Asist cu stupefacţie la modul cum locuitorii din Văleni se dau de ceasul morţii pentru modul cum justiţia s-a pronunţat în speţa celor şapte consăteni jegoşi, mari amatori de violuri “surpriză”. Ia fiţi atenţi aici ce zice tanti asta:

”Dacă erau nişte amărâţi mai spuneai, dar sunt oameni la locul lor, oameni gospodari care acum trag necazul ăsta din cauza uneia care a ridicat coada. Justiţie e asta? Trebuia şi ea să facă puşcărie cot la cot cu toţi cei şapte băieţi. De la fiecare să-i fi luat câte un an şi să-l fi dat şi ei. Ce a căutat în maşina cu doi băieţi? Trebuia să se ducă acasă cu microbuzul. A primit ce a căutat. A nenorocit viitorul a şapte tineri. Păcat de băieţii ăştia”, jelea o vecină a familiei Burada pe cei şapte violatori. – sursa

Şi restul jelitorilor din sat sunt cam pe acelaşi calapod. O ard toţi ca nişte vite ce sunt şi se dau cu curu’ de pământ susţinând că “fata i-a înfundat pe săracii băieţi şi că şi-a căutat-o”.

Două chestii am să le transmit pe această cale. Ba nu, scuze, trei.

Unu. Să dea tatăl tâmplarului să muriţi toţi în chinuri şi, dacă se poate, eu să fiu de faţă şi să mă distrez uitându-ma.

Doi. Acum mulţi  ani am agăţat o tipă. Care a considerat că ar fi o chestie bună să ne continuăm seara la ea acasă. Cum mie asta mi-a sunat a joacă de-a “animalul cu două spinări”, nici nu a terminat bine ce avea de spus şi deja plecasem spre apartamentul ei. Numai că, să vezi ce şmecherie. După ce ne-am încins bine de tot (era foarte cald sau ceva), fata a considerat că ceea ce vreau eu de la ea nu coincide cu dorinţa ei din acel moment. Mai pe scurt: “no pussy for you tonight, baby!”. Păi cum era să-i trag două smetii peste bot în momentul ăla şi să-i zic ceva de genul “ai ridicat coada şi acum faci pe sfânta cu mine? Gâtu’ mă-tii de bagaboantă!”. Probabil ar fi fost o mişcare pe mintea şi sufletul ultragiaţilor săteni din Valeni. Numai că eu nu sunt o vită proastă. Am înghiţit în sec şi mi-am continuat seara încercând să înjur cât mai puţin în gând. De, nimănui nu-i face plăcere o p*lă sculată în pantaloni, când ştie că nu prea are la ce s-o folosească.

Trei. Fata aia violată putea să fie curvă cu acte în regulă. Să se fi culcat de-a lungul timpului cu toţi bărbaţii din judeţul Vaslui şi acum să-i fi început şi pe ăia din Iaşi. Şi ce dacă? Nimeni pe lumea asta nu avea dreptul să-i clintească un fir de păr din cap, fără voia ei. Cu o zi înainte să fi făcut toţi şapte sex cu ea, dacă azi zicea “nu”, apăi NU trebuia să rămână. Pentru că discernământul este cel care ne deosebeşte de animale. Clar?

N-o să închei înainte să vă scriu pedepsele pe care le-au luat cei şapte. Nu-s foarte mari, probabil în trei ani vor fi toţi în libertate, dar până atunci le urez să le fie zilele pline de petreceri cu “sex surpriză”. La puşcarie.

Silviu Avadanei (22 de ani) – 6 ani de închisoare pentru viol în formă agravantă şi 3 ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Aplică un spor de 1 an închisoare, urmând ca inculpatul să execute 7 ani. Dispune înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă imediată pe o perioadă de 30 de zile
Ionuţ Bogdan Boicu (21 de ani) – 5 ani închisoare pentru recunoaşterea faptei, la care adaugă un spor de 8 luni. Dispune înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă imediată pe o perioadă de 30 de zile.

Petrică Bolboceanu (23 de ani) – 6 ani de închisoare pentru viol în formă agravantă şi 3 ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Aplică un spor de 1 an închisoare, urmând ca inculpatul să execute în final 7 ani. Dispune înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă imediată pe o perioadă de 30 de zile

Silviu Burada (21 de ani) – 7 ani închisoare pentru viol în formă agravantă, 4 ani închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal, cu un spor 1 an şi patru luni, urmând ca inculpatul să execute 8 ani şi patru luni de închisoare. Dispune arestarea imediată preventivă pentru o perioadă de 30 de zile

Paul Andrei Burlacu (28 de ani) – 6 ani de închisoare pentru viol în formă agravantă şi 3 ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Aplică un spor de 1 an închisoare, urmând ca inculpatul să execute 7 ani. Dispune înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă imediată pe o perioadă de 30 de zile

Alin Dumitru Rotaru (19 ani) – 5 ani de închisoare pentru recunoaşterea faptei şi 2 ani de închisoare pentru lipsire de libertate. Aplicăun spor de 8 luni de închisoare. Dispune înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă imediată pe o perioadă de 30 de zile.

Ioan Surleac (20 de ani) – 5 ani de închisoare pentru viol în formă agravantă, pentru recunoaşterea faptei, şi 2 ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Aplică un spor de 8 luni, inculpatul va executa 5 ani şi 8 luni de închisoare. Dispune înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă imediată pe o perioadă de 30 de zile.

Să plătească 50.000 de lei în solidar daune morale către partea vătămată – sursa

mihai_vasilescu_violatori_vaslui