LATER EDIT: Mno, zic să n-o mai lungim, că m-a luat şi pe mine somnul. Sunt vreo cinci-şase comentarii care îmi plac foarte mult. Dar, pentru că sunt un golan şi aşa am de gând să rămân, smartpen-ul o să meargă la Ana. N-aveţi cum să mă înjuraţi, a zis prea mişto. În plus, mai mulţi dintre voi chiar aţi scris că ea merită să câştige, ceea ce se poate observa şi după numărul de thumbs up, care este de asemenea cel mai mare. Hai, nu săriţi cu gura pe mine, că mai am chestii pe aici, mai facem concurs şi de Crăciun.

Ana, te aştept cu un mail pe adresa de la „Contact” a blogului, ca să stabilim ce şi cum. 

 

De când cu blogăreala asta, s-au strâns tot felul de gadgeturi la mine în casă, pe care nu am timp să le folosesc. Şi dacă tot este astăzi 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, mă gândeam să vă fac un cadou şi să vi-l dau vouă, pe ăl mai mişto dintre ele. Păi nu aşa se obişnuieşte, să faci cadouri de ziua cuiva? Prin urmare vreau să vă dau şmecheria din fotografia, de mai jos, cu care am ilustrat textul.

Da, este exact ceea ce vedeţi cu ochii voştri, un smartpen Livescribe 3 care o să vă permită să scrieţi, să desenaţi sau ce vă mai trece prin cap, direct pe device-urile voastre mobile (aveţi aici ce ştie să facă). Tare sau cum?

Ce aveţi de făcut pentru el? Aproape nimic. Lăsaţi un comentariu legat de ziua Naţională a României. O urare, o întâmplare, o fotografie sau un video (evident, nu de pe net, să fie ceva personal), o amintire, o poză de la paradă, o poezie, o schiţă, o nuvelă, o măslină, orice vreţi voi, dar subiectul să fie legat de ziua de 1 Decembrie.

Nu m-am decis încă asupra modalităţii de jurizare. Dar mă gândesc să iau eu „la mână” fiecare comentariu şi să hotărăsc singur care este cel mai mişto, ca să-l declar câştigător.

Pe de altă parte, ştiu că mă pot baza şi pe voi. Mi-aţi demonstrat că sunteţi altruişti atunci când v-aţi înscris în concursul cu invitaţiile la baschet, numai că să aibă puştiul Alexandru mai multe şanse să câştige. Prin urmare sunt convins că acum veţi proceda la fel, îmi veţi atrage şi voi atenţia asupra celor care credeţi că merită să câştige.. Evident, voi ţine cont de părerea voastră.

Una peste alta, până la miezul nopţii o să ştiţi câştigătorul.

Ah, era să uit. Bă, nene, transportul vi-l plătiţi singuri. Ok, dacă îl câştigă cineva din Bucureşti, se întâlneşte cu mine. Dar pentru cei din ţară sau din alte zone ale lumii, stabilim cu ce vreţi să vi-l trimit şi transportul e la voi.

Să mai aud eu pe cineva zicând că nu sunt un bun român, după ce fac singur campanie pentru Ziua Naţională. 😉

P.S. Pentru cei care nu ştiu cum se pot lăsa fotografii în comentarii: uploadaţi poza pe imgur.com care vă va genera un link ce poate fi inserat în comentariu.

mihai_vasilescu_smartpen3