19,097 cititori

De ce nu râd de Costela

Nu știu dacă ați remarcat ultima senzație produsă de mediul online. Și anume, vestita Costela. M-a întrebat lumea de ce nu scriu despre ea și nu fac olecuță de mișto. Păi pentru că nu pot. Consider că săraca n-are nicio vină că a ajuns “vedetă”. Și chiar nu are. Și în niciun caz nu poți să râzi de așa ceva. Ieri dimineată, în vagonul de metrou, era un tip în vârstă, scund (pitic, aș putea spune), care cânta ca să primească bani. Deși era caraghios și cânta mai fals decât mine (iar asta e greu de tot, credeți-mă), m-aș fi simțit prost să râd de el. Este exact aceeași situație, doar că fata asta, Costela, cerșeste like-uri și atenție.

Și atunci, de ce să mă amuz? Da, e grasă, dar Costela recunoaște cinstit că e grasă, nicidecum nu se declară suferindă de glandă. Cu alte cuvinte, are un dram de bun-simț. Că dacă n-avea, obeză fiind, se apuca să-și facă blog dă feișăn sau dă biuti și să umple internetul de sfaturi în domeniu. Dar n-a făcut-o, își vede de treaba ei, dansează, se filmează și umple pereții Facebook-ului de litere fără sens cărora ea le zice propoziții.

Nu, n-are nicio vină Costela. De vină suntem noi cei care, în loc s-o ignorăm, îi acordăm atenție și ne minunăm de parcă am văzut un hipopotam roz galopând pe o masă de ping-pong. Eu i-am deschis o singură dată profilul, că prea vorbea toată lumea despre ea, am văzut despre ce e vorba, mi-am făcut cruce și am dat escape. Nici că am mai intrat.

De vină sunt televiziunile care au chemat-o în platouri, să râdă lumea de ea și s-o arate cu degetul de pe canapelele de acasă: “Tanțo, vino repede să vezi ceva tare la televizor. Auz’, cică asta-i vedetă pă feisbuc”. Dar nimeni nu s-ar fi gândit să aducă un medic, un psiholog, un specialist sau pe cineva care s-o ajute și s-o îndrume. Au chemat-o, au făcut mișto, rauss, să vină alți “comedianți”, p-asta am consumat-o.

De vină sunt toți oamenii ăia care-i scriu pe wall, o înjură și o fac în toate felurile. Iar Costela, suveran, nici nu se învrednicește să le răspundă, îi lasă să facă spume și trece grațios din postare în postare.

Suntem o societate bolnavă care nu se mai impresionează decât la mizerie, ură, prostie și durere. O societate care consumă “Costele”, pentru că la rândul ei este compusă din “Costeli”. Și eu, oi avea defectele mele, pe care le cam știți, dar printre ele nu se numără acela de a-mi băga degetul în fund că să mă pot întreba apoi de la ce miroase.

Atât.

mihai_vasilescu_costela

 

93 de păreri la “De ce nu râd de Costela

 1. Nu am auzit de ea, ce sa zic, nu plang. Altceva voiam sa zic: acum cateva luni, in Bulgaria a murit fiul presedintelui, un baiat de 15 ani. Stiti cum a fost anuntata stirea? La sfarsitul jurnalului, in 30 de secunde. Nici macar nu au zis de ce a murit. Nici pana azi nu am aflat. Si mi-am imaginat cum ar fi tratat media de la noi un astfel de subiect. Atat.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Diana, serios? Habar nu aveam.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Da 🙁
   P.S: din cate observ, cititorii tai nu prea au auzit de Costela pana la postul tau. Acum o s-o cautam de curiozitate:)))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Diana, pentru că pe aici s-au strâns oameni normali. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Mihai Multumim! ??? Banuiesc ca de aici reiese si ca Diana a spus un adevar… Adica habar nu aveam de ea pana acum…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Bâzdâcu, și e foarte bine că nu știați.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Cum? Ceeeee? Nu a fost filmata inmormantare? Nu se poate domne asa ceva… imposibil. In ce lume traim!:-))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Nici eu n-am auzit de ea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Cosmin, e bine, e perfect.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. eu nici n-am avut timp sa aud de ea…darmite sa mai rad…noah, este loc sub soare pentru toti…de aia suntem atat de…diferiti 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 3. Am ramas in urma, prima oara cand aud de Costela. Sincera sa fiu, nici nu am avut curiozitatea sa dau click pe linkul lasat de tine.
  Legat de cum facem oameni saraci cu duhul vedete peste noapte, de vreo cateva ori am nimerit pe un canal Tv care are emisiune cu Maruta, unde am vazat promo-uri la ce se poate urmari in emisiune in ziua respectiva. Numai Gigei de 60 de ani care isi cauta neveste, babute plecate cu pluta care se cearta cu familia si alte cateva exemple foarte edificatoare in ceea ce priveste calitatea acelei emisiuni si a populatiei care o urmareste.
  Oi? Daaaaa. Muuuulte? Oh daaaaa. Ne pasa? Din pacat, la majoritatea nu 🙁 De aceea o sa tot vedem Costele si Costeli celebrii.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Ana, GiGi Becali cred că este exemplul cel mai potrivit. Dintr-o nulitate au făcut ce-au făcut.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • pe Gigi l-au facut vedeta si prostimea, ca dadea cu banii in dreapta si in stanga. Plus ca Gigi este un mare credincios: dublu de prostime la fundul lu.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Ana, well, și Costela măcăne ceva despe ăl de sus. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Am intrat acum pe profilul ei. Are 60000 de followers.
  Doamnelor si domnilor, astia suntem!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Diana, nu asta ar fi marea problemă. Având în vedere că există 8.5 milioane de conturi de Facebook, procentul e rezonabil.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Daca tinem cont de cati citesc si share-uiesc articole de cacat…… hai ca nu stam rau ???

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Florin, da, da, aia zic și eu. Să nu uităm și de cei 3 milioane de semnatari ai petiției.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Eu am aflat de ea de pe “tu-i nâma eu de limba romana”.. Asta era acum vreo două luni..nu credeam ca a “evoluat” atât de mult de-a ajuns si la tv… Penibil public.. Chiar nu-i nimic de râs.. Mai amuzanta era Claudia aia de canta in klingoniana

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Luisa, uite că pe Claudia n-o știu. Am ratat ceva?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • 8,5 bulioane in Ro. sau in lume? Creca in Ro..

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Miki, în România.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Cum sărăcie a strâns atâta lume p-acolo?Chiar atâția prosti?!Vai de noi…

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Ileana, sunt puţini. 3 mil tocmai au semnat o petiţie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 5. Uite ca mi-a venit o idee…ia sa rămân eu un ignorant și sa nu dau click pe link-ul pus de tine….uite – așa, de-al dracului. . . . . Maestre, eu rămân fidel jucătoarelor de volei…..deci….NU.

  0 e de alta parte, dacă as face o fotografie cu ea, chiar așa arata slim. ….hmmmmm

  Hai sa fiți iubiti!

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @SorinB, hmmm… nu știu ce să zic despre “slim”. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai. ..iar nu citești ca m lumea ce scriu și te miri de ce mă supăr pe tine….în poza…lângă EA. . Stiiiiiuuuu ca am fost un rau

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @SorinB, am citit foarte bine. De-aia ziceam, hmm… 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 6. 1. Suntem o nație de proști. Din nefericire! Nu săraci cu duhul, nu neșcoliți, nu ignoranți. Proști! Îmi rău că trebuie să scriu asta, dar până și mama mea, la 74 ani s-a convins într-un final de adevărul acestei fraze.
  2. Fiind proști, evident că suntem ușor manevrabili și prost plătiți. Și atunci înghițim tot ce-i mai ieftin, că altceva – cică! – nu ne permitem. Referitor la termenul ”ieftin” o să-mi iau libertatea, în câteva cuvinte, să exprim ce m-a învățat și pe mine odată un meseriaș (apropos la topicul de ieri 🙂 ) bătrân, dar priceput în meseria lui. Așadar:
  – Ce e ieftin și repede nu e bun;
  – Ce e ieftin și bun nu e repede;
  – Ce e repede și bun nu e ieftin.
  Cam asta e. A, ba nu, nu e numai asta! Mai e și aia cum că noi, ca urmași ai dacilor, întemeietorii lumii, suntem precum ei, le știm pe toate și mai suntem și frumoși pe deasupra (mai ales eu 😛 ),adică cea mai păguboasă chestie pe care o poate face cineva! Cum dreak să le știi pe toate? Nici Einstein, în afara fizicii și-a scârțâitului la vioară, nu mai știa mare lucru (cusut, gătit, construit, fotbal, agricultură, politică ș.a.).
  Și fiindcă eu NU le știu pe toate, nu văd o soluție rapidă și viabilă prin care să îndreptăm carența nației ăsteia!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @VictorR, pentru că nu există. Asta cere timp, nu se face peste noapte.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 7. Ăăăă… cine e Costela? M-ai făcut nițel curioasă da’ tot tu m-ai convins să nu mă obosesc s-o caut. Românii sunt avizi după senzațional, “șoc și groază”. Încă, din păcate.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Fabiola, păi nu trebuie să cauți, am lăsat link eu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Da, scuze, l-am sărit. Da’ tot nu intru. Dintr-un comentariu văd e tare “populară”, n-are nevoie de mine. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Duamnă! (Vă rog să-mi permiteți să glumesc și cu dumneavoastră, așa cum ne dă voie duamna Vio!), am fost pe blogul dumneavoastră și am citit-o (și) p-aia cu pizdificarea bărbatului. Am decât trei cuvinte de spus: ”Es-ce-lent!” Problema acolo, ca și aici, e că nu citește cine trebuie. Cine trebuie e la prea multe meciuri cu băieții și cel puțin o bere sau e pe un site de pornache!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • 1. Fără d-voastră, tu e pe-nțelesul meu. 2. Da, suntem puțini ăia cu ceva neuroni, restu’ e cu Poptămașu și cu Boca. 3. Mulțam fain pentru vizită, poți să spui și-acolo ce te doare. :))) 4. Și mie îmi place de duamna Vio. 5. Hai că deja fac decalog pe aici și-mi cere Mihai taxă! :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • 1. Mulțumesc, doream accept la per-tu! 🙂 (io-s mai de la munte și mi-e frică să mă bag în vorbă din prima cu persoane străine; o zâs muica că nu-i slobod din prima la asta! 😀 ).
   2 …
   3. Mai, vin, mai vin! Și promit că dacă nu-i musai să mă descalț, măcar șterg bine tina de pe tălpile încălțărilor când intru, să nu fac deranj.
   4. 🙂
   5. Nu cere, nu-i așa lacom. Pun pariu că acum râde discret de dialogul nostru.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • 3. Îmi place și berea.
   5. Păi să se-aleagă și el cu ceva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 8. Mwahahhaaa…. ai dat escape :))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 9. Niciodata in 4 luni de cand te-am descoperit si de cand te citesc zilnic nu mi-am dorit sa-ti strang mana si sa te cinstesc cu o bere, apa, suc sau ce vrei tu, mai mult decat astazi. Iti multumesc Mihai ca ai scris atat de simplu si atat de coerent ce am simtit cand am auzit prima data de Costela la Arhi si mai apoi cand am vazut-o invitata pe la televiziuni. Romania si generatiile ei ar fi cu peste 10 capete peste orice alte tari daca ar gandi asa. Ma inclin si un sfarsit de saptamana minunat iti doresc!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Cezar, mai am si eu accese de luciditate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 10. Cu asemenea “moderatori” sper ca nu va asteptati sa vedeti emisiuni cu chirurgi, inventatori… etc. Nu stiu unde sa caut sa aflu ce studii au acesti moderatori… poate ma ajuta cineva…
  Presupun ca e un fel de Ioana Calugareanu…
  Asa si-au batit joc si de ea ( ca faceau emisiuni fara investitii prea mari), jignindu-i indirect parintii! Daca doreau sa o ajute cu adevarat, ii acordau un sprijin la un cabinet de specialitate…Ea nu avea vreo vina ca parintii ei au murit si a ajuns unde a ajuns…
  Cred ca oamenii care mai au ceva in cap au renuntat sa mai deschida televizorul la astfel de emisiuni…. ca sa nu mai vorbim ca cei care realizeaza ceva in viata nu sunt la televizor nici de la 17 la 19 si nici dupa ora 22… Ei se duc la servici si cand se intorc, sunt preocupati sa-si educe copii!
  Intamplator nu cunosc nici eu personajul si si nici nu sunt curioasa! Nu cred ca e indicat sa radem de astfel de oameni, mai ales ca nu stim de ce au ajuns in aceasta situatie…
  Pe multi ii ajuta astfel de personaje, ca o comsolare ca au si altii probleme… si in loc sa si le rezolve, se bucura uitandu-se la ” capra vecinului”…

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 11. D’aia nu ă uit eu la televizor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 12. Am fost si eu curioasa sa vad ce e cu costela asta!sincer nu stiam ca e asa celebra!am vazut o poza de a ei(asta care e in text) la un tip pe profil,dar atat!ba,frate are mii de like-uri fata asta!problema este lipsa gramaticii!haha si o mai cheama si claudia!????

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Claudia, nu lipsa gramaticii e problema, e plină ţara de analfabeți. Ci ăia care o bagă în seamă pentru asta.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Corect!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Problema mea e alta – Costela asta o fi apucat să se înmulțească până în clipa de față, adică o fi format o familie de-aia tradițională, nucleară, cu vreun Costel, și-o fi transmis materialul genetic mai departe? Dacă da, nu mai avem nevoie de petiții pentru schimbarea Constituției. Țara e deja pe mâini bune!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @opantazi, nu, nu, e încă pe piață.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 14. Da…De obicei nu verific ce zici, te cred pe cuvânt. Acu’ am verificat și eu profilul și nu numai că nu-i nimic de râs, e mult peste ce-am văzut până în prezent. Cred că n-o să mai zic niciodată ,,așa ceva nu există “.Dacă zici că au chemat-o și la emisiuni, e de plâns deja. Exploatarea mediatica a bolnavilor psihic e cea mai ticăloasă metodă de a face bani. Iar faptul că există public pentru așa ceva…nu mai zic ce e. Știu oameni care se uită și se amuză, de-aia nu zic.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Cristina, gen, jumătate de ţară?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Habar n-am dacă e vorba de juma’ de țară sau trei sferturi, nu știu dacă s-a făcut vreun studiu pe temă, eu m-am referit la oameni pe care îi cunosc eu personal și mă enervează tot personal. Nu pot duce toată grija țării eu. Scuze, domnu’ Mihai.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Cristina, eu gândesc la nivel macro. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Mi se pare corect. Și logic. Da’ ai putea să te mai cobori și la mintea muritorilor de rând din când în când, să nu te ia amețeala de la atâta macro, zic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Cristina, e greu, dar încerc. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • De-aia care scriu ‘ amin’ la poze cu copii morti pe fb ….. Am vazut o poza cu zeci de mii de astfel de comentarii??

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Diana, da, am văzut.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 15. Dacă n-ar fi chemat-o la tv, aș fi putut jura că e vorba de un cont de trolaj reușit. Iar aia cu ”a studiat” la Universitatea din București, dacă e adevărată, ar trebui să sperie cel mai tare.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @krantz, e adevărată, cum nu. Mai târziu îmi pun şi eu că sunt absolvent de Harvard. Acum mi-e lene.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 16. N-o stiam. Da te apuca rasu-plansu. Am descoperit acum pe pagina ei si un video cu
  https://www.facebook.com/feraru.madalin?fref=nf&pnref=story
  cam tot de pe-acolo. Mai daca fata are fanii ei, asta e. Eu sigur nu ma numar printre ei.
  O zi faina sa aveti! Daca nu era Costela destul de vedeta ai facut-o acum!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 17. Costela ca Costela da’ inseamna ca tu nu ai auzit de Olguta Geta…=))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Camelia, şi nici nu-mi doresc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Aia te baga-n boala… la fel ca si cei care-i dau like sau share!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 18. Nu știu cine e Costella, că la mine pe Facebook apare doar petrecerea Viva de la o vreme incoa’ (apropo, mai e cineva care n-a fost sau au avut aia ceva cu mine de nu m-au chemat?!).
  La teveu mă uit doar la Insula Iubirii (că mie mi-a plăcut mult-mult Creangă și naratoru’ emisiunii e hibrid intre el și Piersic senior) – deci nici acolo n-am văzut-o.

  Acestea fiind zise, n-am niciun comentariu valoros, da’ i-am promis ilustrului Vasilescu că mă apuc și eu de comentat când s-or alinia planetele, și cică taman a ieșit Mercur din retrograd.

  Acu’, dacă tot am scris, poate mă ajutați și pe mine cu un sfat, că păreți oameni buni: ce tre’ să faci ca sa ajungi vedetă și io? Nu mare-mare, ca-Costella, dăcât așa, cât să mă invite și pe mine lumea la party-uri cu ștaif, să se bucure și mama că-s în rând cu lumea bună.

  Mulțumesc anticipat! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Cea mai simpla metoda:te dezbraci in public.Te dezbraci cat mai mult.Eventual,te duci pe un stadion de fotbal imbracata doar cu tricoul echipei,tanga si tocuri,si te declari fan.Te bagi in seama cu un fotbalist,pe urma zici ca l-ai refuzat.
   Extrem de simplu.Ca bonus,recomand sa te paruiesti cu o alta femeie in public.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Nu zici rău, da’ păstrez rețeta asta pentru când oi vrea să apar la Maruță. Deocamdată nu mă simt pregătită să apar pe sticlă, aș vrea dăcât la party d-astea feşiăn.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Alina, pot să te promvez io dacă vrei. Trmite niște poze NSFW să am material. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Alina, clar. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 19. Man, habar n-am cine este si crede-ma nu intru pe FB din an in Paste ??? si lenea asta, zău ca nu ma lasă să-i dau un search!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Cristina, e bine, nici să nu dai.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. …a studiat la Universitatea Bucuresti….

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Dan, și eu, doi ani la Oxford, doi la Harvard.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 21. Eu am auzit de Costela, de pe Youtube, îl cautam pe Versace cocalarul vroiam sa vad un interviu cu el și să aud ce debitează. Este o “plăcere” de a mea, ca atunci când întreprind anumite activități să aud în surdină oameni care vorbesc despre nimic. Este ca atunci cand asculți muzică ușoară. Costela săraca, nu pot să mă uit la așa ceva, este mult prea penibil din prea multe puncte de vedere chiar și pentru mine. În schimb ,Versace cocalarul :))), acolo e alta poveste. Ala e chintesența, reprezentantul, cocalarilor declarați si nedeclarați :)). Când eram mic imi plăcea să mă duc la zoo si sa ma uit la capre, în timp ce toată lumea făcea coada la tigrii si lei eu stăteam și mă uitam la capre, de acolo cred că mi se trage :)).

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Versace, man, nu ai idee cât de câștigat ești pentru că știi de unde ți se trage. Sunt alții care caută toată viața și tot nu află.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 22. O floare între flori! Și parfumată! Dar ea nu știe că emană. Și alții se îmbată de aromă. Bleah! Fie la ea!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @simona, nu foarea e de vină, ci grădinarii. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 23. Eu de la tine am auzit de ea… Deci , jur că habar n-aveam că există… .

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Iulian, ce oameni mișto am strâns aici. Bun așa!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. Nu stiu cine e, nu ma intereseaza, nu accesez link-ul. Afara e frumos. In casa am Roland Gaross-ul, Il Giro si o colectie impresionanta de filme si desene animate la care sa ma uit. Daca nu ma uit nici la astea, si nici afara nu merg, am o cutie plina de piese de lego. “Piticilor” mei le place la nebunie sa construiasca (mai mult eu decat ei?) si apoi sa strice (doar ei) ce am construit. La tv am multe posturi peste care sar cu viteza fulgerului, iar pe fb ma opresc doar la chestii care imi par interesante. Deci, nu Costela sau alte mizerii de genul asta.
  Ca fapt divers, nu doar la noi in tara exista aceasta mediatizare excesiva a unor oligofreni. Sunt si prin alte parti emisiuni mult mai nasoale din acest punct de vedere, se promoveaza si prin alte parti mizeria si prostia umana. Nu au inventat chestia asta Maruta sau Capatos, ei doar s-au inspirat. Doar ca, in acele “alte parti” oamenii au un alt nivel de cultura si educatie si asta ii face sa nu fie atat de vulnerabili si influentabili cand sunt “atacati” cu asemenea gunoaie.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Ionut, pentru că am strâns oameni mişto aici, de-aia.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 25. Habar n-aveam cine e Costela. Si nici nu ma intereseaza. Treaba ei ce face. Probabil e o “Denise Rifai” din domeniul ei :))). Altceva vreau sa spun. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata si imaginea lui. Insa, daca lideri de opinie incep sa discute despre oameni ca si Costela, e o greseala. Si cred ca e din cauza faptului ca asta e limita lor. Nu pot mai mult. Si se ascund in spatele unor asemenea oameni pe care le fac personaje. Eu nu le “servesc”.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 26. Eu nu am auzit de aceasta Costela. Nici nu am vazut-o pe la tv.. Cred ca am prieteni sanatosi pe fb si urmaresc alte canale tv.. Sau pur si simplu posturile tv le urmaresc intre anumite ore.. ? daca aceasta “tanti” a aparut pe la Mamaruta sau abces din rect.. Nu am de unde sa o stiu. La fel cu antena stars…
  Edit: As fi preferat sa iti stiu parerea despre “moartea” lui Dan Condrea decat despre Costela ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. D-zeule mare cata dreptate ai! Suntem bolnavi rau de tot! Halim tot felul de cacaturi la propriu si la figurat. Apropo cine e Costela!?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @valny, lasă, man, e suficient că ştiu eu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. N-am auzit în viața mea de „specimena” cu pricina (probabil că feisbucul meu frecventează cu totul alte teritorii) și, ca s-o spun pe-aia dreaptă, n-am nici cea mai mică intenție să intru pe profilul „hiumăn biing”-ăi respective. Atât…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. Am intrat pe fb lu’ Costela.Ai dreptate.Cum sa mistocaresti o maimuta care-si bate joc de bataia de joc?convinsa ca,,ce perversa e lumea si rea,ma invidiaza dusmanii mei”

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.