A venit acel moment în care trebuie să apelez la vastele voastre cunoștințe și să vă cer sfatul. Prietenului vostru, aici de față, i s-a pus pe creier un pitic de genul că ar vrea să-și facă un tatuaj. Ați înțeles că despre mine este vorba, da?

Well, mă joc de ceva vreme cu gândul ăsta și cred că l-am cam dovedit. În sensul că, dacă tot trăiesc o adolescență târzie, fuck it, de ce să nu fie tacâmul complet cu un tatuaj? Mno, cam am în cap ce mi-aș dori, dar nu e bătut în cuie. Simt că orice idee mai atractivă o să spulbere pe loc tot ce cred eu acum c-aș vrea.

Dar nu pentru idei de desene v-am deranjat, că n-am termina nici peste doi ani. Ce vreau eu să vă rog este să-mi lăsați în comentarii niște recomandări de saloane pentru tatuat. Dar aș cam prefera să fie verificate, nu pe sistemul „am auzit eu că acolo e beton”. Mi-ar plăcea să fie încercate de voi personal sau de cineva apropiat. Pentru că am auzit că dacă te duci așa la noroc sunt posibile tot felul de povești cu final neașteptat și abolut nedorit. Deci? Știe cineva ceva de calitate?

De fapt, dacă tot suntem la acest subiect, poate îmi spuneți și la ce trebuie să fiu atent sau la ce să mă aștept. De exemplu, cum stăm cu durerea? Știați că orice bărbat adevărat se cacă pe el la gândul celei mai mici dureri, da? Și dacă nu știați, vă spun eu. Să mă ferească tatăl tâmplarului să trebuiască să dau sânge, de exemplu, că mă ia cu leșin numa’ când mă gândesc. Altceva? Despre pistolul ăla  (sau cum se numește) ar trebui să cunosc chestii? Nu știu ce să vă mai întreb, dar sunt convins că știți voi ce să-mi spuneți.

Hai, îmi lăsați niște ponturi?

A, să nu uit, o să ignor suveran întrebările de genul „și ce te faci la bătrânețe?” sau sfaturile bazate pe faptul ca de la o anumită vârstă o să arate urât tatuajul meu. Pentru că eu nu îmbătrânesc, ci mă îndrept cu pași mari spre pubertate. Clar?

P.S. Dacă printr-o fericită întâmplare tatuatorul s-ar nimeri să fie o blondă slabă cu țâțe mari, am așa o presimțire că n-o să mai simt niciun fel dă durere. Cel puțin nu în locul în care mă tatuează.

mihai_vasilescu_tatuaj