6,577 cititori

Ca să fie clar!

Asist cu stupefacţie la modul cum locuitorii din Văleni se dau de ceasul morţii pentru modul cum justiţia s-a pronunţat în speţa celor şapte consăteni jegoşi, mari amatori de violuri “surpriză”. Ia fiţi atenţi aici ce zice tanti asta:

”Dacă erau nişte amărâţi mai spuneai, dar sunt oameni la locul lor, oameni gospodari care acum trag necazul ăsta din cauza uneia care a ridicat coada. Justiţie e asta? Trebuia şi ea să facă puşcărie cot la cot cu toţi cei şapte băieţi. De la fiecare să-i fi luat câte un an şi să-l fi dat şi ei. Ce a căutat în maşina cu doi băieţi? Trebuia să se ducă acasă cu microbuzul. A primit ce a căutat. A nenorocit viitorul a şapte tineri. Păcat de băieţii ăştia”, jelea o vecină a familiei Burada pe cei şapte violatori. – sursa

Şi restul jelitorilor din sat sunt cam pe acelaşi calapod. O ard toţi ca nişte vite ce sunt şi se dau cu curu’ de pământ susţinând că “fata i-a înfundat pe săracii băieţi şi că şi-a căutat-o”.

Două chestii am să le transmit pe această cale. Ba nu, scuze, trei.

Unu. Să dea tatăl tâmplarului să muriţi toţi în chinuri şi, dacă se poate, eu să fiu de faţă şi să mă distrez uitându-ma.

Doi. Acum mulţi  ani am agăţat o tipă. Care a considerat că ar fi o chestie bună să ne continuăm seara la ea acasă. Cum mie asta mi-a sunat a joacă de-a “animalul cu două spinări”, nici nu a terminat bine ce avea de spus şi deja plecasem spre apartamentul ei. Numai că, să vezi ce şmecherie. După ce ne-am încins bine de tot (era foarte cald sau ceva), fata a considerat că ceea ce vreau eu de la ea nu coincide cu dorinţa ei din acel moment. Mai pe scurt: “no pussy for you tonight, baby!”. Păi cum era să-i trag două smetii peste bot în momentul ăla şi să-i zic ceva de genul “ai ridicat coada şi acum faci pe sfânta cu mine? Gâtu’ mă-tii de bagaboantă!”. Probabil ar fi fost o mişcare pe mintea şi sufletul ultragiaţilor săteni din Valeni. Numai că eu nu sunt o vită proastă. Am înghiţit în sec şi mi-am continuat seara încercând să înjur cât mai puţin în gând. De, nimănui nu-i face plăcere o p*lă sculată în pantaloni, când ştie că nu prea are la ce s-o folosească.

Trei. Fata aia violată putea să fie curvă cu acte în regulă. Să se fi culcat de-a lungul timpului cu toţi bărbaţii din judeţul Vaslui şi acum să-i fi început şi pe ăia din Iaşi. Şi ce dacă? Nimeni pe lumea asta nu avea dreptul să-i clintească un fir de păr din cap, fără voia ei. Cu o zi înainte să fi făcut toţi şapte sex cu ea, dacă azi zicea “nu”, apăi NU trebuia să rămână. Pentru că discernământul este cel care ne deosebeşte de animale. Clar?

N-o să închei înainte să vă scriu pedepsele pe care le-au luat cei şapte. Nu-s foarte mari, probabil în trei ani vor fi toţi în libertate, dar până atunci le urez să le fie zilele pline de petreceri cu “sex surpriză”. La puşcarie.

Silviu Avadanei (22 de ani) – 6 ani de închisoare pentru viol în formă agravantă şi 3 ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Aplică un spor de 1 an închisoare, urmând ca inculpatul să execute 7 ani. Dispune înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă imediată pe o perioadă de 30 de zile
Ionuţ Bogdan Boicu (21 de ani) – 5 ani închisoare pentru recunoaşterea faptei, la care adaugă un spor de 8 luni. Dispune înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă imediată pe o perioadă de 30 de zile.

Petrică Bolboceanu (23 de ani) – 6 ani de închisoare pentru viol în formă agravantă şi 3 ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Aplică un spor de 1 an închisoare, urmând ca inculpatul să execute în final 7 ani. Dispune înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă imediată pe o perioadă de 30 de zile

Silviu Burada (21 de ani) – 7 ani închisoare pentru viol în formă agravantă, 4 ani închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal, cu un spor 1 an şi patru luni, urmând ca inculpatul să execute 8 ani şi patru luni de închisoare. Dispune arestarea imediată preventivă pentru o perioadă de 30 de zile

Paul Andrei Burlacu (28 de ani) – 6 ani de închisoare pentru viol în formă agravantă şi 3 ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Aplică un spor de 1 an închisoare, urmând ca inculpatul să execute 7 ani. Dispune înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă imediată pe o perioadă de 30 de zile

Alin Dumitru Rotaru (19 ani) – 5 ani de închisoare pentru recunoaşterea faptei şi 2 ani de închisoare pentru lipsire de libertate. Aplicăun spor de 8 luni de închisoare. Dispune înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă imediată pe o perioadă de 30 de zile.

Ioan Surleac (20 de ani) – 5 ani de închisoare pentru viol în formă agravantă, pentru recunoaşterea faptei, şi 2 ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Aplică un spor de 8 luni, inculpatul va executa 5 ani şi 8 luni de închisoare. Dispune înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă imediată pe o perioadă de 30 de zile.

Să plătească 50.000 de lei în solidar daune morale către partea vătămată – sursa

mihai_vasilescu_violatori_vaslui

 

141 de păreri la “Ca să fie clar!

 1. Prea blanda pedeapsa , prea ca la tara. Iar daunele trebuiau sa fie 50.000 de caciula , nu gramada.
  Sa speram ca la recurs sa primeasca mult mai mult.
  Iar celor ce le tin partea acelor vite…..le doresc moarte crancena. In chinuri. Chinuri lungi !

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @Florin Ionita, eu am o bănuială că vor avea trei-patru ani de vis. Cu noi prietenii și povești de iubire.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • Auzeam un avocat ca nu e chiar asa: cei care faptuiesc crime, violuri sunt vazut cu respect in puscarie … sper sa nu fie asa … nevebratele alea ar trebui sa simta pe pielea lor ce e aia viol!!!
   Iar toti cei care se dau de ceasul mortii de mila violatorilor… well…. tare as vrea sa vad ce ar zice daca li s-ar intampla lor asa ceva, lor sau fetelor, mamelor, bunicilor lor …
   De fapt, cine stie cate s-or mai fi intamplat in satul ala… nu cred ca e un caz singular acolo … daca idiotul ala de Burada a sunat inainte sa intrebe daca au chef de-o posta, nu cred ca a nu a mai facut-o …
   Dar, deh, sunt oameni gospodari, li se cuvine …

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Lady, da, da, domnul avocat zicea cum și-ar dori el să fie. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • ăia toţi (mă rog,o mare parte din sat ) gândesc la fel ? ţţţţ ! te pomeneşti că- s rude . satul violatorilor incestuoşi. vai mama lor,sper să nu treacă zi în care să nu plângă. he,he! îmi plac bărbaţii “lăcrimoşi” ! :))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Exact. Ceea ce ai spus la numarul 2, exact asa este.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Radu, păi și punctul 3 e greșit? 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Toate punctele sunt bune, dar numarul 2 este genial pentru ca exact despre asta e vorba.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Radu, ooook, mă multumesc cu unul singur genial. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 3. La punctul 1, as vrea si eu sa fiu de fata :)) ….

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Robert, dacă primesc invitație, ești primul pe listă. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Trăiesc intr-o lume paralela. Adica asa cred. Altfel nu imi explic.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Nicoleta, înseamnă că toți care nu ne explicăm trăim în ea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Niste virgini nevinovați păcăliți de sistem. Acum isi vor pierde a doua oară virginitatea… sper sa o piardă intr-un grup compact de minim 7 nespalati!

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @1314vali, văd că avem aceleași năzuințe. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 6. Despagubirea baneasca e o gluma proasta. …din pacate putin peste jumate de pedeapsa or sa faca ca asa e legislația penitenciarelor…macar in 3-4 ani o sa le fie curu’ prastie… sunt sigura ca deja le tremura chiloții…si si-au dat seama ca by mai e de gluma. ….doi la mana…..babele si moșii cu pareri pro ei ar trebui sa treaca si ei prin asta ca sa vadă cum e sa ridici coada

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @NagaQ, chiar că e o glumă proastă. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 0 Thumb down 35

  • @Emil.Bobu, ha? Cum adică dacă era femeia unui dintre ei??? Și-o cumpărase? Era de la mă-sa de acasă? Deci, după tine, dacă ți-e prietenă, iubită, amantă sau soție poți să violezi la ea cât vrea mușchiu’ tău? Tu vorbești serios???

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 0 Thumb down 14

  • @Emil Bobu, eu sper din suflet să fie o gulma proastă. 🙁

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Amice, ai probleme la mansarda? Tu realizezi ce ineptii spui? Femeia ta? E proprietate personala sau cum? A luat-o la licitaţie? A cumpărat-o din târg? AI impresia că poţi face ce vrei cu ea? Unde te trezeşti, în epoca de piatră? Ne mai mirăm de ce se întâmplă ce se întâmplă, cu asemenea mentalităţi sunt condamnaţi ca popor. Nici acum nu pot să procesez ce inepţie ai putut gândi (ăsta e un compliment, a gândi).

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Da, prietene, femeia mea. Dar nu o țin la mansardă, stă cu mine în casă. Tu unde o ții pe a ta?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

  • Cred ca Emil Bobu nu glumeste! Asa gindeste el, femeia lui e femeia lui si poate sa-i faca orice!De altfel si numele lui de imprumut spune multe despre el!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @gheo, tare mi-e teamă că ai dreptate. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Jesus. Şi chiar dacă era. Ce drept are el ca şi iubit sau whatever să îi mai cheme şi pe alții s-o ardă? Ăştia cărora le trece aşa ceva prin cap au cel puțin o țiglă sărită. Aşa ne învață părinții?!
   N-am nimic împotriva menage-ului a trois sau swinger-ilor, e un fetiş, o plăcere, fiecare om are vrăbiuțele lui. Dar numai când e făcut cu acordul părților, nu?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @DeeAnna, eu am rămas șocat. Mai ales că băiatul ăsta, @Emil Bobu, lăsase niște comentarii destul de pertinente pe aici. Geez!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Păi asta am zis și eu, să-l bage la pușcărie dacă a dat-o și altora. Nu se face așa ceva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 6

  • Nu pot sa cred ca in anul 2015 trebuie scris asta, dar fie…
   Oamenii nu se cumpara, nu se detin. Nu sunt marfa. Sunt oameni cu discernamant, dorinte, drepturi – fix, dar fix ca tine. Daca tu ai o iubita si vrei sa faci sex cu ea si ea, din oricare motiv, nu vrea, si tu o silesti, tot viol se cheama. Inca o data: niciun fel de relatie dintre tine si un om nu te indreptateste sa il detii sau sa faci ce vrei tu, cand vrei tu cu omul ala.

   Si citind comentariile pe care le-ai primit ca replica, nu pot decat sa sper ca te vei scarpina in cap si vei gandi putin si-ti vei da seama de cum stau lucrurile de fapt.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 0 Thumb down 11

  • “A cui era fata aia?” Măi oameni buni, eu sunt plecată din România de 30 de ani dar parcă se abolise sclavia pe acolo. Sau s-or fi schimbat lucrurile pe la voi și nu știu eu. Am și eu două întrebări scurte: 1. pentru doamnele și domnișoarele care mai comentează pe aici: voi ale cui sunteți? Știți exact cui aparțineți, nu sunt pe nicăieri dubii? Mă gândesc la situații din astea mai dificile, de genul: divorț nedefinitivat și nou amant fără acte la primărie. Care are dreptul de proprietar? 2. eu ca femeie divorțată a cui sunt? Că am început deja să mă simt ca echivalentul uman al unui câine de pripas.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @DV, sunt la fel de șocat ca tine. Secolul 21. Oameni cu acces la informație. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mihai, cred că prin țara asta încă mai există triburi, jur. Nu m-ar mira să găsim şi canibali în curând că văd că în fiecare zi apare câte un specimen nou.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @DeeAnna, cu siguranță există. Cel puțin așa ne manifestăm.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Stimată doamnă, îmi permit să vă răspund eu, sparg eu gheața. Femeile/fetele, fie că sunt căsătorite/necăsătorite, divorțate sau văduve, gay sau straight, sunt ale cui vor ele în momentul respectiv. Dacă în momentul ăsta eu vreau să fiu a soțului meu, sunt. Dacă nu, nu. Aaa, că nu e moral, că nu aşa m-a învățat mama, etc etc, asta e cu totul o altă discuție. Nu mă obligă nimeni să iau deciziile pe care le iau. Poate dacă îmi pune cineva ştreang de gât.
   V-am răspuns în numele meu, nu contest faptul că altcineva are şi o altă părere sau că a mea e perfectă.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @DeeAnna: mulțumesc, deja nu mă mai simt așa a nimănui. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 0 Thumb down 15

  • Emil Bobu, ai asistat acasa la vreun viol si face parte din educația ta sa susții asemenea mizerie?! Adică putem viola pe cine vrem, atât timp cât este “al nostru”?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Ia numa fii atent ce il f*ute pe asta grija! =))))))

   In primu rand ba Emile , zi si mie ce naiba fumezi de scoti ideile astea….Ca vreau si eo.

   In al doilea rand faptu ca iti e nevasta nu are nici o importanta.Are aceleasi drepturi. Fatul ca tu esti sotz, iarasi nu iti confera drepturi “de proprietate” asupra nevastei…. Daaa-te dreacu cu limbaju tau pro…nii la el “circumstante atenuante”. Chiar nu inteleg ce te freaca grija unei “neinsemnate” X dintr-un sat Y data la teve de tembeliziunea Z. Ai prea mult timp liber.

   Si in al treilea rand , violeazati nevasta ta si lasa-le pe altele.Iaaaaa’uu ce il freaca pa el grija …daca scapa aia mai ieftin sau nu. Ai stat tu la curu lor sa vezi ce facura? Ca sa iti dai seama cat sunt de vinovati? NU!!! Deci…presupui. Bleahhh….Vezi ca presupunerea a omorat pisica…..

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • dl Bobu, dvs. asa procedati cu sotia/iubita? o aveti in proprietate si daca vi se face de-o posta, purcedeti?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • imparte-o pe ma-ta si apoi sinucide-te

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Stimabile, femeia nu e a unuia sau a altuia. Femeia isi apartine, ca nu ti-o iei din piata cu 5 lei kilu.
   Sper din suflet ca mentalitatea asta de animal nu o rasfrangi si asupra femeilor din jurul tau: nevestei/mamei/bunicii/fetei.
   Violul, in covarsitor de multe cazuri e comis de cineva care cunoaste victima, sau chiar de prietenul/sotul ei.

   Ceea ce ai spus e execrabil, marginit, si extrem de jignitor. Sper sa reusesti cumva, candva, sa ajungi la adevar, dar intre tine si empatie pare sa fie o vale laaarga de auto-multumire.

   Trist.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Cum își aparține femeia? Adică cui aparține, își aparține ei însăși? Păi și atunci ea a cui e? Nu înțeleg ce încerci să spui, reformulează, te rog.

   Firește că nu o iei de la piață, sclavia s-a abolit, trăim într-o țară liberă, nu înțeleg despre ce vorbești.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 4

  • DA – bineinteles, isi apartine ei insisi. Ca nu e livada, sa aiba proprietar. Tu cui crezi ca apartii?
   Tu sincer crezi ca oamenii sunt ca masinile – trebuie sa aiba carte de proprietate?
   Saaau: ai prea mult timp liber la birou si te-ai gandit sa fii troll. Prefer sa cred asta

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 0 Thumb down 7

  • Auzi, dar tu nu esti fiul mamei tale? Si daca esti al mamei tale, mama ta te poate viola? (Suna ca dracu ce am scris, dar incerc sa iti inteleg logica asta absurda).
   Mergand mai departe: cand tu o sa ai o fata (ceea ce nu iti doresc avand in vedere ce e in mintea ta) cum vor sta lucrurile? Adica, pana la urma e a ta fata, nu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Pe tine, Emile, te-as castra.
   Efectiv e riscant sa-ti imprastii ADN-ul…auzi tu femei si oameni si femeile nu-si apartin…sa ramai fără urmasi Emile.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Anca, bărbatul tău îți dă voie sa ieși pe net și sa scrii prostii de-astea?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Tu chiar asa gandesti?? Sa presupunem ca ai o sora( poate chiar ai) , care are un prieten( barbatul ei) . Vine asta intr-o zi, seara, amiaza sau ce vrei tu. Ii propune surorii o partida, ea nu vrea ca are migrene, o doare burta sau are un cos, etc. Atunci asta, prietenul( barbatul) o ia de mijlocel, o tranteste zdravan pe pat sau lavita, depinde de mobilier, si dai si trage, desi ea nu vrea. Dupa toata trebusoara asta, sora ta vine la tine si iti spune ce cadou a primit de la prietenul ei(barbatul ). Tu atunci ca un mare macho ce esti , ii spui:draga, e barbatul tau, accepta, si taci. Ca daca nu, te da si la altii, ca sa nu fie pedepsit pentru viol!!!! ESTI RETARDAT?????

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 8. Am un amic bun, șef de pușcărie undeva la Arad.
  Pedofilii iau caimacul!
  Violatorii sunt a două rasă bine tratată!
  De regulă gardienii nu prea văd. Decât când ajunge ăla să moară îl bagă în spital câteva zile să își revină.

  Și e biiiine că e așa!

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @Dragos, cuvintele tale sună ca un cor de îngeri pentru mine. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

 9. Si eu stiam la fel despre povestea cu pedofilii. Pizdarii si-o iau si nu si-o iau. Chestie de noroc…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Victor, well, să mai avem puțină răbdare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Îmi dau și eu cu părearea, ca omul de rând:

  1. Dacă vreți să citiți, am spus într-un post anterior că pedepsele vor fi minim 5 ani, având în vedere circumstanțele agravante, etc…nu intru în detalii…intuiția mea a funcționat correct..până acum

  2. Au mari șanse ca la instanța superioară să LE FIE MĂRITE PEDEPSELE…se poate merge până la maxim și, chiar un spor, acolo…

  3. Măi, oameni buni…la ce comentarii vă așteptați de la cei/cele din sat???? după logica lor, dacă eu mi-am făcut vilă de 100000 de euro în comuna de lângă orașul natal, atunci, am dreptul să agăț pe stradă și să violez orice fată/femeie care trece pe acolo????? Nu am văzut interviurile, dar tare mă îndoiesc de faptul că nu mirosea a pufoaică (genul de rachiu făcut din toate căcaturile posibile, servit cu drag de locuitorii de acolo și nu numai)…

  4. Am citit într-un post, mai sus, ceva de genul că pedofilii își iau caimacul..e adevărat..din păcate, la violatori e cu două tăișuri..depinde de cât de “jmeker smardoi” este respectivul…dar, din fericire, cele 7 domnișoare nu văd să aibă o viață foarte faină

  5. Le pot da un sfat: pastila de cianură, sau funia și săpun Duru…oricum le vor fi necesare ambele item-uri

  6. Un aspect care mi-a plăcut mult de tot și la care subscriu…orice fată/femeie, are LIBERTATEA DE A ALEGE și de a spune NU. Simplu: ești “jmeker”, ai vrăjeală? fuți pe gratis…ai bani? plătești și tot acolo ajungi, la pussy…nu ai nici una nici alta? devii campion la 100 de metri labă…ecuație simplă…

  Câți dintre cei de aici, de pe blog, nu au pățit faze de genul: aduci demoazela acasă și, după ce ajungi la third base, spune PAAAA și rămâi cu chestii umflate??? GHINION….înghiți în sec, cauți filmele porno și te satisfaci singur, sau suni o altă amică/prietenă mai nefutută, care să nu facă fasoane, sau, reiei “asaltul” a doua zi, după ce regândești întreaga strategie..eventual, înveți să fii cocalar și îți iei și beemveeu…:))

  DAR; SUB NICIO FORMĂ; NU FORȚEZI NOTA::CLAR????

  Că tot veni vorba de beemveu…pentru mine, reprezintă o MAȘINĂ GERMANĂ extraordinară și am spus tot…odată ce urci la volanul unui BMW, te îndrăgostești de el…din păcate, a devenit imaginea cocalarilor..ghinion… uneori, te ajută să scapi de labă..dacă mai ai și nițică vrăjeală, sau portofelul ok…:))

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 11. As fi propus ca pedeapsa, asa, aditional, si castrare chimica. Mamaliga in pantaloni for life.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Cyanilla, eu sunt adeptul castrării cu ciobul. Dar merge și varianta ta. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Iar eu propun să folosim termeni cărora le cunoaștem semnificația. Așa numita castrare chimică nu este “for life”. Este de fapt o injecție cu eficacitate limitată ca durată de timp, și care trebuie repetată periodic cât timp este nevoie. N-o s-o facă nimeni “for life” decât dacă moare din pricina ei. La unii oameni are efect mai mare, la alții mai mic, nu este eficientă 100%. Mai mult, are efecte secundare destul de grave. Se apropie mai degrabă de legea talionului decât de o justiție sănătoasă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

 12. M-a “distrat” declarația unei tute de vineri în fața judecătoriei. Citez din memorie:” dacă eram eu în mașină, făceam cumva să sar din mașină, spărgeam un geam, o ușă, ceva…înseamnăcă și ea a vrut. ” (păcat că nu se poate reda și accentul în scris 🙁 )

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @diabolic, clar. Nenorocita a stat. A mai ridicat și coada.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 13. As spune eu ce pedeapsa ar fi meritat: o vizita pe la doctorul Ciomu (ce castrare chimica??? de-aia adevarata! Sa simta)! Pe langa inchisoare, bineinteles! Iar tanti aia care o acuza pe ea ca, citez: “a ridicat coada”, nu cred ca la fel ar fi afirmat daca cineva apropiat era in situatia asta…ce nu inteleg animalele astea e ca NU e NU. Nu e nici un DA deghizat, nici un moft, nici un ” As vrea, dar ma tin mare! “.
  Cica, la rau sa nu raspunzi cu rau…Pai, dar cand vezi ca raul e premeditat si, culmea, motivat si aparat, nu ii dau eu dreptate celui de mai sus care spune ca in inchisoare ii asteapta petrecere????

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Ema, și eu spun același lucru. O să fie fun în pușcărie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Ema, dă-mi voie să declar aici, deschis…comment-ul tău mi-a uns sufletul…idea e GENIALĂĂĂĂĂ uite cum facem din nenea Ciomu, EROU NAȚIONAL….:))) păcat ca nu pot să dau 1000 de “laic-uri”…le meriți pe deplin

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Erou national numai pentru cazuri de genul acesta, cand prostia omeneasca depaseste orice limita si cand justitia e prea blanda (nu as vrea sa zic ineficienta). Peste tot se vorbeste de infractor, de respectarea drepturilor sale (!!!!), despre cum nu ar trebui sa nu fie injosit prin aplicarea sanctiunii si a executarii…Dar, victima cui ramane?? Pe ea cine o ocroteste si o ajuta sa depaseasca momentul tragic? Ar fi putut fi cea mai josnica femeie, daca a zice NU, pai nu se atingi de ea…asta nu inteleg cele 7 animale si sustinatorii lor!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Ema..facem o sectie specială numai pentru violatori și îl punem pe nenea Ciomu șef..cu drepturi depline..să facă ce știe el mai bine, adică să le împartă jucăria în trei bucăți egale…așa e bine?…:)

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 14. Se pare ca primirea e de bun augur in facultate
  Baietii sunr astepati cu urale
  Cred ca diseara e petrecere cu prospaturi :p
  Pe realitatea e reportaj de la poarta puscariei

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Gabriela, ah, trebuie să mă uit diseară. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Pedepsele sunt blânde, dar la ce te poți aștepta mai mult când pentru crimă cu premeditare se dau doar vreo 15 ani?!

  Auzisem zielle trecute la știri că pentru accidentul de la maternitatea Giulești de acum 5 ani o singură persoană face pușcărie 2 ani și un pic și încă trei indivizi au fost condamnați la închisoare cu suspendare. Și totuși au ars 5 bebeluși…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @zgomotoasa, da, știu ce zici. Dar acolo este complicată rău situația.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Ce as mai putea comenta? Cam nimic, s-au spus aici toate variantele de pedepse aditionale si multe altele. Totusi ma inntreb ce naiba se afla in capetele alora de tin cu violatorii? Intrebarea este pur retorica! Chiar nu gaseste nimeni o pedeapsa si pentru astia?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @gheo, nu, pentru că încă nu se pedepsește prostia.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 17. Pedepse mici, dar zic eu, din plin vor avea parte de “sex surpriza”… Daca printre colegi sunt si ceva rromi, ei inevitabil sa vor gandi la fiicele lor si sa te tii atunci party pentru acesti “crai”.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Scorpya Cristina, cică surse din interior confirmă că vor avea parte de o primire… hmmm… festivă. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 18. am inteles ca au primit pedepse blande in ideea ca nu a fost viol total, ce-o mai fi insemnand si asta… imo, sa stea astia in puscarie si sa aiba parte se sex-surpriza pana inteleg si ei termenul acesta, ca mie nu mi-e clar:)

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Scuzaţi, există şi viol parţial? Dacă n-ar fi aşa absurd, aş mai râde…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Roberts, o fi fost parțial că n-au intrat toți în același timp. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • habar n-am, sa ne lamureasca cineva cu studii in domeniu:)

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Salut,
   Exista un articol ,intr-un ziar de mare anagajament de la noi , despre declaratia fetei cum ca a fost abuzata anal si oral. Si, avand in vedere ca nu s-au “gaurit” toate orificiile din dotare, este doar normal sa nu fie viol total. Doar la noi poti auzi despre asa ceva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 19. Nu că aş avea ceva împotriva “tratamentelor dedicate” pe care ar trebui să le primească respectivii, dar mă gândeam că “surprizele” din puşcărie şi diversele forme de castrare n-ar ajuta-o pe fata respectivă.
  Cred că mai degrabă nişte pedepse muult mai mari pentru violatori ar putea să ajute femeile, nu de alta, dar poate respectivul, dacă ştie că şi-ar putea petrece tot restul vieţii în puşcărie poate se mai gândeşte înainte de a încerca un viol 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Corina, evident. Dar acum ne bucurăm şi noi la ce avem.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Eu merg mai departe si zic ca ar trebui ceva mai dur, gen castrare, bataie cu biciul in public, chestii de genul asta. Filmate si date in prime-time. Suna a ev mediu, stiu, dar pana nu se da exemplu, lucrurile raman exact la fel. De la inceperea mediatizarii acestui viol, am mai auzit de inca vreo 5, deosebit de grave. Deci, ala care se mai gandeste macar la asa ceva ar trebui sa vada pe viu care sunt consecintele acestui tip de comportament. Ai violat, te asteapta tortura. Punct.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Ai grijă ce-ți dorești. În momentul în care pedepsele pentru viol vor deveni apropiate sau mai mari decât cele pentru crimă, violatorii vor începe să omoare victima. Victima moartă nu vorbește, nu spune cine a violat-o, deci riscul devine mai mic. Deocamdată se știe că crima e ceva mai grav, pentru care te caută și te găsește poliția, pe când cu victima o mai scalzi, o intimidezi, o plătești, și tot satul te apără. Dacă va dispărea diferența asta va fi și mai rău.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 20. Hai sa ma bag si eu in discutie, desi am postat ce aveam de zis pe fb (deh, obisnuinta, scuza-ma Mihai ??). In primul rand, individul care are nick-ul Emil Bobu m-a lasat masca! Brusc, toate cazurile de viol stiute si nestiute nu mai par ceva grav. Doar ceva banal. Si ca el sunt multi. In al doilea rand, noi speram ca cei 7 oligofreni sa primeasca ceva mai mult decat puscarie de la colegii de celula. Dar au bani, familii instarite si s-ar putea sa-si faca viata usoara, s-au mai vazut cazuri. Apoi, voi realizati ca astia ies din puscarie, fututi in cur sau nu, inainte de 30 ani? Au timp sa-si faca familii, sa toarne plozi, sa se inmulteasca. Pot deveni chiar deputati (pentru cunoscatori 😉 ). Ii lasam? Trebuie presiune din partea tuturor pentru inasprirea pedepselor pentru asa ceva.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Ionut, să știi ca prefer să zici aici. Unde rămân spuse. Pe facebook se pierd. Dar tu scrie unde te simti mai confortabil. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. Pentru alea (alea nu-s femei) care îi susțin pe ăia șapte (ăia nu-s bărbați), le recomand să-și pună burka în cap și să fie tratate ca atare.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Roxana, merge și fără burka.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. Pedeapsa e prea mica.Pacat ca nu au fost facuti eunuci.Distractie in închisoare…cu multe surprize.!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @andrada, muuuuult prea mică. Da, să le ținem pumnii. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. Să luăm următorul scenariu: ăștia 7 după ce ies din închisoare, chiar și futuți cum e “obiceiul” pe acolo, să zicem că se căpătuiesc (cine dracu` ar stă lângă unu` care “excelează” în violentă?). Eu, nu pot să laș să mă întreb care va fi comportamentul lor, odată ieșiți în societate?

  Pedeapsă asta îi va ajută să-și pună întrebări, să-și revizuiască comportamentul pe viitor? Cred cu tărie că va vor ieși mai înrăiți.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @lectorarumana, fără îndoiala ai dreptate. Dar asta avem, cu asta defilăm.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. Astazi doar ti_am citit articolul si comentariile facute pe caz . De maine revin in forta. Mi-am pus centrala pe gaz,Au venit pe rand toti specialistii lui peste ,care rand pe rand ma mai scormoneau prin portofel fara jena,Dupa 10 zile fara apa calda ,facut baie 2 ore { nu vorbit la telefon } am revenit la civilizatie ….ps. am facut baie cu apa rece …brrrr.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. Ca sa fie clar:
  Cum discernamantul ne deosebeste de primate… sugerez NORMALITATE!!!
  Peadeapsa sa fie pedeapsa – mai MARE ar trebui pentru premeditare si gravitatea faptelor!
  Acum :
  In penitenciar stau persoane private de libertate si fara multe drepturi, ca sa fie pedepsite pentru faptele lor. Urmeaza reabilitare(la cine se poate) si reintegrare(la fel …) Asta este Normalitatea,
  Nu “sex surpriza” cu nespalati(normal ar trebui sa se spele si in inchisori). Restul comentariilor sau “dorintelor” sunt doar rabufniri pe fond emotional. Poate ca multi doresc sa-i vada legati cu propriile coaie, dar nu este legal si nici Normal!
  Trebuie sa va deosebiti de genul de redusi din x reportaj sau sat. Ei nu ar trebui sa conteze!
  Castrarea chimica ar putea fi o solutie pentru cazuri grave si mai ales recidiva!
  Hai cu normalitatea!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Silvash, toți vrem normaliate, dar deocamdată n-o avem. Așa că ne multumim și noi cu ce putem.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 26. Mi-e rușine cu voi!

  (nu știu dacă merg tagurile, citiți și voi ca și cum aș fi scris cu bold)

  Da, ați citit bine, mie îmi este rușine cu voi toți. Aproape toți. Atâtea postări indignate, cum se poate ca în 2015 să se întâmple una și alta, să se spună așa ceva, sa se susțină una ca asta, atâta ignoranță, nemaipomenit de trist.

  Da, suntem în 2015, dar nu, nu suntem atât de avansați cât ne place să credem. Dimpotrivă, involuăm. În 2015, unii taie capete pentru că așa vor ei. Alții se aruncă în aer încercând să ia cât mai mulți după ei. Noua metodă de irigație la Suceava este rugăciunea. Mii de credincioși fug în patru labe în jurul bisericii. Femeia în continuare nu are voie în biserică în anumite zile. În anii ’70, am eradicat variola; acum, suntem împotriva vaccinului; rezultatul? Copii morți de difterie, copii cu rabie, copii de 2-4 ani tratați de tetanos pentru că nu au fost vaccinați. Anii ’70 în Iran arătau ca la noi; acum se poartă burka. În Arabia Saudită, marele aliat al vestului, femeile nu au voie să conducă. După ce dispăruseră câteva zeci de ani, au reapărut pirații – ăia care atacă vapoare, nu cinematografe.

  Și ne întoarcem din ce în ce mai mult în timp. Vrem sânge. După ce s-a abolit pedeapsa cu moartea, după ce deținuții câștigă pe bandă rulantă procese la CEDO pentru condițiile inumane în care sunt ținuți, noi vrem cât mai mult sânge pe pereți. Pedeapsa cu spartul dinților, pedeapsa cu fututul în cur, biciuiri în piața publică, închisoare pe viață cu tortură și viol, schingiuiri, nimic nu ne mai ajunge.

  Vine unul cu o părere nepopulară (în cazul de față eu), hai să dăm cu înjurături, să-i zicem de mă-sa, să-l facem prost, ochii peste cap, nu se poate așa ceva. Recunosc, excesele de genul ăsta au fost puține și izolate, majoritatea au discutat în limitele politeții normale. Am ignorat ieșirile respective.

  Ignoranță? Orbire? Ipocrizie? Ne este mai ușor să nu vedem ceea nu ne place? Dacă nu vedem nu există? Voi să-mi spuneți.

  Când ne-am transformat într-o turmă de sălbatici?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Emil.Bobu, greşeşti. Aici nu este vorba despre o părere nepopulară (adică primul tău comentariu de azi). Dacă spuneai că ţie îţi place canicula, când 80% din ţară aşteaptă ploia, da, aia era o părere nepopulară. Uite, ca să nu mai cauţi, îţi repostez aici comentariul despre care vorbim. Reciteşte-l şi apoi mai vorbim despre “părere nepopulară”.

   Ce nu spune nimeni, nu găsesc nicăieri, și mi se pare foarte important, este următorul “amănunt”: a cui era fata aia? Că dacă era femeia unuia din ei, ăla ar avea niște circumstanțe atenuante, și nu ar trebui să facă pușcărie decât pentru că a dat-o și altora, nu și pentru viol. Dacă nu era a niciunuia, da, atunci să zicem. Deci, știe cineva?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Băi, deci zici că ești de partea mea. După ce mi-am luat minusuri to oblivion cu comentariul ăsta, de și dacă vrei să-l vezi îl vezi cu gri deschis pe gri murdar, aproape de necitit, vii tu și-l postezi din nou, curat și bold, să se vadă mai bine :))

   Și acum să vorbim și despre părerea nepopulară. Schema pe scurt: părerea mea nepopulară este că 1 – fata aia poate fi asimilată cu proprietatea cuiva, și 2 – dacă unul din cei 7 era “cuivaul”, atunci el ar fi trebuit condamnat nu pentru viol, ci pentru proxenetism. Asta am scris – nu pentru că a violat-o, ci pentru că a dat-o și altora. Ok? Ce din asta nu e părerea mea, sau ce e popular în ea? Și dacă nu e o părere nepopulară, ce este, că nu mi-ai spus?

   A, că s-au găsit unii care citesc doar jumate și înțeleg doar un sfert din ce-au citit să pretindă că am scris că e normal să-ți faci femeia poștă, asta e altceva – eu nu am zis nicăieri asta. Și chiar dacă aș fi zis – ar fi fost tot doar o părere nepopulară.

   Cred că trăiești cu impresia că dacă nu deranjează prea tare, este o părere nepopulară, pe când dacă e prea deranjant, devine motiv de dat cu pietre. Bine că stau în spatele unui monitor, altfel cine știe ce pățeam.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Emil Bobu, omule, eu nu sunt de partea nimănui.
   Ce nu înţelegi tu este altceva: FATA AIA NU POATE FI A NIMĂNUI! Dacă vreunul dintre ăia era prietenul, iubitul, amantul sau chiar soţul (deşi nu este cazul) asta nu însemnă că femeia îî aparţine!!! Asta îţi reproşează oamenii de aici, asta îţi reproşez şi eu. Pe lumea asta nimeni nu aparţine nimănui!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • La asta cel mai bine a răspuns Diana:

   “Femeile/fetele, fie că sunt căsătorite/necăsătorite, […], sunt ale cui vor ele în momentul respectiv.” – See more at: http://mihaivasilescublog.ro/2015/08/18/ca-sa-fie-clar/comment-page-1/#comment-29951

   Nu am zis nicăieri că a cumpărat-o, ea a ales a cui să fie. Este libertatea ei de a alege. Așa cum are și libertatea de a se răzgândi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Emil Bobu, simt că nu reuşim să ajungem pe aceeaşi lungime de undă. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ok. Ce-i mult nu-i bun.

   Noapte bună.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Emil Bobu, da, înţeleaptă decizie. La fel!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Vai, și m-ai băgat și la moderare, deci nu cred :))) Ești de comă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Emil Bobu, nu te-a băgat nimeni la moderare, după cum vezi. Ceva nu i-a plăcut askimet-ului şi te-a reţinut la moderare. Ah, ştiu şi ce: “nepoPULAră”. Am filtru băgat după acest cuvânt gingaş.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Sorry, my bad.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Deci faptul ca ,,fuse-se a lui ..”ii dadea dreptul sa o imprumute prietenilor ? Si sa se uite si sa jurizeze ce faceau cu ea? Eventual sa faca si pariuri cu prieteni lui de ..tehnica fiecaruia ? Asta ii da dreptul sa nu primeasca pedeapsa pantru viol( desi a participat si el fizic ) ci doar pentru proxenetism cum zici mai sus ? Sa-ti fie rusine ca spui asa ceva .Circumstante atenuante zici ? Din contra …agravante ! Sa te fereasca cel de sus sa ii vina vreo idee de asta unuia care cunoaste tangential o femeie din familia ta ca esti in stare sa stai si la o bauta cu el dupa !

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Rușine să-ți fie ție. Nu înțelegi nimic din ce citești, ai carențe grave de logică, dar te bagi în discuții de oameni mari.

   Când eu zic clar că ar fi trebuit sa fie condamnat pentru că a dat-o altora tu înțelegi că avea dreptul s-o dea altora? Pentru că “fuse-se” a lui? Măi, ce naiba vă învață ăștia la școală de înțelegeți totul invers?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Cand toti iti zic ai avut un comentariu total gresit spui ca nu ai fost inteles ….cine nu e logic aici ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Deci după “logica” ta, dacă mai mulți analfabeți funcționali înțeleg ceva greșit, atunci devine brusc corect prin numărul lor? Au dreptate pentru că sunt mai mulți?

   Fiind mai mulți nu au cum să greșească, se știeeee…!

   Susții că comentariul meu ar fi (citez) “total greșit”. Hai să-l analizăm puțin. “Ce nu spune nimeni” – spune cineva? Nu. Deci e corect. “nu găsesc nicăieri” – am găsit undeva? Nu. Deci iarăși corect. “și mi se pare foarte important” – poți să demonstrezi că nu mi se pare foarte important? Nu poți. Ți-am arătat cel puțin 3 afirmații corecte din comentariul meu. Deci cum este comentariul meu total greșit?

   Hai să terminăm cu absurditățile. Ai ceva de zis la subiect, argumentat, cu subiect și predicat, te ascult. Nu ai, te ignor.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Bobu e din Vaslui, ai femeie e vita ta, o mai dai si la popa sa nu mai platesti la biserica, o mai dai la crasmar sa iti mai stearga din datorie, doar e a ta. Totusi ziarele au demonstrat ce pot face cu subiectul asta: nimic, au inventat tot felul de povesti, luate de pe fb, parerea babelor, absolut nimic relevant. Ce relevanta are in plm raspunsul unor oameni cu iq de 2 cifre de care fac interviuri la misto vox populi? aia sunt buni doar sa te razi de ei nu sa ii iei in serios. Feministele iarasi nu au facut nimic cu care sa ajute viitoare victime, sa pedepseasca viitori infractori, cum nu fac niciodata, isi dau chilotii jos cu o pancarta deasupra nu inseamna nu si aia e. Ghici la ce se gandeste ciobanu Gicu care nu are net si vede un crac gol pe ulita.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 28. @ Emil, eu sunt o “sălbatică” , una care a lăsat un comentariu pe aici. M-am ținut departe de injuriile de care te plângi, am citit pe rând comentariile, am rumegat câteva ore la ele, dar se pare că nu te înțeleg. Zici că te rușinezi cu noi, mai apoi ne descrii cum e treabă cu pedeapsă, cu violentă, te abați pe la vaccinuri și cum e văzută/tratată femeia în Islam.

  Sincer, e un amalgan de noțiuni în comentariul tău că nu-i găsesc nici cap, nici coadă. Nu era mai ușor să zici că ai greșit și poate în noaptea asta consultai cu pernă și mâine ceri scuze “sălbaticilor” ăștia?
  Doar zic…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @lectorarumana, nu eşti singura care a rumegat comentariile tovarăşului Bobu şi nici după câteva ore n-a înțeles nimic. S-a încercat cât mai frumos şi elegant posibil să i se explice că ce zice el e rupt de undeva dintr-o altă lume şi că nimeni nu rezonează cu opiniile alea. Degeaba. Înclin să cred că e genul de om care nu se mai face bine nici cu pastile străine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Apropo de tovarășul Bobu, știi cine a luptat pentru egalitatea femeilor, drept de vot și toate alea? Exact, tovarășa Ana Pauker 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Încercam doar să le explic celor care se sufocau că suntem în 2015, secolul 21, că nu are așa de mare relevanță.

   Ia să vedem. Ai vorbit vreodată cu un polițist care se ocupă cu violuri? Unul real, nu gardian public sau de la rutieră. Dacă o s-o faci, o să vezi că nu-l interesează decât dovezile. Nu are cum să meargă în instanță altfel. Întrebările sunt simple și punctuale: unde s-a întâmplat? A, la el acasă? Te-a dus cu forța? A, te-ai dus de bună voie? Te-au văzut vecinii că te-ai opus? Ai strigat, ai făcut gălăgie? I-ai lăsat ceva semne? Ai ceva, oricât de mic, cu care să dovedești că te-a violat? Nu? Îmi pare rău, nu pot să te ajut, poate data viitoare, mai poftiți pe la noi. Deja dacă locuiți împreună nici nu mai are sens să te duci. Nu poți dovedi nimic. El o să susțină că ai fost de acord și te-ai răzgândit ulterior, după ce v-ați certat, și nu se poate dovedi contrariul. De cele mai multe ori, părțile se împacă și nu se mai ajunge la niciun proces, care oricum nu ar fi avut mari șanse. Așa că mai spun o dată: dacă e femeia ta, unde e violul?

   Eu vorbesc aici despre lumea reală, și știu despre ce vorbesc. Voi vorbiți despre sloganuri, nu înseamnă nu, femeia este egală cu bărbatul, mai ales în drepturi. Da. Și tot eu greșesc, firește. Nu am eu înțeles cum stă treaba.

   Nu știu cum să zic ca să nu doară, dar violurile alea zilnice care au loc în România nu pe mine mă contrazic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • *Nu am înțeles eu. S-au inversat 2 cuvinte.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • ai niste fracturi logice de toata frumusetea, pai eu am locuit cu vreo 3 prietene, erau venite din alt oras, facultate, serviciu etc ( ma motivau sa tin casa curata si faceam si mancare des). Asta inseamna ca isi dadeau acceptul sa le violez? asta e logica de la tara prin Moldova cand au loc cazuri de viol in familie? e in casa lui deci e ok. Contrariul se poate dovedi, femeia se panicheaza, te zgarie, si fuge, daca nu o lasi e cam greu sa o violezi fara urme, stai tu linistit ca exista metode pentru a afla, necesar e ca femeia sa nu se spele sau sa-si schimbe hainele pana la examinare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Vorbești din filme :)) Auzi, să nu-și schimbe hainele :)) Când ai avut de-a face ultima oara cu poliția română?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. Amalgam, scuze.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. Ha ha, tocmai am văzut postarea de pe fb. Fabulos :)) Acolo au comentat mai mulți idioți decât aici. Am ajuns vedetă :))

  Excelent.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Emil Bobu, m-am tot gândit dacă să-ţi spun de ea sau nu, dar am zis că-ţi ajunge ce s-a întâmplat aici. Îmi pare rau, dar eu nu cred că-s idioţi. Ci ca tu pur şi simplu nu realizezi ce enormitate ai scris. Nu am glumit, am fost şocat de comentariul tău. Până la el avusesei numai chestii pertinente. Ba, la un moment dat te-am şi întrebat dacă nu trolezi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Și te așteptai să răspund, nu? Este interesant câtor oameni le pasă de părerea unui oarecare de pe net, care și-a luat și numele celui mai prost ministru ceaușist (deși competiția cu Tudor Postelnicu este chiar strânsă). Presupun că tu știai clar că am și adresa de mail falsă, deci până la urmă de ce te așteptai la comentarii pertinente?

   Irelevant.

   Femeia este om și are drepturi egale cu bărbatul doar pe hârtie, dar în realitate nu se bucură de ele. Este discriminată în toate felurile și din toate părțile, în toate pozițiile și cu toate ocaziile, ea fiind doar femeie. Singura ei șansă de supraviețuire este să existe un bărbat care s-o ajute. În momentul în care un bărbat a luat-o sub protecția lui, femeia se consideră femeia lui, și el trebuie s-o ajute, s-o păzească și s-o îndrume ca pe copiii mici, iar ea este datoare să fie supusă și încă câteva chestii pe care le-am uitat. Eficiența aranjamentului este destul de scăzută, ea de fapt continuă să fie discriminată și după asta, și dacă nu alege bine riscă să ia și bătaie din când în când, de unde și vorba popu (iar o să intru la moderare) lară “e om bun, se mai îmbată el, dar măcar nu mă bate”.

   Ai observat ce am scris cu bold, ca să atrag privirea, până citește cineva și contextul 😀

   Și mai e o chestie extrem de amuzantă. Dacă te-ar întreba cineva al cui ești tu, te-ai gândi la vechea formulare prin care ți se cere genealogia la țară. Ar fi de neconceput să te gândești că te întreabă cui aparții, cine îți este posesorul, ca să zic așa. Nici nu cred că ai înțelege întrebarea. Femeia, în schimb, dacă o întrebi a cui e, nu numai că așa înțelege întrebarea, dar începe să se întrebe și ea: eu a cui sunt? Mă simt a nimănui, ca un câine de pripas. Ba chiar una din ele a găsit și răspunsul: sunt a cui vreau eu. Nu inventez, e în comentariile de mai sus.

   Cu asta închei. Deși subiectul era puțin altul, mă așteptam să intri în joc http://mihaivasilescublog.ro/2015/02/17/simtul-umorului-categorii/comment-page-1/#comment-1492 diferența dintre noi este că nu rămân cu gura căscată, eu râd în hohote :))

   În mod normal aș mai fi continuat asta, măcar încă câteva zile, dar din păcate nu mai am cu cine 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Emil Bobu, eu aş fi mai mult decât bucuros să fi fost trolling primul tău comentariu. Dar l-am citit, l-am recitit şi, sincer, nu prea pare. Dacăvrei il mai pun o dată, bolduit, aici ca să-l citmi impreună. În schimb, mă mulţumeşte altceva, sunt şans e să fi înţeles unde ai greşit şi tocmai de-aia încerci s-o dai la întors acum. E bine şi aşa. E mult mai bine decât să fi perseverat în ceea ce ai spus iniţial. Repet, plec de la premisa cău trolai. Desigur, nu se poaet demonstra, dar eu rămân cu această convingere.
   În ceea ce priveşte comparaţia cu TNR (link-ul pe care l-ai pus) nu cred că este vreo asemănare între cele două situaţii. Textul meu era mai mult decât serios.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Linkul era către comentariul tău – ăla cu “trolling generalizat – tare de tot”, nu către articol. Rămăsesem cu impresia (falsă, aparent) că ai aprecia un trolling generalizat, de calitate.

   Cel mai bine ar fi să postezi din nou comentariul meu cu bold, să-l citim împreună în fiecare seară, înainte de culcare, până ne convingem de justețea lui. De fapt, fă-l rubrică permanentă, lumea are nevoie să afle și să știe adevărul.

   Schimbă-ți și sloganul în “viața e mult prea serioasă, da, prea serioasă, nu putem să o luăm în râs”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Emil Bobu, n-o mai iau de la capăt. Repet, m-aș bucura să fi fost trolling. Chiar m-aș bucura.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 31. Mihai cred ca trebuia facuta analiza pe text la Bobu asta ca la liceu… “Oare ce cacat a scris autorul?”
  Pe scurt a aberat. Mult si prost.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Kathy, el zice că a trolat. Tot ce pot sa sper esta ca într-adevăr să fie aşa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • bai una e sa trolezi, alta e sa mananci rahat cu polonicul la nivelul asta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Kathy, el aşa zice.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Kathy, minte-te că am aberat dacă asta te face să te simți mai bine.

   Mie îmi este milă de femei. Nu vreau să le provoc suferință. Suferă destul pentru că s-au născut greșit, de ce să le mai amărăsc și eu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Iti este mila de femei ca s-au nascut gresit, zici??? Emile, eu zic sa te intorci la origini…adica in saculetii taticului tau…si de acolo, nu intr-o femeie ci intr-o eprubeta, esti numai bun material de cercetare!! Sa vada savantii cat de multa stupizenie si prostie, se afla intr-un spermatozoid zanatic!!!
   Sper ca esti singur la parinti, si ca nu esti insurat…sa nu procreezi ceva asemanator…tie!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Nu trebuie să te simți prost, nu mi-e milă chiar de toate femeile. Unele și-o merită.

   Hai să-ți spun și un banc.
   Î. De câte ori are orgasm o femeie în timpul unui act sexual?
   R. Cui îi pasă?

   Apropo, vezi că ai o virgulă între subiect și predicat. Sper să nu ai copii care să ajungă să scrie asemănător…ție!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Stii de cate ori are orgasm o femeie in timpul actului sexual?? De cate ori vrea barbatul adevarat cu care face dragoste! Tu nu ai de unde sa stii…cauciucul nu vorbeste!!! Vad ca iti face placere ca iti acorda importanta cei care urmaresc postarea lui Mihai! Si daca o multime este de acord si tu nu, inseamna ca problema e la tine! Asa ca, mai fa o programare la un specialist….

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • “Si daca o multime este de acord si tu nu, inseamna ca problema e la tine!”
   Nu ești singura care susține inepția asta pe-aici. Cum ar fi fost dacă Galileo Galilei ar fi gândit la fel? Ar fi trăit o viață lungă și fericită. “Băi, uite ce mulți cred că Soarele se învârte în jurul Pământului, sigur au dreptate, greșesc eu.”

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nu mai am chef si nici timp sa intru in polemica cu tine…. Nu meriti efortul, ai o gandire ingusta( cel putin pe subiectul asta), parerea mea este ca esti misogin sau pur si simplu ai crescut intr-un mediu toxic!! Sper ca intr-o zi, sa nu gandesti la fel daca o persoana de sex feminin din familia ta, va avea parte de astfel de experiente!!! Pentru ca abia atunci, chiar si cei apropiati isi vor da seama ca sub masca de persoana normala pe care o afisezi, se acunde un mutant!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Îți dovedesc că ești ilogică și nici nu știi să scrii, și tot eu sunt ăla cu gândirea îngustă.

   Femeie, ce să-i ceri 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ok. Ai dreptate. Poti sa iti iei jucariile si sa pleci. Ai invins! Te simti mai barbat acum??

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Maria, îmi place cum gândești. Te scot la un suc?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ha ha ha!!!! Nu ai tu bani sa ma scoti la un suc…. Ideea e ca, daca ataci replica unui prost, risti sa devii ca el!!! Succes in viata, sper sa ajungi intr-o buna zi sa cunosti sentimente nobile! Imi este mila de mama ta…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ha ha, crezi că n-am? Ia zi, cât?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Oferta nu mai este valabilă, nu sunt obișnuit să aștept după femei.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.