7,027 cititori

Suntem născute, crescute și autoeducate să vă spunem “NU”

Text scris de Elena

Mă uitam serile trecute la emisiunea lui Cabral. Pentru o sumă de bani, două tipe căsătorite aveau de răspuns la întrebarea: ce obiect există în casă și este folosit în  EXCLUSIVITATE de un bărbat? În miimea următoare de secundă uneia dintre ele, care arăta ca un urs împăiat, îi zboară mâna din umăr, apasă cu toată forța butonul roșu și cu un rânjet de satisfacție întins pe toată fața, trântește raspunsul: aspiratorul. Cealaltă a rămas împietrită uitându-se când la bărba-su’, când la soțul ursului împăiat. Fața lui Cabral? Priceless.

Cum, mă, aspiratorul?? Nu mai e aparatul de ras? Sau bormașina? Un ciocan, o șurubelnița ceva? Hahahaha.

Doar că doamna cu dimensiuni generoase nu se amuză deloc și spune scurt:

– Eu NU dau cu aspiratorul. E regulă!

Brusc, mi-am amintit de tipul din metrou, cu Play Station-ul, și-am avut o revelație.

Băbăieți, haideți să lămurim lucrurile o data pentru totdeauna: noi, femeile, suntem născute pentru a fi “mame”. N-ai, frate, cum să anihilezi acest sentiment dintr-o femeie. Suntem făcute pentru a avea “grija”de voi (pe principiul, am io grijă de tine) și să va arătăm că tot ce spuneți sau faceți este total greșit și mai ales să vă repetăm la infinit propozitii care încep întotdeauna cu “NU”.

Știu că traiți cu impresia că abia după căsătorie ne transformăm în niște monștri care scot flacari pe nas, în timp ce pe gură ne ies sunete grotești formate doar din cele două litere “N” și “U”, dar să știti că sunteti în eroare. Noi abia atunci ne revenim. Uite, vă fac o mărturisire: singurele momente în care NU suntem noi cu adevărat sunte cele dinaintea casatoriei. Pentru că vrem să vă facem să credeți că suntem disperate să ne luați cât mai rapid de neveste și că nu mai putem trăi fără voi. Hahahaha. Băi, reveniți-vă! Ne grabim cu nunta pentru că nu ne mai suportăm drăgălașe și sexoase. Avem nevoie să scoatem colții, să vă terorizăm, să schingiuim suflete și să ne REVENIM la normal.

Totul începe încă de la grădiniță. Atunci când descoperim că o femeie poate conduce lejer 20-30 de copii și că “NU” este un cuvânt cu impact devastator asupra băieților (fetițele nu sunt certate la grădinița, da?). Moment în care începem încet-încet să ne dorim să fim ca ea, ca zmeoaica asta numită educatoare. Așa că în urmatorii 6-7 ani începem să ne pregătim pentru ceea ce voi numiți “căsnicie” și noi “căznicie”. Cum se întâmplă asta? V-ați uitat vreodată la cât de diferit ne jucăm noi față de voi? Păi, băi, d-aia sunteți atât de oropsiți că ne ignorați încă de mici și vi se pare că joaca noastră e o prostie. Ia fiți atenți aici: în timp ce voi distrugeți mașinuțele, spargeți geamurile cu mingea, rupeți mobila din cameră și trageți cu arma pe lângă țintă, adică nu vă iese niciodată nimic bine (și așa vor rămâne lucrurile pentru voi toată viața), noi aliniem pe canapea toate păpușelele și plușurile din casă. Cu un băț în mâna dreaptă și cu stânga înfiptă adânc în șold, ne exersăm abilitățile de dictatoare și învățăm utilizarea celor două litere care nouă ne vor guverna viețile, în timp ce vouă vi le vor distruge: “N” și “U”.

Pe la vârsta de 13-14 ani începem să înțelegem că păpușile nu sunte ce trebuie. Rămân inerte, le vorbim degeaba, nu au reacții în ceea ce privește frumusețea noastră angelică, nu ne spun cât de minunat arătăm, nu nimic. Așa că trecem la artileria grea. Le scoatem ochii, le rupem mâinile și picioarele, le tundem la zero și le îmbracam în niște zdrențe. În final, sfârșesc aruncate în tomberon. Iar acesta este fix momentul în care vă descoperim pe voi. Și, deși la orice propunere din partea voastră, legată de sex, sărut sau mână băgată pe sub tricou și în chiloți, noi răspundem cu “NU”, până la urmă realizăm că pentru a ne duce planul de distrugere la bun sfârșit, raspunsul trebuie sa fie “da”. Așa că ne repliem brusc pe situație și în timp ce ne frecăm mâinile a satisfacție, începem să învățăm și utilizarea acestui cuvânt care ne provoacă adevărate traume interioare. Abia atunci începe transformarea noastră și chinul nostru de a fi perfecte, dragălașe, plăcute. Brrrr!! Mă infior numai când mă gândesc.

Iar unicul motiv pentru care suportăm cu stoicism toate aceste chinuri ale iadului este ziua căsătoriei. Ei bine, ăla este momentul în care noi rostim pentru ultima dată în viață cuvântul “da”. Și tot atunci simțim că toate eforturile noastre n-au fost făcute în van și ne uităm cu milă la voi cum vă distrați crezând că “DA-ul” ăla v-a salvat de la foamete, haine murdare și sex pe apucate, dar de fapt vă plătiți sentința la o viață de iobag. Iar “iobag” ăsta va rămâne un cuvânt pe care îl veți scrie legat toată viața voastră.

Cu plăcere!

mihai_vasilescu_femeie_nu

133 de păreri la “Suntem născute, crescute și autoeducate să vă spunem “NU”

 1. Sinistru de sincera!! :))

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 0

 2. Cui ii pasa ce spun femeile?Daca fofo este unica parghie de santaj si prostii cedeaza asta se numeste #faraoua.Plm parca ar fi singura fofo din galaxie si eu unica pl.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @edelweiss, încercăm și noi marea cu degetu’. Dacă e rece, ne retragem, dacă e caldă, rămânem.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 3. Să nu vă mușcați de limbă ! Veninul e toxic !

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

 4. Stai la vezi cum e la avansați si descoperă puterea lui “poate”.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • Sau puterea celor două cuvinte împreună ,,nu poate,, să…Complectați mai departe cu ce vă vine în minte. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @9, și sa nu-l uităm pe “nimic” la întreabarea: ce ai dragă? Armă albă, nu alta.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • Ahaha.:) 🙂 Urmat de zâmbetul angelic, dar cu fulgeri în priviri.:)

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • *fulgere*

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @9, fulgeri, fulgere, nu mai contează. Privirea aia face căt o mie de cuvinte. Pe care oricum nu le aud când le rostim.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Laura, “poate” mai lasă loc de speranță. NU e NU.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena
   :)) hă hă hă.
   “Poate” e un paravan pt “nu”:))
   Mai schimbi registrul, tactica, te joci cu prad…mâncarea, cum ar veni.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Laura, “poate” e preludiu pentru “nu”. Că dacă tot nu-l primim, măcar să ni-l oferim. Dă preludiu vorbesc.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena :)))))) i like a lot!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 5. Încă un articol în care săracii bărbați însurați sunt oarecum victimizați că au căzut în ghearele femeilor lor. NU, e simplu. Nu te insori, nu îți pune nimeni pistolul la tâmplă. Poți umbla din floare în floare până nu mai poți.
  Dacă te însori că îți e frică de cum reacționează iubi că nu o mai ceri odată, sau că te bate la cap familia ta sau a ei, atunci scuză-mă, nu ești suficient de bărbat.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Roxi, hai, mă, e prima oară când citești un text al Elenei? E ditamai trollingul, ce naiba.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • Exact. Si e maestra in aceasta arta!!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Radu, te pui bine cu dracu’, ha?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Nu e primul text citit și știu că e trolling dar sunt furioasă cum sunt bărbații însurați pizdificați și victimele nevestelor lor. Și am citit destule titluri și texte în ultima lună despre asta :))

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Roxi, mi-a fost milă de ei. Jur!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • și mie îmi e milă dar își merită soarta. Până atunci, hai să nu îi mai promovăm și să ocupăm internetul cu astfel de bărbați :)) Nu degeaba scot casele de modă colecții cu fuste și rochii pentru bărbați și game de cosmetice speciale pentru bărbați.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Roxi, ..și stăm la coadă după ei la cosmetică?.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • să aibă sprâncene perfecte, nu ca ale noastre …

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Băbăieți, azi fac echipă cu Roxi. Eu zic să lăsați nor de praf în urma voastră. Ăsta-i sfatul meu de “mamă a răniților”.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Roxi, da, da. Și să nu uităm de mani-pedi, în timp ce ușa de la dulap stă să cadă.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Unui bărbat nu trebuie să îi spui o dată la 3 luni să repare ușa la dulap, că el știe …

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 6. Tinand cont ca primul pas a fost facut…NASA a descoperit ceva planete cu lichid unde noi o sa putem prepara linistiti bere, zic sa va bucurati acum…in cativa ani, o sa ajungeti sa plangeti dupa ciorapii aruncati auiurea prin casa.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @Redo, eu sper să mor până atunci. Dacă nu, promit să mă omor atunci, pe loc, cu lacrimile în ochi.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 7. A mai “nasoală” scriere a duamnei Elena!!!! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @VicrorR, hai, măi, ca au fost altele mai “nasoale”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • În ceea ce ne privește? NU SE EZICSTĂ!!! 😀

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @VictorR, recitește “Pentru bărbatul din tine, care este”. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 8. Iar noi, bărbații cu minim un cojones funcțional, suntem setați sa dam un ignore total acelui nu (am spus așa ca sa fiu delicat, da) și sa îl vedem exact ce este….un DA mic, pricăjit, timid. Va știm secretul….nu înseamnă DA….oricum, fără NU-ul vostru, viața ar fi searbada

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @SorinB, a mai tare descoperire asta e. Crezi că tipul cu PS3-ul a început să strângă banii? Hahahaha.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 9. Treaba de generatie. Pe vremea Elenei P si a lui Sorin B se practica joculetul asta: ele “nu nu nu”, ei intelegeau ce vroiau.

  La millenials sta altfel treaba: nu e nu si DA e frumos si inseamna parteneriat. Ma bucur ca incepe sa moara lent prostia asta in care femeia manipuleaza cu sexul si el isi blesteama zilele dupa. Avem Tinder…vrem sex se rezolva. Dar in generatia mea daca spun nu apoi e nu, sau e hartuire.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • @lysa, adevaru’ e că suntem bătrâni tare și eu și SorinB. Am prins vremuri nasole rau.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Ajunge o diferenta de 10-12 ani ca sa fie o alta mentalitate. De asta cu “nu” m-am lovit tare cunoscundu-l pe unul pe final de generatie X, motivat al dracului de tare de cele doua litere. El credea ca se joaca cu o reprezentanta a ceea ce ai descris tu mai sus (mai in gluma, mai in serios) si ca eu ma las greu, dar de fapt il vreau de barbat. De fapt, mai aveam putin si chemam politia sa scap de nebun. Cand s-au mai calmat lucrurile mi-a spus ca asa suntem noi femeile, spunem nu dar ascundem un da. Se pare ca avea si omul dreptatea lui.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @lysa, omu’ era dus rau :)))). Băi, indiferent de generație nu e nu si da e da.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 10. D-aia au loc multe anomalii in viata asta, de la NU-urile astea :))

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Tioc Alexandru, “anomalia” e că voi sperați la o viața de boier și o trăiți pe aia de iobag. Eu zic să-ncepeți revoluția “oolelor”.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Elena P, ce revolutie, care oua?:)) acum pe buna dreptate, i-am aratat gagica-mii, viitoare nevasta a mea (asta e, punem catuse, decizia mea sa fiu arestat la domiciliu) articolul ala cu playstation-ul. A ramas muta ca exista barbati asa :)). Care se lasa calcat in picioare, de oricine, fie el orice om fata de orice om, nu barbat fata de femeie (nu vreau sa fiu misogin, sunt porc cand sunt misogin), e slab de inger si sincer si-o merita. Si sa si-o ia. Aia e, unde nu iti convine, spui, daca ti-e bine, taci. Ura si la gara.

   Oricum, am o parere foarte proasta despre umanitatea anilor prezenti. In speta 2017. Si nu stiu daca sa ma refer doar la Romania, sau sa trec si granita cu gandurile astea :)).

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Alexandru, esti norocos. Rău era dacă îi dădea idei textul ăla.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Elena P, d-aia am si luat in consideratie arestul. :)) sper sa nu vad ceva naprasnic dupa sentinta :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Alexandru, mai ai o șansa la nuntă când o fură prietenii tăi. Nu-ți bate joc de ea. Dă șansă adică?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 11. Elena, tu ce vrei sa faci acum? sa sperii barbatii? vrei sa ramaneti singure? vrei sa fiti nevoite sa schimbati “macazu” sa va ziceti nu una la alta?

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @MuciFICATorU, ultima parte nu sună rău deloc. Dacă înțelegi ce vreau să spun..

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Eu nu stiu ce sa cred, am avut deosebita placere acum cativa ani sa lucrez, normal intr-o multinationala, numai cu exemplare ale sexului frumos, in fiecare zi aveam show, erau precum cainii aia vagabonzi care nu au mai mancat de o saptamana si dintr-o data au gasit un os mare si zemos, concluzia, femeile nu suporta alte femei in apropiere, ceea ce spui tu acum e contradictoriu la ceea ce am vazut cu ochii astia doi.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @MuciFICATorU, pe tine se băteau? tu erai “osul”?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 12. :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 13. Pi, daaao. Că io fix așa l-am loat palmeu. I-am dat cât i-am dat și după ce-am zis da, i-am dat iar.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Alina, și încă îi mai dai?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Îl mai las și pe el să dea, ca să dau impresia … înțelegi tu.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Alina, ????. Ești o drăguță, ce să zic.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 14. @Elena P: ‘geaba! Ăla n-a durut ca ăl de azi! 😛

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @VictorR, câteodată e bine să te doară. Așa ești sigur că ai ‘ceva”-ul ăla??

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 15. Nah, nu eram eu osul, eu eram doar un amarat de sefutz. Motivele pt care se certau erau de cele mai multe ori mult mai importante decat un barbat/baiet ar putea fi, cum ar fi: ala e pixu meu, eu muncesc mai mult ca tine, freza mea e mai faina ca a ta, sti tu chestii dianlea vitale.

  PS: Nasule, de ce nu pot da reply la reply mai mult de odata? Scuza-mi impertinentza.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @MuciFICATorU, chestii mortale, nu vitale. Băi, dar trebui să recunoașteți că suntem niște artiste?.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • true that 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 16. Există o formulă simplă pentru combaterea “NU-urilor”, totul stă în modul de adresare… În loc să “ceri” ca milogu’ o “felie” de pi##ă, zici aşa: “Ai avea ceva împotrivă să mă fuți în seara asta până-mi sar capacele?!”. Şi deja “setarea” pe NU, devine din dezavantaj, avantaj ? Doamnelor, nu subestimați niciodată ingeniozitatea unui bărbat care vrea să fută ???

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Vyo, nici tu pe-a unei femei hotarata sa spuna NU!

   Barbatii au inventat pastilele contra migrenelor. De nevoie.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Vyo, până și bărbații au recunoscut că decizia finală ne aparține în totalitate. Deci, dacă e NU, apăi e NU.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Mai putin in Vaslui. Poti sa spui NU de 10 ori consecutiv? Cand ai ajuns la 10 deja e prea tarziu 😀

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @un sas, morrrr :))))))))))))))).

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Sasule, în Vaslui, când femeia aude sunetul cataramei curelei de la pantalonii soțului desfăcându-se, îşi pune o singură întrebare: “oare mă fute sau mă bate?” ???

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Sasule, in Vaslui, cand femeia aude catarama de la pantalonii sotului desfacandu-se, are o singura dilema: “oare ma fute sau ma bate?” :-)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 17. @Elena P, cata dreptate ai !!! :)))

  Exact de asta nu ii ofer eu sotiei posibilitatea de a spune NU 😛
  …totul e facut in asa fel incat sa fie pusa in fata faptului implinit, iar daca gresesc ceva, daca imi scapa ceva, o las sa creada ca “NU”-ul a avut efect, sa uite, sa se relaxeze, iar cand s a linistit complet o “atac” cu stoicism si prin invaluire obtin acel “DA” fortat care desi nu-l aud mai niciodata il simt tot timpul ! 🙂

  Dragoste cu nabadai ! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Alex, vă declar cuplul secolului!☺

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 18. Vai Elena! Am ras eu dar nu prea e râsul meu? când mă gândesc ca eu sunt cam autoritara iar fi-miu(17 ani) ca să scape zicea ca mine deși știam că nu-i convenea neam.
  Îl încurajez sa mă contreze, să se supere, sa spună ca nu vrea, de teama să nu crească și să fie un yes-man în relațiile lui viitoare.
  Și ce mult mă bucur când câștiga o dispută argumentata nu doar ca așa zic eu?.
  Altfel noi femeile( la general) ne dorim bărbați care sa fie dedicați treburilor casnice, sa se învârtă în jurul nostru? dar ferească cel de sus să-l imbrobodeasca pe puiul nostru vreuna???și sa nu fie cocosul în casa???.
  Chiar am o prietena al cărei băiat după o relație de 8 ani cu viitoarea nevasta, pe care ea a vrut-o, acu ca el s-a mutat la ea ( ea zice s-a măritat fi-miu) ar face orice sa îi despartă ca l-a influențat și se lasă prostit?.
  Mamelor de băieți atenție sa nu tăiați aripile independentei lor!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Mary M, băi, fix, dar fix așa este. Și eu am un băiat. Preventiv mi-am montat “ochiul de soacră”. Ochi pe care îl mai șterg de praf, îl lustruiesc, ce sa mai, îl pregătesc pentru “noră”. Muhahaha

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 19. NU cred că bărbații ar trebui să se sperie. Acest NU poate fi o provocare interesantă. Bărbaților le place lupta, așa că sunt invitați să transforme ”nu” în ”da”.

  Altfel spus, în loc să mă întrebi ce părere am despre cumpărarea unui PS7, ia întreabă-mă dacă aș merge o săptămână în Bali. Și o să auzi un ”da” din toți rărunchii 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Laura G., exact. Ìntrebarea este greşită. Nu răspunsul.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • exact, ca imediat ne-mpiedicam!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 20. si barbatii zic un NU hotarat cateodata :
  O cearta in familie. Sotia il pocneste pe sot. Acesta se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata:
  – Iesi!
  – Nu ies!
  – Iesi!
  – Nu ies!
  – Iesi!
  – Auzi, fa, cine e stapan in casa?! Daca am spus ca nu ies, inseamna ca nu ies!!!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Shoric, p-ăsta îl vreau io dă soț. Îmi place că-i autoritar ???.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 21. Exista 2 moduri de a spune NU: cu gura plina si cu jumata’ de gura. Fetelor !!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Oviwan, cu gura plină, am înțeles, dar nu uitați că avem și dinți.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 22. Se dau datele urmatoare: O femeie isi doreste ca barbatul sa o ajute in gospodarie, “dedicat treburilor casnice” , sa se invarta in jurul ei, din ciclul “when i say jump, you ask ” how high? ” s.a.m.d. in acelasi timp, sa fie “barbat” sa aibe puncte de vedere, sa fie puternic, alt s.a.m.d.
  Intrebare: Cum plm sa faci asta, sa pui punctul pe i atunci cand tu, ca reprezentanta a sexului frumos, sensibil, (din nou, acelasi redundant) s.a.m.d. 🙂 pur si simplu i-l iei? Cum sa pui punct pe o litera care deja nu exista? 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @alt-mihai, :))))) hai că m-ai blocat. Dracu’ să ne mai înțeleagă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Permite-mi sa ma prezint…”Dracu'” is my middle name :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Am uitat sa ma semnez:
   Mama lu’ dracu.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Mamaaaaaaa…daca ai sti cat te-am cautat!!!…Intr-un final te-am gasit…sa-i multumim asadar tizului meu :D…” e bune si blogurile la ceva!” :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @alt-mihai, promit să recuperăm toti anii pe care i-am petrecut căutându-ne.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Offf, ce bine ar fi, mama…cu ce/cand/unde incepem? 🙂 ( raspunsurile neaparat in ordinea intrebarilor, te rog, da? 🙂 )

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @alt_mihai, cu ce – cu inceputu’, cand – cand nu te-astepti, unde – unde ne putem urla bucuria revederii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Am inteles mami…te pup 😛
   Ne vedem pentru inceput pe la cazane? :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Cazane? Tre’ să gătesc ceva? Ca zic NU de p-acum.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Nu mami, cazanele alea, pentru pulimea, pardon, oamenii care ajung la noi, acolo, jos 🙂
   Nu te pun eu la cazne…( nu cazane, de data asta :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Elena P , dupa sute de ani de studiu savantii au descoperit , in sfarsit ce vrea femeia . dar aceasta s-a razgandit

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Soric, asta pentru ca “nu faceti bine nimic niciodata”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Elena P , si totul a plecat de la nenorocitu` ala de Adam care a acceptat sa-si doneze o coasta pentru ca se plictisise sa faca totul perfect 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Shoric, adica????

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Elena P , cum sa-ti zic . noi , barbatii pe vremea cand nu exista femeia , stiam cum sa dam cu aspiratorul . adica plm , iei aspiratoru` il bagi in priza si dai cu el prin casa si era perfect . ei , cand a aparut femeia in viata noastra a urlat : baa pla , pai asa se da cu aspiratoru` ? iti arat eu cum se da . si de atunci femeia da cu aspiratorul pentru ca noi nu stim sa facem ceva bine niciodata 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Shoric, deci tu spui că a apărut nebuna asta și a stricat tot. Din cauza ei trag io acum. Pfff

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 23. Mama, ce facusi?! “Dai” si tu?! Mihai cu mancarea acum tu cu “nu”. Daca o sa ajung vreodata la chestia finala eu o sa zic “nu”, ea o sa zica “nu” si ete asa de pielea de drac pe noi tot ne luam. Daca voi nu si nu, eu nu si nu.
  Oricum esti tare, nu ma opresc din ras.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Marius, stai puțin așea. “NU” e pentru noi, “da” e pentru voi. E regula stabilită deja. Te-ai răSCULAT cam târziu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @ Elena eu nu ma rascol, doar ma scol :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Marius, și te scoli “tot”??

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Elena, intotdeauna

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 24. Io cred ca am fost programata gresit! :)) Crezi ca mai am vreo sansa?!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Sper ca te referi la faptul ca te-ai autoeducat sa spui “decat” “DA” :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Anouk, daca zici doar “da”, o sa ma rog eu pentru tine. Sper sa scapi?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elena Multumesc ca te gandesti la sufletul meu! :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Cred ca spune numai “da”…dar in contexte de genul: El: ” Am voie sa dau cu aspiratorul?”…” Am voie sa gatesc”…etc.
   Si nu, nu cred ca ai fost programata gresit…slava domnului, daca avea si a mea soata un programator de genul ala…offf, nu ma mai gandesc ca ma apuca dracii ai mari 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @alt_mihai nu spun “da” in contextul descris de tine.
   Si cand spun “da” o fac si cu placere!
   Cred ca nu mai e nici o speranta pentru mine. Noroc ca se roaga Elena pentru mine! :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Anouk, să știi că mă rog în genunchi :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 25. Ai de viața mea….Deci textul ăsta e un fel de daună totală fără Casco.. Eu am cerut-o pe actuala Doamnă acu o săptămână. Sunt la a doua experienta cu verighetă și document. .O sufoc în somn sau o împing elegant în fața unei mașini?

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Paco, mai citeste inca o data ce le facem noi la păpușele si daca tu crezi dupa aia ca mai apuci sa o sufoci…te iau eu de bărbat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 26. @Elena,ăăă ..io acuma nu știu ce să zic..Am 42 de ani ,176 înălțime, 75 de kile și 40 de copci.Am ochi verzi si conform spuselor sunt foarte charismatic.Inelul l-am dat deja,dar dacă tu mă convingi mă las luat de bărbat,îl recuperez.Dă și tu ceva din casă ,să vedem marfa…:)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Paco, ceva din casă…ăă, oalele, aspiratorul și fierul de călcat sunt ok? Sau mai plusez?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Perfect.Aduc si eu o bormașină,o trusă completă de scule și un șperaclu.Bonus,un ciocan.De calitate. A fost utilizat de multe ori,fără reclamații. Deci merge?Mă iei sau nu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Paco, te iau. M-ai cucerit cu șperaclu’ ăla. A propos, doare?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 27. @Elena,dacă știi cum se folosește, nu.Îl punem punem pe Mihai naș?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Paco, io fără Mihai nu ma mărit. Ai văzut ce s-a scris despre el. Ca e mafiot.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 28. Hi, hi, hi !

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 29. din aceste cauze soacrele….mame de baieti nu s-au inteles ever cu ¨¨nurorile¨¨ …ele cunosc in detaliu ce o sa l astepte pe ¨¨puiu lu mami¨¨ cand o sa cada in capcana unui vagin care in prima faza i se pare mai stramt ca mana lui dreapta…dar de fapt e deja ditamai groapa ¨¨sapata¨¨ de juma de cartier….acum tocmai el cade in groapa si crede ca ii place acolo…..PS Elena sa iti de-a Dumnezeu numai copii baieti…!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • aaaa…..si am uitat ¨¨yesman-ii¨¨ din companii si de pa acasa au aparut ca reactie la ¨¨no woman no cry¨¨…….better lipsa

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Sorin, cred că cineva a anticipat că o să mă “blestemi”. Am deja un băiat. Mă opresc aici. O noră pot sa ucid, dar două e prea mult chiar și pentru mine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 30. Interesantă abordare. Nu zic, am văzut și văd multe negativiste descrise de tine zi de zi. Să nu te superi Elena, ai scris foarte funny. Dar despre muieri – în particular – și nu despre femei – în general.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Simona, de ce m-as supăra?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Simona, de ce m-as supăra?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Am vrut să scriu inițial altceva… Era în dezacord. ? Dar, oricum suntem a dracului de oribile si rele, deci nu avea rost să scriu eu că nu suntem așa, că oricine altcineva din jurul nostru ne face să fim așa și pe dincolo…

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 31. cel mai naspa articol citit!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @GL, nu-i problemă, ai un internet întreg la dispoziție. De ce te mai chinui pe aici?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 32. Cu ..” dupa prima palma vine intotdeauna a doua” cum ramane?
  cind ne sare tandara ce facem?
  – dam cu aspiratorul, sau
  – dam cu ceva dupa ea ?

  Am o colega la munca, e femeie de serviciu. Se intampla uneori sa vina “colorata” la fata … sotul ei tot la noi lucreaza. L-am avertizat ca data viitoare cind mai vine asa chem politia. Intre timp am aflat ca femeia:
  – are cardul de salariu retinut de sot;
  – obisnuieste sa bea, zilnic;
  – fratele sotului ei este paralizat, ea il ingrijeste cind ajunge acasa;
  – locuieste cu socrii, traiesc amandoi;
  – dupa ce vine da la serviciu iese la munca in curte sau la camp.

  Acum ma fac ca nu vad cind, uneori, pe la ora pranzului, mai duhneste a vodca ieftina … o inteleg

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 33. În glumă se spune adevărul!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 34. pe mine m-a interesat numa’ partea cu aspiratoru’. ca la mine acasa e obiect folosit exclusiv numai de femei, adica io. atat am avut de zis.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 35. Pingback: mihai vasilescu blog | Legenda mărțișorului, varianta modernă

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.