Nu știu cum stă treaba la voi, dar la mine e limpede de tot că debordez de inteligență. Nu-mi dădusem seama foarte clar până acum, dar mi-a deschis ochii studiul ăsta și acum văd lumea altfel. Ce-i drept, simțeam cum mocnește ceva în interiorul meu și tinde să dea pe-afară, dar nu ma gândisem că e tocmai inteligența care nu mai are loc. Modest, cum mă știți, crezusem că fac pe mine sau ceva. Well, eronat, îmi dădea creierul p-afară. Ia, luați de vă lămuriți, dacă nu mă credeți. Uitați ce zic experții:

Persoanele inteligente folosesc uneori un limbaj nepotrivit.

Păi la câtă pulă îmi bag eu pe-aici, nici nu mai are rost să comentez. Și pe blog mă mai abțin cât de cât, dar în real life procentul de „penis” este muuuult mai ridicat. Plus că mai vorbesc și cu „bă”, mă”, „mă-ta”, „futu-ți” „pizdă” și „morți”. Deci pe primul l-am bifat cu brio.

Persoanele inteligente adorm foarte târziu.

Băbăeieți, nu știu cum să vă spun, dar sunt peste doi ani de când mă culc numai la ore atât de mici încât nu se pot zări nici cu lupa. În medie, numai că muncitorii în schimbul trei și insomniacii dorm mai putin decât mine. Am ajuns sa visez la o săptămână de vacanță în care să nu fac absolut nimic. „Dăcât” să dorm, să halesc și să mă uit la filme. N-ai să vezi. Am bifat și punctul doi, da?

Dezordinea şi inteligenţa merg mână-n mână.

După ce-am ajuns la concluzia că ODC-ul nu mai e fun și n-are voie să mă domine, lucrurile din jurul meu au început să capete viață și să se așeze fiecare după cum vrea mușchiu’ lui. Mno, încă nu mi-am găsit șosetele sau adidașii în cuptor, dar potofelul mi l-am sărit în ochi într-o dimineață, din… frigider. No joke. Io zic c-am bifat și punctul trei.

Așadar, am absolvit magna cum laudae, cum s-ar spune. Beat that biaches! Vă aștept să ni le măsurăm. IQ-urile, desigur.

Râdem-glumim, dar dacă ar fi să se respecte cele trei criterii de mai sus, jumătate din populația României ar trebui să-l bată la fund pe Einstein. Întrebarea este care jumătate? Aia în care peste 40% care suferă de analfabetism funcțional?

mihai_vasilescu_iq