Hai că ieri am hălăduit aiurea și când am ajuns acasă am căzut ca electrocutat. Așa că azi nu găsiți nciun text aici. O dată pe an am și eu voie, da?

Dar profit de treaba asta ca să vă chestionez despre două chestii pe care le am în cap de ceva vreme. Mi-ar trebui părerile voastre ca să văd dacă le pun în aplicare. Așa că o să vă rog frumos să vă concentrați un pic și să mi le dați.

Prima

Eu citesc foarte multe articole și texte de pe diverse bloguri sau publicații online. Mai precis, nu prea îmi scapă nimic. M-ar interesa dacă vreți să fac o selecție de 5-7 texte, dintre cele care mi s-au părut mie cele mai interesante, pe care să le public pe blog sub forma unei rubrici de genul “cele mai bune săptămâna asta”. Le-aș comasa în cadrul unui singur articol care ar apărea duminica. Desigur, altul în afară de textul meu din ziua respectivă. Ceva de genul cum face zoso cu știrile zilei, doar că aici ar fi săptămânala rubrica.

V-ar ajuta cu ceva? Le-ați citi? Că parcă n-aș vrea să muncesc în van.

A doua

Observ din comentarii că mulți dintre voi aveți ceva povești interesante sau funny despre diverse subiecte. Ce-ați zice dacă v-aș propune să vă încercați talentele scriitoricești? Serios, când vă vine câte o idee pe care credeți că ați putea s-o transformați în text, puneți mâna și apucați-vă de scris. Aveți adresa mea de mail la “Contact” și mi le puteți trimite liniștit. Dacă se prezintă ok, le public.

Și acum vine întrebarea pentru voi. Cum ar suna o rubrică săptămânală (sau o dată la două săptămâni) de genul “guest postul cititorului”, în care să se regăsească textele trimise de voi?

Hai, înțeleg că e sâmbătă și vă e lene de vă doare, dar chiar am nevoie de opiniile voastre, ca să știu ce să fac.

Vă foarte mulțumesc!

mihai_vasilescu_interactiune

sursa foto