Da’ staţi liniştiţi, că azi o să vorbim despre unul mai mititel aşa. Un păcat din ăla bun, care te duce în rai. Cel puţin pe lumea asta, pentru cealaltă nu bag mâna în foc.

De-a lungul anilor, a tot existat un subiect care revenea ca un laitmotiv în serile lungi de discuţii despre ezoterism, puterea gândului sau bosonul Higgs (ce, voi credeaţi că bărbaţii discută despre maşini, fotbal şi femei?). În plină analiză filozofică, adevărat maraton de învăţăminte şi pilde, nu se putea ca vreunul dintre prietenii mei să nu rostească la un moment dat celebrele şi nemuritoarele cuvinte:

-Auzi, dă şi tu pe Fashion TV, să ne mai clătim şi noi ochiu’!

Pentru ca mai apoi, în mijlocul dezbaterii despre curentele exitenţialiste, altul dintre noi să rămână cu gura căscată exact când voia să spună nişte cuvinte care sigur ar fi ajuns în cărţile de istorie ale omenirii. Iar în locul lor, să îngaime cu glas stins şi ochii în televizor:

-Mamă, ce bună e aia, sa mor io!

Moment în care se tăia filmul discuţiei şi absolut toţi ochii se întorceau salivând spre ecran. Pentru că da, fraţilor, în aceleaşi seri pline de discuţii erudite, am ajuns la concluzia că îmi place mai mult să privesc femei îmbracate. Bine, ok, nu cu paltoane sau şube, dar dacă e să aleg între full nudity şi nişte tipe care prezintă lenjerie intimă, cu siguranţă aş alege a doua variantă întotdeauna. Fără o bucăţică de mister dispare tot farmecul, orice s-ar spune. Plus că privitul la aşa ceva, cred că nu este considerat păcat nici macar într-o mânăstire de maici. Păi, dacă mă gândesc bine, nu eu am fost ăla care a inventat chestia cu: “ce-i frumos şi lui dumnezeu îi place”, nu? Părerea mea.

Ei bine, anul acesta m-am tot gândit cum să rezolv problema asta spinoasă. Şi pentru mine şi pentru voi, dacă mai sunteţi din ăştia cărora vă place să admiraţi frumosul. Aşa că am stat, am chibzuit şi până la urmă a venit concluzia logică: da’ de ce să nu admir eu direct la mine acasă?

Prin urmare, ia fiţi atenţi aici. Pe 20 noiembrie (vinerea asta) se organizează mare Black Friday la sevensins.ro (este că are nume predestinat?). Reduceri peste reduceri la tot felul de produse care simt eu că, pentru o bună perioadă, vă vor creşte “acţiunile” în ochii iubitelor, soţiilor, prietenelor sau amantelor. Din câte am înţeles vor fi  în ofertă o grămadă de chestii sexy reduse şi cu 70%. Sau, pentru că tot a început sezonul, cum v-ar coafa să vină Moşul îmbrăcat aşa sau aşa? Ho, ho, ho!

Mno, eu v-am dat ideea, de-acum ştiţi voi ce aveţi de făcut, că sunteţi majori şi vaccinaţi. Ah, da, dacă nu vă hotărâţi ce să alegeţi, daţi link-ul direct către destinatare. Vă garantez că ele or să ştie la fix ce li se potriveşte. Dau în scris.

În plus, s-ar putea faceţi şi o investiţie în viitoarele cariere politice ale femeilor din viaţa voastră. Nu vedeţi care e trendul? Nişte lenjerie din asta sexy, câteva poze bine executate şi n-aveţi de unde să ştiţi cum apare vreo nominalizare la un post de ministru pentru doamnele voastre. Numa’ zic.

mihai_vasilescu_sevensins

Da, uitam să vă dau câteva detalii utile:

Comenzile se vor livra în 24-48 de ore, în funcţie de cât de aglomeraţi vor fi curierii (e totuşi Black Friday);

Se vor livra toate comenzile care intră până vineri la ora 17.00. Restul se vor procesa luni 23 noiembrie şi se vor livra începând de marţi 24 noiembrie;

Toate comenzile care depăşesc valoarea de 199 de lei se vor livra gratuit. Sub această sumă costul transportului este 18 lei, indiferent de localitatea unde se face livrarea (vorbim de România, bineînţeles); 

Se pot ridica comenzile şi direct de la showroom, care va avea program nomal de lucru, de la 9.00 la 18.30;

De fapt, ce stau eu să-mi bat gura? Aveţi aici şi aici toate detaliile despre livrare şi plată.