5,873 cititori

Răzbunarea pachetului de țigări

Text scris de Elena.

Acum vreo cinci ani, compania unde lucram a organizat un team building în Bulgaria. Plecarea era stabilita la 5:30. Dimineața. M-am trezit frumos la ora 4,00, m-am aranjat de zile mari, că auzisem io că bulgaroaicele sunt urâte în draci și că bulgarii sunt disperați să se căsătorească cu fete frumoase, mi-am făcut comandă la taxi și am coborât pregătită pentru marea aventură. Cât am așteptat să vină taxiul mi-am zis că n-ar fi rău să-mi iau țigări.

Lângă mine e o benzinărie de unde îmi cumpăr țigările în mod normal. Bine, asta se întâmplă de obicei ziua, nu la ore mici din noapte. Mă știu cu fetele de-acolo. Ne tutuim, discutam despre copii, facem schimb de rețete, chestii d-astea de femeie gospodină cum mă intitulez eu. “Dăcât” că la ora 4:30, ușa benzinăriei era bineințeles închisă. Adică încuiată. Așa că am ciocănit la geam destul de zdravăn. De mai multe ori.

Într-un târziu îi sare somnul și apare fata care era în tură de noapte. Căscând. Avea o față mototolită rău. Îmi oferă câteva amabilități, că așa e ea, nu se poate abține când mă vede: “Vai, Elena, ce bine arăți la ora 4 juma’ dimineața și parul tău minunat și ochii tăi căprui cu genele astea lungi”… Ar fi continuat și eu aș fi ascultat-o pentru selfesteem-ul meu care atinsese deja cotele maxime, dar venise taxiul și șoferul, absolut surprinzător și de neimaginat, era ciufut. Așa că mi-am luat cele trei pachete de țigări și când mi-a dat restul am observat că mi-a luat banii pe două pachete în loc de trei.

Preț de o secundă, nici mai mult, nici mai puțin, am avut în cap urmatoarele două gânduri, fix în această ordine: să-i spun că mi-a încasat greșit, că doar o cunosc și complimente ca ea nu-mi mai face niminea. Canci! Mi-a trecut pe loc, imediat mi-a venit în cap un al doilea gând: ia mai dă-o-n mă-sa! Dacă doarme în timpul programului, să platească. La cum mă laudă de câte ori mă vede, cred că vrea să mi-o tragă sau ceva, așa că banii ăștia îi consider plată în avans. Ce să mai povestim, deja mă bucuram că mi-am scos taxiul moca și i-am urat în gând: soro, te pup pe portofel. Băi, nu vă imaginați cu ce satisfacție am plătit cursa. Mă simțeam ca în tinerețe când băieții făceau cinste. Fix așa, pentru că banii nu erau ai mei. Erau ai EI.

M-am întors din team building duminică seara. N-am sa uit niciodata că a doua zi, luni, era zi de salariu. Mai aveam în portofel fix 18 lei. Mi-am făcut un calcul rapid: 11.50 lei tigările și îmi mai rămâneau 6.50 ca să ronțăi ceva până la ora 14,00 când intrau banii pe card. Cobor din casă satisfăcută că am socotelile făcute, intru in benzinărie să-mi iau țigări și doar ce aud:

– Elena, Elenaaaaaaa. Stai așa!

Era o voce de femeie, dar un moment am crezut că aia e vocea lui Dumnezeu. Pentru că in jurul meu nu era nimeni. M-am uitat mai bine. Dar nu, nu se vedea absolut nimeni. Când deja începusem să mă întreb dacă totul nu e doar în mintea mea, apare de sub un raft fata cu “greșeala”. Când am văzut-o, am înlemnit. În cap n-aveam decât “n-am bani, n-am țigări și nebuna asta tocmai azi s-a găsit să fie de serviciu?”. In timp ce gândeam asta, mi-a explicat rapid ce știam deja: că tre’ să-i dau banii pe un pachet de țigări. Băi, fraților, nenorocirea abia acum începe. Mă uitam la fata aia și ma gândeam că dacă îi dau banii nu mai am alții pentru țigări. Dacă nu-i dau, pe motiv că n-am, poate mă întreabă de ce dracu’ am mai intrat în benzinărie dacă n-am bani de țigări? Greu.

Până la urmă, după o chibzuință temeinică, am decis să-i dau banii. Am făcut pe proasta cât am putut io de bine, că nu mi-am dat seama, c-o fi, c-o păți. Cred că mi-a reușit pentru că la final mi-a mulțumit cu lacrimi în ochi. Și-acum, de unde toate calculele îmi ieșisera șnur până să apară zgârcita asta, eram în situația în care mai aveam nevoie de 5 lei amărâți ca să-mi iau țigări. Eram distrusă. Fără țigări nu funcționam. Am plecat spre ieșire cu o față de ziceai că e foamete la nivel mondial.

Când să ies, tocmai intra un tip. Îmi dă voie să trec, că io eram cu capu’ în jos ca să nu mi se vadă lacrimile de nervi, când ce credeți? Văd jos o bancnotă de 5 lei. Fix cât îmi mai trebuiau pentru țigări. Să vă mai spun că am ridicat ochii spre cer în semn de mulțumire? În cea mai mare viteză m-am întors în benzinărie, fericită că nu voi omorî pe nimeni pe motiv de lipsă nicotină, și ce să vezi? Acolo prietena mea îl certa pe tipul ăla că a pus benzină de 75 lei și omu’ avea doar 70. Ăla îi tot explica că sigur i-a pierdut, că nu face el d-astea, că îi aduce mai târziu. Femeia, nimic. Ai pus, plătești!

Voi vă imaginați ce era în mintea mea?? Băi, Bărbosule, la ce pana mea mi-ai dat 5 lei pentru țigări, dacă trebuie să-i dau înapoi? Mă testezi ca să vezi dacă pot fi de două ori la rând nenorocită? Băăă, pot fi toata viața dacă-mi pun mintea.

Sunt o doamnă, i-am dat banii și lu’ ăsta. Mi-a mulțumit și el de m-a săturat pe viata. M-am târât efectiv până la birou. Când am ajuns, am trântit geanta de s-a cutremurat atât de tare clădirea că a început lumea să iasă din birouri crezând c-a venit cutremurul ăla mare. Din păcate, nu venise. Mi-am luat sacoul pe mine hotărâtă să mă afund în muncă și să uit tot. La un moment dat, bag mâna în buzunar și ce credeți că aveam acolo? Da, băi, exact: un prezervativ.

101 de păreri la “Răzbunarea pachetului de țigări

 1. Întotdeauna lucrurile se întorc împotriva ta în momentele cele mai nepotrivite. Murphy nu doarme.
  Dar textul tău e fain. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

 2. Azi am chef de obrăznicii, așadar deduc din ultima frază c-ai ieșit din aventura asta și ne….

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @VictorR, defineste, te rog, “si ne…”?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • ”ne…” = ne…bulgărită (nerezolvată de către un bulgar)

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

  • @VictorR, “ne”maritata cu un bulgar. Ca eu voiam nunta, nu “bulgareala”.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

 3. @Gabil, nu stiu daca Murphy si-a “bagat coada” atunci :))))).
  Oricum, teroarea de dupa mi-am meritat-o din plin.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 4. Și nefumată și ne…satisfacută

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Florin Ionita, am definit asta ca fiind “combinatia fatala”.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 5. Final excelent !!!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Ghita Dragos, vorbesti de finalul scris. Ca celalalt… :)))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 6. @Elena P Da. Am recitit începutul! 😛

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 7. La ce-ți trebuia să te “bulgăreşti”, cum bine zice @VictorR, când sunt aici, pe plaiurile dâmbovițene o grămadă de posesori de bemveie cu numere de bulgaria? ?
  Cât despre final, e ca şi cum ai fi găsit ambalajul la țigarea de foi ??

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Diabolic, e ca si cum cineva isi batea joc de mine :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Şi în ambalaj erau câteva firicele de tutun ?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Diabolic, bine ca nu era nisip.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 8. Cum era vorba aia…? “Dacă nu caști ochii, belești pwla” :)))

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Cătălina Lăsați doamnă! Că belea o pulă, nu belea un bou! 😀

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Dacă belea pula unui bou?? Asta-i intrebarea ! ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 5

  • Prea subtil pentru mine!!! 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Si pentru mine e prea subtil. Si prea direct.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Catalina, dupa intamplarea asta am invatat sa NU belesc ochii ?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Elena, are sens ce spui! ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 9. Concluzia numarul 1: nu socializa cu vanzatorii. Asa nu o sa ai regrete cand ii pacalesti si nici cand ii injuri fiindca te-au pacalit.??
  Concluzia numarul 2: cand iti pica ceva din cer, ia si fugi. Se presupune ca Marele Sef Imaginar are un plan pentru fiecare. E posibil ca planul lui sa fi fost sa-l pedepseasca pe omu’ cu benzina si sa te premieze pe tine pentru ceva. Nu te baza pe chestia cu “de unde dai, Dumnezeu da la loc” (sau ceva de genul) fiindca, din experienta mea, are un serviciu de gestiune praf si a ramas in urma rau de tot cu darurile.
  Concluzia numarul 3: intotdeauna e bine sa ai un prezervativ in buzunar. Da, stiu, nu prea are legatura dar asa am vrut eu sa trag 3 concluzii.?

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

  • @Ionut, finalul are legatura cu tot. Sunt unii oameni care reactioneaza la nervi foarte “ciudat” ?
   In rest ai dreptate. Am primit de doua ori niste bani si eu am insistat sa-i cheltui in “proximitate”. Pfff..

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Acu’, serios vorbind, si eu dau inapoi cand greseste vanzatorul sau cand vad ca i-au picat cuiva banii sau alte obiecte pe jos. Dar, na, am zis sa ma dau cocos!?
   Mi s-a intamplat ceva odata, acu’ multi ani. Eram la mare si era o taraba cu gogosi aproape de plaja. Nu mai tin minte statiunea. Era mereu acolo o coada imensa fiindca gogosile erau chiar bune. Intr-o zi mi s-a facut de gogosi, am luat comanda si de la restul gastii si m-am pus la coada, desi nu imi sta in caracter. De obicei ma lipsesc cand vad aglomeratie undeva.
   Am stat aproape o ora. Mi-a venit randul. Fiindca am avut comanda mare (vreo 5 sau 6 gogosi) si variata, unul din vanzatori s-a zapacit si in loc sa-mi dea rest la 50 de lei cat ii dadusem eu, mi-a dat la 100. Ha! M-am bucurat, am bagat banii rapid in slip, am luat cele 5 sau 6 gogosi in mana (ca un bou ce sunt nu cerusem punga, le luasem doar asa, intre servetele) si m-am indreptat spre prosoape. Ceasul rau, pisica neagra!! A trecut un baiat pe bicicleta pe langa mine fix cand schimbam directia spre…nu mai tin minte ce. Nu ne-am lovit prea rau dar gogosile au zburat in….nisip. Cum sa ma intorc fara gogosi dupa o ora de stat la coada? Da-i naibii de bani, era vorba de orgoliu. Mai ales ca prevedeam ce misto vor face restul de mine. M-am intors, am stat iar o ora la coada, am cumparat iar gogosile si i-am zis vanzatorului sa isi ia si banii pentru tura trecuta. Nu sunt superstitios de obicei, dar atunci am avut presimtirea ca daca continui sa ma bucur de banii aia, nu mai apucam sa mancam nici tura a doua de gogosi.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Ionut, ????.
   Fii atent faza azi. Dimineata, inainte sa plec de acasa, mi-am transferat prin homebank bani pe card ca sa-mi iau tigari. Sunt la birou acum. Ghici ce???? N-am cardul la mine. Iar de imprumutat de la colegi nici nu se problema. Lucrez aici de vreo 3 saptamani si abia daca-i stiu dupa nume. :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Elena, cand e vorba de tigari, lasi rusinea la o parte, ingrosi obrazul si te duci sa ceri. In juma’ de ora iti fac rost oricand de un pachet intreg de tigari, doar din “cerseala”, indiferent de locatie si situatie. Experimentat si garantat!!? Si chiar par om serios, cu par alb si alte chestii. Dar cand vine vorba de tigari, sau, mai bine zis, de lipsa lor….cel mai al dracu’ cersetor e entry-level pe langa mine.???

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Ionut, mi-ai dat o idee super. O sa ma duc glonț la colegul meu, care ieri a tot insistat sa ies cu el la o tigara. Pana la urma am cedat ca sa vad ce vrea de insista atat de mult. Cand am ajuns afara ce crezi ca voia?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 10. Elena cand ai zis de barbos, era cel suprem? Ca daca era cel atotputernic atunci era barbosul Mihai, gazda ta facea glume. Macar prezervativul sa fi fost nedesfacut.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Marius, da. Pe @Mihai il certam :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 11. Ca fost fumator inteleg exact uraganul pe care îl simti când nu ai tigari pe motiv de lipsa bani. Dar ceea ce a povestit @ElenaP mi s-a întâmplat si mie fix acum 4 zile (mai pe seara) in Cora. Avem pofta mare de omleta si nu mai aveam nici cafea. Asa ca m-am dus țintit la raftul de ouă, viteză către cel de cafea si apoi la casă. De obicei aleg casierițele drăguțe si nu coada cea mai scurtă, îmi place sa mă “joc” cu ele, sa le zâmbesc ca sa le fac sa zambeasca dupa care când ajung la casa sa arunc cate o gluma. Fix asa s-a întâmplat si in seara aia. E, după ce am plecat dela casa am constatat ca aveam pe bon numai 7,99 lei. Cafeaua, 21,99 lei lipsea. A apărut Aghiuță care se bucura ca un drac! Pe distanta a 15 pasi mi-au trecut prin cap multe chestii inclusiv un grup mare de la Alianta pentru familie care striga la mine “Huo, rusine, rusine sa va fie!”. Dar cel mai tare mi-a trecut prin cap sfatul primit de la bunica-mea care îmi spunea ” sa nu te bucuri, mamaie, mai târziu poti sa pierzi mai mult!”. Si cum nu sunt in cea mai buna perioada a vietii mele, m-am întors pe călcâie si m-am prezentat la fetita de la casă. I-am explicat despre ce este vorba, a rămas putin blocata si a balbait putin cu ochii in jos “v-ati întors…da, imediat…nu s-a scanat…”. La coada vreo doua perechi de bătrâni si un nene isi făceau cruce, fiecar cu ce mana avea libera. Va rog sa mă credeti, am plecat de acolo cu o mare satisfacție, desi mi-ar fi plăcut sa le trag o mica gaura celor de la Cora (nu stiu daca li se imputa pierderile angajaților). Am povestit unei persoane dragi aceasta intamplare, imediat cum am plecat de acolo si mi spus ca am suflet bun. Eu am spus numai ca îmi doresc sa mă port cu oamenii asa cum vreau eu să se poarte oamenii cu mine. De multe ori însă viata ti-o trage chiar si fără prezervativ.

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 1

  • @Georgian: Cum poți fratele meu de peste munte să închei atât de trist o scriere așa de plină de optimism (”De multe ori însă viata ti-o trage chiar si fără prezervativ.”)? S-a dus dreak tot zenul meu pe ziua de azi!!! 🙁 (Chiar dacă știu că așa e….)

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @VictorR, prezervativul era în buzunarul Elenei ?????

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Diabolic, ???. D-aia nici nu-l gasea.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Georgian, tocmai de aceea e bine sa ai un prezervativ tot timpul la tine?.
   Oricum, pari un om din alt film in care am inceput si eu sa joc dupa intamplarea asta.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Elena P, doar par. Suntem in acelasi film, aceeasi coloana sonora.
   @VictorR, îmi pare rau pentru distugerea zenului (chiar l-am apreciat in dimineata asta) nu stiu nici eu ce naiba mi-a venit. Promit ca ma voi revansa.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Georgian Apăi, mnoh, nu ne-om sfădi dintr-atâta. Cre` că-mi trece mai pe seară….Cu o bere!!! 😀

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Elena P si poate ma faci sa inteleg cum de par din cu totul alt film decât al tau? Eu i-am stricat lui @VictorR zen-ul si tu vrei sa îmi strici vibe-ul?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Georgian, tu te-ai intors sa platesti, eu nu. De aici diferenta de “filme”.
   Daca ai probleme cu vine-ul, cauta-ma. Sigur am o solutie.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 12. Ai observat Mihai ca primesti mult mai putine like-uri atunci cand postezi sub pseudonim feminin? Sa vezi si tu, pe pielea ta, cum vedem noi misoginismul. Te pup, te citesc si te plac, na!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 6

  • @Adriana, tu vorbesti serios cand spui asta? Ma refer la partea cu postatul sub preudonim.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • deci Elena e fantoma feminina a lui Mihai…..la 12 noaptea cand sufera o transformare ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @ sorin aurolacul, as spune chiar ca sunt copia lui (in)fidela☺

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @adriana, shit, n-am reușit să te păcălesc. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 13. Fata esti mortala 🙂 !
  Mi-ai inseninat ziua, si sigur toti am fost candva in situatia de a profita SAU de a fi corecti…..tin sa-ti spun ca odata am profitat si apoi am platit dublu sumei pentru o tampenie.
  Cred ca undeva in universul asta exista o balanta, si prezervativul ala sper ca a fost de folos :))))

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Ovana, exact asta e esenta textului. M-am bucurat de ceva ce nu era al meu. Am platit. Prezervativul l-am umflat si l-am spart. De nervi.?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Macar cu ocazia asta ai “spart” si ghinionul, sper 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Ovana, s-a spart de s-a imprastiat in tot biroul. Duca-se!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 14. Draga Elena sa-ti dea dzeu sanatate,si maica-sa la fel! N-am mai ras de mult asa,de unul singur !

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Marin, nu esti tata, da? Ca asa-l cheama si pe el.??
   Sanatatea sa fie si cu tine!
   P.S. multumesc. Daca esti tata, te rog sa-mi spui. Am ceva de facut.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Hus ior dadi? Mi not, sori !

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 15. Ha ha ha. Știu cum îi când vine vorba de ţigări, nașpa rău. Life is a bitch!

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Dna Mozart Bach, life, Murphy, karma, everything is bitch! Mai ales cand e vorba despre vicii.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 16. Elena aceasta Iulia de la Cetin numai ca mai sexy si fara imigranți.Scrii frumos domnita,baga mare.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @edelweiss, nu stiu cine e Iulia, dar nici nu mai conteaza. Multumesc de complimente.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 17. bai , da ` si producatorii astia de prezervative . nu ar face si ei ceva cu gust de pall mall sau kent , gasesti numai cu arome de capsuni si alte fructe . de aia traiesc femeile mai mult decat barbatii .

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Shoric, eu zic ca tot d-aia traiti si voi mai mult?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 18. Mă gândesc că dacă cumpãrai doar două pachete, cu soț adică… Da’ nu era păcat să te pierdem prin căsătorie cu vreun bulgar? Băi, ce încheiere! Am râs cu lacrimi!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Simona, va scriam in bulgareste si tot nu va lasam :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 19. Un cetatean ii scrie lu’ Murphy :
  -Stimate, de ce painea unsa cu unt si gem cade mereu cu partea unsa in jos?
  -Vom cerceta…
  Dupa o vremea vine raspunsul :
  -Stimate cetatean, dupa indelungi teste, am ajuns la concluzia ca ungeti painea pe partea gresita!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Batranu’, radem, glumim, da’ nu-i de joaca cu Murfy asta. Te arde fix atunci cand iti arde buza.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 20. Mi-e din ce in ce mai greu sa inteleg lumea din ziua de azi. Bă,da fata aia, fata aia de la peco nu putea sa.ti imprumute un pachet de tigari la cat de apropiate sunteti!?

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Oviwan, si io am crezut atunci cand ma striga ca disperata ca vrea sa-mi mai dea inca unu’. Nu mai sunt prieteniile care erau odata…

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 21. oare, cat costa un prezervativ? ca-l puteai vinde, nu? si-ti luai ceva tigari la bucata.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Gabriel Mircea, hahahaha. Cum ar fi fost sa spun in birou: băbăieți, dau un prezervativ pe cateva tigari?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 22. N-ai incercat cu cineva (pe strada) un schimb cinstit? Sa dai prezervativul in schimbul a 4-5 tigari… 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • atata se primeste pe un prezervativ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • N-am incercat… Sigur, depinde cat de disperata e fiecare parte a trocului :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Gabriel Mircea, pe un prezervativ se primeste o tigara. Se numeste tigara “de dupa”. Daca ai nevoie de 4-5 inseamna ca esti intr-o stare de nervi maxima. Fereasca-ma si fereasca-l pe ala, daca sunt nevoita sa fumez 4-5 tigari “de dupa”.?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Laura G., aloooo, tu știi cât costă țigările?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai, stiu. Ce-i drept, habar n-am cat costa prezervativele 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Laura G., prezervativul l-am gasit cand deja ajunsesem la birou. L-am umflat, m-am uitat la el vreo juma’ de ora, dupa care l-am intepat cu pixul. De nervi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 23. aaa! Mihai, acum mi-am dat seama, nu ai etalat toate datele problemei, deci nu putem sti cat face prezervativul ala! era nou sau secondhand?

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Gabriel, eu n-am etalat datele problemei? Nu, man, @Elena să ne spună dacă erau nou sau vulcanizat.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • si daca a fost, vrem si certificatul de calitate si noii parametri de folosire ca doar e resapat, nu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Mihai, era nou. Ma rugase o colega sa-i cumpar eu. Ea este mai rusinoasa..

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Gabriel, era nou. Cumva am inteles ca nervii pe care ii aveam din cauza nefumatului ii puteam relaxa DOAR folosind prezervativul. Cineva acolo sus mi-a aratat ca ma iubeste :)))).

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 24. Pingback: Articole interesante de citit pe bloguri #37 | Iote Blog

 25. Eram la LIDL săptămâna trecută cu cumnatu-miu, făcând cumpărături pen’ familie, de-ale gurii. La un moment dat, holbându-mă la rafturi, il văd cu coada ochiului că se apleacă “să se lege la șireturi”. Vine după asta la mine, șifonând o bancnotă de 10 europeni nou-nouță, care i se lipise de degete in timp ce se lega la șireturi. Îmi zice în același timp să mă dau mai încolo. Nu fac juma de pas că ăsta se apleacă iar și îmi culege de sub talpă una de 50 (tot europeni, că p-aici ăștia n-au văzut animale africane tipărite pe bani).
  Mă uitam siderat la el… Da’ nu i-a revendicat nimeni și i-a cheltuit 10 minute mai târziu la alt magazin.

  La finalul tău mă așteptam să zici că ai găsit în buzunar fix ăia 5 lei care îți lipseau.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Lucian M, ghici ce? Si eu ma asteptam la asta :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 26. Sigur barbosul avea tigari, dar sunt sigur ca ii lipsea prezervativul :).

  Acum ceva ani, intr-o zi mai crem din viata mea, cand vantul imi sufla prin buzunare, mate si alte cele. Am dat si eu peste 27 de lei pe trotuar. Nu era nimeni, i-am adunat….a fost cea mai potrivita zi in care avem nevoie de acei bani. Dupa circa 5-6 luni eram la cumparaturi cu cosul plin, cand sa platesc nu aveam cu ce, lipsa 100 lei. Evident am renunta la cumparaturi, dar sincer nu mi-a parut rau..parca asteptam sa vina ziua ,, platii”

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Zambesc, io nu stiu cine a inventa regula asta: daca primesti degeaba sa dai inapoi. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 27. Elenaa finalul estee mortall , sau cum se spune acum ”epic ”

  cert este ca netaxare sau dat bani in plus la rest am patit-o de caetva ori si eu , cand am ajuns in statia de maxi taxi de multe ori observam , faceam cale-ntoarsa pe calcaie si spuneam sau ii dadeam casierei , situ ca pierderile se platesc din buzunarul lor , si asa un salariu ”indecent ” ptr stresu care il suporta cat ii ziua de lunga la casa , printre primele mele joburi prin anii 92/94 era casiera , doamnee la sf de luna de multe ori sefu , un turc care tot imi facea ”zile fripte ” spunea mereu ca am iesit pe minus , asa ptr ca il refuzam si ii ignoram ocheadele .

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Cinezee, si fata asta a pus banii de la ea, pana i-a recuperat de la mine.
   Gestul meu a fost de tot rahatul, asta e clar.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 28. probabil ca multe povesti spuse psihiatrului sau psihologului se termina cu ¨¨am incercat sa ma las de fumat si cand credeam ca am reusit am gasit in haina prezervativul nefolosit¨¨….atunci am realizat ca am probleme…

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @sorin aurolacul, “….atunci am realizat ca am probleme…” …și de nervi l-am folosit… ????

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 29. @Elena, sunt 100% convins ca nu ai ramas “nefumata” in ziua respectiva. 😉 😛

  10 cu felicitari pntru text !!! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Alex, nu mai tin minte. Probabil a fost ceva din rubrica “de neretinut” ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elena draga, trist!
   Deci sigur ai ramas ne…… in ziua respective, altfel nu uitai! 😛 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Alex, nu neaparat. Eu uit si daca e NEinteresant sau NEsatisfacator.?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 30. Elenaaaaa, stai așa !!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Sorin, asa e bine? :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elena, te poti misca putin spre dreapta ?…aaa, si ridica putin din.., mai bine desfa putin…, de fapt stii ce, esti bine asa! 😛 :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Alex, m-ai zapacit de tot:))))). Nici nu mai stiu se ce ne-am intalnit. Stai asa: ne-am intalnit sau nu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • 7@Alex, m-ai zapacit de tot:))))). Nici nu mai stiu de ce ne-am intalnit. Stai asa: ne-am intalnit sau nu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elena, eu sigur nu am avut onoarea sa te intalnesc! 🙂

   …si sigur ti-ai fi amintit, ca sa fiu si putin modest! 😉 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Alex, moamăăă, cum a fost asta. Presupunand ca sunt “profesoara” ai de la mine nota 10! ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • …hmmm, Multumesc!…doar ca @Elena, ce sa fac eu cu notele? 🙂
   Sunt fictive, nu incurajeaza, nu ajuta la dezvoltare, si nu tot timpul reflecta realitatea…parca suna a invatamant romanesc! 😛 :)))

   Darrr, dar daca Dna. “profesoara” mi-ar fi oferit niste numere, cu care sa-mi “lucrez” eu propria nota, paiii…pai altfel ar fi stat treaba, si altfel as fi fost apreciat! 😉 :))) :p

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Alex, nota ai primit-o pentru raspunsul dat si pentru modestie?.

   Numerele nu le poti poti primi daca vrei sa-ti “lucrezi” nota singur. Ca nu asta este relatia elev-profesoara. Cel putin nu aia pe care am inteles-o eu la scoala:))).

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 31. Pingback: mihai vasilescu blog | Ai greșit că nu m-ai luat în calcul! Ești pregătit?

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.