Toată viaţa m-am întrebat cum naiba sunt producătorii americani aşa de lipsiţi de imaginţie şi lasă toate nenorocirile care se întămplă în filme să se petreacă doar acolo, în State. Cum lovea câte un armaghedon sau câte un sfârşit de lume, exact peste ei se ducea, la marele fix. Dar, na, că i-am acuzat de pomană şi oamenii aveau dreptate. Se pare că la ei e miezul din dodoaşcă.

NASA și FEMA, Agenția Federală de Situații de Urgență, se pregătesc pentru o mare catastrofă. Acum un an, ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius, anunța într-o conferință de presă ținută la Casa Albă, că omenirii îi mai rămân 500 de zile până la producerea unui hoas climatic, care se va produce pe 24 septembrie 2015.

Cometa are un diametru de aproape 4 kilometrii și se îndreaptă spre Pământ. Cometa emite sunete și lumini demoniace. Surse din NASA susțin că cel mai probabil, zona coliziunii va fi cea a Ameicii de Nord. (sursa)

Băi, nene, cât ghinion pot să aibă şi americanii ăstia! Tot în septembrie???

Am să trec peste întrebarea pe care o consider perfect justificată: pe ăstia de la efemeride de ce nu-i leagă nimeni în cămăşi albe cu mânecile lungi? Şi am să mă opresc la conţinutul textului (i-aş fi zis „articol” dar, nu am cum să folosesc această sintagmă pentru o aşa mizerie).

Frate, eu îmi corectez singur posturile. Mai scapă greşeli pe care nu le observ şi e ceva normal. Dar la ăştia înţeleg că este un colectiv redacţional în toată regula. În plm, chiar să nu vezi că pârdalnica aia de cometa are „4 kilometrii”? Sau „Ameicii”? Două greşeli în patru rânduri, gizăs.

Băbăiete, cel mai mult îmi place partea cu „emite sunete şi lumini demoniace”. Cu sunetele este clar, le aud la ei în cap doar redactorii efemeride şi atât. Nu de alta, dar proful meu de fizică m-ar fi lăsat corijent dacă n-aş fi ştiut că undele sonore nu se propagă în vid. Cu luminile alea demoniace aş vrea să ştiu cum stă treaba. Cum vine asta? Au dat pe fază lungă şi orbesc tot ce le iese în cale? Sau este un girofar uriaş în formă de cazan cu smoală? Stroboscop? Proiecţii laser? Hai, efemerizilor, lamuriţi-ne ce căcat e demoniac la nişte lumini?

Bine, ca să fiu sincer, încă ma întreb de ce nu profită biserica de o ştire ca asta. Păi ce prilej mai bun ar avea să spună că ăl de sus s-a hotărât sa-i pedepsească pe americani pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex? O legau de precedentul „Sodoma şi Gomora” şi asta era. Muhaha, năpârcilor, pocăiţi-vă!

P.S. În plus, Chuck Norris şi Bruce Willis încă traiesc. Cum aţi putea crede că ne lasă baltă? 😉

mihai_vasilescu_facepalm