5,122 cititori

Am inventat un joc mişto

Se numeşte “cine recuperează cheia şi banii de întreţinere”. Staţi aşa că vă spun acum ce-i cu el, o să înnebuniţi jucându-l. Dar să începem cu o povestioară drăguţă.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei locuieşte singur de ceva vreme. Cei mai vechi pe aici au mai citit despre isprăvile lui, este vorba despre Prietenul I. Acum vreo câteva luni, la rugămintea unei alte prietene, a acceptat să mai primească pe cineva în casă. Un tip care se mutase din Timişoara în Bucureşti, îşi găsise un job bunicel în Capitală, dar nu prea avea unde sa locuiască. Amicul meu nu-şi dorea musai un colocatar, dar a zis să facă şi el o faptă bună.

Aşa că l-a ajutat pe om şi l-a primit în casă. Treabă bună. Au convieţuit cei doi liniştiţi câteva luni, aproape un an. Ba chiar îşi găsiseră pasiuni comune (World of tanks) şi deveniseră aproape amici. Prietenul I. mai strâmba din nas când vedea că tipul cel nou cam dădea bir cu fugiţii când era vorba de făcut curat prin apartament şi la treburi domestice de genul schimbatului unui bec sau reparatului furtunului de la duş. Cel mai rau s-a enervat când l-a văzut pe ăsta că-şi face nişte ouă ochiuri şi lasă tigaia murdară pe aragaz cam la vreo trei saptămâni aşa. Dar a înghiţit în sec şi si-a zis că nu se face să rănească omul în sentimente spunându-i că e nesimţit.

Până la urmă, după un weekend la mare, când ăsta nou s-a întors şi a lăsat salteaua gonflabilă şi umbrela de plajă vreo trei zile pe gresia din hol, de trebuia să faci probă de jaloane ca să treci printre ele spre baie, s-au mai reglat lucrurile. În sensul că Prietenul I i-a explicat apăsat că ori face lucrurile cum trebuie, ori vor fi probleme. Şi au fost.

Săptămâna trecută, amicul meu s-a întors mai târziu acasă. Mai pe la doişpe noaptea aşa. Acolo, ce să vezi, linişte şi pace. Chiriaşul îşi luase toate lucrurile şi dispăruse în neant. Nici măcar un fir de aţă nu mai rămăsese în urma lui. Puteai să juri că nici nu locuise acolo vreodată. Asta n-ar fi fost neapărat ceva rău, na, se mai mută oamenii. Dar a plecat fără să spună un cuvânt despre asta, cu restanţă la întreţinere vreo 300 de lei şi cu cea de-a doua cheie a apartamentului, adică aia pe care o folosea el. Cum era zicala aia populară cu “facerea de bine”?

Evident, n-a mai dat niciun semn de viaţă şi toate încercările de recuperare a cheii (în principal) şi a banilor (dacă se poate) s-au soldat cu apeluri respinse şi multă muie. Ba chiar a ajuns o prietenă comună la el la birou, ca să-l roage faţă în faţă să înapoieze cheia. I-a răspuns sictirit să facă paşi, că el nu mai dă nicio cheie, să facă bine să-l lase în pace şi să-i transmită Prietenului I să schimbe butucul. Totul pe un ton răstit de bădăran oţărât.

Ei bine, de aici începe jocul despre care vă vorbeam la început. Dragii mei, vă propun să încercăm să recuperăm cheia şi banii de întreţinere. Ştiu, sunt şanse mici, dar cred că o să fie aşa fun să încercăm. Eu am început deja de ieri. Care sunt regulile jocului? Simplu. Vă las aici numele tipului şi numărul de telefon. Dacă vreunul dintre voi reuşeşte să le recupereze, aveţi un premiu asigurat. Pentru fete pun la dispoziţie o cutie de bomboane Raffaello şi pentru băieţi un six-pack de bere Haineken. Cu menţiunea că veţi fi premiaţi şi dacă reuşiţi să recuperaţi doar cheia.

Cum faceţi asta, rămâne la latitudinea şi inspiraţia voastră. Că-l rugaţi frumos, că-i povestiţi despre strămoşi, că sunaţi doar ca să-i amintiţi că numai un nesimţit se poartă aşa după ce a fost ajutat când avea nevoie, e fix treaba voastră. Dar dacă vreți părerea mea, eu cred că ar aprecia niște sms-uri sincere și dezinteresate. Știți cum e, verba volant scripta manent.

Aşadar, să purcedem. Omul nostru se numeşte Lucian Contineanu. Număr de telefon: 0736 099 799. Lucrează pentru Oracle România (asta, aşa, poate e vreunul dintre voi angajat pe acolo şi îi spune de la obraz). Acela dintre voi, care-l face să aducă cheia, se întâlneşte cu mine să-i înmânez premiul. Pentru provincie apelăm la transportatori. Dacă sunteţi pe alte meleaguri, când veniţi în tară mă ocup personal. 😉

Hai că nu mai pupăm noi pe aici jocuri d-astea interactive. Daţi drumul la treabă că pare distractiv.

P.S. A propos, voiam să le pun o întrebare celor de la Oracle România. Credeţi că o persoană care se poartă mizerabil în “privat” este altfel la job? Că din câte ştiam eu caracterul este unic, nu se prea poate schimba. Numa’-ntreb, nu dau cu parul.

mihai_vasilescu_cheia

 

100 de păreri la “Am inventat un joc mişto

 1. Cam asta e românia si cam astea sunt minunatele creaturi care o populează,cu exceptia a vreo 20%,asta înseamnă ca avem de recuprat chei de la vreo 80%!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @cetăţeanu’ turmentat, da. Dar putem macar să-i arătam jeguluio cât e de jeg.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • si fain ar fi sa-l sunam noaptea sa-l intrebam de cheie 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @ilona, cel mai mişto ar fi. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @ cetățeanu’ turmentat asta nu e specific doar României. Eu locuiesc în Suedia și nici măcar nu am reușit să obțin toate cheile când m-am mutat, a trebuit să schimb butucul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 2. Pai … na…urat. Extrem de urat.
  Facerea de bine, futere de mama.
  Cu telefoanele e simplu. Isi instaleaza BlackList…si a cam terminat. Putem sa dam jdemii de telefoane si sms-uri…ca le dam degeaba, daca nu suntem in lista lui de contacte.
  Singura metoda…face to face. Macar daca i se aplica o “corectie” , si tot e ceva.
  Cel mai simplu e schimbarea butucului , si se da uitarii povestea. Cu o lectie invatata , zic eu.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Florin, ooo, mi-ar placea să-l văd cum îşi bagă în blacklist câteva sute de numere de telefon. Şi după aia să constate xcă lumea îl sună cu #31# în faţă. La asta chiar nu mai ai ce face. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Nu,nu,nu ! Ai inteles gresit. Sau nu am fost eu destul de explicit.
   Aplicatia iti blocheaza toate numerele de telefon ce nu sunt in agenda telefonului .Sau pe cele ce suna cu numar privat. Sunt mai multe optiuni.
   Personal , o folosesc de vreo 2 ani. Si sunt foarte multumit de ea. Nu te am in agenda….poti sa incerci sa ma suni pana iti vine rau.
   Si nu , nu am plecat cu cheia nimanui ?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Florin, bun şi asă. Măcar ştiu că trăieşte ca un şobolan. Nu sunt eu implicat in mod direct, că ma duceam peste el la Oracle şi-l făceam de căcat rău de tot.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Florin, auzi, dar nici sms-uri nu se pot da?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Raspund aici .
   Nu , Mihai , nu se pot da . Nu le va primi. Si daca incerci sa il suni….iti suna ocupat.
   Aplicatia se numeste BlackList si e facuta de cei de la AnTek Mobile ( nu o considerati reclama )

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Florin, cred că o să-ţi şterg comentariile, ca să nu-i dau idei. Cică telefonul îi sună şi sms-uri primeşte. Uită-te în comentarii. Deci până instalează blacklist, ne putem distra. După care mergem la poilţie. Ca să ducem jocul până la “game over”. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Si asta e o placere? Sa nu mai poti sa primesti apeluri si sms-uri de la numere necunoscute? Poate sunt si cunostinte.. sau apeluri importante.. nu numai dupa cheie.. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @mariuspa, exact. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Telefoanele cu windows phone au instalate in sist de operare asa ceva… Si poti adauga numere individual sau ce e necunoscut… Suporta 1000numere…?
   Am adaugat si eu cativa dobitoci care faceau sondaje sau sa cumperi diverse ca..turi..

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Bogdan, da, cred că e o plăcere să stai să tot adaugi numere. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • hai ca ii putem face o faza…dar o pot zice pe privat…..:D i-am facut-o unuia si a fost de succes

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • _andrei, bagă! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Mihai, dar stii ca omul ar trebui, totusi, sa ajunga sa faca o plangere pe la Politie pentru furt? A ajuns pe acolo? Politia se ocupa cu astfel de cazuri, apoi il poti raporta la Biroul de Credite, daca omul are semnat ceva contract si exista dovezi ca nu si-a platit chiria prin transfer bancar.

  Daca e totul “la negru”, atunci poate uitate de chestia de mai sus. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Andrei, s-a gândit serios la asta şi sunt şanse să o facă, da.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 4. Hahahaha, stii ceva, omule ? Chiar sant sanse sa recuperati cheia daca n-o fi pierdut-o.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Tara Luipapuravoda, a pierdut-o din secunda în care a ieşit pe uşa şi a dispărut, nu? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 5. Funny jocul! L-ai aranjat pe om de vine și cu cheia în dinți și cu vreo alți 2 butuci de rezerva plus întreținerea pe un an ca bonus. :-))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 6. ??? daca aveam timp liber iti puneam nr de telefon al nesimtitului pe toate site-uri-le cu anunturi matrimoniale, imobiliare si de vanzari unde iti da voie sa pui nr in anunt. Si atunci sa vezi distractie. Din pacate acum nu am cum sa fac asta, poate luni. ?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @pisicuta, dacă faci asta luni, ai de la mine un premiu în afara concursului. 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Ok. O sa iti trimit print screen-uri. ??? dar cheia nu stiu daca o recuperez ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @pisicutta, da, dar măcar ai idei creative. Te implici. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Multumesc ? cand vine vorba de dulcea razbunare, am idei destul de ok. Am fost o mica terorista candva ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @pisicutta, my kind of girl. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Esti fenomenala! Nu m-as fi gandit ca ai fost vreodata “o mica terorista” :*

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 7. “Banatu-i fruncea”. Să mă înjure acuma,zic, toți cititorii tăi bănățeni, da’ chitre mai mai mari ca ăia sunt doar scoțienii 😛
  P.s. are telefonul închis.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @diabolic, eh, lasă că n-o sta cu el închis toată viaţa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 8. Nu-mi place nuca de cocos….se poate o cutie de ciocolata? 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @ileana, adjudecat, pentru tine o schimb pe Ferrero Rocher.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Daca se poate Lindt….sper ca nu cer prea mult, dar merit. Poate spune sotul meu ce bine ma pricep sa pun omului creierii pe bigudiuri.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Ileana, Lindt să fie. Hai cu cheia. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 9. N-ar merge sa le dam celor de la oracle un mail finut
  in care sa le explicam ca angajatii lor nu dau dovada de bun simt , insiram acolo tot ce se poate , le spunem ca il vom actiona in judecata pe respectivul, si poate rezolvam ceva… sau macar il facem de cacao

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @andreea lavinia, da, da, fără jigniri, fără nimic, doar aşa să-i avertizăm.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Nu man, fara jigniri , vb frumos, le spunem fiecare cum a fost treaba pe bune

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @andreea lavinia, eventual şi link către textul meu în mail. Ca să înțeleagă mai bine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Asta ar merge. Macar sa il facem de cacat.
   Ce inventive sunt femeile ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Florin, eu am dat tag celor de la Oracle pe Facebook, la postarea asta. Dar ar merge şi niste mail-uri, da. Câteva sute, gen.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 10. Stai ca am alta si mai buna …. dam fiecare cate unul… pana se satura aia si il ia p’ala la p*la… ce zici?

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @andreea lavinia, mi se pare o idee foarte mişto. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 11. Pai haidem … azi e sambata… merge? ori o luam de luni…?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @andreea, eu zic să o luăm de azi şi să continuăm până luni sau până aduce idiotul cheia şi banii. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Ok eu intru sa vad cam pe unde pot sa dau mailul , daca sti si ce funcție detine omul acolo ar fi super , ca sa nu stea aia sa se intrebe “who the fuck is Alice”… si vedem ce iese

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @andreea lavinia, nu contează. Au numele complet, îl găsesc în două secunde.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 12. Auch. Blogger power. Sigur va veni cu cheia și cu banii 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Manuel, sper. E o uşă ciudată, cu un sistem de închidere şi mai ciudat. Ar costa ceva să se apuce să le schimbe. Şi de ce, pentru că a ajutat un nesimţit?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Reclamație la Poliție și vezi cum se rezolvă treaba.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Manuel, da, se gândeşte serios să facă şi asta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 13. Personal am sunat…suna dar nu raspunde .Insa altceva vreau sa spun .Observ { nu de acum } ca esti un prieten adevarat , si cei care-ti sunt prieteni se pot baza pe tine .

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @dede cati, da, de asta poţi să fii sigură.
   Păi dacă tot sună, înseamnă că poate să primească sms-uri. Please! Ca să înţeleagă cât e de nesimțit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Ufff, iar am apăsat din greșeală dislike… Scuze! Deja am început să dau telefoane și să trimit mailuri… Sper să se rezolve ceva și milogul să și-o ia peste bot într-un fel sau altul!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @ElianaSi, buuuuun. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 14. Ai un stil de a lega prietenii, ceva de speriat! Şi vorbesc despre cele puternice, care rezistă la distanţă şi la proba timpului. Cred că Lucian nu te va uita niciodată.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @krantz, îmi place să las ceva în urmă. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 15. Dat sms …primit ,delivered sms.Deci sms primeste.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @dede cati, ce m-aş bucura să primească vreo câteva sute. La 1000 mi-ar face ziua beton. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 16. Eu dau share pe facebook!!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 17. Salutare! Înțeleg că nu se schimbă butucul pentru că e special și e greu / scump de înlocuit. Întrebarea mea e dacă și cheia e greu de multiplicat, că altfel degeaba o recuperează cineva pe cea originală…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Dana Ilie, cea care trebuie recuperată e a doua cheie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Întreb dacă băiatul fugit de acasă nu poate face copii după cheia pe care o are cu el.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Dana Ilie, şi pe urmă să intre în apartament? Ooo, păi asta deja e de penal. Mi-aş dori s-o facă. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • (sa stergi comentariul asta dupa ce il vezi) Sfatul meu pt prietenul tau e sa-si schimbe butucul. Daca eu as fi dementul ala fugit cu cheia si m-ar haitui sute de oameni cu mesaje si telefoane, i-as face prietenului tau un pustiu de bine, as multiplica si eu cheia de 100 de ori si as da-o la 100 de șuți din oras + adresa. Repet, daca as fi dement(a), dar e un risc prea mare ca sa mergi pe incredere. Bafta in tot ce faceti!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Dana Ilie, lasă că nu şterg nimic. Dacă nesimţitul ăla s-a căcat pe el pentru 300 de lei (atât trebuia să plătească la întreţinere) mă îndoiesc că va sta să multiplice chei, la 20-30 de lei bucata. În plus, dacă ăla cunoaste un şuţ, eu îmi tai… ştii tu ce. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 18. Sunat. Telefon inchis sau…altceva. Prietenul tau are mult bun simt, la fel si cei care comenteaza. Idei inteligente, finute….nu merge asa. Ori politie, ori acostat cand iese de la munca si…explicat intr-o maniera politicoasa ca ar fi bine sa inapoieze cheia. Bine, maniera politicoasa in zona si mediul in care traiesc inseamna minim 2 dinti scosi si cateva vanatai in locuri putin vizibile.?? Cat despre bani …. cred ca telefonul sau vreun ipad, laptop etc. ar acoperi suma.?? Stiu, asta suna a talharie si se pedepseste, asa ca ramanem la jocul vostru. E mai elegant.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Ionut, păi îl cam sună lumea şi-i dă mesaje. O fi cedat psihic. Lasă că-l deschide el din nou. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Andrei, el e sigur. Facebook nu are.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 19. Salut Mihai,
  Avand in vedere ca 1) telefonul personal se poate inchide si 2) lucreaza in support, telefonul de serviciu nu il poate inchide.
  Prin urmare:
  Work phone: +40212073085
  lucian.contineanu@oracle.com

  Address:

  Floreasca Park 43 Pipera Street
  Bucharest, 014254
  RO

  Building:

  Bucharest – Floreasca Park

  Lucreaza la etajul 3. Floreasca Park e cladirea dinspre strada, cum mergi spre drpciv.
  Managerul lui nu este român, insa putem adresa o intrebare si colegilor.

  Daca te ajuta infornatiile de mai sus sau ai nevoie si de altele pe aceasta tema, lasa un reply si revin.

  Have fun!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @anonymus, ooo, perfect. Păi deocamdată zic că este suficient. Mulţam. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Bai :)) sunteti nebuni. NU e OK sa faceti publice informatiile din companie. In rest.. good luck cu recuperarea bunurilor. Asteptam updateuri.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Ana, lasă, bine că e ok să plece ăla cu cheia şi banii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. Bună ideea, însă e cam aiurea faptul că dacă-l duce puțin capul pe om s-ar putea să facă el plângere pentru hărțuire.

  Cea mai bună variantă ar fi ca prietenul tău să meargă la poliție.

  Mult noroc! 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Ştefan, îl aştept cu interes. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 21. Da inapoi cheia… grasuleee.. 😀

  Vorba cantecului…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @mariuspa, ăsta nu e gras. Dar vrem cheia, da. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. BV. pentru inițiativă!!! Așa trebuie procedat cu orice măgar care se poartă în felul ăsta după ce i s-a făcut un bine!(sms primește…)

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @iulian, ce bine că primește. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. Salut! Eu lucrez la Oracle. Maine de dimineata voi avea o discutie interesanta cu respectivul si cu departamentul HR. Sa speram ca se rezolva.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Mada, asta ar fi ceva bun si deosebit. Abia aştept. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • so? inca in sedinta cu HR?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @ioexist, da, da, şi eu sunt curios.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. Chiar daca poate e putin tarziu ……acum am citit articolul,tot nu m-am putut abtine sa nu ii dau un sms in care i-am transmis parerea mea despre el 🙁
  Sms preluat deci a aflat-o…:) ))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @OVANA, niciodată nu e prea târziu. Mai ales când e să-ţi spui părerea despre cineva. Vestea bună este comentariul lui @Mada. L-ai văzut?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Da l-am vazut…yes ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. Merita facut cu ou si cu otet ca sa vada ca a gresit…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @bucurosul, păi l-am făcut.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 26. I-am dat si sotului sa citeasca zilele trecute si aseara m-a intrebat: “Ce s-a mai intamplat cu ala cu cheia?” A trebuit un pic sa stau sa-mi dau seama despe ce vorbeste :)) Deci, ce s-a mai intamplat?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Rox, I got no fucking ideea. Cert este că cheia nu a fost recuperată.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Deci? S’a recuperat cheia? 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. ehh, de anul trecut si pana acum s-a schimbat ceva? :)) butucul macar..?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @cristian, da, s-a schimbat, s-a mutat prietenul meu. :)))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.