Întrerupem un pic programul de vacanță, am o urare deosebită de făcut.

Pentru că sunt deosebit de deștept și pentru că până acum n-a mai auzit nimeni niciodată că s-ar fura chestii din bagaje, mi-am pus cele zece pachete de țigări în buzunarul lateral al genții de voiaj. Că mă durea mâna dacă le-aruncam printre haine. Practic a fost ca și cum m-aș fi rugat de manipulanții de pe aeroport să mi le fure. Mă rog, nu pe toate, dăcât cinci pachete.

Și nu mă enervează musai că trebuie să cumpăr de aici cu 5 euro, mă irită la culme că poți sa dai cu tunul și nu găsești în toată Portugalia Marlboro de care fumez io. Așa că azi, acum când citiți asta, e prima zi în care sunt nevoit să fumez la cafeaua de dimineață niște mizerii fumegatoare și înecăcioase. Treabă care mă scoate din minți!

Așa că voiam să-i urez ăluia care s-a bucurat la țigările mele să fi dat chiar peste pachetul ăla care provoacă impotență. Iar dacă nu le-a fumat el, nu mă interesează, să nu i se mai scoale de la vreme, poftim.

Atât.

P.S. Îmi explică și mie cineva care este rațiunea pentru care ai fura niște amărâte de țigări? Ce mama dracului faci cu ele? Ți le bagi aprinse în fund? Nu, serios, înțeleg să furi chestii serioase, dar cinci pachete de țigări? Gizăs fucking craist!

mihai_vasilescu_nervos