1,849 cititori

Atacurile din Paris au fost comise de Gigi Becali!

Evenimentele din ultimele trei săptămâni au dat apă la moară tuturor publicaţiilor, online şi offline, care băteau câmpii şi în vremuri normale. Dar mai ales celor din mediul virtual. La ora asta tot ce este site “conspiraţionist” face trafic cu nemiluita pentru că există suficienţi proşti naivi care să pună botul la aberaţiile lor.

Ia uitaţi-vă ce mi-a ajuns azi sub nas de la “prietenii” mei, cocoon.ro:

Seria de atacuri sângeroase care a avut loc în centrul şi în nordul Parisului în seara de vineri s-a soldat cu sute de morţi şi alte sute de persoane rănite, iar totul a fost pus la cale de membri Illuminati care încearcă să stabilească Noua Ordine Mondială după celebrul dicton “Ordo ab Chao” (Ordine din Haos). Data aleasă pentru aceste atacuri nu este una întâmplătoare, ci una plină de semnificaţii pentru Illuminati. De altfel, ziua 13 şi luna 11, cât şi locul unde au avut loc acestea, districtul 11 din Paris conţin cifre foarte imprtante pentru iniţiaţii Illuminati… Bla, bla, bla, textul continuă să bată câmpii în aelaşi mod voios (sursa).

Doamna Udrea, dumneavoastră sunteţi? V-au făcut ăştia rubrică permanentă în cocoon, după postarea idioată de sâmbătă? Păi atunci poate veniţi şi cu o serie de dezvăluiri despre mătărânga ezoterică a lui Nea Băse. Că lumea vrea să ştie, doamnă. Foloseaţi prezervative de plumb ca să nu vă iradieze? Sau îi acopereaţi “ouăle” cu folie de staniol ca să evite atacurile psihotronice? Eu zic să daţi drumul la un serial pe tema asta, “Marinarul psihedelic”, că o să aibă succes monstru (scuze pentru “monstru”, de data asta nu mă refeream nici la dumneavoastră, nici la fostul preşedinte, deşi ar fi cuvântul care vă descrie pe amândoi perfect).

Dar noroc că exist eu şi am pus cap la cap tot felul de texte si articole posesoare de adevăr absolut. Iar acum, în cele din urmă, pot să spun că am dezlegat misterul. Oameni buni, ţineţi-vă bine: atentatele din Paris au fost plănuite şi executate de către Gigi Becali. Dacă nu mă credeţi, aveţi aici dovada că Nea Jiji s-a tranformat din oier în mason. Scopul atacurilor a fost acela de a întrerupe meciul de fotbal, ca să-l răpească pe Ibrahimovici şi să-l aducă la defuncta Steaua. Săracu’ Nea Jiji nu a făcut niciodată diferenţa între echipe de club şi echipe naţionale. Nu va putea să-l lămurească nimeni, niciodată, că Zlatan e suedez.

Hai, c-am lămurit-o şi pe asta. Cocoon.ro şi efemeride.ro or să moară în chinuri.

P.S. Tocmai am realizat cea mai tare chestie. Eu sunt născut în ziua 27, luna 11. Dacă din 27 scădem 11, rezultatul este 16. Adică exact vârsta la care m-a prins maică-mea, prima oară, masturbându-mă în baie, după celebrul dicton: “futere, non futere, labam necesarum est”. Dovadă mai clară că fac parte din Illuminati şi masonerie nu cred că o să găsiţi în veci.

mihai_vasilescu_pericolul_masturbarii

The right side of Masonry

39 de păreri la “Atacurile din Paris au fost comise de Gigi Becali!

 1. Sau poate Morar de la rapid a pus la cale atacurile (ca am inteles ca e mason) sa poata promova rapidul :)))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

  • @sebba, cred că e mai plauzibilă varianta ta. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Acum am aflat și eu ziua ta de naștere! Vasilescu, păzea!!! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Esti in illuminati si masonerie? Ha, te las in nori de praf: am in familie un viitor general, maresal sau ce-or avea aia pe post de conducator suprem. Baietelul meu cel mare s-a nascut pe 08.08 la ora 8:08. Ha! Habar n-are ce destin iluminat il asteapta.???Sa nu ma intrebati de ce nu joc la loto ca nu pot sa joc de 6 ori cifra 8! Si sa mai si castig!?? Cat despre atentate, n-are treaba ciobanul. Dar administratorul blocului meu are, ca l-am auzit pe nea Bica Francezu’ de la etajul 6 cum urla la el intr-o zi:”Esti prost de bubui, bah! Ai facut praf iluminatul pe scara!” Si a urmat ceva cu ” ‘mnezeii”. Prea se leaga toate.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Ionut, conspiraţii, frate, peste tot conspirații.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 4. Daca nu ti-a crescut par in palma si nici nu ai orbit, sigur nu esti mason.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Costinescu, aaa, zici că mai am până intru in lojă? 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • facem rost, facem rost….de o loja la teatru….

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. @Mihai hai să vezi la mine faza tare…. 14x11x1978=304612, 14+11+1978=2003. 304612:2003=152,07…. Daca ghicesti esti tare…
  Sunt născut la 15:20 (pe bune!)…
  Eeee… Acu’ ce mai zici? ?? deci sunt si eu iluminat ca tine, nu? ?? (de ledurile din cameră ?)

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Bogdan, eşti mason, frăţică. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Pfiuuuuu și eu habar n-aveam.. Păi pune frate și mie o pilă la ăla mai mare poate imi plătesc ei ratele la casă … ? că știam că ăștia se ajută reciproc.. Sau poti incepe tu.. Luna viitoare imi achiti rata că luna asta doar ce o achitai azi… ??

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Bogdan, eu n-am platit-o încă, deci poţi s-o achiţi tu pe a mea. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mihai
   Păi cu atât mai bine.. Când o plătești pe a ta, pui și pentru mine luna viitoare.. ??
   Că cică nu avem voie sa intrăm de două ori in bancă pe lună… Nu m-am interesat dacă pe marte putem de mai multe ori, dar pe lună cică doar odata.. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Bogdan, cică nu avem voie. Mi s-a comunicat că se plăteşte pe scară ierarhică de jos în sus.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai
   Cică ăștia cu copii mici avem prioritate in ajutorare de catre cei mai mari… ??? că și ție ți-au dat cand aveai copil mic… Da’ nu mai zice la nimeni ca știu..daaa? ??

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Bogdan, 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @upprann, bună, bună, foarte bună. 🙂
   P.S. Voi cum sunteţi?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai, de cum am citit cocoon mi-am amintit de melodia asta.
   Offtopic: frânți… catica aia mai mică se hrăneşte cu energia noastră. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @upprann, să le pupi pe amândouă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Frateeeeeeeee!unde sau cum draque ai gasir minunea asta?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Mamă, ce m-a spart numerologia asta. Păi eu am 4 de 2 la cnp. Se pune că sunt iluminati, mason de loja coișpe, gorilian roz-bonbon și reptilian vânt turbat?!?! Ce mama lu’ ăl de jos, ori suntem conspiraționiști ori nu mai suntem?!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 7. Ce cânta Jiji ?
  Toatã lumea ,toatã lumea sare-acum cu mine 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 8. Al dracu’ arabi….s-au inspirat de la noi! Au vazut ce treaba “buna” am facut noi cu Colectiv si au zis sa faca si ei. Si la noi si la ei club, si la noi si la ei vineri seara, muzica rock/metal, lume multa in special tineri….asta da conspiratie….victime la fel de multe…

  Din pacate noi n-avem nevoie de teroristi, ca ne-o facem singuri pe plan local cum bine zice un banc care circula pe internet.
  ___________

  Zalutam cu rezbekt, Jefu.

  Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar.
  Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cur, noi luat cur fok.
  Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum..!
  Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate.

  Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam…
  Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei…
  Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin!

  Zbierat, zguibat la sin, cacat be mine de frica !
  Jefu, ma indorg acasa!

  Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Andrei, da, da, l-a mai lăsat cineva şi ieri. E mai actual ca niciodată. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nu l-am vazut dar cum zici e mai actual ca niciodata….deci putem dormi linistiti ca nu vin pe aici … le facem treaba cu mana noastra.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Andrei, da, ce naiba, măcar atât.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Când l-am citit prima oară cu vre-un an in urmă m-am “crăcănat” de râs. Și acum mă mai amuză dar după ultimele întâmplări parcă e prea trist de adevarat…
   Totuși e un banc vechi așa că ne amuzăm doar de dragul vremurilor dinainte, cand nu se intâmplase nimic…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. unde-i gasesti pe astia frate???? Aaa da pe cocoon , si numele e de exceptie. 🙂 dar ai dreptate, ieri imi zice cineva ” bha ceva nu e in regula cu muzica asta, la noi club la ei club la noi metal la ei metal , vineri…are ceva muzica asta… Si tu asculti, ia vezi ” Zic da? Ia de aici niste metal sa vedem duminica iese?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @LillysBoutique, cocoon sunt ză best in town. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Metal au si tiganii, zi de vineri au si taganii. Nu ajunge Allahu Akbar la ei, ca s-ar rezolva mai multe probleme dintr-un foc?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.