4,459 cititori

Ghinionu’ de eroare

În viața fiecărui om, mai devreme sau mai târziu, apare acel moment în care simți că ți-e atât de lene încât abia poți să te suporți zăcând fără să faci nimic. Ei bine, momentul ăsta are prostul obicei să se combine cu altul și mai nasol. Ăla în care ți-e atât de foame că ai fi în stare să mănânci și pietricele de râu date prin margarină. E groaznic, credeți-mă, să stai așa să asiști neputincios cum se luptă lenea cu foamea. E terifiant. Fix asta am pățit eu sâmbătă noaptea.

Până la urmă, după vreo jumătate de oră de bătălie d-asta internă, am făcut imensul efort să întind mâna după telefon. Efort care m-a epuizat atât de tare încât am mai stat sa mă odihnesc vreo câteva minute, incapabil să mă hotărăsc ce-aș putea să-mi comand de haleală. Până la urmă, printr-un miracol demn de a opta minune a lumii, m-a ajutat universul și mi-a trimis ideea salvatoare: pizza, frate.

Ușurat, am intrat repede în aplicație la livratorii mei preferați, să bag repede o comandă cât mă mai simţeam în vână. Well, ce să vezi, “magazinul este închis, reveniți dumneavoastă altă dată”. Ce să mai zic? Înseamnă că băieții de la Fabio Pizza sunt mega-șmecheri și nu mai fac față cu comenzile dacă sâmbătă noaptea, la ora unșpe, deja nu mai livrează. Păi să le urăm sănătate și spor în ramură, mai revin eu la ei când nu mi-o mai fi foame. Nici lene.

Deja sleit de cât efort depusesem, mi-am zis că sunt dispus să mai fac o singură încercare înainte să mă culc flămând. Am intrat pe site la Pizza Hut Delivery. Hai că ăștia erau oameni serioși, livrau. Sau așa credeam eu. Bag repede comanda, îmi apare mesajul cu “urmează să primești un email de confirmare” și mă pun pe așteptat. Cinci minute, zece, cinșpe, blestematul ăla de email de confirmare nu mai venea. Na, acu’ pe lângă lene și foame, mă mai ucidea și senzația de așteptare în gol.

Până la urmă, cu un efort de voință demn de un alergător la maraton pe ultimii doi kilometri ai cursei, pun mâna pe telefon și-i sun p-ăștia cu delivery-ul. Evident, a urmat o discuție în care mi s-au cerut din nou toate datele. Discuție care mi-a făcut nervii franjuri și s-a încheiat cu întrebarea mea retorică: Băbăieți, io de ce plm mai fac comandă ONLINE, dacă trebuie să sun TOT EU pentru confirmare? Întrebare rămasă fără răspuns, că doar de-aia era retorică. “Poate a fost o eroare de sistem” nu e un răspuns, e o labă tristă.

Da’ stați așa că aventura nu se încheiase. Era abia la început. În bunul meu obicei, nu aveam nimic cash în casă, așa că cerusem plată cu cardul la livrare. Și-a venit băiatul cu pizza. Și m-am bucurat. Și-am dat să intru în casă să mă delectez cu “țărăneasca” mea cu blat subțire cât mai era fierbinte. Da’ înainte de asta a trebuit să dau cu cardul să-i plătesc omului comanda. Și-am dat. O dată. N-a mers. A doua oară. Nțțț, nimic. A treia oară. Idem. Eroare de conectare.

A patra oară deja începusem să mă simt prost. Ăla la fel. Plus că simțeam cum pizza mea aburindă începe să nu mai fie atât de aburindă. M-a rugat omu’ să intru în casă că “poate e semnalul mai bun“. Am intrat. Nu era. Io deja vizualizam cu ochii minții cum îi pun pizza în brațe și-i zic s-o livreze altcuiva mai norocos sau s-o mănânce el. Moment în care m-a rugat să coborâm până în fața blocului că acolo sigur e semnal, în bloc sunt pereții groși. Ce naiba era să fac? N-avea omul nicio vină că nu mergea sărăcia aia de POS. Am coborât.

Pe scări mi-a zis c-a mai pățit-o și că un alt client care n-avea cash a mers cu el până la primul atm să scoată bani. I-am răspuns că nu fac asta nici sub amenințarea cu arma. Că de-aia am comandat ONLINE, să stau în plm în casă și să nu fac NICIUN efort.

A dat ăl de sus și-am ajuns în fața blocului. Să vezi ce, nu era semnal nici acolo. Stau mărturie încă trei încercări ratate de plată. Până la urmă a pus mâna pe telefon și-a sunat pe cineva de la firmă să explice ce se întâmplă și să afle ce e de făcut. A dat peste o colegă foarte mișto, un fel de guru al livrărilor de pizza, care a rezolvat problema instant. L-a pus să mă întrebe dacă nu cumva pot sa plătesc cu cash. Pentru că, nu-i așa, mie n-avea cum să-mi vină ideea asta și de-aia preferam să ma plimb noaptea, ca un somnambul, prin fața blocului în căutare de semnal pentru POS. Da’ colega avea soluție și pentru această situație complet neprevăzută: încercați un restart.

Ceea ce am și executat. Moment în care s-a produs al doilea miracol al nopții și nenorocitul ăla de POS chiar a funcționat. Da’ mie deja îmi trecuse orice urmă de foame.

Ce voiam să-ntreb. După ce am mâncat pizza în silă, aproape rece, credeți că voi mai avea vreodată curajul să apelez la Pizza Hut Delivery fără să trec înainte pe la un psiholog care să mă scape de teama că nu va funcționa POS-ul și fără spaima că va trebui să sun eu la ei pentru confirmarea comenzii? Nu de alta, dar  mă simt cam sceptic în legătură cu șansele de vindecare fără un tratament specializat de lungă durată.

P.S. Ca să mai reglăm lucrurile, ia băgați aici de la ce livratori comandați mâncare când vă e lene și vi se face foame. Ca să mai afle și alții și să rămână scrise.

mihai_vasilescu_soup_nazi

94 de păreri la “Ghinionu’ de eroare

 1. Livratori nu cunosc. Că mie când mi-e foame deschid frigiderul?.
  Da, ştiu: “bine că eşti tu deşteaptă, Elena! Şi harnică!” Şi lista poate continua…
  Dar dacă te-ajută cu ceva, la partea cu foamea te înțeleg perfect. Mie când mi-e foame e jale cu pistoale!

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 5

  • @Elena, când mi-e foame nici nu mai pot să judec. Bine, nu că în mod normal aș putea.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @Mihai, :)))))))), ești înfometat tot timpul, ha?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @Elena P, nu, de obicei nu pot să judec de la lipsa creierului. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Mie cand mi-e foame o sun pe mama si o-treb ce are de mancare…
   Sta doua etaje mai jos.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 2. Eu comand pizza tot de la Pizza Hut Delivery. Dar pentru că bărbatu-meu vrea una anume care nu există la livrări se duce personal și comandă. Iar la restaurant e alt meniu decât cel de la livrări așa încât eu am ajuns să comand o pizza cu ce-o fi, cu ce i-or da aia că m-am cam săturat de fazele astea cu de-aia n-avem, aia nu se poate la livrare etc.
  Mancare chinezească iau de la Wu Xing care ajunge intr-o oră și nu știi niciodată dinainte cine a fost bucătar (scrie pe cutie) că nu gătesc toți la fel. Deci e cu surprize.
  Dar lucram acum niște ani într-un șantier în afara Bucureștiului și n-aveam nici un restaurant pe acolo. Singurii care ne aduceau de mâncare așa, fără adresă erau Jerry’s Pizza.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @Anouk, nu mai iau de la Jerrys de când au schimbat blatul. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 3. Eu nu comand des. Ultimele 3 oria folosit Food Panda – imi zicea cine e deschis si livreaza in zona mea si mereu a ajuns comanda mai devreme decat imi spunea aplicatia – si ceva tare – plateam cu cardul pe site direct

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Gabriela, eu nu vreau sa plătesc direct cu cardul pe site. Sunt pățit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 4. Jerry Pizza. Prompți băieții. Dacă spun 20 min ajung cam în 15. Și POS-ul merge.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Xenopol, au ucis blatul care-mi plăcea mie. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 5. Nu exista bă băiete si lene si foame.Daca iti este lene nu are cum sa-ti fie foame.Lenea la omu’ sănătos este ca glanda la grase.Nevasta-mea este cu platile cu cardul la utilitati,comenzi onlaine,eu cu cashul,de fapt nici nu am card.Cand face plati onlaine zici ca baga bani in chiloti la curvetii aia de la cipandeil,asa-i stralucesc ochii.Si am mereu semnal la portofel nu stiu cum dracu’.

  Comentariu beton! Thumb up 61 Thumb down 6

  • @edelweiss, punem pariu că există?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @edelweiss, 😂 😂 😂

   căt de trist și negru poa’ să fie ăla care dă dislike la postarea asta?!!

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 5

  • La fel de trist şi de negru ca şi ăilalţi doi de ţi-au dat ţie!?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • @Victor, s-au făcut 3 și poate mai apar 🙂

   Haideți, care mai dorește, care mai poftește? E gratis…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • Eu sper ca Mihai să dedice un articol tuturor celor care-și folosesc degețelul pentru a apăsa pe dislike 😛 🙂 Zău așa, tare viteaz tre să fii pentru a face asta 😀

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @miha s., știi cum se spune? Dacă n-ai hateri nu exiști. Sau dacă te place toată lumea, înseamnă că ești pplictisitor ca dracu’. Lasă oamenii să-și facă treaba pentru care vin aici.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @miha s.,

   Eu aș vrea să se facă un concurs, un clasament, ceva… poate câștig premiul întâi cu coroniță. Măcar la asta… 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 6. Mai mereu, Trenta Pizza. Nu am absolut nici o reclamatie 🙂 P-astia ii sun, ma identifica dupa nr tel si doar spun ce doresc. Pentru comanda online, folosesc aplicatia Panda. O singura data am avut nemultumiri ca se futu, vorba dnei Esca, soft-ul si-am asteptat dublu termenul de livrare. Si de-aici bagi ce vrea poftilii matalii ca astia au enspe restaurante, pizzerii, bucatarii internationale….astepti o ora, ca sa stii 😉

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Laura, mereu îmi zic să încerc și trenta și mereu uit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Mihai,

   cu lene și foame la cote maxime, mai ai pretenții la memorie? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

  • @Laura G., să știi că ai dreptate, nu zici rău.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 7. Pentru pizza, Jerry’s Pizza e prima opțiune. Am avantajul că sunt foarte aproape de mine, deci comanda ajunge repede. Ar mai fi Almondo Pizza, tot așa, din cartier. De la ăștia iau și mâncare gătită sau chinezisme. Fooda, dar s-au cam stricat în ultima vreme: porții din ce în ce mai mici, mâncare veche de 2 zile reîncălzită sau cu sare din belșug (ca să nu se observe vechimea), iar “chinezeasca” de la ei (WuXing) a cam început să aibă gust și ingrediente de mâncare românească tradițională.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Ionut, ăia de la Jerrys nu știu ce-au avut cu blatul care-mi plăcea mie. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Mihai, cum zic Paraziții “…tot ce e bun tre’ să dispară din această țară/ de unde numai proștii ca noi nu se mai cară…”. Bine, nu cred că se referă la blatul de pizza de la Jerry’s, dar se potrivește…??
   Ai mei nu mari mâncători de pizza (o dată sau de două ori pe lună), așa că nu ne afectează prea mult.
   În altă ordine de idei, nici eu nu prea sunt fan cash, prefer oricând plata cu minunea dreptunghiulară de plastic, dar, totuși, ce faci dacă rămâi noaptea fără țigări? Că nu cunosc pe nimeni care să livreze “cuie de coșciug” (mă rog, cunosc, dar sunt altfel de “cuie” și, clar, nu merge plata cu cardul?), iar non-stoapele de la mine din zonă încă nu au descoperit POS-ul.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Ionut, am o benzinărie la doi pași pentru când rămân fără țigări noaptea. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Poti oricand sa comanzi prin taxi tigari.ti le cumpara taximestristul.in Cluj functioneaza:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 8. Borsalino și Baretti. 🙂 La noi în Oradea astea îmi plac. Dar comand rar, doar atunci când mi-e atât de lene că nu sunt în stare să fac eu pizza. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @9, să țin minte pentru când oi veni la oradea. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 9. Ai mancat pizza la 12 noaptea?! Sa ramana scris. Ma simt mai putin vinovata :))

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 4

  • @Miruna, rece. Pizza rece. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 10. Trebuie sa mergi la psiholog ca sa tii cash in casa. (in 10 sedinte te convinge). 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @robertino, după ce-am mers la psiholog ca să mă convingă să NU țin? :)))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Evita psihologii facuti la apelul de seara. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @robertino, neah, ăia-s cei mai buni.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 11. San Marco si Danissimo? mi-e foame de dimineată, din cauza ta? mai beau un pahar de apă si trece? hai noroc!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @kya, să fie caldă. Apa. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 12. Cand foamea razbeste bag o pizza . JERRY sau PIZZA HUT.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @nacele, la jerrys nu mai comand din cauza blatului. Despre Hut tocmai am vorbit in text. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 13. Domino’s pizza ? ai si reducere daca dai comanda prin aplicație, online, plus tracker

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Silvia, mulțam de pont.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Nuuu! Fără Domino. Am comandat pe aplicație. Care s-a bușit și se blocase la “se pregătește”. Am sunat să vedem când vine (era lângă noi, da’ ploua tare), și om mai dornic de a avea mai multe comenzi ÎN MINUS nu am mai nimerit…

   La final, moarte de foame, am mâncat chestii reci. I-o n-am comandat pizza. Ci niște prăjeli infecte, cu fire de păr prin ele… așa că am mâncat un covrig cu Heinz…. n-a fost rău…

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 14. De obicei, daca e groasă o sun pe soacra’ mea…prompta.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

 15. Shaorma Socului, dar nu stiu daca poti sa platesti si cu cardul.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 16. coane, mare lene pe capu’ tau daca n-ai si tu in frigider ceva-acolo, macar de-un sandvis.

  altceva ce sa-ti zic, doar n-oi comanda tu de la mine din sat?
  iar daca totusi nimeresti pe-aici, hai la noi la masa, c-o sa ne pomenesti! si moka!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • @moatza, evident că aveam în frigider. Dar când am zis că mi-era lene înseamnă că abia puteam să mă mișc. Era exclus să-mi fac ceva de prin frigider.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 17. Invidia ma roade. O ard de ceva timp pe la nemti si zau de am ce sa command online. Pizza e Trista, n-are nicio gara cu pizza noastra neaosa. Astia o ard mult pe macaroane/spaghete/paste sub toate formele, gatite majoritatea in smantana si o tona de cascaval deasupra. o sa ziceti, mama, ce sucar. Nu, nu e, de multe ori sunt f gretoase.
  Ce e misto in schimb, ca platesc online si n-am nevoie de cash. De altfel, rar am cash la mine, daca imi place in lucru la Nemtia, e ca online e mama lor

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • Blatul e bun, satios, da’ ingredientele … bai frate, mai soro, baltesc intr-o stare de semiagregare pe el ! Zici ca-i facuta s-o bei, nu s-o mananci.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @Mikizda, dacă ți-a trebuit Germania, na! 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 18. La Braşov BadaBing. Ne ştiu după numerele de telefon pe toţi din casă. Deşi şi nouă a început să ne pută ideea de cash aici plătim tot cash pentru siguranţă.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @VictorR, eu ziceam să mă mut cu totul în secolul 21. Well…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Măi nuşcesăzic. O să mă uit în ograda lor şi revin cu detalii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 19. La același efort făcut cu pizza, prăjeai o porție de cartofi cu ouă și cu vreo 2 cârnați. Băgai și nește beri pe lângă…

  … Dat fiind că nu ai zis nimic, am dedus că ești om serios și nu rămăseseși și fără bere…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @catalin, ți-a scăpat complet partea cu lenea, este? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Păai dacă ai avut putere și chef să suni după pizza, deja erai plin de energie.
   Lene este când ai frigiderul plin cu mâncare gătită dar care trebuie încălzită, așa că preferi să mănânci o bucată de branză uscată și o felie chircită de ardei. După care deschizi iar frigiderul, te gândești 10 secunde dacă este mai importantă supraviețuirea ta, te hotărăști ca nu, îl închizi la loc și te târăști în pat…

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 4

  • @catalin, been there, done that. Acu’ am trecut la nivelul următor de lene.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 20. Sorry dar tu esti de vina.
  Cum naiba sa n-ai 20 de lei prin buzunare?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 7

  • @Lalaverim, bineînțeles că eu sunt de vină. Ai putea să mergi chiar mai departe și să-mi zici că sunt de vină pentru că mi-a trebuit pizza la ora aia.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

 21. Pentru cititorii care nu mă cunoaște doresc să le aduc la cunoștință că Doamna mea e bucătar șef și nu comand mâncare.Și bani am doar cash.Și un rottweiler.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 4

  • @Paco, așa are unii noroc.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

  • Și în loc să plătesc curentul și netul am băut banii și acum sunt mahmur rău de tot.Și cele două animale de companie cu risc extrem de agresivitate cu care coabitez sunt supărate pe mine.Și mă duc să beau o bere.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 4

  • @Paco, și? Cum a fost berea?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @Mihai,berile.Am fost luat prin învăluire de bagabonții din mirifica zonă rezidențială unde îmi duc existența ,iar patronul barului,care este un dușman al Coaliției pentru Vaniliie(mulțumesc Mihai)adică un ….pot să spun bulangiu ??și la propriu și la figurat ,ne-a invitat la o sticlă de votcă Cîroc pe care am dovedit liniuță o.Scriu din canapeaua unde voi dormii la noapte,patul e deja ocupat de una dintre bestii.Cealaltă vine peste o oră.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 22. cand mi-e foame si nu mai am nimic de mancare prin frigider apelez la rezerva strategica: ZACUSCA !!!!!

  am vreo cateva tipuri de zacusca: de vinete, de fasole, de ciuperci si de legume cu ceva orez. oricat as fi de mofturos, tot gasesc o zacusca sa imi placa.

  am un MegaImage deschis non-stop la vreo 3-4 min de mers pe jos, dar e prea mult.
  zacusca m-a salvat de multe ori cand lenea era mai puternica decat foamea.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • speedy.gonzales, când ți-e poftă de pizza, NU POȚI să mănânci zacuscă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 23. @Mihai:Io comand de la PizzaHut sau Domino’s, dar întotdeauna am cașu’ la mine. Nu-s fan plastice…

  @Mikizda:m-am lecuit de pizza în Germania și Austria. Preferam să-mi iau d-aia semipreparată…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @John Temple, despre Hut tocmai am zis. Varianta Domino’s rămâne în picioare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

 24. Domino’s pizza
  Livrare foarte rapida
  Pizza buna
  Oferta misto la comanda online

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Ovi, iată, o grămadă de lume care-mi zice de ei.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

 25. Eu comand la restaurant Provence. Stai in sectorul 4, deci livrare gratuita. Singura problema e ca livrarea e gratuita la comenzi de peste 50 de lei. Au meniuri, au mancare ffff faina, specialitati, doar ca dureaza intre o ora si o ora jumate pana ajung. Merita sa arunci un ochi pe meniul lor, macar din curiozitate. E adevarat ca nu e o solutie de urgenta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

  • מל, nuș’ ce să zic, serios. Nu prea-mi vine să comand acasă de pe la restaurante. Dar merci de pont.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • N-am nici un interes ascuns. Comand deja de cativa ani de la ei si nu am avut probleme. Situatii tip zugraveala, musafiri, lene etc

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 26. Ma pi… pe el de card….de cand celor de la ING nu le-a functionat sistemul un weekend intreg….si eu am avut norocul sa fiu fix in Bulgaria….am mereu grija…sa nu raman cu buzunarele urechi de elefant niciodata…indiferent

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @sorin aurolacul…., mda, dar știi cum e, bomba nu cade de două ori în același loc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 27. De comandat nu prea comand. Si cand n-am mancare… tot am ceva de mancare: o zacusca, un borcan de gem… Mama are impresia ca mor de foame si ca nu am bani. A trait in epoca aia in care daca nu deschideai camara / frigiderul si nu era ticsit insemna ca esti sarac. Cand vine la mine si gaseste frigiderul gol face un mic infarct de fiecare data. Drept urmare, fara sa intrebe, cand si cand ma trezesc cu ea la usa cu sacosele pline, mai ceva ca Mos Craciun. Pe langa mancare gatita, ma umple si de biscuiti, ciocolatele, etc. Merge pe principiul : « bunastarea familiei se cunoaste pe fundul fiica-mii ». Ma mir ca nu a brodat chestia asta pe un servet, sa-l atarne la bucatarie, ca am auzit-o de nenumarate ori in copliarie!… In loc sa-mi ia mie de mancare, mai bine investeste intr-o pereche buna de ochelari, sa vada cat sunt de pufosica!

  PS Legat de fotografie: Ieri am revazut episodul cu “Soup Natzi” din Seinfeld…. la tine e: “no pizza for you!” :))

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Anne, păi da, că doar de-aia am pus poza. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 28. Noi avem traditie ca sambata seara se comanda mancarea:
  Mancare romaneasca: Fooda
  Pentru pizza: Fabio sau Trenta
  Italieni: Trattoria di Venezia, Trattoria il Calcio
  Asiatici: Wu-xing (nu mai sunt ce-au fost, dar o data pe an merg), Noodles bar, Zensuhi.
  Mexican – La tortilla
  Libanez – Mezze (dureaza cam mult comanda, dar merita, mancarea este foarte buna).
  Pofta buna!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 29. Pizzeria Florina. Aseară am comandat. In 40 Min ajunsese, fierbinte, ok. Mie mi-a plăcut. Nu e prima dată când comand la ei.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @Misha, ai ceva curaj să încerci chestii din astea no name.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • Pizzeria Florina nu e no name. La fostul loc de muncă se comanda des de la ei.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. Mie imi place Pizza Venetia, am comandat de cateva ori de la ei si am fost multumita. Recomand!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @ana maria, și tu ești curajoasă, pe bune,

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 31. Auzi măi păduche nichelat,care tot dai minusuri la comentarii,spune-ne și nouă ce probleme ai,că poate te putem ajuta.Ai nevoie de bani,ai miciurinul mic,întâmpini probleme cu erecția,zi că te ajutăm,că suntem săritori din fire.Zi,fratelo,ce te apasă?Lasä un comentariu sub anonimat și spune ce dureri ai pe corazon.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 7

  • O fi rac , de dă înapoi, nu înainte…
   M-a demoralizat şi pe mine, la primul meu comment aici. Pe ce că sunt mai sensibiloasă şi abia mi-am făcut curaj…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @Paco și @Solandi, hai, mă, lăsați omul să-și vadă de treabă. Sau oamenii, că-s mai mulți. Cu ce vă deranjează. Invidia e un sentiment ATÂT de mișto, când îl au alții.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 32. @Solandi,pe mine nu m-a demoralizat,ci m-a enervat.Eu sunt doar un cititor în această parohie,dar părerea mea e că aici merită să arunci un ochi,pentru că o să găsești o grămadă de oameni faini ,așa că fă abstracție de minusuri date de fraieri.Spun fraieri ca să nu fiu bulgar,pardon vulgar,sunt un pic ciupit…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • Erată: am uitat ghilimele pe invizibil.

   Cât despre păduche/rac – e clar că o face din răutate, apăsă rapid pe down fără să citească. Când eşti anonim e şi asta o cale să te simţi puternic, dacă altfel nu poţi.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @Solandi, e minunat, îti spun, e absolut minunat să vezi că-și roade unghiile de nervi.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 33. Pizza Florina DRISTOR,
  Cea mai buna Pizza!Parul din cascavalul topit este gratuit!!Comandati cu incredere dragilor!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.