L.E. În urma preferinţelor pe care vi le-aţi exprimat şi aici şi pe Facebook, am decis să suplimentez cu încă doua locuri blogroll-ul, iar cei pe care i-aţi vrut acolo sunt: Groparu, Vulpescu şi Viorel Ilişoi. Băiatu’ de la tehnic deja i-a pus pe „poziţii”. Enjoy!

Ideea asta am copiat-o de la Arhi, pe care l-am văzut punând-o în practică acum ceva vreme. Dar dacă a fost bună, de ce nu?

Ştiu că mulţi dintre voi nu prea citesc alte bloguri, dar poate că unii o faceţi măcar din când în când. M-ar ajuta să ştiu pe unde mai intraţi când aveţi chef de hoinăreală pe net. Vă explic imediat de ce.

De curând mi s-a eliberat un loc în blogroll (chestia aia din dreapta „pe unde mai arunc un ochi”). Şi mă gândeam să-l aloc blogului care hotărâţi voi că ar trebui să stea acolo. Aşa-i facem un pustiu de bine omului pe care îl citiţi şi nici nu mai pierdeţi timpul căutându-l. Când aveţi chef, după ce aţi dat un ochi pe aici, hop, îl accesaţi direct de la mine.

Serios acum, dacă tot s-a ivit spaţiul ăsta liber, chiar aş vrea să ştiu şi eu pe unde mai intraţi, ce vă mai place? Sunt foarte, foarte curios. Şi promit că o să-l pun în blogroll exact pe cel ce va ieşi primul în preferinţele voastre. Nu mă interesează dacă este „consacrat” sau „începător”, voi spuneti doar cine e, de restul mă ocup eu.

Ah, ba da, mai trebuie să ştiţi ceva. Nu voi lua în considerare blogurile al căror conţinut este scris cu greşeli flagrante. Mie-mi place limba română, trebuie să avem grijă de ea și s-o promovăm. Aceeaşi situaţie şi pentru lipsa diacriticelor. Puteţi să propuneţi, dar trebuie să fie scris prea bine să-l pot lua în considerare. Sorry, dar cam aşa cred că trebuie să stea lucrurile ca să fie treaba bună.

Hai, băgaţi, chiar vreau să ştiu ce vă place şi să ajut un om care merită.

mihai_vasilescu_blogroll