Știți voi conturile alea de Facebook care au ca poză de profil o tipă cu privire lascivă, țâțe mari și, în general, multă piele la vedere. Ba chiar unora li se vede și partea dorsală, deosebit de apetisantă și ea. Le știți? Hai că nu se poate să nu fi primit cerere de la cineva de genul ăsta. Ei bine, cică astea-s profile false făcute de cei care lucrează pentru propaganda rusă. Nu mi-e foarte clar de ce, dar s-or fi prins și ei că nația asta a noastră doar cu pi*da poate fi subjugată. Altfel nu-mi explic.

Cert este că ceva dubios tot se întâmplă. Dacă te uiți prin timeline-urile respectivelor dudui, o să vezi activitate zero și pe post de prieteni pe fantoma lui Mircea. Ăla de la Cozia. Deci ceva necurat tot e la mijloc. Așa că o să iau de bună varianta cu rușii propagandiști.

Ieri au încercat să mă atace, dar le-am ținut piept cu brio, m-am luptat la baionetă. Pe la ceasurile prânzului mă trezesc cu un mesaj privat de la fata din printscreen-ul de mai jos (mor de nervi că n-am apucat să salvez niște fotografii de pe profilul ei, ca sa vedeți și voi despre ce vorbim).

mihai_vasilescu_propaganda_rusa

Deci duduia asta cu decolteul la vedere îmi aruncă un „Hi”. Io, politicos (plus că mă pierd când văd țâțe de dimensiunile astea), răspund elegant: „Hello”. Ea, ca o veritabilă lady, cu care natura a fost deosebit de generoasă, respectă canoanele de politețe și mă întreabă ce mai fac. Da’ tot în limba lui Shakespeare: „How are you?”

Moment în care am considerat că fata are totuși o privire ce-mi amintește de Berceni, partea dinspre Piața Reșița, și o întreb pe față, ca un mitocan indiscret: „Why in English?”.

A urmat un moment de pauză destul jenant și lunguț, apoi a venit continuarea, pe care v-o las s-o savurați singuri:

mihai_vasilescu_propaganda_rusa2

Case closed. Mi-a dat block în secunda doi și apoi s-a dus să se plângă la superiorul direct:

-Ivan Sergheevici, pe românii ăștia nu mai poți să-i momești nici cu pi*dă, nu știu ce-o să ne facem. Boje moi,  boje moi!

Replică la care Ivan Sergheevici s-a uitat cu scârba la ea, și-a dat panatalonii de uniformă jos si i-a ordonat scurt:

-Pizdiet, ia treci la microfon, să văd dacă nu cumva ți-ai ieșit din formă!

Mno, cam asta e. Sper să remarcați cum lupt pentru patrie și nu cedez nici măcar un centimetru de mătărângă glie stabună. Aștept cu interes următoarele atacuri. Sper să mă prindă cu prezervative la mine.