Am fos un pic defazat zilele astea. În sensul că dacă tot am dat o fugă la Sibiu, am încercat să stau pe net, și implicit pe telefon, cât de puțin s-a putut ca să ma pot bucura de festivalul ăla. Așa că abia aseară, când am ajuns din nou pe plaiurile lui Bucur, m-am apucat să mă pun și eu la curent cu ce mai e nou pe interneți. Și-am dat peste videoul de mai jos pe care care cred că deja l-ați văzut deja cu toții.

N-aveți idee ce sentimente mă încearcă atunci când mai văd imagini de genul ăsta. N-aveți idee cum mi se ridică tensiunea și cum mulțumesc cerului că n-am fost nevoit să trec cu fie-mea prin așa ceva. Pentru că vă spun foarte sincer, NU ȘTIU cum aș reacționa și ce-aș fi în stare să fac dacă mi-ar ajunge vreun filmuleț de genul ăstuia sub ochi și protagonista ar fi fiică-mea. Pur și simplu nu știu. Așa, la rece și calm, e simplu, îți zici că te duci la poliție, la școală și la toate celealte autorități competente. Dar asta e, repet, la rece. Nu știu cam cât de calm aș reuși să rămân dacă în imagini ar fi copilul meu.

În plus, ca să spun lucrurile până la capăt, habar nu am cum aș reacționa nici dacă fie-mea ar fi una dintre agresoare. Mă rog, probabil asta ar însemna eșecul meu ca părinte, dar de reacționat tot nu știu cum aș reacționa.

Bref, ce voiam să vă întreb:

Unu. Voi ce-ați face în situația în care ați fi părintele fetei care, pe lângă că ia bătaie, este umilită în halul ăla?

Doi. Ce-ăti face dacă ati fi părintele uneia dintre agresoarele adolescente?

Trei. Știe cineva ce e de făcut din punct de vedere legal într-o situație ca asta?

mihai_vasilescu_bataie_adolescente