu scrie nicăieri că trebuie să fii musai de acord cu mine.
   Iar ce-ai înțeles din pliantul ăla e strict treaba ta.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • @Marian, ți-am dat minus pentru ca ai o problema gravă de logică. Nu e vorba de political corectess, ci de normalitate. Normalitatea de avea aceleași drepturi ca ceilalți. Au aceleași obligații, dar nu e ok să aibă și aceleași beneficii? Nu te privește pe tine ce face ăla gay la el în dormitor, nu îți este cu nimic inferior ție sau altora. Motiv pentru care, dacă îl tratezi diferit, meriți o amendă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

 28. Preotii vor fi obligati…care preoti? Cei anchetati pt pedofilie sau cei pt homosexualitate?!
  Decat sa stea copilul intr-o familie de gay, mai bine in una traditionala, sa vada cum ii da taticu lu mamica la coaste, cum o face ca la usa cortului sauuu in centrele de plasament!
  Ne-am rezolcate toate problemele personale si ne ramasesera ale gay-lor!
  Eu am prieteni gay declarati. Imi sunt prieteni foarte buni, care vin la masa mea, se joaca cu ai mei copii, ne sarbatorim evenimentele impreuna, ne stergem mucii unii la altii! Au relatii de iubire mai curate si mai statornice fata de multi, multi altii! Imi pregatesc rochia cu spatele gol sa-i insotesc peste hotare pt a-si oficializa casatoria.?
  Opinia publica este grosolan manipulata. Ti se baga in ochi parade gay. Nimeni nu a stat sa analizeze ca sunt un manifest! Un strigat catre accepare si toleranta!
  Va spun si voua ce le spun celor din jurul meu, o chestie general valabila: tu interactionezi cu omul, nu cu viata lui intima!

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 4

  • @IoanaR tu si altii care ati scris pro noi cei fara drepturi = LGBTQ+ m-ati uns din nou la suflet , am citit cu lacrimi in ochi toate comentariile voastre , cumva as vrea sa spun un MAREE MULTUMESC ptr modul vostru cum priviti acest referendum .

   @diabolic asemenea si tieee , iti multumesc !

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

 29. Pfooaaiii…parcă m-ai lovit cu leuca în cap și mi-am revenit. Să mă explic: am mai zis pe aici că sora consoartei mele e gay și vorbeam într-o zi despre referendum, la care ea îmi spune că se duce să pună NU, iar eu i-am zis să facă ce vrea.
  Băinene, tre să reaiu discuția cu ea și s-o conving să nu se ducă, ea și cu fetele și băieții ei, nu de alta, dar uitasem de pragul de 30%.
  În aceaiași dezordine de idei, ea, cumnata, arată, se îmbracă, se comportă ca un bărbat, dar are așa o mare delicatețe față de fii-mea, se comportă cu o afecțiune aproape maternă cu diabolica-mi moștenitoare, încât, vă jur cu mâna pe halba de bere, în secunda 1, i-aș încredința orice copil în grijă, dacă ar vrea să adopte unul.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

  • @diabolic, man, ai o bere de la mine.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • si un coniac!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Sile, merge cu bereaaaa……?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • Frățică, când? ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • cand vreti…
   si aveti drum la Arad…

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @Mishu,crăcănează bre butoanele roșu și verde între ele că eu am vrut să-i dau și eu o bere la diabolic și cum scriu de pe tabletă i-am dat din greșeală un spirt medicinal.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Paco, lasă frățioare și spirtu’ ; ie bun la romatism, că mă doare la șale dă la curent și mă trage gajică-mea dă nevastă pă spate să-mi reviu’???

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @diabolic keep it this way , MULTUMESC despre cum ne respecti si ne privesti .

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Cinezee, crezi că mă interesează “de ce parte a baricadei” este un om? Mă interesează să fie OM.
   Și, ca daună totală, asta vine din partea uni militar cu ștate vechi, pe care mulți l-au luat în derâdere pt libertatea în gândire ??

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @diabolic> sunt offtopic total dar trebuie să o spun. Mergeam pe stradă și văd un om bătrân sprijinit de un zid, se prăvălea pur și simplu. Stradă aglomerată, în centrul orașului, magazine de fitze, persoane fine etc. Mă reped spre bătrân, îl întreb de una alta, ca de la om la om. Cred că au trecut 7-8 minute. Nimeni nu s-a oprit să îmi dea o mână de ajutor, câți or fi trecut pe acolo până să-l văd eu nu mai spun. Și la un moment dat vine în fugă spre noi un puștan. Plete, bărbi, chiloții la vedere și turul pantalonilor la genunchi, tatuaje, ce să mai … Singurul într-o mare de oameni. Dixit.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Mona, asta este esența unui OM.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Mona.La fel,complet offtopic.Acum vreo 2 luni,cand erau caldurile alea mari,am iesit din casa sa merg pana la chiosc.langa blocul meu,o batrinica cazuta pe jos,plina de sange pe fata.Erau vreo 4 oameni care o stergeau de sange cu servetele.Intreb ce a patit,evident lesinase de la caldura si si-a spart capul.Un baiat a sunat la salvare,baba lesinata pe acolo.Eu ma duc in bulevard sa directionez medicul,apare Smurd cu girofare pornite,duc medicul(cred ca era medic) intre blocuri,ghici surpriza.Baba fugise.La propriu!A zis ca nu sta sa vina salvarea ca ea are treaba.Si a fugit!Am aflat asta de la cine mai era pe acolo.Concluzia:am ajuns sa dau cu subsemnatul ca am pus Smurd pe drumuri de pomana.Daca nu erau pe jos servetelele pline de sange imi luam si amenda(intre timp aparuse si o masina de politie).Tu chiar crezi ca eu acum daca mai vad pe unul cazut il ajut???

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • Fiica mea are un coleg gay la serviciu si e prietenul ei de suflet. Mi-a povestit cum s-a comportat cu ea cand era suparata din amor si am ajuns la concluzia ca eu nu am fost asa delicata si nu am stiut s-o consolez asa eficient. Vorba ei: daca se razgandeste, in secunda doi il cer de sot. E un om de toata isprava si nimanui nu-i pasa ce face si cu cine la el acasa.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 30. Unde mama masii gasiti toate rahaturile astea? Pe la corporatisti, prin Pipera, nu ajung astfel de pliante.
  Parerea mea este ca oamenii sunt speriati intotdeauna de necunoscut. Femeia are accese de furie, e rosie o data pe luna in congruenta cu luna de pe cer, e mai galesa, are pe vino incoace sau mai stiu eu ce, apoi sigur e vrajitoare, lucru necurat…daca copilul bolnav grav, dus la spital si ingrijit de medici, isi revine, si tu ai apucat sa faci rugaciuni multe si mers in genunchi, sigur sfintii si toti luminatii au pus mana de la mana si i-au dat zile, doctorii in nici un caz n-au avut vreun rol….si multe altele.
  Sunt pe lumea asta, oameni care nu stiu altceva decat prostia proprie, nu vor sa deschida un pic mintea si sufletul la ce e diferit. Ca, Doamne fereste si miluieste Budha, Alah sa protejeze, daca ii corupe treaba.
  Oameni care nu citesc o carte, sa vada ca homosexualismul exista inca din antichitate, nu e ceva nou. Chiar nu e. Ca femeia a fost puternica si o valoare in antichitate (egipt, triburile celtice, etc)..in puii mei…ca dupa, un pulifrici s-a gandit s-o demonizeze si sa o dezumanizeze.
  wSi nu pricep fascinatia asta cu homosexualii…..serios??? nu te deranjeaza ca o rupi pe nevasta-ta in bataie, copilul il dai de usi…dar te deranjeaza ce fac unii in dormitor???? WTF!!!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Kittygreeneyesbitch, păi am zis unde: la spitalul municipal din Tecuci.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Sper ca totul e bine. Niciodata nu e ok sa te gaseasca timpul liber la spital.
   Si am gresit cum am scris Allah…offf..scris in graba…scuze 🙁 Am uitat niste virgule…am luat articolele alea cu scrisul pe net la corazon.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 31. auzi, io-mi bag pwla in politicălicorectnessul vostru (al unora, se simt ei) si zic ca asa i-as fwte una direct in bot la primul care mi-ar inmâna o chestie d-asta!! nu mai zic de popi, ca le-as fwte una-n bot si gratuit, fara pliant!! ahhhhh câte imi vin sa zic si ma abtin ca ma iau dracii!! grrrrr

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 32. Suntem o familie ,stil new pariental
  Și ne batem pruncii,în stil tradițional.
  Nu prea avem minte,morți de inaniție
  Însă noi semnăm pentru Coaliție.

  BOR-ul e cu noi,rânjind din Mertzane
  Cu perne sub cur,că găozu-i doare
  Haideți să semnăm să scăpăm de gay
  Nu știm ce sunt aia,dar sigur sunt răi.

  N-avem școli,spitale,autostrăzi nici gând
  Dar la pupat moaște stăm cu toți la rând
  Vrem un referendum noi ca să votăm
  Încă nu știm ce,hai să ne adunăm.

  Aveți si pliante la voi în Tecuci…
  Paco vâ transmite să-l pupați pe buci!

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @Paco, să nu simți vreo barbă pe buci. Ai grijă, inițiatorii frăsuielii, e posibil, să o ia ca atare, invitația ta?????

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @diabolic,jur că m-aș risca la o iritatie pe buci de la bărbi dacă toți semnatarii coiliției m-ar pupa în cur.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • Hmmmm,@Paco, ai grijă unde e poziționată barba….io zic să te mai gândești când le oferi oportunitatea de a avea acces la curul tău ???

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 33. @diabolic termină cu fantasmagoriile.Eu mă refer la un sărut așa evlavios,gen cum se pupă mâna popii.Plus de asta nu ști ce minune fac în viața asta și după moarte devin Cuviosul Paco Făcătorul de Fărădelegi ,îmi sfințesc ăștia moaștele și atunci să vezi pupături.Tu îți dai seama că o să fie unii care o să se laude: păi eu pe ăsta l-am pupat și în timpul vieții?Nu creed?Unde?În fund!Mă refeream la localitate,bă!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 34. Multi romani sunt impotriva cuplurilor gay, chiar daca la suprafata zic ca nu au nimic impotriva lor. Vorba aia cat timp pe mine nu ma afecteaza pot face absolut ce vor la ei in dormitor. Ideea este ca majoritatea romanilor sunt superficiali. Am avut o discutie cu un amic de genul acesta “open-minded” si totul era ok pana cand i-am pus intrebarea : ” Frate teoretic vorbind dar daca la 18 ani fata / baiatul tau, inalt ca bradul ti-ar spune ca e gay ce ai face, cum ai reactiona? “. La asta s-a stins lumina si raspunsul a venit imediat : Daca ar fi fata m-as obisnui cu idea dar daca ar fi baiat i-as taia p**a!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 35. Trei milioane de adulți care sunt de acord inseamna unul din cinci adulti. Mesajul e clar ca le este adresat acestora. Va dati seama ce nivel de inteligenta au astia? Eu ma mir ca pot sa supravietuieasca. Probabil ca Idiocracy nu e departe.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 36. Da’ știu că nu s-au zgârcit la cerneală colorată.
  Eu am doar o singura impresie: ai noștri bravi vor sa o pună musai de un referendum. Ăla cu lupta împotriva corupției a murit în somn. Nu știm când s-a născut ăsta. Și așa, de la sex intre persoane de același sex, se ajunge la prunc ucidere.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Nu are treabă sexul între pers. de același sex cu referendumul. E doar fum în ochi. Sub pretextul că vor să schimbe niște cuvinte care nu sunt clare, mai exact „familia este uniunea liber consimţită între soţi” în „familia este uniunea liber consimţită între un bărbat şi femeie”.Adică să fie clară treaba că familia este formată din barbat și femeie. Cum majoritatea sunt împotriva homosexualității, vor da buluc la urne. Eh, după cum am văzut ca PSD-ul poate da legi și noaptea, acumm vor modifica constituția după bunul plac, insă ziua, cu acordul nostru dat prin referendum. Ținta e alta, nu neapărat cuvintele de mai sus, care nu au deranjat pe nimeni, niciodată. Ținta e justiția, odată intrați să revizuiască constituția vor revizui după bunul plac.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 37. hmmm…
  gayi astia, desi nu se reproduc, se inmultesc.

  voi in ce familii ati crescut? ce familii veti intemeia?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 5

  • Sa avem grija ce vorbim ca luam negativ. Numai la copii si la viitorul or nu se gandeste nimeni. Azi toata lumea e de acord cu o schimbare totala. Gay e ok, pantaloni rupti de parca le-au sarit curcanii in cap, scoala yoc, carte yoc, net pana la 5-6 dimineata. Dadac scriu cumva „lasati dracu vestul ala ca odata si odata nu veti mai putea scapa de el si veniti in tara ca e jale” din nou iau comentariu nasol. 🙂 Atunci la ce mama naibii ne mai planegm ca s-a intors lumea pe dos? :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Bancile si wc-urile publice sunt deja pictate cu numar de telefon si text gen: „sug, fut si ma fut”, mai trebuie legalizata si casatoria intre ala si altul de speta lui.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

 38. Nu deranjează pe nimeni căsătoria între doi gay sau două lesbiene.Perechi de gay au fost și vor mai fi, dar legalizarea căsătoriei între doi bărbați mi se pare ceva de rău augur. Mai ales pentru adolescenții din ziua de azi care înțeleg democrația total greșit. În adolescență le e foarte greu să își găsească perechea normală, hetero. Unui adolescent hetero îi este foarte ușor să devină un gay activ. Un băiat adolescent găseste mult mai repede un băiat gay pasiv și se va cupla cu el. Pentru că mai întâi e dorința de sex. Așa că. părerea mea e că băieții cu probleme de socializare își vor găsi și satisface dorința de sex cu parteneri de acelaș sex. Că ce plm, e legalizată căsătoria și pot să-l iau pe poponar să mă duc cu el la părinți, fac acte și gata. Asta pentru că relațiile normale, hetero, din adolescență nu sunt de durată.
  Repet, pe mine ca și pe alții, nu mă deranjează căsătoria între doi bărbați. Insă mi-ar cade al dracu de nasol să vină fecioru-miu cu unul acasă și să-ni zică „ Tată, pregătește-te de nuntă”.
  Mai bine să și-o tragă pe ascuns decât în așternuturile mele.
  Desigur, intru și în pielea părinților ce au un copil homosexual. Insă nici atunci nu aș fi pe deplin convins de legalizarea căsătoriei între homosexuali.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.