LATER UPDATE

Avem un câștigător, pe numele ei, Viorela. Hmm… e o fată, deci mai greu să invite pe cineva “să-i arate colecția de dvd-uri”. Sau mai știi. 🙂 Până una alta, o rog să ia legătura cu mine pe adresa de email de la “Contact”. 

…………………………………………………

Tocmai am aflat o câte ceva despre o întâmplare tare ciudată. Eric, un tip din înalta societate, cool, plin de bani și arătos, care tocmai s-a însurat cu femeia pe care o iubește, a mers de curând la o petrecere și, exact când era distracția în toi, și-a găsit proaspăta soție moartă. Treaba e că nici gănd să fi murit de moarte bună, se vedea cu ochiul liber că e crimă în toată regula.

Evident, omului i s-au schimbat instant percepția despre viață și prioritățile, singura dorinţă pe care o mai are acum este să afle cine, ce și cum. Lucru pe care, desigur, îl dorește și poliția care a trimis la fața locului un detectiv femeie, cu mintea brici, ca să încerce să descurce ițele poveștii. Ei bine, se pare că până și ea este surprinsă de amănuntele pe care a început să le afle despre familia lui Eric. Intrigi, nebunii, oameni pe care nu i-ai fi bănuit de nimic încep să se contureze drept suspecți, ce să mai, o întreagă lume paralelă cu cea reală. Chestia e că mai mult de atât nu știu nici eu și abia aștept să aflu cum se termină povestea și cine a ucis-o pe soție.

Este că dacă eram martor la o șmecherie de genul ăsta, ați fi așteptat cu sufletul la gură continuarea evenimentelor?

Well, păi hai s-o rezolvăm mai simplu. Eu vă zic că exact așa ceva se întâmplă în cel de-al doilea sezon al producției “Secrete și minciuni” de pe AXN și ne uităm cu toții la primul episod, diseară (azi, luni) de la ora 21.00, ca să aflăm continuarea.

mihai_vasilescu_secrete_minciuni

Ca să fie treaba și mai bună, vedeți voi carafa luminoasă din fotografia de mai jos? Una absolut identică va ajunge la unul dintre voi. Tot ce aveți de făcut este să-mi lăsați un comentariu care să conțină numele unuia dintre personajele din serial și ce rol joacă el acolo. Ceva de genul “Marcel e tatăl lui Cornel” sau “Gina e nașa lui Titi” (mkey, sfatul meu ar fi să nu dați exact numele astea, nu de alta, dar “Titi” nu e nume prea comun la americani). Hai că e simplu ca lumina zilei. Tragerea la sorți o fac abia miercuri, deci vă puteti uita liniștiți diseară la primul episod, după care intrați aici și comentați.

P.S.  Ziceți voi că nu merge la fix carafa asta pentru momentul când invitați pe cineva să-i “arătați colecția de dvd-uri” sau “să vă uitați la un film”? 😉

mihai_vasilescu_carafa_luminoasa