Evenimentele din ultimele trei săptămâni au dat apă la moară tuturor publicaţiilor, online şi offline, care băteau câmpii şi în vremuri normale. Dar mai ales celor din mediul virtual. La ora asta tot ce este site „conspiraţionist” face trafic cu nemiluita pentru că există suficienţi proşti naivi care să pună botul la aberaţiile lor.

Ia uitaţi-vă ce mi-a ajuns azi sub nas de la „prietenii” mei, cocoon.ro:

Seria de atacuri sângeroase care a avut loc în centrul şi în nordul Parisului în seara de vineri s-a soldat cu sute de morţi şi alte sute de persoane rănite, iar totul a fost pus la cale de membri Illuminati care încearcă să stabilească Noua Ordine Mondială după celebrul dicton „Ordo ab Chao” (Ordine din Haos). Data aleasă pentru aceste atacuri nu este una întâmplătoare, ci una plină de semnificaţii pentru Illuminati. De altfel, ziua 13 şi luna 11, cât şi locul unde au avut loc acestea, districtul 11 din Paris conţin cifre foarte imprtante pentru iniţiaţii Illuminati… Bla, bla, bla, textul continuă să bată câmpii în aelaşi mod voios (sursa).

Doamna Udrea, dumneavoastră sunteţi? V-au făcut ăştia rubrică permanentă în cocoon, după postarea idioată de sâmbătă? Păi atunci poate veniţi şi cu o serie de dezvăluiri despre mătărânga ezoterică a lui Nea Băse. Că lumea vrea să ştie, doamnă. Foloseaţi prezervative de plumb ca să nu vă iradieze? Sau îi acopereaţi „ouăle” cu folie de staniol ca să evite atacurile psihotronice? Eu zic să daţi drumul la un serial pe tema asta, „Marinarul psihedelic”, că o să aibă succes monstru (scuze pentru „monstru”, de data asta nu mă refeream nici la dumneavoastră, nici la fostul preşedinte, deşi ar fi cuvântul care vă descrie pe amândoi perfect).

Dar noroc că exist eu şi am pus cap la cap tot felul de texte si articole posesoare de adevăr absolut. Iar acum, în cele din urmă, pot să spun că am dezlegat misterul. Oameni buni, ţineţi-vă bine: atentatele din Paris au fost plănuite şi executate de către Gigi Becali. Dacă nu mă credeţi, aveţi aici dovada că Nea Jiji s-a tranformat din oier în mason. Scopul atacurilor a fost acela de a întrerupe meciul de fotbal, ca să-l răpească pe Ibrahimovici şi să-l aducă la defuncta Steaua. Săracu’ Nea Jiji nu a făcut niciodată diferenţa între echipe de club şi echipe naţionale. Nu va putea să-l lămurească nimeni, niciodată, că Zlatan e suedez.

Hai, c-am lămurit-o şi pe asta. Cocoon.ro şi efemeride.ro or să moară în chinuri.

P.S. Tocmai am realizat cea mai tare chestie. Eu sunt născut în ziua 27, luna 11. Dacă din 27 scădem 11, rezultatul este 16. Adică exact vârsta la care m-a prins maică-mea, prima oară, masturbându-mă în baie, după celebrul dicton: „futere, non futere, labam necesarum est”. Dovadă mai clară că fac parte din Illuminati şi masonerie nu cred că o să găsiţi în veci.

mihai_vasilescu_pericolul_masturbarii
The right side of Masonry