37,725 cititori

Când simțul umorului nu e la reducere

Aseară m-am oprit la megaimaju’ de la mine să-mi iau două pachete de țigări. Ca de obicei, am avut ghinion. Din cele două case deschise, am ales-o pe-aia unde aveam o singură persoană în față. Well, ce să vezi, ceea ce credeam eu că e un coș cu produse aflate la reducere (știți voi, din ăla cu foarte multe chestii în el, amplasat strategic lângă case să mai ia lumea câte ceva “la impuls”) s-a dovedit a fi chiar coșul tipului din fața mea. Practic omul se pregătea să cumpere jumătate din magazin. Am dat să mă mut la casa cealată. Din nou, ghinon. Până să mă lămuresc eu cum stă treaba, se închisese.

Așa că acu’ stăteam și făceam treișpe-paișpe așteptând să-i scaneze ăluia jumătatea de magazin pe care avea de gând s-o care acasă. Nu prea înțelegeam unde are de gând să vâre toate alea, da’ m-am gândit că o fi venit omu’ cu vreo basculantă sau ceva.

Mdeci cum mă perpeleam eu rugându-mă să nu mă lase răbdarea, îl aud pe tipul cu coșul:

– Aveți deschis și de 1 Mai?

Băejnebun, ce naiba îți mai trebuie să știi dacă au deschis de 1 Mai? La câte ți-ai cumpărat azi, ar mai trebui să calci într-un magazin abia după ce dă bruma.

Nu pot sa bag mâna în foc, da’ cred că și tanti de la casă gândea cam același lucru. S-a uitat lung la om, apoi la banda plină, apoi din nou la el și-a rostit apăsat:

– Avem, cum să n-avem, se poate să n-avem?

Și-a continuat să scaneze cu obidă.

Cinci pungi de sticks-uri și-un croissant cu vanilie mai târziu, îl aud din nou:

– Da’ de ce? Nu trebuia să fie liber?

Ahahaha, stai că lu’ ăsta îi pare rău c-a cumpărat juma’ de magazin de azi, când ar fi putut să mai dea o raită printre rafturi și pe 1 Mai. Mă simțeam aproape răzbunat.

– La noi liber? Niciodată, stăm aici pe baricade.

Dăcât că omu’ meu era pus pe conversație. Cred și eu, ce naiba poți să faci în timp ce ți se scanează toată producția pe o zi a unei țări în curs de dezvoltare? Așa că nu s-a lăsat:

– Păi de ce?

Ei, dragii mei, în momentul ăla tanti de la casă s-a îndreptat de spate, a ridicat capul sus, s-a uitat în ochii ăluia și-a zis cât se poate de serios:

– De ce? Dacă ieșiți afară o sa vedeți de ce.

Ăla, senin ca un copil:

– Afară, da’ ce-i afară?

Și dezorientat se înălța pe vârfuri încercând să se uite în parcarea din fața magazinului să vadă oare ce-o fi afară. Tanti l-a lăsat cât să mai scaneze un bax de conserve cu ton și i-a dat-o:

– Au adus materialele din care ne fac statuie.

Moment în care io am început să ma tăvălesc de râs și-am întrebat din spate:

– Bronz?

Iar tanti mi-a răspuns fără sa clipească, în timp ce trecea peste scaner niște cabanoși la ofertă.

– Nu, ipsos. Reducereee…

 

97 de păreri la “Când simțul umorului nu e la reducere

 1. Tanti de la casa de la Mega, nota 10 pentru un sarcasm desavarsit si am o vaga impresie ca este si antrenat si dezvoltat pe clienti ca tipul cu cosul din fata lui Vasilescu, maestre, jos palaria pentru text si un mare buchet de flori trebuie sa luam duamnei de la casa. ????

  Comentariu beton! Thumb up 133 Thumb down 6

  • @Caranthir, băi, dacă i-ai fi văzut faţa ăluia…

   Comentariu beton! Thumb up 49 Thumb down 3

 2. Sublim! Merită o basculantă de flori doamna casieră.

  Comentariu beton! Thumb up 66 Thumb down 2

  • @John, iată că mi-ai dat o idee.

   Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 1

 3. Clar, tara asta inca are viitor 🙂 Si mi-ai dat o idee de poveste …acu’ sa vad cum o pun in text. Cu prima ocazie ai o bere de la baiatu 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Redoo, suntem pe zero, că și tu aveai de la mine.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Dacă-i cu bere mă bag și eu!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Bere? Unde?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @ionut, chiar daca ai un grabit in spatele tau la coada, poti lasa in fata ta doar pe cel din spatele tau, nicidecum pe unu care e dupa cel din spatele tau, fara ca el sa fie de acord. Nu ti se pare logic? Daca logic nu, macar de bun simt 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 4. Tanti aia e priceless, cu oameni ca ea mi-ar place sa lucrez toata ziua. Muahahahaha, am ras cu lacrimi! Mi-am imaginat toata faza si mi-a iesit extraordinar. E de Oscar, ce mai ;)))))

  Comentariu beton! Thumb up 55 Thumb down 1

  • @Relou, nu vrei să știi cât am râs.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Mihai, te și văd pe stradă rânjind misterios 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Relou, ceea ce am și executat. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 5. Nu se mai fac statui. Acum te împăiază direct in curtea institutiei :p

  Comentariu beton! Thumb up 85 Thumb down 1

 6. Unde-i bre Mega asta cu casiere haioase ?

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @grA$, casieră haioasă. Că e una singură. Lângă pasajul Mărășești.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 7. Pe lângă replica magistrală a vânzătoarei, am reținut două chestii:
  1. pe 1 mai e deschis la Mega – deci clar nu murim de foame.?
  2. și pe mine mă înjură lumea când pun două coșuri pline pe tejghea – lucru bun fiindcă întotdeauna mi-a plăcut să fiu personajul negativ.

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 2

  • @Ionut, nu bag mâna în foc pentru TOATE megaimajurile.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mihai, ai și tu dreptate. Ia să-l întreb pe amețitul ăla de la mine dacă s-au adus și la ei materiale pentru statuie. Nu de alta, dar îmi mai trebuie vreo doi ștrumfi în colecție și 1 Mai e o zi norocoasă pentru mine de obicei.?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Si daca nu ii lasi in fata ta pe cei care stau la coada pt o paine, esti de-a dreptu’ malefic. Daca nu stiai, astia care intra la hoha doar pt un chibrit, cica au dreptul sa intre in fata celor cu cosul plin, e un cod nescris.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Laura C., la ăștia am de-a dreptul alergie. Și alergia mea se manifestă câteodată destul de violent sau impertinent, mai ales dacă ei cred cu nesimțire că au acest “drept”. Dacă văd în spatele meu, la coadă, “nerăbdători” de acest gen, am prostul obicei să încetinesc un pic procesul sau caut pe cineva cu copil mic și strig binevoitor: “Veniți aici, în fața mea, să nu stați, că sunteți cu copilul..”etc.? Privirile criminale pe care mi le aruncă restul, în special “nerăbdătorii”, îmi fac ziua minunată. Da, știu, sunt nesimțit.

   Comentariu beton! Thumb up 44 Thumb down 3

  • Esti

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 8. ??? Mega a devenit un izvor “nesecat”(asta pt ca isi tot deschid magazine) de povesti…ar tb, in loc de strumfi, sa dea o revista saptamanal cu intalplari din Megaland. ?

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

  • @Eliza, sunt dispus s-o scriu eu. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 9. Nu’s cum dracu la cozi din astea am noroc sa am in fata sau spate vorbareti sau vorbarete.Zilele trecute cu lista in mana si sufletul greu m-am strecurat ca Bear prin pădurea de mangrove sa fac niste cumpărături.La coada in fata mea o cucoana.
  – Doamne ce coada.
  – Îhî.
  – Si cică nu are lumea bani si uite cum cumpara ca disperatii(ea avea in cos alimente sa hranesca o legiune romană dupa o zi de mars).
  – Îhî.
  – Bine ca s-a terminat cu ploaia.
  – Îhî.
  Maaa si a început sa vorbească cu unu din spatele meu ca ala când a auzit cacaturi cu meteo a sărit pa subiect ca tapu pe capra.Zburau cuvintele ca trasoarele in Kabul.M-am întors spre melița aia din spate si i-am spus sa treacă in fata mea ca cine’s io sa obturez o conversatie.Cand am auzit de la coada din stanga alta privighetoare :
  – Doamna nu locuiti pe acolo?
  -Ba da,a țopăit goarna din fata mea.
  Atunci mi-am dat seama ca iadul este in magazin si mai rau chiar la coada.Încă doujdeminute de ecouri si m-am rostogolit pana in parcare cu cel putin doua vene stand sa explodeze.

  Comentariu beton! Thumb up 59 Thumb down 4

  • @edelweiss, încă o bere de la mine. Pentru aia cu “Bear prin pădurea de mangrove”. Am râs cu zgoomot.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 10. Jură cu mâna pe roșu că nu ai fost tu cel care i-a dat replica!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 8

  • @Dani, boss, jur pe ce vrei tu. Da’ nu înțeleg la ce repilcă te referi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Doamna ,inteleg printre randuri ,sigur are doua facultati ,vorbeste 5 limbi straine si are si cursuri atestate de Ministerul Muncii de la noi de programator calculatoare.Cam astea sunt cerintele de angajare la noi ,in pozitii de genul acesta.Cat despre statul la coada pentru un pachet de tigari si o cola ,pai ti-o meriti ,ce cauti la supermarket ? Ooops ! Nu prea mai sunt pravalii de cartier de cand autoritatile noastre cele inteligente au aprobat tuturor lanturilor de magazine deschiderea de puncte de lucru numai si numai pe buricul centrului.Daca aveai o pravalie aproape, ai fi luat in trecere ce-ti trebuie ,vanzatoarea/rul ar fi stiut si ce fumezi si cum te cheama…Mda ,asa s-ar trai intr-o tara normala cu oameni normali…Iar visez si cred in basme.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 16 Thumb down 21

  • @Laurentiu, boss, ești prea încrâncenat pentru o poveste funny de joi dimineața.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Laurentiu, nu știu unde vezi tu că nu mai sunt prăvălii de cartier, că la mine în cartier, pe o rază de 300 de metri, sunt 3 Mega, un Carrefour Market și vreo 10 prăvălii, cum le zici tu. Și aceste prăvălii nu numai că nu au falimentat după ce s-au deschis Mega si Carrefour, dimpotrivă, se pare că le merge din ce în ce mai bine. Și cam așa e peste tot. De ce mi se pare o tâmpenie să protejezi aceste prăvălii de cartier în dauna marilor lanțuri de supermarketuri e o altă discuție de care nu am chef acum.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 12. Eu l-aş vedea pe alde Mircea Bravo sau cum il cheama pe clujeanul ăla de face clipuri haioase să producă unul fix pe ăsta!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 7

  • @Leonard, io nu l-aș vedea. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 13. :)) nu asa zice ,,ministra muncii”…de cresc salariile, creste si consumul????!!! E bine sa creasca consumu’, dar mai important e sa creasca productia, sa scada nr.somerilor etc.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

  • Ma rog, comentariul n-are leg cu postarea, e doar un offf personal care preceda o mare criza ce ne paste. Asa ca…faceti-va rezerve de 1 mai.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 1 Thumb down 7

  • @LAURA C, cumva nu despre asta vorbeam. 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Nu cumva asta ziceam si eu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

  • Dincolo de umorul femeii, de ilaritatea intamplarii in sine, vreau si eu sa aduc in discutie un subiect. Cand intri in supermarket, minimarket, brutarie , cabinet medical etc.tb sa sezi bland la coada. Intr-o zi, la un minimarket de cartier, imi asteptam linistita randul. Din spatele meu, un taifun de muiere ii ruga pe toti sa o lase pe ea in fata ca are doar o sticla de lapte. Nu a asteptat aprobarea cuiva si a inaintat. Eu imi pusesem cosul la casa, vanzatoarea incepuse sa imi scaneze produsele. O vad pe-asta ca apuca sacosa de rafie cu doua degete vrand sa mi-o dea. Ghinion, sacosa, desi era in urma cosului, nu era goala, avea vreo doua bidoane de apa care nu incapusera in cos. Fiind surprinsa de greutatea ei, o scapa pe jos. O intreb: Da’ ce faceti, doamna? Doaaamnaaa incepuse sa zbiere ca din gura de sarpe ca ea are doar o sticla de lapte si nu poa’ sa stea dupa toti astia cu multe produse, nehalitii astia! Ca ea voia doar sa m-ajute, da’ na…bine faci, rau gasesti. Ii zic: daca imi duceati cosul gol la loc in timp ce eu ma luptam cu sacosa de alimente…da, era ajutor. Dumneavoastra ma zoriti si atat. Daca aveti alergie la cozi, mergeti la magazinele din colt.
   La medicul de fam. alta belea. Pe usa scrie CLAR ordinea prioritatilor: bebelusi, gravide, pensionari etc. Desi eram cu bibica bolnava, cu muci, cu febra,langa alti pacienti cu tuse tubioasa, bube etc., m-am asezat la coada, dupa cum mi-e obiceiul. NIMENI, ABSOLUT NIMENI, nu s-a oferit sa-i cedeze locul bebelusei. Vine o tanti, foarte draguta, saluta politicos, imprastie doua vorbe dulci in aer, dupa care ne spune ca ea intra acum pt ca are de pus doar o intrebare. Nu a asteptat nici un feedback, a intrat, a intrebat, raspunsul medicului probabil a durat vreo juma’ de ora. Repet: romanas, sezi bland la coada!

   Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 0

 14. Sa nu fi fost omul ala si doamna casierita – minunata- de unde ai fi scos un text ca asta? :))) Zi merci ca a cumparat omul multe ca sa fie deci timp de asa conversatie…
  Zi la doamna aceea ca ne place mult despre ea.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Doamna GMT, eh, găseam io ceva dă scris.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Mihai, asta imi place mult la tine, ca gasesti mereu ceva de scris! Ca sa gasim noi ceva de citit…nu de alta! Sunt curioasa sa citesc ceva despre fumat, despre lasatul de fumat. 🙂 A propos, cand te lasi de fumat?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Doamna GMT, da’ de ce m-aș lăsa?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 15. ehh oamenii astia sarmani o sa planga dupa low paying job in 10 ani.
  Pentru ca in loc de casiere la mega o sa fie automate de plata si delivery service. Si in loc de angajati numaratori o sa fie rfid.
  Si tot asa la benzinarii, banci, la shaormarii o sa fie un robot uleios cu turban pe cap…
  Iar un angajat fizic o sa fie o raritate, undeva la 10 megaimage cat sa mai dea cu ochiul daca s-a stricat ceva.
  Dar na omu se plange si vrea statui…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 5

  • @radu, ești un idealist, man. Toate astea nu vor fi la noi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • Uita-te la Uber si aplicatii , scandalul nu e ca e ceva ilegal ci ca ne ia fraierii care luau taxi la japca.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @radu, p-asta n-am înțeles-o.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Mihai e simplu – tehnologia distruge de obicei joburile prost platite si de calitate slaba. Taximetristi au pus la hoha un pret minuscul dar ei de fapt traiau din japca (incearca sa ei un taxi in punctele importante la ore de varf gara, aeroport centru sambata … ) . A venit tehnica peste ei si i-a ars. Are si Uber japca dar macar stii de ea.

   Casierul de supermarket e de obicei cel mai urat om din schema ca se misca lent, ca sunt putini si trebuie sa stam la cozi. Vine tehnica si aia e…

   Nu conteaza ca suntem in marginea lumii civilizate tehnica ajunge peste tot.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

  • @radu, nu în timpul vieții noastre.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @mihai, exista deja case automatizate unde iti scanezi singur produsele, platesti cu cash sau cu card si gata. Si asta nu e in cine stie ce tari extra-civilizate. Pt restul mai asteptam un pic, dar avem sperante.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 16. Era la oferta speciala doamna. Mai rar intalnesti asa ceva.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 17. OMG! NWO a năvălit p-acilea!!! Fugiți fraților… 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @John, nu știu ce e NWO. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @diabolic, nu știu ce să zic. Parcă ne luăm prea în serios.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Frățică, uite că unele persoane, chiar iau în serios aşa ceva, drept dovadă, ai numărul mare de dislike-uri la comentarii ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @diabolic, a, nu, man. Ăia-s haterii de serviciu. Dacă nu apar ăștia nu sunt mulțumit, înseamnă că textul nu merge bine. Azi merge. Muhahahahaaaaaaaaaa.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

 18. Foarte bună replică. Mai sunt oameni spirituali şi asta e bine.
  Şi eu mor când văd din ăştia de zici că vine foametea, îşi umplu trei coşuri cu vârf şi a doua zi de Paşti sau Crăciun dau o fugă să mai cumpere nişte detergent şi nişte carne de grătar.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

 19. Umor negru intr-o sala de asteptare la un medic.
  Sala plina ochi… Nu mergea sistemu’ si nu se dadeau retete. In fine… In toata sala aia supra-incalzita si supra-populata intra o domnisorica vopsita toata clefetind guma cu toata gura…. ‘ Intru numai umpic la doa’na doctor… Am un poco di raceala’
  La care o baba ‘ Cereti si lecitina….’ Aia cu ochii mari intepeneste cu mana pe clanta usii…
  Baba continua :’… Zice in formulaas ca-i buna pt niesimtire’

  Comentariu beton! Thumb up 85 Thumb down 1

 20. Mihai, am râs cu lacrimi. Cred că omu’ voia să petreacă 1 Mai indoor. Şi să-ţi testeze ţie răbdarea.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Fabiola, indoor la mega? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • După cum ai relatat se pregătea pentru un party în sânul familiei. Şi unde e mai bine, decât acasă? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 21. Super tare tanti de la casa. Poate vad si patronii de la Mega acest articol.
  Tanti merita 2 salarii in plus

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @nacele, nu e nevoie să-l vadă patronii de la mega, ci doar fătucile de le PR. Care l-au văzut, sunt sigur. Dăcât că le doare la bașcheți.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

 22. Dimineata de Craciun, acum multi ani in urma.La un sfert de ora de la deschidere, o doamna trage hotarata de usa.Beleste ochii cand vede ca se deschide si intra.
  -Vaaai, dar lucrati in ziua de Craciun?
  -Doamna, daca dumneavoastra veniti in ziua de Craciun, o sa tot lucram.
  S-a inrosit si n-a mai zis nimic.Seful spunea ca noi suntem ca pompierii si urgenta.Era un amanet iar urgenta era ca raman oamenii fara bani si unde sa se duca sa imprumute?!Ai sa razi, dar oamenii raman fara bani sa-si cumpere hartie igienica in noaptea de revelion.☺☺☺

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 0

  • Cumnata mea lucrează într-unul din magazinele unui lanț local de genul luat în discuție azi. Ar ieși de-un roman! Norocul vostru că n-am talent la scris! 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @VictorR, păcat. Și nu glumesc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @vio, și-și amanetează ceasurile?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Amanet de aur.Si ca idee, la amanet aveam salariul mai mare ca la banca cu vreo 100 euro.Din misterele Romaniei.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 23. Prin 2000 , ma intorc din Germania , unde lucrasem vreo 4 ani.
  Stransesem ceva parale, asa ca voiam un serviciu mai linistit , ma cam saturasem de santier.
  Cumpar un ziar local si citesc la rubrica angajari ca o intreprindere locala de turism angajeaza sef de birou tehnic, fara sa precizeze salariul.
  Alaturat, aceeasi intreprindere angajeaza bucatar, oferind un salariu de 9 milioane.
  Imi zic :daca astia dau la bucatar 9 milioane, inseamna ca inginerul o sa fie tot pe-acolo cu leafa.
  Ma prezint la concurs, se da un test si ma calific in finala.
  In chestionar era si o intrebare referitoare la salariu.
  Scriu ca as vrea 5 milioane, sperand ca la angajare, vazand ce bun sunt ,or sa-mi dea mai mult.
  La interviul final directoarea intreprinderii , care era sefa comisiei imi spune:
  dom’ inginer ai raspuns bine la test , calculator stii, meserie la fel, esti tare si la limbi straine engleza , franceza, germana.
  O singura problema ar fi : ai pus salariul cam mare.
  Uimit , ii raspund ca am pus o suma mai mica, urmand ca vazand capacitatile mele, sa primesc mai mult.
  Si , in plus , am vazut ca unui bucatar ii oferiti 9 milioane, cam cat credeti dumneavoastra ca merita un inginer ?
  Pai , noi ne-am gandit la 3 milioane, inginerii nu prea are(sic!) catare !
  Ignorand dezacordul, ii raspund: stimata doamna la leafa asta o sa vina pe postul asta o ruda de-a lui Dan Spataru !
  Nestiind ce-o asteapta, doamna “derectoare” musca momeala si intreaba : cine ?
  Pulea Spataru , rapund eu si ies repede, inainte ca doamna sa se dezmeticeasca .

  Comentariu beton! Thumb up 70 Thumb down 0

  • @netplusultra, absolut. Bucătarul este aproape cel mai important om dintr-o companie.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 24. Ahahahahhaahahaaa, cred că ai leșinat instantaneu? așa femeie cu sarcasm finuț, mai rar. Dar fața face totul! Răspunsul e altul, dar a fost “finuță” tanti. Vezi că n-ai pierdut timpul la casă? Așa minge i-ai ridicat la fileu că tipul nici nu știe ce l-a lovit? suuuupeeeeerb?

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 25. doar atat::))))))) duamna chiar merita statuie
  PS: nu are legatura, dar e bestiallll serialul. you make my day cu articolul. deci si pt articol si pt serial ai un burger si ce doreste capriorul sa bea.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Marius, dacă ajung acolo vreau fish&chips, nu burger. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai fereasca al de sus de asa ceva. Vin in tara si iti dau burgerul ala minune sau te duc la a batrana si dupa ce-ti face capul mare bem si un ceai. sa-ti dau fish&chips… mai apoi sa-mi sara lumea in cap ca te-am otravit. si cine ne mai serveste texte de texte?!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 26. mda….dupa ce dl. traista mare din fata mea termina de basculat din cos pe banda si apoi in big bags-ul cu doua roti pe post de sacosa…apoi la ultimul produs “scaneaza” bonul de casa….si descopera ca pretul la scobitori difera de cel de la raft….ciorovaiala…chemat seful de magazin…mers la raft…confirmat pret…anulat produs din lista…apoi….platit 10.5 % cu bonuri de masa….inca 1.5 % cu bonuri cadou….diferenta cu cash….dar inca 10 minute cautat in portofel, sacose si toate buzunarele moneda de 10 bani…eu asa patesc mereu cand vreau sa cumpar un pachet de tigari cu banii deja pregatiti de acasa…..

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 1

  • @sorin, ahahahahahaaaaaa. Prețul la scobitori. ahahahahaaaaaaaaaaaaaa

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Da, nu e de râs. 😛
   Eu am pățit-o chiar azi, venind de la lucru, intru la Carrefour, văd că nu e coadă, iau o bere brună și o cutie de brânză. Merg la casă, îmi scanează produsele și văd că nu e prețul de la raft. Zic: doamnă, la raft berea e 3 lei, nu 3,20. Tipa se uită la mine cu superioritate și zice probabil nu v-ați uitat după virgulă ( adică eu fiind purtătoare de ochelari m-a luat de chioară) .Nu, zic, prețul la raft e 3 lei. Se duce tipa, verifică și spune, da, dar ce contează 20 de bani la o casă mare? Doamnă, zic, contează, că eu am o casă mică. Am plătit și am plecat. Culmea e că tot individa era țâfnoasă.

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • omule la CareFura e ceva fregvent sa fie o diferenta de un procent sau doua intre pretul de la raft si cel de la casa …nu noi romanii am inventat hotia…..casiera e doar o sluga pe bani….marunti….inchipuie-ti cum s-ar fi uitat acum un an reprezentantul Wolkswagen Romania cand tu cumparai de la el o masina de 30000 de euro si peste un timp scurt tu ii spuneai ¨¨bah m-ai trisat cu noxele….da-ti mi banii inapoi¨¨…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • jur ca nu am inventat nimic….doar ca ramasesem fara tigari….si pentru un fumator asta era deja o trauma din start…

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 27. Genial!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. Hai sa-ti ceva de aproape 10 seara
  De obicei te citesc in prima parte a zile – poate mai revin pe la 2-3 sa vad comentarii
  Azi dimineata am halit textul cum a i trat pe mail dar n-am avut timp de comentat

  Acum nu mai am ce sa comentez ca sunt muta – te citesc 12000 de oameni pe zi
  Eu te citesc oricum -chiar nu conteaza cati cititori ai dar asta pentru mine a fost uaaauu – mult foarte mult
  Felicitarile mele

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Gabriela, n-ai fost tu atentă. Ia uită-te pe coloana din dreapta a blogului “cele mai citite evăr”. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ba da @Mihai
   Dar eu stiam ca acolo s-au strans in timp nu doar intr-o singura zi

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. Vai să-mi trag palme :)))))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Francisc, nu-ți trage. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 30. Ahahahahahaha
  Deci nu te-ai lăsat de fumat până la urmă?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Emil, greșit. M-am lăsat. După care m-am reapucat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 31. tind sa cred ca cred ca simtul umorului este chiar inexistent

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 32. tind sa cred ca simtul umorului este chiar inexistent

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 33. Exista si un alt fel de cumparatori. Lucrez la o benzinarie si avem un client ce alimenteza zilnic , de luni pana vineri de 20 lei. Vineri inainte de Paste , in timp ce isi astepta restul intreaba sfios :
  -Luni e deschis ?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 34. Omul acela sigur și în zilele de Crăciun și Paște e la cora pentru bețișoare de urechi și un bidon de ulei…Tare,vânzătoarea. Dar îmi rămâne veșnica întrebare, dacă el ca și client ar fi vânzător de profesie, ar mai avea atâta poftă de vorba la cumparaturi? Că ce tie nu-ți place,altuia nu-i face..

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 35. Super women la Mega

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 36. Si eu am cumparat mancare pentru a hranii toata strada dar lunea trecuta pentru a ne ajunge pana dupa 1 mai.
  Am fobie de anul trecut cand am stat 4 ore in Kaufland,parca venea apocalipsa sau se inchideau o luna supermarketurile
  2 ore sa caut ce imi trebuiea (paine si ceva maruntisuri )intre toate oile care se impingeau sa prinda mancare ca sa nu ramana morti de foame
  2 ore la casa dansand step (aveam nevoie la toaleta)
  Si mi am dat seama ca asa eram si eu pana acum 2 ani parca cand am inceput sa iti citesc blogul.
  Am slabit aproape 40 de kg din cauza ta Mihai! (Mai am un pic)
  Si vreau sa iti multumesc pentru adevarul fara perdea pe care l ai expus.Aveam nevoie de un branci.Am intradevar o boala a tiroidei denumita Hashimoto care cauzeaza hipotiroidism .
  Frustrata de diete am lasat lucrurile de sub control si am dat vina pe glanda.Cand am citit prima data articolul in care spuneai ca ai slabit si cele despre grase te am injurat zile intregi.
  Greu mi am dat seama ca nu trebuie sa tin dieta ci sa schimb stilul de viata si sa fiu atenta la calorii.
  Am avut o perioada stresanta si agitata cand am pus 6 kg inapoi si am recitit articolele tale cu slabitul si am reusit sa le dau jos.
  Cum am spus mai am un pic de dat jos.
  Nu imi vine sa cred cat de bine e fara bagajul dd 40 de kg pe care il caram dupa mine.Pot sa urc scarile de cate ori vreu fara sa ma sufoc,
  Somnul fara apnee e mai odihnitor.Incap linistita intr un scun de avion ,de teatru chiar m am dat in roata la Prater si am reusit sa inchid chestia aia de metal care te tine de scaun.
  Pot sa pot ce vreau fara sa se reverse burdihanul
  Cred ca ti ai gresit meseria si trebuie neaparat sa te reprofilezi pe weight loss couch sau cum naiba le zice.
  Stiu ca suna ca o reclama la slabit dar iti multumesc din tot sufletul meu.
  Multumesc Mihai!
  Prima ocazie in Bucuresti dau o naveta de bereeee sau daca ai drum prin Arad….

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.