Zicala din titlu și aia cu „să moară capra vecinului” sunt două dintre cele mai mari mizerii care, din păcate, caracterizează din plin acest popor. Și constat cu tristețe că nu există loc unde să se reflecte mai bine asta decât la antena3. Mă uitam câtă ură poate să se reverse dinspre postul ăsta tv, fără discernământ, împotriva oricui nu e de acord cu ce susțin ei pe-acolo și mă gândeam cât de bucuros aș fi dacă s-ar închide, ca să văd și eu un singur lucru: cine pe lumea asta i-ar mai angaja pe Badea sau pe Gâdea, după atâta spectacol obscen de ură viscerală?

Nu, în continuare nu mă interesează politica și nici nu mă va interesa vreodată. Dar am suficient bun-simț (și nici nu trăiesc pe Lună) cât să-mi dau seama că în anul care tocmai s-a încheiat, România a avut cel mai bine intenționat guvern din 90 încoace. Și, totodată, mai simt că PSD-ul este cel care a dus țara asta atât de jos unde este acum. Poate mă înșel, nu-s analist economic, dar dacă asta simt, asta spun. Și ca mine mulți alții.

Nici macar textul ăsta nu este despre politică, este despre cum am rămas când am văzut câteva postări pe pagina lui Mircea Badea (chiar el) care m-au făcut să mă întreb dacă mai e sănatos la cap sau ura necondiționată i-a luat mințile. Toți cei pe care i-a beștelit nu ziceau niciun cuvânt despre antena3 sau despre el, personal, dar asta nu l-a împiedicat cu nimic. Cine nu e cu noi, e împotriva noastră, nu? Și vă arăt imediat despre ce vorbesc.

Postarea 1:

mircea_badea_tocilescu

Și se referă la ce-a scris Alex Tocilescu aici.

Postarea 2:

mircea_badea_cismaru

Postarea 3:

mircea_badea_petreanu

Băi, oameni buni, pe Alex Tocilescu nu-l cunosc personal, dar mă îndoiesc tare de tot că ar fi „sclavete” sau „caz de targă”. În schimb, pe Petreanu și pe Cismaru îi știu binișor. Și vă asigur ca niciunul dintre ei nu merita apelativul de „vierme”. Cu atât mai mult cu cât o faci absolut gratuit, doar pentru că nu-ți plac ție fețele lor.

Dar cireașa de pe tort este această postare:

Acest binomist crede ca e o idee buna sa-mi injuri copilul. Eu cred ca este o idee proasta. Sa vedem cine are dreptate.

Și dă link către un articol al lui Cetin, pe care vă invit să-l citiți. Eu am făcut-o de trei ori și n-am reușit să găsesc partea în care-i înjură copilul. Omul pur și simplu pare într-o altă lume, numai a lui, în care se războiește cu dușmani imaginari. Trist. Trist de tot atâta timp cât singura justificare este: cine nu e cu noi e împotriva noastră!

Repet, sunt extrem, dar extrem de curios, ce-ar face Badea fără antena3. Sper să apuc să aflu în viața asta.

mihai_vasilescu_liviu_dragnea

sursa foto