LATER EDIT

Gata, îi avem pe cei trei câștigători:

Georgiana Stan

SweetBooks

Caranthir

Îi rog pe toți trei să-mi scrie pe adresa de email de la „Contact” pentru a stabili cum intră în posesia voucherelor. Tuturor celorlați le mulțumesc și-i aștept la următorul concurs. 

M-am obișnuit greu de tot cu cărțile în format electronic. Cred că știți foarte bine despre ce vorbesc, nu? Despre senzația aia ciudată pe care o ai când “dai pagina” pe un ecran, de ai impresia că nici măcar nu citești, ci doar ți se scurg niște fraze prin fața ochilor. Și trebuie să te lupți bine de tot cu tentația de a arunca device-ul cât colo ca să poți să iei o carte adevărată în mână.

Dar, pentru că în sufletul meu sunt și voi rămâne un adolescent hi-tech, până la urmă am rezolvat-o și pe-asta. În sensul că acum e taman invers, le prefer p-alea în format electronic.

Treaba e că mulți nu reușesc să treacă de partea asta a baricadei. Am o grămadă de prieteni sau cunoscuți pe care-i aud spunând unul și același lucru de parcă sunt vorbiți: “Frate, dacă nu simt eu cum miroase hârtia, n-am cum să citesc”. Well, poți să zici că nu-i înțelegi? Nu poți.

Ei bine, pentru voi ăștia care mai adormiți seara cu câte un cotor de carte în mână, am de dat trei vouchere a câte 100 de lei, utilizabile la Bookfest, în perioada 24-28 mai. Le puteți cheltui la ce stand și ce editură vrea mușchiu’ vostru, cu condiția sa vă mișcați fundurile până la Romexpo în zilele evenientului.

Cum le luați? Păi lăsați voi frumușel un comentariu în care-mi ziceți ce carte ați citit ultima oară (titlul și autorul, desigur), băiatu’ face duminică seara tragere la sorți și ăi mai norocoși trei dintre voi o să-și regăsească numele aici.

Hai că e simplu și 100 de lei de cheltuit pe cărți nu sună rău deloc.

P.S. Abia aștept să văd cum săriți pe mine cu Murakami, Pamuk și Cărtărescu. 🙂

mihai_vasilescu_carti1