Ce? V-a deranjat Iliuță Năstase cu nefăcutele de la meciul de Fed Cup, este? Of, of, of, nasol de tot. Da’ eu sunt curios de o chestie. Dacă se întâmpla să fie acum, în 2017, numărul unu mondial, câți mai săreau de fund în sus? Dacă mâine avea meci cu Federer, după ce în prealabil îl eliminase pe Nadal și se distrase cu Djokovic, și-l trimitea și pe elvețian după semințe, dar făcea două remarci sexiste sau rasiste în timpul meciului, sau după, ce ne-am mai fi hăhăit. Că ce simpatic e Iliuță, că lasă dom’le așa e el. „Mai ne distrăm” și noi că destul stăm încruntați la muncă. Și ferească sfântu’ să se fi sesizat vreun for internațional și să-l suspende că ieșea cu manifestații de susținere în stradă, pelerinaje pentru acatiste la Arsenie Boca și proteste la CEDO, NATO, UE și cam orice organizație internațională unde s-ar fi putut protesta.

Sau, ce, nu știați că și pe vremea când juca, Iliuță făcea multe nefăcute? Dăcât că pe atunci era simpatic și playboy, nu un moșulet decrepit care zbiară după căpitanul nejucător al echipei Marii Britanii: „la ce cameră stai, că poate vin să-ți arăt cum se duce pionierul la ecluză” (ma rog, nu chiar așa, dar fix ăsta era mesajul). Ia să fi făcut Iliuță gluma asta din postura de număru’ unu mondial, să vezi ce ne hăhăiam cu toții trei zile și din lipsită de simțul umorului n-o scoteam pe englezoaică. A dreacu’, face pe mironosița, ar vrea ea să-i arate Iliuță mielul cu o singură nară. După ce că e urâtă, mai face și nazuri (pentru cei care nu sunt fani tenis de mici, căpitanul nejucător al echipei Marii Britanii e o femeie).

Mno, toată chestia asta cu linșajul mediatic mi-a adus aminte fix de bancul cu tipul care povestea c-a văzut la metrou cum trei bărbați îl bat pe un al patrulea și se tot gândea dacă se se bage și el sau nu. Până la urmă s-a băgat. Mamă, ce l-au mai snopit pe ăla.

Well, mă distrez extrem de tare când văd cum ne murdărim pe la bot de politicăl corectness d-ăsta de mare angajament.

P.S. Ca să fie clar, mă lasă rece Ilie Năstase. Pentru mine a căzut de pe soclu în secunda în care am auzit de relația cu Brigitte Sfăt. Din punctul meu de vedere, nu ai cum să fii și sănătos la cap și să conviețuiești cu baragladina femeia aia. Darămite să te mai și trimită să dormi pe preș. Pur și simplu nu ai cum. Doar m-am amuzat de câtă lume s-a găsit să-i dea peste bot acum când omu’ e deja cu un picior la Bellu. 

Atât pentru azi.

mihai_vasilescu_ilie_nastase_tanar

sursa foto