Fata asta, pe care o vedeţi în pozele de mai jos, a fost angajata pe post de PR de către un domn deputat, Marius Manolache pe numele dumnealui. Adică unul pe care îl plătim noi ca să facă nişte chestii (mie îmi scapă ce anume) a hotărât că domnişoara Ornella Borozan ar fi numai bună de angajat pe post de consilier pentru Public Relations. Ca să înţelegeţi pe deplin ce vreau să zic, aveţi ştirea aici şi câteva fotografii SUGEstive.

mihai_vasilescu_ornella_borozan

O singură întrebare îmi trece prin cap: oare ce şanse aş fi avut eu, dacă mă duceam la domn’ deputat Marius Manolache să-i propun să-mi ofere un post de consilier pe probleme de PR? Cam ce capace după ceafă mi-aş fi luat pentru insolenţă? Acum uitaţi-vă la fotografiile fetei şi spuneţi-mi câţi dintre voi aţi fi angajat-o pentru altceva în afară de ceea ce ea SUGErează că ştie să facă cel mai bine? Deşi, am serioase îndoieli că s-ar pricepe şi la treaba asta. Şi ar cam fi bine să mă credeţi, instinctul nu mă înşală niciodată.

Da, nu e bine să judecăm oamenii, dar să avem iertare, în ce alt mod aş putea s-o evaluez, după ce văd cum se promovează ea însăşi? Sau fotografiile astea ar fi trebuit să-mi dea de înţeles că este o tânără cercetătoare în domeniul fisiunii nucleare? Care din întâmplare a mai lucrat şi prin Bamboo. De, e greu să te întreţii în facultate, ştiinţa cere sacrificii. Mda, fix aşa.

Hai să nu fim farisei, domn’ Manolache! Şi matale şi eu şi oricine care are un pic de creier în cap, ştim exact cam ce te-a mânat în luptă atunci când ai hotărât s-o angajezi. Nici măcar nu pot să te învinovăţesc foarte tare, dacă nu avea duck-face-ul ăla botoxat, fata nu era rea deloc.

Ia uitaţi aici replică golănească la domnu’ deputat: „Am stat de vorba cu ea cum sta orice parlamentar care vrea sa isi angajeze o consiliera. Mi s-a parut apta pentru job. Care-i problema?”. Nea Marius, să ştii că şi mie mi se pare la fel de aptă pentru job. Totul este să stabilim care este fişa postului. Ştii ce zic?

Şi dacă tot am pornit pe subiectul ăsta, voi vă daţi seama cam cât creier au cercetătorii ăştia în domeniul fisiunii nucleare, dacă pot posta aşa ceva pe Facebook?

mihai_vasilescu_ornella_parlament

Să-i tot angajezi pe post de consilieri, nu?

Acu’ eu mă întreb cam cât a încercat să tragă sforile domnu’ Manolache ca să nu fie nevoit s-o pună pe liber. Cam în ce fel o fi mustrat-o părinteşte, ca de la parlamentar la consilier: „fă, eşti nebună, ce plm te-ai apucat să postezi porcăriile alea pă feisbuc, de mi-ai urcat în cap presa şi juma’ din parlament? Acu’ o sa te mai angajeze mă-ta!”. Eu cam aşa îmi imaginez că o dojenea duios. Şi nu cred că greşesc prea mult.

În altă ordine de idei, sfârşitul ştirii spune că pe lângă piarizda Ornella, domnu’ deputat mai are încă doi consilieri. Pentru numele tatălui tâmplarului, îmi explică şi mie cineva ce are de făcut omul ăsta de-i trebuie trei consilieri?! Bun, am înţeles pentru ce ar fi vrut s-o folosească pe blonda siliconată şi botoxată (pentru PR, desigur, nu ştiu la ce porcării vă gândiţi), dar ceilalţi doi cu ce căcat se ocupă?

P.S. După ce a fost concediată de domnu’ deputat Manolache (în lacrimi şi neconsolat), apoi a mai dat şi protv-ul ştirea, Ornella şi-a închis profilul de Facebook şi şi-a făcut pagină de persoană publică. Să curgă like-urile, bo$$, că m-au făcut ăştia celebră, să moară ce-am mai scump! Treabă care mă face să mă întreb un singur lucru: cantitatea de botox din bot este invers proporţională cu capacitatea de a gândi?

mihai_vasilescu_ornella_selfie

surse foto – wall-ul PR-istei şi ştirile protv